Bitmek bilmeyen eski es derdi

Cok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . Mahkemeler her durumda kanıt istiyor bu durumda çocuğun ifadesi yeterli olacak mıdır

Yok ben asla muhattap olmuyorum hiçbir şey söylemiyorum hukuki yollardan bakacağız artık onunla biz her olaya hiçbir konuda anlaşamıyoruz
Karşımdaki öyle bir insan ki tartışsam çekemiyor iyi yaklaşsam benimle bas edemedi ondan sustu diyecek cinsten artık ne derse desin cok yoruldum

Tabiiii suan o degil de ben evleniyor olsaydım üstelik birlikte uyuma gibi bir durum olsaydı evimi bile basardı
Gerçekten doğru düzgün çocuğuyla ilgilenmedi ne zamanki kadın girdi hayatına ondan sonra babalık damarları kabardı

Yazın bir ay vermektense iste bu uygulamayı tercih etmiştim ben de ..

Niye bu kadar taktınız ki onlara? Kızınız sorun etmiyorsa sizde sorun etmeyin, bırakın onlara seyirci olmayı kendi hayatınızı yaşayın.

Mahkeme bana aaa sen siddet görmüşsün darp raporun var uzaklaştırma kararın var bu cocugu babayla istersen görüştürme dedi de ben mi verdim zorla ? Ayrıca bana siddet uyguladı diye çocuğuna da mı siddet uygulayacaktı ? 15 günde bir verilen yatılı almalarda mahkeme bir ay yatılı veriyor yazın. O süre cok uzun olduğu icin yazın 10 gün her haftasonu alma şeklinde anlaştık neyini anlamakta güçlük yaşıyorsunuz ?
Ayrıca cocugu vermedim vermeyince de polise gitti ne yapabilirim ben daha ? Nafaka artır dedim diye çocuğunu görmedi bu adam ne zamanki kadın girdi hayatına cocuk kıymete bindi anlayabiliyor musunuz ?

Ben birsey demiyorum zaten hiçbir şekilde eski ese ama demeyince de cocuk icin birsey yapmıyorum hissi geliyor bu sefer de bilmiyorum zor böylesi arafta kalmak

Cok bir yorum yapmadı bu konu hakkında. Zaten bosandıgımızdan beri babaya gidip geldikten sonra birsey konuşmak istemiyor

Bence bu konuda kizinizin ne istedigi cok onemli. Bu haftasonu giderken 'Babanla uyumak istiyorsan ya da tek basina uyumak istiyorsan babana soyleyebilirsin. Beraber uyumanin/yalniz uyumanin sana iyi/kotu hissettirdigini konusabilirsiniz. Senin duygularin benim icin de baban icin de cok onemli' gibi konusabilirsiniz. Duygularini acikca ifade etmeyi ve ebeveynlerinin bu duygulari valide edebileceklerini ogrenmeli kiziniz. Yoksa iki taraf arasinda gidip gelirken yipranacaktir.

Kızımla giderken mutlaka konuşuyorum nasıl uyumak istersen o şekilde uyu hiçbir şeye zorunlu hissetme kendini diye ama karşı taraf beni direk ekarte ettiği icin ne yapmak istiyorsa onu yapıyor

Şiddete uğradığından, yaşadıklarını hazmedemediğinden şimdi herifin böyle yapmacık hallerle mutluluğunu göze sokmasını veya onca pislik sonrası mutlu mesut gezmesini hazmedemiyor olamaz mı? O da insan, duyguları var, zoruna gitmesi ve rahatsız olması normal. Eski eş başka bi kadınla gelip çocuğunu alıyor, aynı yatakta yatmalar gezip foto çekip atmalar falan çok da rahatsız edici.
Kadının sadece eski eşi paylaşmasına bi sey dememis, kadın nispet yapar gibi guzelleyince, neye çattı haberi yok demiş.
Normalde bu kadar karışmam lafa söze ama size pes dedim gerçekten.

Insan kotu seyler yasadiginda bunu yasatan her kim olursa olsun yok olsun, kaybolsun, kotu hissetsin, hayati yolunda gitmesin, ayagi camurdan cikmasin diye hissedebilir diye düşünüyorum. Bu sadece eş icin gecerli degil, kotu ebeveyn, kotu arkadasta olabilir. Keske duygularimizi kontrol edip hep mantik cercevesinde davranabilsek ama bazen olmuyor işte. Konu sahibi icinde aynisi gecerli. Hic siddete ugramadim ama ugrasaydim adam yok olsun isterdim herhalde. Hem beni dovup hem hayatinin devam etmesini gormek istemezdim.
Burada konu sahibinin de hatasi var: eski eşinin instagram hesabi gizli olmadigi icin takip ediyor, takip ettikce ofkesini büyütüyor.

Siddet gerçekten cok onur kırıcı cok travmatik bir olay ben bu yaşadıklarımdan sonra dışarıda insanları tartışırken gördüğümde bile korkar hale geldim hep onun üstümde bıraktığı etkiler Bunlar
Bir de es durumuyla benim memleketime gelmiştik burdan gider diye beklerken gözüme soka soka bir düzen kurması cocugumu kullanması cok tahrik edici oluyor
Takip etme konusunda haklısınız kendimi tutmaya çalışacağım

Bu durumu yaşamayan anlamaz bana damdan düşeni getirin derler ya bende o damdan düşenlerdenim sizi çok iyi anlıyorum . Neden boşanmıştınız hatırlamıyorum Eski eşiniz daha yeni ilişkisinin çoooooooooook başında bakalım neler neler yaşayacaklar !!!!!!! Kızınız daha çok küçük o da zamanla anlayacak belki kendi gitmek istemeyecek belki kadın kızınızın gelmesini istemeyecek .

(Benim eski adam olamadık eşim ve beni aldattığı kadınla hemen evlendi muhteşem bir aşk yaşıyorlardı sosyal medya çalkalanıyordu benım ıkı çocuğum ve kadının brinci evliliğinden olan kızı ne fotolar ne videolar sarmaş dolaş aklımı kaçıracaktım. Kına gecesinde kadının gercek yüzü çıkmaya başlamış ve evliliklerinin ilk ayında benım ıkı çocuğu kapı dışarı atmış .Yapmadığı eziyet kalmamış kadının çocuklara ben çoook sonra öğrendim 6 ay sonra birbirlerine darp raporu alıp uzaklaştırma aldırarak boşandılar )

Çok zor ama siz sakin kalın stalk yapmayı bırakın görmeyin duymayın gecen her gunle birlikte maddi manevi güçlenmeye kızınızla hayatınızı daha da guzelleştirmeye güzel yaşamaya bakın .Geri kalanıda zamana bırakın

Acikcasi cocugunun annesini döven, kendinden daha gucsuz bir bireye siddet uygulayabilen bir erkegin iyi bir baba olduguna, cocuguna biseyler katabilecegine inanmıyorum. O yuzden yerinizde olsam bir sekilde kisisel iliskiyi kisitlandirirdim.
Onun hayatini gormezden gelmeye çalışın. Boyle psikopatlarin icsel huzuru olmadigi icin baskalarinida huzursuz etmekten zevk alirlar

Ah ne güzel çıkmış sizin ahınız öyle cok acı cekmissiniz ama eden de bulmuş cok şükür ki.
Ben bitmek bilmeyen siddet yüzünden boşandım biter bundan sonra yapmaz dediğim zaman daha da beterini yaptı en son ailemin öğrenmesiyle boşandım o süreçte de ne rezillikler yaşattı bana mal paylaşımı yüzünden adamın yuvası dağılırken bulaşık makinesi derdine düştü
Sonrası zaten daha vahim yapmam dediği ne varsa yaparak bunlara kızımı da dahil etmeye başladı
Dilerim ki benim de ahımın çıktığı günler gelecektir cok iyi geldiniz

O süreçte aklım cok bulanıktı doğru düşünme gücümü kaybetmiştim adeta biran önce boşanmak icin de çocuğuyla bağı da kopmasın diye görüşmesine ses etmedim ama böyle olacağını bilseydim etmez miydim hic ..
Asla mutlu olacak bir yapıda degil suan tek derdi beni tahrik ederek mutlu olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…