- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. aileni istediğin gibi kullanabileceğini kim öğretti ki çocuğa bakarlar ama yardımcı olamazlar görende baban terbiyesizlk yaptı sanacak. adama çok üzüldüm umarım başka hayırlı evlatları vardır.ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..
gelir bi de gözüne sokardı "baaaak babam aidatı ödemiş ne mübarek adam " diyeeşiniz yersiz gurur yapmış bence.
kimi aileler yardım etmiyor diye kızıyor kimi etti diye kızıyor.
ayrıca eşinizin ailesi yapsa aynısını yine eşiniz aynı tepkiyi verirmiydi
mıllet ne der dıye kendı babanızı mı kırcaksınız yoksaeski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim
baban gibi kayınpederin evine girip bu yazdıklarını yapsa tepkin aynı olur mu.Mesela bazen biz evde yokken aşağıda misafir olur babam yukarı çıkar tv nin kanallarını filan değiştirir yerlerini, eşim dese bile Noldu bu kanallara diye,asla laf soyletmem babama,ne var yani. Bazen bozuk olan bir prizi tamir eder, bazen musluğu,bi gireriz eve tamir olmuş bozuk olan şeyler,Allah yokluğunu göstermesin. Eşim de Allah razı olsun ,sağolsun der.valla pasamizin gururu incinecek diye anneme babama laf soyletmem,haksız bulsam bile asla kendi ailemden hic kimseyi eşimin yanında elestirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?