biz babamla napıcaz akıl verin...

ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..
kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. aileni istediğin gibi kullanabileceğini kim öğretti ki çocuğa bakarlar ama yardımcı olamazlar görende baban terbiyesizlk yaptı sanacak. adama çok üzüldüm umarım başka hayırlı evlatları vardır.

Evlada yaranmak da zor anacım.
Gidin azarlayın adamı yapmaz bir daha.
Çok kötü bir şey yapmış cidden.
Allah damadın da kıymet bilenini versin. Amin..

Bukadar büyüterek biz babamla ne yapicaz diye konu açıp altından da böyle bir şikayet okuyacağım hiç aklıma gelmedi:)
Esiniz rahatsız olabilir ben ailemi gecindiremiyormuyum triplerine girebilir de size noluyor yahu bir daha ki ay onlarininkini de Esiniz versin de gururunu kaldırsın ayak altından bari..

ahhh canım babam benim hep bana birşey almak ister gerçi emekli diye kıyamam aldırmam ama çok mutlu olurum beni düşüdüğü için olduğunu bilirim bence sizin babanızda öyle sizi düşündüğü için yardım etmek istemiş hiç kızmayın siz evladınız evlenince elinizden geldiğince yardım etmek istemezmisiniz ?

ayrıca neden mahçup olasınızki kime ne?

eşiniz yersiz gurur yapmış bence.
kimi aileler yardım etmiyor diye kızıyor kimi etti diye kızıyor.
ayrıca eşinizin ailesi yapsa aynısını yine eşiniz aynı tepkiyi verirmiydi

babanızın verdiği parayı deste yapın eşinizi de yanınıza alın kapıyı açar açmaz yüzüne fırlatın.......
haaaa kapıcı da yanınızda olsun ki herkese anlatsın sizin ne kadar borcunuza sadık olduğunuzu......
hey allahımmm yaaaaaa

eşiniz yersiz gurur yapmış bence.
kimi aileler yardım etmiyor diye kızıyor kimi etti diye kızıyor.
ayrıca eşinizin ailesi yapsa aynısını yine eşiniz aynı tepkiyi verirmiydi
gelir bi de gözüne sokardı "baaaak babam aidatı ödemiş ne mübarek adam " diye

Gez su dunyayi bunu sana karsiliksiz kim yapar.nankorluk etmeyin...babanizsizi dusunmus tamamen iyi niyetli.o kocanada soyle bunlar yabanci degil.benim canim.beni nasil goruyorlarsa senide oyle goruyorlar.bu ne densizlik ya...baba bu,karsi komsu degil...kocanadekiseninyapman gereken,cekersinparani,gider calarsin kapisini.bizi dusundugun icin babacigim tsk ederim der parayi verirsin.bu ne kibir beee...bencetaviz verme esine.

mıllet ne der dıye kendı babanızı mı kırcaksınız yoksa esınızın kendı babası olsaydı ınanın hıcbı kıyamet kopmazdı nolcak babam oder odemeez gerekırse onunkını de bız odeyebılirız dıyebılırdı o tamam babanızın içişlerınıze karısşması doğru degıl ama bısey dıyceksenız de sakın onu kırmayın

Keşke benim babam da bizi bu şekilde mahcup etse, adamcağız ne güzel yardım etmek istemiş.. İnsan ailesinin parasıyla ezilir mi..

Kötü niyet yok ki ,eşiniz niye bukadar tepki vermiş sonuçta iyi niyetle yapılan bişey. Yani annemlerle altli ustlu oturduğum için hep yaşıyoruz aynı şeyi babam verir mesela merdivenci parasını filan haberim bile olmaz sonra veririm ben. Kendisi ileride kızları için aynı şeyi yapmazmiydi yani empati kursun bence.

Mesela bazen biz evde yokken aşağıda misafir olur babam yukarı çıkar tv nin kanallarını filan değiştirir yerlerini, eşim dese bile Noldu bu kanallara diye,asla laf soyletmem babama,ne var yani. Bazen bozuk olan bir prizi tamir eder, bazen musluğu,bi gireriz eve tamir olmuş bozuk olan şeyler,Allah yokluğunu göstermesin. Eşim de Allah razı olsun ,sağolsun der.valla pasamizin gururu incinecek diye anneme babama laf soyletmem,haksız bulsam bile asla kendi ailemden hic kimseyi eşimin yanında elestirmem

baban gibi kayınpederin evine girip bu yazdıklarını yapsa tepkin aynı olur mu.

yahu başlığı okuyunca ne sandım..
napmış adam..
3 günlük dünya , elalem ne derse desin..
sakin....

Olup da vermeseydi de kötü olurdu. Sağolsun baban gayet iyi niyetli davranmış. Öbür türlü de kapıcı laf edecekti hepi topu bir aidatı ödeyemiyorlae diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…