- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..ailenizi çocuk için kullanıyorsunuz ama adamcağız yardımcı olunca kötü oluyor. bu kadar mesafali olmak istiyorsanız taşının ordan bakıcıya baktırın
maddi yardım ıstemnıyorsanızay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..
anlamadım niye sinirlendiğinizieski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim
evet haklısın
250 tl aidat parası olan eve taşınmayı bilen sizin , bu 250 tl ödeyebiliyor olmanız gerekiyordu
babanız size yardım ederek evet haklısın huzurunu kacırıyor
ama unutma bugun varsın veya var yarın yok. el oglu ıcın degermi sanıyorsun babana kızmaya?
sen onun babasına kızmaya calıs bak neler oluyor gorursun.
kocan adam olsun aidatını ödesin bu kadar
hayır sız kızmadınızbiz 250 tl ödeyebiliyoruz zaten ödeyemeyecek olsak taşınmazdık dediğiniz gb.sadece dün gidip çekemedik ama çok şükür şuan elimizde ayrıca el oğlu için kızmadım ben evimize bize sormadan müdahale ettiği için kızdım..
Allahım adam müdahele etmemiş. ödemediğini görünce babalık içgüdüsü öne çıkmış,çocuklarım ödememiş ben vereyim demiş. okuyanda sanacakki adam evinizin içinde terör estiriyor. eşiniz baba olunca anlar babanınızı. çocuk sevgisini.biz 250 tl ödeyebiliyoruz zaten ödeyemeyecek olsak taşınmazdık dediğiniz gb.sadece dün gidip çekemedik ama çok şükür şuan elimizde ayrıca el oğlu için kızmadım ben evimize bize sormadan müdahale ettiği için kızdım..
babanız çok ayıp etmiş...bayağı durmuş düşünmüşte size nasıl bir kötülük yapsam diye... şimdi ben bunların aidatlarını ödersem el alame rezil olurlar herkes ayıplar bende keyiften dört köşe olurum mu demiş...eski konularımda bahsetmiştim eşim başka şehirde otururken evlenip benim bulunduğum şehire yerleştik sonrada çocuklar için annemlerin olduğu binaya hatta tam karşı daireye taşındık.eşimle bunlar için zaten çok atışıyorduk.1 ay oldu taşınalı şimdi iyiyiz ama dün akşam kapıcı geldi 250 tl aidat ödeyeceğiz eşimde daha maaşı çekmedik bir iki güne kadar vereyim dedi adamda tamam dedi buraya kadar herşey normal.aradan 10 dk.geçti babam arıyor beni ben aidatınızı verdim makbuzu alın diye..ben birşey diyemeden kapattım telefonu eşim köpürdü tabi babana neki niye veriyor sanki biz ödeyemiyormuyuz bizi niye rezil ediyor falan dedi haklı yani bişey diyemedim haklısın ben söylerim dedim.sonra annem geldi makbuzu getirmiş makbuzuda babamın adına yazmışlar bide ben iyice sinirlendim size verin diyen oldumu niye bizi mahçup ediyorsunuz elaleme dedim annemde babama kızmış karışma dedim ama dinlemedi dedi.sonra eşim uyurken yine aynı muhabbeti açtı ama sakince..bizim kapıcıda çok gevşek ağızlı 40 kişiye yayar şimdi aidatlarınıda kayınbaba ödüyo der dedi...şimdi acaip sinirliyim babama nasıl bi tepki vericem ne dicem bilmiyorum.az biraz bir huzurum var onuda babam kaçırıyor.sürekli böyle saçma sapan şeylerle karışıyor bize..ben hep arada kalıyorum..bi fikir verin kızlar şimdi tepkimi nasıl göstereyim
bakmayan da çok canım.ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..
aşağı yukarı böyle düşündüm en başından beri.o değil de çocuk bakmak gibi ciddi müdahale gerektiren bir işi ailenize yıkıp, 250 lirayı sorun ediyorsunuz ya.. hem de eşinizi arkanıza alarak.. ben annenizin yerinde olsam çocuğunuza da bakmam.. bunun adı kabak gibi "kullanmaktır" sevgili üye.. koskocaman insanları elinizde oynatmaya çalışıyorsunuz, onu yap, bunu yapma diyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?