biz babamla napıcaz akıl verin...

ailenizi çocuk için kullanıyorsunuz ama adamcağız yardımcı olunca kötü oluyor. bu kadar mesafali olmak istiyorsanız taşının ordan bakıcıya baktırın
ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..

ay neden kullanayım canım 100 kişinin 90ı torununa bakar zaten ayrıca benim sıkıntı yaptığım durum mesafe gerektirecek birşey değil sadece maddi yardım istemiyoruz dedim..
maddi yardım ıstemnıyorsanız
babanızda kotu bır adam malum bır gıdım huzurunuz var
( artık bu bır gıdım kısmı babanızla ılgılı deıgl 10 gıdım olsaydı huzurunuz demekkı sorun olmayacaktı 1 gıdımcık huzurunuz) bakıcıya baktırın maddi olarak rahatlarsınız hem

anlamadım niye sinirlendiğinizi
adam iyilik yapmış yahu
pes doğrusu sizde eşinizle bir olup bide annenize sölenmişsiniz
yahu baban o senin baban farkında mısın borçtur geri verirsin
eşine bu kadar aileni ezdirme sonra çok pişman olursun

Hayret ettim bunda kızacak ne var?
Babanız sizi neden ezsin?
Eşinizde nasıl bir kafa var böyle babanızın sizin için yaptıgı bir şeyi kötü olarak görüyor
Siz de eşinize uyup babaya haksızlık ediyorsunuz
O artık eşinizin de babası..
Onu gerçekten bir baba olarak görseniz "ikiniz" de bir problem olmazdı..
İki gün sonra gider babaya verirsiniz aidat parasını

Elalemin edecegi laf babanızdan daha mı önemli değer mi kalp kırmaya?
Kendi ailenizi neden eşinize ezdiriyorsunuz?
Eşiniz paşazade çocuğu mu?

Ayrica madem mudahele olarak algiliyosunuz cocgunuzu annenize baktirmayacaksiniz ayni apartmanda yasamayacaksiniz

Son düzenleme:

biz 250 tl ödeyebiliyoruz zaten ödeyemeyecek olsak taşınmazdık dediğiniz gb.sadece dün gidip çekemedik ama çok şükür şuan elimizde ayrıca el oğlu için kızmadım ben evimize bize sormadan müdahale ettiği için kızdım..

hayır sız kızmadınız
sız esınız kızdıgı ızın babanıza kızıyorsunuz.
etme bulma dunyası
aynı sey bıgun onların tarafından basınıza gelırse , esın tarafından sen ne bıcım ınsansın bunun altında ne arıyorsun dıye azarlanacaksın.
ayrıca 250 tl odeyebılıyor olmanız problem degıl zamanında odemek problemmiş burada anlasıldıgı uzere

okudukça sinirleniyorum
dua edin allah sizi kimselere babanıza bile muhtaç etmesin
o çok sevgili yeterli kocişçiğinizden bir gün kazık yerseniz gideceğiniz tek yer orası
maddi olmasa da manevi

Allahım adam müdahele etmemiş. ödemediğini görünce babalık içgüdüsü öne çıkmış,çocuklarım ödememiş ben vereyim demiş. okuyanda sanacakki adam evinizin içinde terör estiriyor. eşiniz baba olunca anlar babanınızı. çocuk sevgisini.

babanız çok ayıp etmiş...bayağı durmuş düşünmüşte size nasıl bir kötülük yapsam diye... şimdi ben bunların aidatlarını ödersem el alame rezil olurlar herkes ayıplar bende keyiften dört köşe olurum mu demiş...
babanız kötülüğünüzü isteyecek biri mi...babanız gerçekten çok ayıp etmiş... çocuğu aidatı ödeyemiyor diplerinde babaları oturuyorda bir aidatlarını ödemeye yardım etmiyor demesinler diye ödemiştir.... ödese bir türlü ödemese bir türlü...yani kendince size yardım etmiş...sizde aidatı babanıza ödersiniz ve bir daha yapmamasını söylersiniz eşinizin gururlu olduğunu böyle şeyleri sevmediğini dile getirirsiniz...babanıza çok ayıp olmuş..
hangi düşünceli baba olsa aynısını yapar...

o değil de çocuk bakmak gibi ciddi müdahale gerektiren bir işi ailenize yıkıp, 250 lirayı sorun ediyorsunuz ya.. hem de eşinizi arkanıza alarak.. ben annenizin yerinde olsam çocuğunuza da bakmam.. bunun adı kabak gibi "kullanmaktır" sevgili üye.. koskocaman insanları elinizde oynatmaya çalışıyorsunuz, onu yap, bunu yapma diyerek..

bakmayan da çok canım.
bu aslında ailenin size yaptığı en büyük iyilik önce manevi sonrasında ise tabi ki maddi.
o zaman bunu düşünmeliydi eşin.
herneyse sen eşin tepki gösterdiği için kızıyorsun babana yoksa eşin bu kadar tepkili olmasa eminim bu derece tepkili olmazdın babana.
aynı apartmana taşınmış çocuklarınıza baktırıyorsunuz.baban da variyetli biri ise sizlere kendince destekte bulunmaya çalışıyordur.belki de bu şekilde içi rahat ediyor.
eşin ailene karşı daha fazla borçlu hissetmek istemeyebilir kendisini aslında buna bir nebze hak veriyorum ama işte çocuklarınıza baktırıyorsunuz.orada iş değişiyor.
aileler yardım etmiyor diye olay çıkan konular var kk da.
bu da tersi olunca çok dikkat çekti doğrusu.

aşağı yukarı böyle düşündüm en başından beri.
sen güzel toparlamışsın.eline sağlık:))
konu sahibi o noktayı es geçiyor özellikle.üzerinde durulması hoşuna gitmedi.
ama yanlış düşündüğünü anlaması lazım.koskoca insanları oyuncak etmenin alemi yok.

babanız size yardım etmeye çalışlıyor...
babanızı karşınıza alıp baba senin iyiliğinden şüphemiz yok ama yapma bak biz bu şekilde çok mahçup oluyoruz... eşim kendim bakmak istiyorum evime diyor yanlış anlıyor... üzülüyor ben daha çok üzülüyorum... biz senden yardım isteyinceye kadar yardım etmezsen sevinirim... deyin

Baban yanlış bir şey yapmamış,lütfen azarlar gibi üzerine gitme.
Bunda kızacak bir şey yok,o size iyilik yapmak istemiş.Çok rahatsız olduysan,babacım sağol ama eşim alınıyor dersin.
Evet baban size ödemeniz için elden verse daha iyi olurmuş ama o kadarını düşünememiştir.

Yalnız senin de sorun etmende eşinin büyük payı var.
Eşin senin şehrine,ailenin oturduğu apartmana geldiği için içgüveysi denmesinden çekiniyor olabilir.
Bu yüzden aranızda tatsızlık çıkıyorsa gerilmekte haklısın ama babana çıkışacağına ortamı yumuşatsan daha iyi olur.

Şöyle düşün...Sen ayrı dairede tek otursaydın,baban aidatını verince gurur yapacak mıydın ?
O zaman babana kızacak mıydın ? Sanmam,babacım beni düşünmüş diye mutlu olurdun.
Baba her türlü baba,bekar da olsan evli de olsan babanın duyguları evladına yardımdan yana.

Şimdi eğer siz annenizin karşı dairesine taşınmayıp ortalama bir bakıcı veya kreş ücreti ödeseydiniz cebinizden ayda en az 1000-1300 TL çıkacaktı..yani en azından kendi çevremde rakamlar böyle...onların karşı dairesine taşınmanız biraz çocuğunuzun iyiliği birazda maddiyat için diye düşünüyorum, yani o anne baba sayesinde bu para cebinizde kalıyor...eşiniz bunu gurur meselesi yapmıyorda babanızın ödediği aidatı mesele ediyorsa biraz tuhaf kaçıyor...ikincisi bu kız tarafına yakın olup bunu gurur meselesi yapan insanları hiç anlamıyorum bu seni rahatsız ediyorsa gitmeyeceksin yakınına...kendimden örnek vereyim kız kardeşimle annem karşılıklı dairelerde oturuyor iki çocuğu var ve annem ikisinede bakmadı kız bakıcı tuttu.. Benimkilerede bakmadı bende ciddi bir bakıcı ücreti ödüyorum, gelinimizde ücretsiz izni bitince iyi bir kariyeri olmasına rağmen bebeğini tercih etti istifa etti kendi bakıyor....hiçbirimiz anneme gönül koymadık bakmadı diye çünkü zorunda değil...ayrıca üç kardeşiz hepimizi babama ait evlerde oturuyoruz ne biz nede eşlerimiz bunu hiç sorun etmedi eden adam zaten gidip oturmaz başının çaresine bakar...her daim yüzünede arkasındanda babama duacıyım Allah razı olsun başımızdan eksik etmesin ,yaşlılığında ona hizmet etmeyi bize nasip etsin...bu devirde maaşla kredi çekip ev almak ne kadar zor...bence sizde babacığınızı üzmeyin gidin teşekkür edin Allah razı olsun babacım Allah seni başımızdan eksik etmesin deyin...çünkü bu yaşta bizim için yaptıklarını aslında bizi ezmek için değil kendi başının çaresine bakabilen evlatlarına hala yardımları dokunuyor hissini duyabilmek için yapıyorlar...bu anne babanın fıtratında vardır....

Basligi okudugunda acaba nasil bir baba dedim...

Konuyu okudugumda Babanin aslinda sadece size iyilik yapmak istedigini gordum...
Babaniz kötü bisey yapmamiski..

İyilikten maraz doğmuş resmen.
Tamam karışmasın eşini egosu sarsılmasın da adama ne diye kızıyorsunuz anlamadım, nası bir kötülük düşünmüş olabilir. Ne olur nankör olmayalım anne babamıza karşı .. İyi niyetli bişey yapmış babacığınız bunu asla hak etmiyor. Hem eşinize laf söyletiyosunuz, hem kendiniz kızıyosunuz yetmiyor anneye şikayet edip bir de onu babanıza gönderiyorsunuz. Hiç olmamış yaptığınız kusura bakmayın. Ne kadar hoşuma gitmemiş olsa da eşim bana bunu söylese adam ne kötülük yaptı sana der cevabını veririm böyle bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…