- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Nefertiti_eslem
-
O kadarda abartmayın canım,illaki bişeyler yapmıştırAma erkek kardeşim maaşı iyi olmasına rağmen düğüne beş kuruş yardım etmedi bu zoruma gidiyor
borç sizin degil,babanizin borcuSiz yazdığımı okumadınız galiba. Balayına gitmelerini neden kıskanayım benim babam kredi yüzünden yıllarca borç ödeyecek bari takılarla o borç kapansaydı diyorum. Tatile tabiki gidecekler ama her masrafın bize yüklenmesi saçma degil mi?
Babanızla baştan anlasmamislar mi? Konusmamislar mi?Ama erkek kardeşim maaşı iyi olmasına rağmen düğüne beş kuruş yardım etmedi bu zoruma gidiyor
Ben yardım eli uzatırım erkek kardeşim elini cebine atmadı durumu iyi olmasına rağmen zoruma giden bu. Yoksa Benden önce evlenmesi niçin sorun etsin hangi çağda yaşıyoruzAilenizin bir derdi yok sanırım bu borçlarla ama siz maşallah bayağı üzülmüşsünüz.
Sizden evvel evlenmesine mi içlendiniz ?
Size de babanız her şeyi yapmak isteyince yooo olmaz mı diyeceksiniz ?
Kimse kimseyi kandırmasa keşke.
Al benden de o kadar. Takıları bile eşim aldı kendileri almış gibi taktılar bi de.Valla ben erkek tarafından 1 kuruş görmedim o yüzden ne desem boş
Merhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Adam otelde diğün istiyor e parasını versin o zaman benim babam niye 40binlik otelde düğün yapıyor? Emekli maaşıyla garibanSiz hiç Türkiye’de yaşamadınız mı kuzum. Erkek ailelerinin düğünü yapmasıyla ilgili falan birşeyler duymadınız mı. Doğru yanlış tartışılır ama eğer babanız böyle uygun gördüyse oğlunun düğününü yapmak istediyse kusura bakmayın da pek sizlik bir durum yok gibi. Benim de bir abim var düğününü yaptığımız da babamın herşeyin en güzeli olsun diye çabaladığını ve bundan mutluluk duyduğunu hatırlıyorum enayilik diyemeyiz buna sanırım .
Sizin mantığınıza göre kendiniz odemelisiniz.Benden istemiyorlar fakat benim de bir evlilik durumum olacak benim de masraflarım olacak. Kim ödeyecek?
yapmasaydi???? hayir deme secenegi vardi di mi?? yaptiysa size laf düşüyor mu??Adam otelde diğün istiyor e parasını versin o zaman benim babam niye 40binlik otelde düğün yapıyor? Emekli maaşıyla gariban
Baban yardım etmesini isteseydi ederdi. Demek ki istememiş. Senin neden zoruna gidiyor anlamadım. Senin düğün zamanın gelince babanlar yapmazsa o zaman bunu dile getirirsin.Ama erkek kardeşim maaşı iyi olmasına rağmen düğüne beş kuruş yardım etmedi bu zoruma gidiyor
Ama sizin zorunuza gitmez mi? Ben aile bireyiyim sonuçta o evde bir şeylerden kısılınca ne olacak ? Ucu bana da dokunuyor illa ki. Ayrı yaşasam neyse dicem beni ilgilendirmesinhadiyapmasaydi???? hayir deme secenegi vardi di mi?? yaptiysa size laf düşüyor mu??
Merhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Anlıyorum siz abinizin ailenize haksızlık ettiğini düşünüyorsunuz ama babanız bu konudan rahatsız değilse ben oğlumun düğününü yapıcam elbet kafasındaysa sizlik bir durum yok diyorum. Sizin düğün zamanınız geldiğinde eğer abine düğün yaptık sana da bişe yapamayız derlerse o zaman ben üvey evlat mıyım diye sorarsınız ama şuan onlarla tartışmanız sizi kıskanç ve kötü kardeş gibi göstermekten başka bir şeye yaramaz bence. Üzgünüm.Adam otelde diğün istiyor e parasını versin o zaman benim babam niye 40binlik otelde düğün yapıyor? Emekli maaşıyla gariban
Siz evlenince takılarınızı verip al babacım annecim borcunuzu ödeyin mi diyeceksiniz kv ve kp inizeSiz yazdığımı okumadınız galiba. Balayına gitmelerini neden kıskanayım benim babam kredi yüzünden yıllarca borç ödeyecek bari takılarla o borç kapansaydı diyorum. Tatile tabiki gidecekler ama her masrafın bize yüklenmesi saçma degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?