- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Nefertiti_eslem
-
Bana otel de düğün yapın da demem ama bir sürü maaşım olcak babama gidip te bana otel de düğün yap dememSiz evlenince takılarınızı verip al babacım annecim borcunuzu ödeyin mi diyeceksiniz kv ve kp inize
Alan razı veren razı cok da kafa yormayın siz benceBana otel de düğün yapın da demem ama bir sürü maaşım olcak babama gidip te bana otel de düğün yap demem
Ay yok artık, bariz kıskanıyorsunuz kuzum. Sizin kayınaileniz de size yapar üzülmeyin.Ama sizin zorunuza gitmez mi? Ben aile bireyiyim sonuçta o evde bir şeylerden kısılınca ne olacak ? Ucu bana da dokunuyor illa ki. Ayrı yaşasam neyse dicem beni ilgilendirmesinhadi
Hayır gelinimizi zaten yıllarca tanıyorduk evlenmesi ile ilgili bir problemim yok gelinimizi de cok severim farkındaysanız kız tarafı ile ilgili hiç bir şey demedim sorun erkek kardeşimBabanızın secimi bu olmuş , aile içinde enayilik mi olur ya . Ev alan döşeyen bilmem ne yapan da var , evlat baba ilişkisi yani enayilik gibi çirkin bir tabir hoş değil.
Ayrıca bilmiyorum ben abinizin evlenmesinden pek hoslanmadiginjzi düşünüyorum , bence bu yüzden bu tepkiniz .
Ben de kız tarafını kast ettiniz demedim ..Hayır gelinimizi zaten yıllarca tanıyorduk evlenmesi ile ilgili bir problemim yok gelinimizi de cok severim farkındaysanız kız tarafı ile ilgili hiç bir şey demedim sorun erkek kardeşim
Bızdede verilmez gelen altınlar erkege ama simdi öle degil heraldeMerhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Ay sonunu getirene kadar canımız cıkıyor onlara otelde Sefa sürüyor bunun adı kıskançlık iseevet kıskancımAy yok artık, bariz kıskanıyorsunuz kuzum. Sizin kayınaileniz de size yapar üzülmeyin.
Allah razı olsun beni anlayan bir insan çıktı. Herkes kıskanclık vs diyor biz ay sonunu nasıl getireceğiz diyen insanlarız paşamız otel de düğün yaptırtırtı bize. Babam sırf oğlu diye yaptı millet bana sana ne oluyor diyor sanki ben o evde yasamıyorumm ay sonunu başkası düsğnüyor sankiOnun ben hep diyorum: Evlenmek isteyen düğününü kendisi yapsın. Aksi takdirde sadece nikah yapıp otursun asaga. Insan utanır emekli babasına bu kadar masraf yaptirmayi. Adam senelerce borc ödesin. Bence çok gereksiz ve saçma. Buna "anne baba yapmak zorunda" demek de alakasız. Anne baba destek olur. Çalışan insan düğününü kendi yapar bana göre.
Bitcoin yatırımı sayesinde birden iyi yerlere geldi iki yıl icindeO değil de ben 22 yaşında çocuğun çok iyi iş ve çok iyi maaşına takıldım. Nasıl oluyor ki o?
Otel de emekli babanıza dügün yaptıcaksınız babanız 4 yıl borç ödeyecek siz güzel şirkette paraları yiyeceksiniz babaaya acıma duygusu nerede? Görümcelik alakası yok gelinimizle ilgili agzımı açmadım yıllardır tanıyoruz prlanta gibi kız sorunum erkek katdeşmletakılar evlenen çifte aittir. alan aileler bence saygısızlık ve ayıp yapııo. kıskanç bi görümce görüyorum
Bitcoin yatırımı sayesinde birden iyi yerlere geldi iki yıl icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?