Biz enayi miyiz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size katılıyorum. Borca girip düğün yapan arkadaşım daha borcun 1/4 ödemeden çocuklar boşandı takılar gelin hanında kaldı.
Resmen adamı somurdu kız tarafı.
Bana ders oldu. Her iki çocuğuma da aynı tutarda bütçe ayırdım. Fazlasını isteyen kendi çalışıp yapsın. Geline bir bilezik çalışır benden. Bir bilezikte kızıma takarım.
Hadi bana eyvallah derim.

Babanızın secimi bu olmuş , aile içinde enayilik mi olur ya . Ev alan döşeyen bilmem ne yapan da var , evlat baba ilişkisi yani enayilik gibi çirkin bir tabir hoş değil.
Ayrıca bilmiyorum ben abinizin evlenmesinden pek hoslanmadiginjzi düşünüyorum , bence bu yüzden bu tepkiniz .

Hayır gelinimizi zaten yıllarca tanıyorduk evlenmesi ile ilgili bir problemim yok gelinimizi de cok severim farkındaysanız kız tarafı ile ilgili hiç bir şey demedim sorun erkek kardeşim

Aileniz bınu kabul ettiyse bence üzmeyin onları. Eğer zor durumda kalırlaesa kardeşinşz yardım eder. Siz de evlenirseniz size de böyle yardımcı olur inşallah eşinixin ailesi

Hayır gelinimizi zaten yıllarca tanıyorduk evlenmesi ile ilgili bir problemim yok gelinimizi de cok severim farkındaysanız kız tarafı ile ilgili hiç bir şey demedim sorun erkek kardeşim
Ben de kız tarafını kast ettiniz demedim ..
Başka bir şey kast ettim ama neyse .

Onun ben hep diyorum: Evlenmek isteyen düğününü kendisi yapsın. Aksi takdirde sadece nikah yapıp otursun asaga. Insan utanır emekli babasına bu kadar masraf yaptirmayi. Adam senelerce borc ödesin. Bence çok gereksiz ve saçma. Buna "anne baba yapmak zorunda" demek de alakasız. Anne baba destek olur. Çalışan insan düğününü kendi yapar bana göre.

Ben sizin endişenizi anladım. Yarın birgün siz evleneceğiniz zaman, aileniz hala borç ödüyor olabilir veya borçtan bıktıkları için size aynı oranda destek olmayabilirler. Umarım size de abiniz kadar harcama yapacaklarını planlamışlardır. Yoksa gerçekten adaletsizlik olur.

Bızdede verilmez gelen altınlar erkege ama simdi öle degil heralde

Ay yok artık, bariz kıskanıyorsunuz kuzum. Sizin kayınaileniz de size yapar üzülmeyin.
Ay sonunu getirene kadar canımız cıkıyor onlara otelde Sefa sürüyor bunun adı kıskançlık iseevet kıskancım
Allah razı olsun beni anlayan bir insan çıktı. Herkes kıskanclık vs diyor biz ay sonunu nasıl getireceğiz diyen insanlarız paşamız otel de düğün yaptırtırtı bize. Babam sırf oğlu diye yaptı millet bana sana ne oluyor diyor sanki ben o evde yasamıyorumm ay sonunu başkası düsğnüyor sanki

takılar evlenen çifte aittir. alan aileler bence saygısızlık ve ayıp yapııo. kıskanç bi görümce görüyorum
Otel de emekli babanıza dügün yaptıcaksınız babanız 4 yıl borç ödeyecek siz güzel şirkette paraları yiyeceksiniz babaaya acıma duygusu nerede? Görümcelik alakası yok gelinimizle ilgili agzımı açmadım yıllardır tanıyoruz prlanta gibi kız sorunum erkek katdeşmle

Babanda girermeyeymii emekli maaşıyla o topun altına girdiysede demekki satacak bişeyi var tarla tapan. Ama 40 binlik düğünde ne yahuu paran yoksaa görgüsüzlük gösteriş merakı oglan evlendiriyorya cümle alem bu düğünü duysun. Sıra sana gelince dersin hani bana diye şimdilik dert etme canım. Baban ne hali varsa görsün.

Bitcoin yatırımı sayesinde birden iyi yerlere geldi iki yıl icinde

İş ve maaş dedin, uydurma şimdi bitcoin falan. Çocuğun anca eşya borcunu ödeyecek evini geçindirecek kadar maaşı var değil mi? Senin derdin altınlar hadi doğruyu söyle bize.

Düğünden önce konuşulsaydı bu konu ve masrafların bir kısmını kardeşiniz üstlenseydi ya.
Düğünden sonra altın isterseniz kötü olursunuz.
Usulen de istenmez zaten baştan konuşulur bu işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…