- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Nefertiti_eslem
-
Çok iyi maaş 2500 TL çıkarsa hic sasirmamO değil de ben 22 yaşında çocuğun çok iyi iş ve çok iyi maaşına takıldım. Nasıl oluyor ki o?
Ya bende ona takildim da hadi sus milana dedim , karistirma ortaligi sus sus dedim hattaBabaniz kac yasinda adam
Odemeseymis
22 yasindaki oglunu evlendiren baba omur boyu borc odemeli bence. Belki akli basina gelir
Siz çalışıyor musunuz? Eve katkınız var mı? Merak ettim. Evin yükü size yüklendiyse kötü olmuş tabi. Peki düğün öncesi konuşulmadı mı hiç, aileniz biz bunu ödeyemeyiz daha mütevazı bir şey yapalım demedi mi?Ay sonunu getirene kadar canımız cıkıyor onlara otelde Sefa sürüyor bunun adı kıskançlık iseevet kıskancım
Allah razı olsun beni anlayan bir insan çıktı. Herkes kıskanclık vs diyor biz ay sonunu nasıl getireceğiz diyen insanlarız paşamız otel de düğün yaptırtırtı bize. Babam sırf oğlu diye yaptı millet bana sana ne oluyor diyor sanki ben o evde yasamıyorumm ay sonunu başkası düsğnüyor sanki
Bitcoin yatırımı sauesinde şirkette çalışıyor işte kendi işi demedim zaten. Altında gözüm yok gözüm yollarca borç ödeyecek babamda gözümİş ve maaş dedin, uydurma şimdi bitcoin falan. Çocuğun anca eşya borcunu ödeyecek evini geçindirecek kadar maaşı var değil mi? Senin derdin altınlar hadi doğruyu söyle bize.
Size bir şey yapmak istemedi mi eşiniz? Sanki kardes gibi değil de eltisi gibi yazmışsınız. siz de erkek tarafina yaptırın madem yaptirabiliyorsaniz.Benden istemiyorlar fakat benim de bir evlilik durumum olacak benim de masraflarım olacak. Kim ödeyecek?
Çok iyi maaş 2500 TL çıkarsa hic sasirmam
6 bin tl oldu mu. İlla bazı şeyleri dile getirmemek şazım neyin ne olduğunu biliyoruz sonuç plarakÇok iyi maaş 2500 TL çıkarsa hic sasirmam
Ay sonunu getirene kadar canımız cıkıyor onlara otelde Sefa sürüyor bunun adı kıskançlık iseevet kıskancım
Allah razı olsun beni anlayan bir insan çıktı. Herkes kıskanclık vs diyor biz ay sonunu nasıl getireceğiz diyen insanlarız paşamız otel de düğün yaptırtırtı bize. Babam sırf oğlu diye yaptı millet bana sana ne oluyor diyor sanki ben o evde yasamıyorumm ay sonunu başkası düsğnüyor sanki
Bitcoin yatırımı sauesinde şirkette çalışıyor işte kendi işi demedim zaten. Altında gözüm yok gözüm yollarca borç ödeyecek babamda gözüm
Bitcoin yatırımı sayesinde şirkette çalışmak nasıl oluyor?Bitcoin yatırımı sauesinde şirkette çalışıyor işte kendi işi demedim zaten. Altında gözüm yok gözüm yollarca borç ödeyecek babamda gözüm
Herkesi cahil zannetmeyin o paranın nesi çok? Önyargılı olmayımMuhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Çok iyi maaşla cesmeye balayina gitmek? O kadar maaşı abartarak söylediniz ki hayal kırıklığına uğradım kusura bakmayın.Muhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Esinin tarafi ve esinle sen? Tipki abinle yengende oldugu gibiBenden istemiyorlar fakat benim de bir evlilik durumum olacak benim de masraflarım olacak. Kim ödeyecek?
Abisinin sadece "evin eşyalarını " aldığını söylüyor genç arkadaşımız.Ev ne kadara döşeniyor haberi var mı acaba !! Ben geline takılan takının miktarina da takildimÖuhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Allah size de aynısını nasip eder umarım , o zaman anlarsınız sadece.. sizi ilgilendiren bı durum değil. anne babanın evladına yaptığı şeye de enayilik denmez fedakarlık denir . Anne baba hep verici taraftır ve buna onlar karar verebilir siz değil. Siz evlenirken eşyaları kendiniz alın bırakın enayilik sizde kalsın o zaman , bilmiyorum şayet evli değilseniz..Merhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Kardesinizin durumu bu kadar iyiyse her seyden once bence babaya ayip etmis en azindan 3-5 insan biraz yuk hafifletir. Babaniza helal olsun yine de herseyin altindan tek basina kalkmis oglunun elini cebine attirmamis kardesinizin durumu iyi olmasina ragmen. Allah herkese boyle kayinpeder kayinvalide versin diyim canim ne denir ki... Kiminde oldugu halde vermez kimi de boyle olmayani oldurur...Merhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Abisinin sadece "evin eşyalarını " aldığını söylüyor genç arkadaşımız.Ev ne kadara döşeniyor haberi var mı acaba !! Ben geline takılan takının miktarina da takildim
Bu baştan konuşulmalıydı. Ya da krediyi erkek kardeşiniz çekmeliydi.Siz yazdığımı okumadınız galiba. Balayına gitmelerini neden kıskanayım benim babam kredi yüzünden yıllarca borç ödeyecek bari takılarla o borç kapansaydı diyorum. Tatile tabiki gidecekler ama her masrafın bize yüklenmesi saçma degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?