Biz enayi miyiz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çalışıyor musunuz? Eve katkınız var mı? Merak ettim. Evin yükü size yüklendiyse kötü olmuş tabi. Peki düğün öncesi konuşulmadı mı hiç, aileniz biz bunu ödeyemeyiz daha mütevazı bir şey yapalım demedi mi?

İş ve maaş dedin, uydurma şimdi bitcoin falan. Çocuğun anca eşya borcunu ödeyecek evini geçindirecek kadar maaşı var değil mi? Senin derdin altınlar hadi doğruyu söyle bize.
Bitcoin yatırımı sauesinde şirkette çalışıyor işte kendi işi demedim zaten. Altında gözüm yok gözüm yollarca borç ödeyecek babamda gözüm

Kıskanç olduğunuzu düşünmüyorum ben. Babaniz maalesef elalem derdi ve "oglusum" derdi ile boynundan büyük işlere kalkışmis. Siz zamanında müdahale etmeye çalışsaniz bile faydası olmazdı. Böyle "ogluuuumm" diye bütün parasını, varını yoğunu harcayan anneler babalar görüyoruz. Hatta bunun için kızlarının bileziklerini satanı da gördüm ben. Gelinin altınları artık ona ayit. Vermeyedebilir. Kardeşiniz le borç durumu konusun. Babaniza destek olsun en azından.
Sizde kendiniz icin önlem alın ve para biriktirin. Ilerde evlilik durumunuz olsa kimsenin eline bakmak zorunda kalmazsiniz.

Bitcoin yatırımı sauesinde şirkette çalışıyor işte kendi işi demedim zaten. Altında gözüm yok gözüm yollarca borç ödeyecek babamda gözüm

Bitcoin yatırımı sayesinde şirkette çalışıyor, hangi şirketmiş o bitcoini olanları işe alan?

Baban madem dugun yapacak tutsaydi bir dugun salonu. Illa otelde yapip elaleme hava atmanin ne anlami var? Eger abin ikna olmadiysa, git kendin yap deseydi. Enayilik emekli maasiyla otelde dugun yapan babanda. 22 yasinda daha cocuk yasta evlenen adam cocuk gibi boyle otellere heveslenir iste. Her istedigini yapmislar mi simdiye kadar? Baban cok sacmalamis. Hic baskasina suc arama.

Muhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Herkesi cahil zannetmeyin o paranın nesi çok? Önyargılı olmayım

Muhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Çok iyi maaşla cesmeye balayina gitmek? O kadar maaşı abartarak söylediniz ki hayal kırıklığına uğradım kusura bakmayın.

Ben anlamadim erkek kardesim yardim etmedi diyosun?
Babam dugunu yapmis, kardesin de esyalari almis. Esyalar zaten bir dunya para tutuyor. Ustelik takilarla odenebilecek bir miktarda da borcu varmis. Sen de diyosun ki babama yardim etmedi. Daha yardim etse baban ne yapacakti? Bir dugun yapmis iste??
Evlenince sen altinlarini esinin ailesine ver olur mu?

Öuhtemelen o civarlarda. Hanım kızımız çalışmadığı için o parayı çok sanıyor olabilir. Ama konunun gerçek olmama ihtimalini de düşünmedim değil. Malum yaz geldi, okullar kapandı...
Abisinin sadece "evin eşyalarını " aldığını söylüyor genç arkadaşımız.Ev ne kadara döşeniyor haberi var mı acaba !! Ben geline takılan takının miktarina da takildim

Allah size de aynısını nasip eder umarım , o zaman anlarsınız sadece.. sizi ilgilendiren bı durum değil. anne babanın evladına yaptığı şeye de enayilik denmez fedakarlık denir . Anne baba hep verici taraftır ve buna onlar karar verebilir siz değil. Siz evlenirken eşyaları kendiniz alın bırakın enayilik sizde kalsın o zaman , bilmiyorum şayet evli değilseniz..

Kardesinizin durumu bu kadar iyiyse her seyden once bence babaya ayip etmis en azindan 3-5 insan biraz yuk hafifletir. Babaniza helal olsun yine de herseyin altindan tek basina kalkmis oglunun elini cebine attirmamis kardesinizin durumu iyi olmasina ragmen. Allah herkese boyle kayinpeder kayinvalide versin diyim canim ne denir ki... Kiminde oldugu halde vermez kimi de boyle olmayani oldurur...

Abisinin sadece "evin eşyalarını " aldığını söylüyor genç arkadaşımız.Ev ne kadara döşeniyor haberi var mı acaba !! Ben geline takılan takının miktarina da takildim

Para hesabı konusunda biraz zayıf olduğu konusunda hemfikiriz sanırım. Du bakalım şu bitcoin'in altından bir şey çıkacak bence.

Bu baştan konuşulmalıydı. Ya da krediyi erkek kardeşiniz çekmeliydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…