- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.809
- 598
- Konu Sahibi Nefertiti_eslem
-
Herkesi cahil zannetmeyin o paranın nesi çok? Önyargılı olmayım
Evine düzgün bir koltuk bile almadı eşyalar çok tutuyor diyorsunuzAbisinin sadece "evin eşyalarını " aldığını söylüyor genç arkadaşımız.Ev ne kadara döşeniyor haberi var mı acaba !! Ben geline takılan takının miktarina da takildim
illa açık etmek istemiyorum bu siteyi takip eden yakınlarım var altından ne çıkabilir ? Yanda buraya bunları içimi açmak için yazdım deli miyim ben? Niye buradaki insanlar bu kadar paranoya yardım edeceklerine herkes bana yükleniyorPara hesabı konusunda biraz zayıf olduğu konusunda hemfikiriz sanırım. Du bakalım şu bitcoin'in altından bir şey çıkacak bence.
Her şeyi geçtim de şu 6 bine takıldım gercekten. Yani kadın calismiyorsa, ev kiraysa bu para öyle ahim sahim bir para değil. Standart bi para. Ya ben mi abartiyorum?6000 de sandığın kadar çok değil şekerim. Onu bunu bırak da şu bitcoin işini bi anlat bakalım bize sen. Kimse 22 yaşında çocuğu bitcoin sayesinde işe alıp eline ayda 6000 saymaz.
İlla kendimi açık mı edeyim tanıdıklar takip ediyorlar siteyi zaten bu yıl mezun oldu endüstri mühendisliginden birden lise mezununa al hadi şirkete koyduk seni kimse kimseye demez6000 de sandığın kadar çok değil şekerim. Onu bunu bırak da şu bitcoin işini bi anlat bakalım bize sen. Kimse 22 yaşında çocuğu bitcoin sayesinde işe alıp eline ayda 6000 saymaz.
Kız da çalışıyor merak etmeHer şeyi geçtim de şu 6 bine takıldım gercekten. Yani kadın calismiyorsa, ev kiraysa bu para öyle ahim sahim bir para değil. Standart bi para. Ya ben mi abartiyorum?
Ha kira falan odemiyosan, ailenin yanindaysan güzel para.
site adi verirsem İfşa olcak falan demişsiniz de kaç kişi var ya biyerde calisip bitcoin isinde ugrasan ? Benim böyle tanıdığım yok mesela.İlla kendimi açık mı edeyim tanıdıklar takip ediyorlar siteyi zaten bu yıl mezun oldu endüstri mühendisliginden birden lise mezununa al hadi şirkete koyduk seni kimse kimseye demez
İlla kendimi açık mı edeyim tanıdıklar takip ediyorlar siteyi zaten bu yıl mezun oldu endüstri mühendisliginden birden lise mezununa al hadi şirkete koyduk seni kimse kimseye demez
Sen çalışıyor musun pekiKız da çalışıyor merak etme
ifşa derlen bu siteden bahşediyorum tanıdıklarm bu siteyi biliyor zaten erkek kardeşim mühendisliği okudu durduk yere gel senin bitcionin var bu iş senin kimse demedi zatensite adi verirsem İfşa olcak falan demişsiniz de kaç kişi var ya biyerde calisip bitcoin isinde ugrasan ? Benim böyle tanıdığım yok mesela.
Her şeyi geçtim de şu 6 bine takıldım gercekten. Yani kadın calismiyorsa, ev kiraysa bu para öyle ahim sahim bir para değil. Standart bi para. Ya ben mi abartiyorum?
Ha kira falan odemiyosan, ailenin yanindaysan güzel para.
ben calsmıyorum yarı engelim olduğu engelli maası alıyorumSen çalışıyor musun peki
Hayır kimse ev vermedi kira da oturuyorlar ama siz beni çok ters anlıyorsunuz benim derdim sadece aileme bu kadar yüklenilmesi bu kadar farklı anlamanız beni çok kötü biri gibiymişim yazmanız İnan’ın okudukça üzülüyorum yorumlarıStandart bile değil, ucu ucuna geçinilecek miktar. Orta direk dediğimiz kesim. Ama şimdi eşi de çalışıyor olur, babam ev verdi de olur. Her şey olabilir bu konuda bence.
Mezun olur olmaz 6000 TL ye ise başladı demek, ne güzel.İlla kendimi açık mı edeyim tanıdıklar takip ediyorlar siteyi zaten bu yıl mezun oldu endüstri mühendisliginden birden lise mezununa al hadi şirkete koyduk seni kimse kimseye demez
Evet, sorun sizde. Gidip ailenizden özür dileyebilirsiniz. Çok kıskançsınız. Tabiki babanız düğünü yapacak. O onun görevi. Takılar da gelin ve damada aittir. Karışmak size düşmek.Merhaba yeni üyeyim size bir şey danışacağım ben mi abartıyorum yoksa bir enayilik durumu hakikatten var mı?
Erkek kardeşim 22 yaşında çok iyi bir işi ve iyi bir maaşı var iki hafta önce düğünü oldu. Düğünü Babam yaptı, gelin takılarını , bohçayı babam yaptı. Erkek kardeşim sadece kendi evinin eşyalarını aldı. Düğünde takılan herşeyi de gelinle erkek kardeşim aldı. Onların şimdi sadece cok cuzi bir borcu var takılarla kapatacak kadar. Babam da kredi çektiği için Bir sürü borç ödeyecek yıllarca bu enayilik değil mi? Takıları alıp borcumuzu kapatmamız gerekmez miydi veya erkek kardeşim düğüne de biraz yardım etmesi gerekmiyor muydu? Biz borç ödeyeceğiz onlar şuan balayında Çeşme de. Soruyorum cidden sorun bendeyse ailemden gidip özür dileyeceğim çünkü kalplerini çok kırdım!
Hayır kimse ev vermedi kira da oturuyorlar ama siz beni çok ters anlıyorsunuz benim derdim sadece aileme bu kadar yüklenilmesi bu kadar farklı anlamanız beni çok kötü biri gibiymişim yazmanız İnan’ın okudukça üzülüyorum yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?