bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Ya hediye falan beklemiyırum zaten bi sevdiğini söyle yetecek zaten

Kıskançlığı şimdi mi ortaya çıkıyor yani

Hic oyle dusunme canim
sevmeyen adam neden sarip sarmalasin
her erkegin daha once sevgilisi olmustur ama biter yani
sen onun karisisin kendini onlarla asla kiyaslama bile

İlk 2 3 yıl parmakla gösteriliyorduk agzımın içine bakardı ama sonra bir günde değişti sanki :/

Hic oyle dusunme canim
sevmeyen adam neden sarip sarmalasin
her erkegin daha once sevgilisi olmustur ama biter yani
sen onun karisisin kendini onlarla asla kiyaslama bile
Kv de hep gözüme soktugu için olabilir mi

Eşimi ailem hiç sevmiyor çünkü eşimin ailesi de beni ...
Ailen boşanmana destek mi. Anladığım kadarıyla değil. Ozman iyi bir aile olacak. Kızı ile eşi arasına fitne fesat sokmaya cak. Sevmese de kızı na bunu söyleyip huzursuz etmeyecek. Yada boşanmak isteyen kızlarına evet biz zaten bu adamı sevmiyoruz iyi biride değil gel kızım harcanma diyecek. Eşinin ailesi ayrı bir konu . Ama sen kendi ailenin egosu yüzden eşine tavır alıyor sun. Bence birdaha sakın böyle bir laf ettirme eşin hakkında. Madem okadar kötü sürekli eşimin beni sevmediğini söylüyorsunuz boşanmama neden destek değilsiniz. Demelisin. Bir çok kişinin aile huzurunu sokan kendi ailesi oluyor. Eşinizin bu konuda anlattığınız kadari ile söylüyorum sizi sevmemek gibi bir durumu yok. Ailenin gazına gelmiş sin.

Canım konuyu en iyi sen bilirsin ama bna öyle gelmedi yaa kutlamayabilir kuzucum üzülme senn yapısı böle demk ki benim esimde asla düşünmes kutlamaz... mesela evlilik yıldönümünde bn masa faln hazırlarım hazırlama demez ama çokta sewmez mesela birseyi tv de görüp güzel desem hemn bulup alır ama durduk yere kendi düşünüp almaz :)) ama seviyo bni eminimm bnce sende bu kadr olumsuz bakma çevreni umursama

Herkes çevremdeki herkes f.... seni sevmiyor deger vermiyor avutuyor diyor sıkıldım inan adamın durumu yokk ama benim çevremde eşimin çevresi de maddiyata baglıyor herseyi eger seviyorsa illa gözle görülen bişry olacak

Ohooo kv lere sorarsan ogullari brad pittt
tum dunya onlarin ogullarina hasta :))
Baktin oglunu cok ovuyo sende yapistir lafi
kizlar ogluna hasta ama oglunda bana hasta ki beni aldi diye ...
Dedim hatta eşim onlar geçti gitti ama haymeana baki anne dedi kaç kere ama hep yapıyor

Iste hep diyorum bi kadinin ekonomik ozgurlugu olacak diye.maas yok is yok bagimli yasiyorsunuz mecburiyetten..keske bi meslek edinip evlenseydiniz

Ben geçen bir üyenin fikrini çok beğendim özel gün konularında. Hediye Süpriz den ziyade etkinlik günü olarak değerlendiriyoruz biz demişti konser veya sinema veya evde başbaşa yemek sonrası film vs gibi. Çok hoşuma gitti bu fikir. Çünkü süprizler bende genelde hayal kırıldığı yapıyor hediye de 1 ay öncesinden derdi başlıyor ne alsam neye ihtiyacı var falan. En temizi bir hafta öncesinden birlikte karar verip bişeyler yapmak.
Eşimle konuştum onun da çok hoşuna gitti ilk özel günümüz eylülde gerçi. Eylülde fikrin pratikte kullanımı nasıl oldu tekrar söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…