BilmiyorummmBelkide makyaj yapınca çok daha güzel oldugun için dışarda yapmani istemiyor kıskanıyor . kötü düşünme hemen ya :/
Ya hediye falan beklemiyırum zaten bi sevdiğini söyle yetecek zatenBuna üzüldüm ışte. .. bi arkadasiminda 1. Yıl evlilik yıl donumuydu adam eve 1 de geldi direk üst kata ablasina çıktı yigen sevmeye . kız hamile haliyle sabaha kadar aglamisti . sanırım biz kadınlar için evlilik yıl dönümü falan çok daha hassas . ah ah
Kıskançlığı şimdi mi ortaya çıkıyor yaniAyrıca kiskandigi için makyajı evde yap diyor kendi görmek istiyor demek ki
Baskalarinin seni begenmesini istemiyor
Bunu da genel de seven adamlar böyle ister sevmeyenler pek umursamaz bazen sevenlerde umursamaz o ayrı laf başka yere gitmeden susayim
Hiç düşünmek istemiyorum ama belki zorlama bi evlilikti bizimki nişanlısı askerdeyken kaçmış sonrasında da çok sevdiği hatta sözlendiği kızdan annesi ayırmış ondan ayrılır ayrılmaz da benimle nişanlanmış belki sırf evlenmek için evlendi
İlk 2 3 yıl parmakla gösteriliyorduk agzımın içine bakardı ama sonra bir günde değişti sanki :/O nası kardes o nasıl anne o nasıl elti ya böyle şey denir mi
Bakma zaten sen onlara öyle bir şey kutlamiyor diye bosanilmaz
Kilolarindan rahatsız olmuş da olabilir senin sağlığın için de zayıflama diyor olabilir sen de kilo ver biraz kendin için. .
Beni sevmiyor etmiyor deme bu sebepten je vakit ayirmiyor anlaşıldı ama bu çözülecek bir mesele bence ..
Kv de hep gözüme soktugu için olabilir miHic oyle dusunme canim
sevmeyen adam neden sarip sarmalasin
her erkegin daha once sevgilisi olmustur ama biter yani
sen onun karisisin kendini onlarla asla kiyaslama bile
Evet mutsuzummMilletin dedigine bakma ama ben seni konularini biliyorum yani ayrıl diyemem ama mutsuzsun
Ailen boşanmana destek mi. Anladığım kadarıyla değil. Ozman iyi bir aile olacak. Kızı ile eşi arasına fitne fesat sokmaya cak. Sevmese de kızı na bunu söyleyip huzursuz etmeyecek. Yada boşanmak isteyen kızlarına evet biz zaten bu adamı sevmiyoruz iyi biride değil gel kızım harcanma diyecek. Eşinin ailesi ayrı bir konu . Ama sen kendi ailenin egosu yüzden eşine tavır alıyor sun. Bence birdaha sakın böyle bir laf ettirme eşin hakkında. Madem okadar kötü sürekli eşimin beni sevmediğini söylüyorsunuz boşanmama neden destek değilsiniz. Demelisin. Bir çok kişinin aile huzurunu sokan kendi ailesi oluyor. Eşinizin bu konuda anlattığınız kadari ile söylüyorum sizi sevmemek gibi bir durumu yok. Ailenin gazına gelmiş sin.Eşimi ailem hiç sevmiyor çünkü eşimin ailesi de beni ...
Kv de hep gözüme soktugu için olabilir mi
Herkes çevremdeki herkes f.... seni sevmiyor deger vermiyor avutuyor diyor sıkıldım inan adamın durumu yokk ama benim çevremde eşimin çevresi de maddiyata baglıyor herseyi eger seviyorsa illa gözle görülen bişry olacakAilen boşanmana destek mi. Anladığım kadarıyla değil. Ozman iyi bir aile olacak. Kızı ile eşi arasına fitne fesat sokmaya cak. Sevmese de kızı na bunu söyleyip huzursuz etmeyecek. Yada boşanmak isteyen kızlarına evet biz zaten bu adamı sevmiyoruz iyi biride değil gel kızım harcanma diyecek. Eşinin ailesi ayrı bir konu . Ama sen kendi ailenin egosu yüzden eşine tavır alıyor sun. Bence birdaha sakın böyle bir laf ettirme eşin hakkında. Madem okadar kötü sürekli eşimin beni sevmediğini söylüyorsunuz boşanmama neden destek değilsiniz. Demelisin. Bir çok kişinin aile huzurunu sokan kendi ailesi oluyor. Eşinizin bu konuda anlattığınız kadari ile söylüyorum sizi sevmemek gibi bir durumu yok. Ailenin gazına gelmiş sin.
Dedim hatta eşim onlar geçti gitti ama haymeana baki anne dedi kaç kere ama hep yapıyorOhooo kv lere sorarsan ogullari brad pittt
tum dunya onlarin ogullarina hasta :))
Baktin oglunu cok ovuyo sende yapistir lafi
kizlar ogluna hasta ama oglunda bana hasta ki beni aldi diye ...
Önceden hiç karışmazdı hatta eşim istedi nakyaj yapmayı ögren diye evlendikten sonra ögrendim galiba bıktı artık
Dedim hatta eşim onlar geçti gitti ama haymeana baki anne dedi kaç kere ama hep yapıyor
Bilmiyorum olabilir miBikmakla alakası yok kiskaniyodur.
Ama herkes sevmiyor diyorNe guzel ... Annesine bunu diyebilmesi bile seni sevdigini gosterir
Aslında sizin yapmaniz gereken sey, esinin ailesinden uzak durmakEvet mutsuzumm
Malesef olmadı işteIste hep diyorum bi kadinin ekonomik ozgurlugu olacak diye.maas yok is yok bagimli yasiyorsunuz mecburiyetten..keske bi meslek edinip evlenseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?