Bunlar ortak probleminiz. Ben sizin bire bir neyiniz değişti eşinize yada evliliginize karşı onu bulun demek istiyorumKızımı kaybettim depresyon dan çıkamadım kv deyle barıştık hamile kaldım ve borçlarımızı ödeyemedik
Bence oze donus degilde sanitin ev gecindirmek sorumluluk derken basite aliyolar artik yani bide isin maddi boyutuda olabilir,sonucta bekarken ki elinde jalan parayla evliykenki bir olmaz.
Sadikmi,evde ilgilimi,iyi bi babami tamamdir fazlasi icin sorun cikarmamali diye dusunuyorum.
Cunki buyuklerimizin evliline baktigimda suan bizler cok iyiyiz,ozamanki erkekler eslerine daha az deger veriyorlardi sanki,yada en azindan benim etrafimdaki evlilikler oyleydi
Eskiden anaya babaya karşı eşini korumak savunmak yokmuş herseyden önce. Bu bile çok büyük bir adım çoğumuzun eşi bizleri savunuyor her zaman olmasadaBence oze donus degilde sanitin ev gecindirmek sorumluluk derken basite aliyolar artik yani bide isin maddi boyutuda olabilir,sonucta bekarken ki elinde jalan parayla evliykenki bir olmaz.
Sadikmi,evde ilgilimi,iyi bi babami tamamdir fazlasi icin sorun cikarmamali diye dusunuyorum.
Cunki buyuklerimizin evliline baktigimda suan bizler cok iyiyiz,ozamanki erkekler eslerine daha az deger veriyorlardi sanki,yada en azindan benim etrafimdaki evlilikler oyleydi
Bu mesaj da anlatılan ben de ğilimHe önceki konuyu hatırladım bu mesajla sen sağlıklı dusunemiyorsun konu sahibi. Elti falan da seni iyice dolduruyor sen onu yanılma istiyorsun esinle basaramayinca da yine eşine patliyorsun ayrıca agresifsin biraz sakin ol belki bu tavirlarin la adamı da yoruyorsundur
Erkekler sinirli hatun sevmez
Surat yapanı çekmez
Tribe çok gelemez
Hele ki gösterisi hiç sevmez
Belki son zamanlardaki problemde budur
Bilmiyorum kiBunlar ortak probleminiz. Ben sizin bire bir neyiniz değişti eşinize yada evliliginize karşı onu bulun demek istiyorum
O konu benim değil diCanim butun erkeklet aynidir evde gosterdikleri ilgiyi disarda yada ailesinin yaninda gostermezler,aksine evde benim sozum gecer,kadina deger vermem,onrmsememimaji cizmek isterler.
Evde ilgiliyse bosver disardaki durumlari idare et,bunun icin yuva yikilmaz.
Kilo konusunda benim esimde aynisi zayofla diyip duruyo 20 kilo verdim yine de gozu gormez hala biraz daha zayigla der.
Onlari memnun etmek zor bence.
Ozel gunlrr desen bizdede yok,artik onemsemiyorum ben,sen biraz fazla takiyosun,onceki konunuda okudum ailesinin yaninda annesinin babasinin prtasina oturup tv izledi diye sinirlenmistin yanlis hatirlamiyosam.
Devamli senle annesini babasin ozluyodur ayrica saygidan da samimi davranmiyodut,cunki genelde oyle eslerimiz.
Bende senin konulara baktım bulamadım zaten arkadaş da karıştırdı demek ki .. kusurabakma ..Bu mesaj da anlatılan ben de ğilim
İşte sizde de bir şeyler drgistiyse esinizde değişmiş olabilir bunu demek istiyorumBilmiyorum ki
Önemli değilBende senin konulara baktım bulamadım zaten arkadaş da karıştırdı demek ki .. kusurabakma ..
Arkadaşım sen evdeki kocanın seni sevip sevmediğini milletin lafına bakarak mı anlıyorsun. Kaç senedir evlisin eşinin bakışından sana bi davranışından bile sevdiğini ablayabilirsin. Milletin ne dediğini umursama. İnsanlar fesat art niyetli nerden biliyorsun sana bunları iyi niyetle söylediklerini. Seni sevmiyor diyenlere kaç yıllık kocam ben onun beni sevdiğini biliyorum ben de onu çok seviyorum der milletin ağzını kapatırsan birdaha bişey diyen olmaz.Ama herkes sevmiyor diyor
Hiç düşünmek istemiyorum ama belki zorlama bi evlilikti bizimki nişanlısı askerdeyken kaçmış sonrasında da çok sevdiği hatta sözlendiği kızdan annesi ayırmış ondan ayrılır ayrılmaz da benimle nişanlanmış belki sırf evlenmek için evlendi
Ben de öyle düşünmeye başladım çünkü etrafa da bişey anlatmam zatenArkadaşım sen evdeki kocanın seni sevip sevmediğini milletin lafına bakarak mı anlıyorsun. Kaç senedir evlisin eşinin bakışından sana bi davranışından bile sevdiğini ablayabilirsin. Milletin ne dediğini umursama. İnsanlar fesat art niyetli nerden biliyorsun sana bunları iyi niyetle söylediklerini. Seni sevmiyor diyenlere kaç yıllık kocam ben onun beni sevdiğini biliyorum ben de onu çok seviyorum der milletin ağzını kapatırsan birdaha bişey diyen olmaz.
Ayrıca aranızdaki ufak tartışmaları olumsuzlukları etrafındakilere anlatıyorsan oyüzden de böyle düşünüyor olabilirler. Şayet öyleyse evinizde olan biteni herkese anlatmayın. Eşler arasında olan biten eşler arasında kalmalı dallanıp budaklanınca herzaman sorun daha çok büyüyor.
Nasıl artık yoruldumöyle olsa bile,seviyorsan mücadele et.
Bunu Nasıl derler? Sen mi soruyorsun.Herkes çevremdeki herkes f.... seni sevmiyor deger vermiyor avutuyor diyor sıkıldım inan adamın durumu yokk ama benim çevremde eşimin çevresi de maddiyata baglıyor herseyi eger seviyorsa illa gözle görülen bişry olacak
Hsyır sormuyorum kv de mesela son 3 senedir bak gördün mü ne oldu hevesi geçti diyorBunu Nasıl derler? Sen mi soruyorsun.
Pitipiti senden ne haber? Inan meraktayım.Beklentiler daima yaralar
Fikrilerinizi kendinize saklayın de. Bizim evde Nasıl olduğumuzu siz bilemezsiniz de. Herkes haddini bilsin.Hsyır sormuyorum kv de mesela son 3 senedir bak gördün mü ne oldu hevesi geçti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?