bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Kızımı kaybettim depresyon dan çıkamadım kv deyle barıştık hamile kaldım ve borçlarımızı ödeyemedik
Bunlar ortak probleminiz. Ben sizin bire bir neyiniz değişti eşinize yada evliliginize karşı onu bulun demek istiyorum

Aslında özüne dönmekten kastım, flört ve nişan dönemi en parlak zamanlardır çiftler arasında, ama evlendikten sonra nasıl olsa benim mantığı oluşuyor ve bir rahatlık geliyor. Ben bu durumu çok fazla kafaya takmıyorum, çünkü onun kişiliğini seviyorum. Sevdikten sonrada her gün yıldönümü gibi Bunlar benim düşüncelerim aksini düşünene saygım sonsuz.

Eskiden anaya babaya karşı eşini korumak savunmak yokmuş herseyden önce. Bu bile çok büyük bir adım çoğumuzun eşi bizleri savunuyor her zaman olmasada

Bu mesaj da anlatılan ben de ğilim

O konu benim değil di

İşte sizde de bir şeyler drgistiyse esinizde değişmiş olabilir bunu demek istiyorum
Kendimden örnek vereceğim
Eskiden sacimi başımı yapmadan eşimi karsilamazdim özen gösterirdim.
Eşim eve gelince esortmanlarini giyer bazen pijamalarla dolaşır ama abuk subuk şeyler giymezdi. Garip garip giyinmeye başladı evde bense üstüme dikkat ediyorum sordum bir gün laf arasında sende abuk subuk şeyleri nerden çıkarıp giyiyorsun ben takım halinde koyuyorum atletin bile dışarı çıkmış geziyorsun dedim. Ee sende saçını başını toplamaz düzeltmez oldun dedi . Hemen caktim olayı bir daha salmadim saçı başı oda düzeltti evde ki kılık kiyafetini. . Demek istediğim bir şeylere karşılık verirler ama soylemezler sen bulacaksın artık neden böyle
Etkiye tepki ya
Hangi etkinin tepkisi bu diyecek bulacaksın

Ama herkes sevmiyor diyor
Arkadaşım sen evdeki kocanın seni sevip sevmediğini milletin lafına bakarak mı anlıyorsun. Kaç senedir evlisin eşinin bakışından sana bi davranışından bile sevdiğini ablayabilirsin. Milletin ne dediğini umursama. İnsanlar fesat art niyetli nerden biliyorsun sana bunları iyi niyetle söylediklerini. Seni sevmiyor diyenlere kaç yıllık kocam ben onun beni sevdiğini biliyorum ben de onu çok seviyorum der milletin ağzını kapatırsan birdaha bişey diyen olmaz.
Ayrıca aranızdaki ufak tartışmaları olumsuzlukları etrafındakilere anlatıyorsan oyüzden de böyle düşünüyor olabilirler. Şayet öyleyse evinizde olan biteni herkese anlatmayın. Eşler arasında olan biten eşler arasında kalmalı dallanıp budaklanınca herzaman sorun daha çok büyüyor.

öyle olsa bile,seviyorsan mücadele et.

Ben de öyle düşünmeye başladım çünkü etrafa da bişey anlatmam zaten

29 yaşındayım ama daha yaşlı hissediyorum

Allah yardımcımız olsn İnsallah. S Sargoz cim senin esin yine iyiymis
Benim kocam bi öpüp sarilmiyo bile illa ben opecem..günlerce hiç ten temasimiz olmadığını bilirim.doğum günü özel günler hak getiren zaten bide 5 yıl peşimdeydi

Bunu Nasıl derler? Sen mi soruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…