bizden olmuyor galiba ama boşanamıyorum da

Söyledikten sonra ne önemi kalıyor ki

Özel günleri kutlamiyor diye sevmediği anlamına gelmez ki
Belli ediyor diyorsun işte
Aklında hep bir boşanma var ama olmayacak galiba. Lütfen artık en ufak kavganizda bile bosanicam naralari atmayın. Çünkü olmadığı zaman daha çok üzülüyorsun. Ayrıca annen kardeşin seni sevmiyor demelerine de sebep sensin onlarada sürekli eşinin olumsuz taraflarini anlatiyorsun bence. Öyle dedikleri zaman siz ne biliyosunuz siz mi yaşıyorsunuz diyemiyor musun ?
E ama toplum içinde sana böyle dediklerinde
Benim esimde toplum içinde kasiliyor de geç kenara. .

Ama herkes sevmiyor diyor
Sen herkese ne bakıyorsun ağzı olan konuşur . sende 'deki ben beni sevdigini biliyorum bana gösteriyor siz gormesenizde olur de . ve gerçekten bi dokunusudnan bakisindan sevdigini anlamaya çalış . illa elle tutulur bişey yapması gerekmez . kutlamadi beni sevmiyor deme. Biraz gözlemle insan sarilisindan bile hisseder .

Milletin seni doldurmasina izin verme. Hem bosanirsan yaninda durmuyorlar hem de seni sevmiyor diye seni dolduruyorlar. Bu ne bicim is anlamadim gercekten. Senin uzerinden esine olan hinclarini aliyorlar resmen. Esinin huyunu bilirsin ben de ozel gunleri kutlamayi sevmem, ilk evlilik yildonumumuzu hatirlamamistim. Bu esimi sevmiyorum demek degil. Sadece yapim boyle onemsemiyorum ozel gunleri. Disari cikarken makyaj yapmani istememesi kiskandigi icindir. Yoksa neden karissin.

2,5 yıllık evliyiz ve benim eşim de hiç kutlamaz özel günleri. Özel günlere karşı ekstra bir gıcıklığı var. Flört ve nişanlılık döneminde böyle değildi, evlendikten sonra özlerine dönüyorlar. Genel anlamda size karşı tavırlarını, davranışlarını düşünün, artısı eksiden fazla ise, 3 yanlış 1 doğruyu götürmesin sizden.

Canim butun erkeklet aynidir evde gosterdikleri ilgiyi disarda yada ailesinin yaninda gostermezler,aksine evde benim sozum gecer,kadina deger vermem,onrmsememimaji cizmek isterler.
Evde ilgiliyse bosver disardaki durumlari idare et,bunun icin yuva yikilmaz.
Kilo konusunda benim esimde aynisi zayofla diyip duruyo 20 kilo verdim yine de gozu gormez hala biraz daha zayigla der.
Onlari memnun etmek zor bence.
Ozel gunlrr desen bizdede yok,artik onemsemiyorum ben,sen biraz fazla takiyosun,onceki konunuda okudum ailesinin yaninda annesinin babasinin prtasina oturup tv izledi diye sinirlenmistin yanlis hatirlamiyosam.
Devamli senle annesini babasin ozluyodur ayrica saygidan da samimi davranmiyodut,cunki genelde oyle eslerimiz.

Sen veriyor sun o kozu onlara. Onlara cevap olarak kimse biz evde baş başa iken nasıl bir muhabbetimiz var bilemez. Ben zaten maddiyat değil Manevi yat ararım. Bizim 4 duvar arasında her günümüz doğum günü her günümüz evlilik yıl dönümü. Başkalarının gözüne sokmadığımız için böyle düşünüyor sunuz. Hem daha iyi nazar değmez diyeceksin.

Herkesin sesini kesmek senin elinde onlar sana konuştukça sen derinlere dalıp gidersen aynı yolda üstüne gelirler. Benim esimde hiçbir günü kutlamaz. Sevgiler günü birgün sofra hazırladım mumlar falan. Bide servis alırken elini yaktı. Koyma şu mumları ya dedi. Odunların efendisi :)))) ben bunu heryerde Güle güle anlattım. O anda da güldüm. Adamın doğasında yok. Mumla romantizm mi olurmuş. Tamam kuzum dedim onun tarafındakileri sòndürdüm kahkaha ata ata. Oda başladı gülmeye. Hediye ye gelirsek. Eşim bana hiç gidip süpriz hediye almadı. Ama ben ne istersem maddi gücü yetiyor ise alır.

Ne yapmalı adam. Girmisiz ortama vay benim karım vay benim güzel mı desin. Kimsenin yanında sana hakaret etmiyor küçük dusurmuyor ise nerden biliyorlar sevmediğini.

Olay sende bitiyor elalemin ağzı ile gaza gelme başta dediğim gibi elalemin ağzını kapat. Evde ne yapıyor diye sorana. Bizim evimizin adabı var evde olan evde kalır de. Halinden memnun görün. Ve diyorum tekrar Ailene cevrene dikkat et.

Mesela bak geçen gün annem kiraci ile sorun yaşamış kadın bizim memleket li annem de kadına ben x memleketi değilim orda büyüdüm ama bidaha tövbe o memleketten bir kadını bu eve sokmam demiş. Eşimde valla anne bende sokmam bidaha dedi. Ben o bahsedilen memleket li oluyorum babamdan dolayı. Ya bastik kahkahayı. Sevmiyor mu şimdi beni. Bak az önce hatun yeter gel yanımıza ya diye seslendi. Evin içinde benden uzak olsun da ne yaparsa yapsın der sevmeyen adam.

Boşanacam narası atmıyorum ki çok daraldım anlatacak kimsem yok yazıyorum 6 yıldır sadece sın 3 4 aydır düşünüyorum buraya daraldım sıkıldım ve paylaştım o kadar ailemede hiç birşey anlatmam normalde

Bence oze donus degilde sanitin ev gecindirmek sorumluluk derken basite aliyolar artik yani bide isin maddi boyutuda olabilir,sonucta bekarken ki elinde jalan parayla evliykenki bir olmaz.
Sadikmi,evde ilgilimi,iyi bi babami tamamdir fazlasi icin sorun cikarmamali diye dusunuyorum.
Cunki buyuklerimizin evliline baktigimda suan bizler cok iyiyiz,ozamanki erkekler eslerine daha az deger veriyorlardi sanki,yada en azindan benim etrafimdaki evlilikler oyleydi

He önceki konuyu hatırladım bu mesajla sen sağlıklı dusunemiyorsun konu sahibi. Elti falan da seni iyice dolduruyor sen onu yanılma istiyorsun esinle basaramayinca da yine eşine patliyorsun ayrıca agresifsin biraz sakin ol belki bu tavirlarin la adamı da yoruyorsundur
Erkekler sinirli hatun sevmez
Surat yapanı çekmez
Tribe çok gelemez
Hele ki gösterisi hiç sevmez
Belki son zamanlardaki problemde budur

Bu mesajın altina imzami atiyorum. Ailen çok konusmasin bi zahmet..

Kızımı kaybettim depresyon dan çıkamadım kv deyle barıştık hamile kaldım ve borçlarımızı ödeyemedik
Bunlar ortak probleminiz. Ben sizin bire bir neyiniz değişti eşinize yada evliliginize karşı onu bulun demek istiyorum

onlara ne ya..hayret bisey.
sen gosteriyor musun peki sevgini,gosterince karsilik veriyor mu?
hicbisey evliligin ilk senelerindeki sevgi ask artik tutku herneyse onun gibi olmaz ki..olmuyor..
kavgalar nasil daha sertse sevgi gosterme de o kadar uclarda oluyor ilk seneler.
sonra insan zamanla duruluyor hatta tartisip agzimimi yorcam ya..diyip gecistiriyor cogu seyi,e sevgi gosterme de dogru orantili biraz sekteye ugruyor.
ilk gunku gibi asigiz diyenlere inanma sen.
kimsenin dedigini de onemseme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…