Ama herkes sevmiyor diyor
Söyledikten sonra ne önemi kalıyor kiBen geçen bir üyenin fikrini çok beğendim özel gün konularında. Hediye Süpriz den ziyade etkinlik günü olarak değerlendiriyoruz biz demişti konser veya sinema veya evde başbaşa yemek sonrası film vs gibi. Çok hoşuma gitti bu fikir. Çünkü süprizler bende genelde hayal kırıldığı yapıyorhediye de 1 ay öncesinden derdi başlıyor ne alsam neye ihtiyacı var falan. En temizi bir hafta öncesinden birlikte karar verip bişeyler yapmak.
Eşimle konuştum onun da çok hoşuna gitti ilk özel günümüz eylülde gerçi. Eylülde fikrin pratikte kullanımı nasıl oldu tekrar söyleyebilirim
Yapacak bisey yok o zaman.el mahkum bu deveyi gudeceksinizMalesef olmadı işte
Ama önemli olan o gün birlikte mutlu geçirmek değil mi? Sen özel günlerde Süpriz, hediye vs yapıyor musun bişeyler?Söyledikten sonra ne önemi kalıyor ki
Sen herkese ne bakıyorsun ağzı olan konuşur . sende 'deki ben beni sevdigini biliyorum bana gösteriyor siz gormesenizde olur de . ve gerçekten bi dokunusudnan bakisindan sevdigini anlamaya çalış . illa elle tutulur bişey yapması gerekmez . kutlamadi beni sevmiyor deme. Biraz gözlemle insan sarilisindan bile hisseder .Ama herkes sevmiyor diyor
Boşanamıyorum zaten sadece içim sıkıldı yazmak paylaşmak istedimYapacak bisey yok o zaman.el mahkum bu deveyi gudeceksiniz
Canim butun erkeklet aynidir evde gosterdikleri ilgiyi disarda yada ailesinin yaninda gostermezler,aksine evde benim sozum gecer,kadina deger vermem,onrmsememimaji cizmek isterler.Evleneli 6 koca yıl geçti ama bi kere bile evlilik yıl doğum dönümü doğum günü vs kutlamadık önceleri kv demler falan geliyor vs diye avutuyordum kendimi ama alakası yok eşim yapmıyor belki de hiç sevmiyor beni ....tamam çiçek falan ,takı vs aldı zamanında ama artık bir güzel söz bile söylemiyor özel günlerimizde normalde sever sarar sarmalar ama söz konusu evlilik yıl dönümü vs olunca yok bişey....adam zaten hiçbirzaman romantik bir adam olmadı ama saçımı boyatmama izin vermez vs makyaj yap ama evde yap vs .bişey begenirim o sana olmaz der vs 2 sene öncesine kadar böyle değildi eltim kızkardeşim annem kardeşimin eşi bile f...h seni oyalıyor sevmiyor değer vermiyor diyorlar hep ... çok üzülüyorum evde öyle degil ama dışarda vs hep bi değişiyor bide umursamaz bi adam oluyor gibi kilo ver önce demeye basladı sevmiyor beni hemde hiç ama boşanamıyorum çünkü ailem renklerini belli etti gibi...maaş yok iş yok bi çocuk vs....gezmez, film izlemez bi markete bile gitmez olduk
Peki son 3 yılda siz de neler değiştiİlk 2 3 yıl parmakla gösteriliyorduk agzımın içine bakardı ama sonra bir günde değişti sanki :/
Sen veriyor sun o kozu onlara. Onlara cevap olarak kimse biz evde baş başa iken nasıl bir muhabbetimiz var bilemez. Ben zaten maddiyat değil Manevi yat ararım. Bizim 4 duvar arasında her günümüz doğum günü her günümüz evlilik yıl dönümü. Başkalarının gözüne sokmadığımız için böyle düşünüyor sunuz. Hem daha iyi nazar değmez diyeceksin.Herkes çevremdeki herkes f.... seni sevmiyor deger vermiyor avutuyor diyor sıkıldım inan adamın durumu yokk ama benim çevremde eşimin çevresi de maddiyata baglıyor herseyi eger seviyorsa illa gözle görülen bişry olacak
Ama herkes sevmiyor diyor
Boşanacam narası atmıyorum ki çok daraldım anlatacak kimsem yok yazıyorum 6 yıldır sadece sın 3 4 aydır düşünüyorum buraya daraldım sıkıldım ve paylaştım o kadar ailemede hiç birşey anlatmam normaldeÖzel günleri kutlamiyor diye sevmediği anlamına gelmez ki
Belli ediyor diyorsun işte
Aklında hep bir boşanma var ama olmayacak galiba. Lütfen artık en ufak kavganizda bile bosanicam naralari atmayın. Çünkü olmadığı zaman daha çok üzülüyorsun. Ayrıca annen kardeşin seni sevmiyor demelerine de sebep sensin onlarada sürekli eşinin olumsuz taraflarini anlatiyorsun bence. Öyle dedikleri zaman siz ne biliyosunuz siz mi yaşıyorsunuz diyemiyor musun ?
E ama toplum içinde sana böyle dediklerinde
Benim esimde toplum içinde kasiliyor de geç kenara. .
2,5 yıllık evliyiz ve benim eşim de hiç kutlamaz özel günleri. Özel günlere karşı ekstra bir gıcıklığı var. Flört ve nişanlılık döneminde böyle değildi, evlendikten sonra özlerine dönüyorlar. Genel anlamda size karşı tavırlarını, davranışlarını düşünün, artısı eksiden fazla ise, 3 yanlış 1 doğruyu götürmesin sizden.
Kızımı kaybettim depresyon dan çıkamadım kv deyle barıştık hamile kaldım ve borçlarımızı ödeyemedikPeki son 3 yılda siz de neler değişti
He önceki konuyu hatırladım bu mesajla sen sağlıklı dusunemiyorsun konu sahibi. Elti falan da seni iyice dolduruyor sen onu yanılma istiyorsun esinle basaramayinca da yine eşine patliyorsun ayrıca agresifsin biraz sakin ol belki bu tavirlarin la adamı da yoruyorsundurCanim butun erkeklet aynidir evde gosterdikleri ilgiyi disarda yada ailesinin yaninda gostermezler,aksine evde benim sozum gecer,kadina deger vermem,onrmsememimaji cizmek isterler.
Evde ilgiliyse bosver disardaki durumlari idare et,bunun icin yuva yikilmaz.
Kilo konusunda benim esimde aynisi zayofla diyip duruyo 20 kilo verdim yine de gozu gormez hala biraz daha zayigla der.
Onlari memnun etmek zor bence.
Ozel gunlrr desen bizdede yok,artik onemsemiyorum ben,sen biraz fazla takiyosun,onceki konunuda okudum ailesinin yaninda annesinin babasinin prtasina oturup tv izledi diye sinirlenmistin yanlis hatirlamiyosam.
Devamli senle annesini babasin ozluyodur ayrica saygidan da samimi davranmiyodut,cunki genelde oyle eslerimiz.
Madem ailen Bosaninca arkanda degıl annen kardeşin eşin seni sevmiyor diye ne diye fitliyor. Özel Günler i kutlamak hediye almak bence sevgi gösterisi değil dir herkes için. Benim eşim de yapmaz. Ama evin içinde durduk yere bir kere sarılıp kollar. Eee sizin esiniz de yapıyormuş. Kim sevmediği insana sarılıp öper kollar kı. Dolduruşa gelmeyin. Adam sizi sevdiğini neden başkalarının gözüne sok sun ki.
Bunlar ortak probleminiz. Ben sizin bire bir neyiniz değişti eşinize yada evliliginize karşı onu bulun demek istiyorumKızımı kaybettim depresyon dan çıkamadım kv deyle barıştık hamile kaldım ve borçlarımızı ödeyemedik
Herkes çevremdeki herkes f.... seni sevmiyor deger vermiyor avutuyor diyor sıkıldım inan adamın durumu yokk ama benim çevremde eşimin çevresi de maddiyata baglıyor herseyi eger seviyorsa illa gözle görülen bişry olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?