- 28 Kasım 2010
- 42.535
- 141.288
- 798
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
Kanunlara aykiri olmadan yapilan seks anlamina geliyorAynen bana da saçma geliyor da sizin ben ödüyorum demeniz de saçma geldi mesela. Para ortak olmalı bence ben mesela benden ne kadar harcandı eşimden ne kadar harcandı bilmem hesaplar iyice birbirine girdi. İkimizin hesabının kartı da ikimizde de var. Eşine yemek ısmarlayanları, ev giderlerini bölüştürenleri, onum birikimi su kadar benim bu kadar diyenleri falan anlamıyorum evliliğin amacı legal bir birlikte yaşamak mı?
Altinlari almis eve yatirmis ya adamAynen ya altınlarımı aldı eve yatırdı diyenleri anlayamıyorum ya ne yapacaktı? Boşanırsam güvence olsun diye altın biriktirince nasıl sağlam olabilir ki o evlilik? gerçi bu dediklerimin hepsi nşa’da normal koca varlığında burda neler neler okuyoruz. Öyle koca olunca da işte başka çare kalmıyor. O adamlarla neden evlenilir onu da anlamam ya neyse.
Kanunlara aykiri olmadan yapilan seks anlamina geliyorbaska bir esprisi yok.
Dinen ve kanunen kadina ait diye altinlari sahiplenenler sanki her seyi dine ve kanuna gore yasiyorlar da. Soyletmesinler simdi insani burda.
Evet kesinlikleAşırı aç gözlülük geliyor bana da. Ama tabi el koymaya çalısan kayınvalideler ya da ailesine vermeye çalısan adamlar söz konusuysa sonuna kadar kadını savunurum
Gehsjsjzbsı. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ama Buradaki hanımların size değer verip yorum yazmasını istiyorsunuz. Tekrar gülüyorum heısbwksnalsoGeçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.
Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.
Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.
Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.
O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.
Dedigimin neyi sacma geldi anlayamadim. Odemeler yapilir kalirsa eger(ev kredisi odedigimiz icin su an kalmiyor) birikim yapariz. Senin benim diye bir sey yok ama bir duzen saglamak icinde kimin neyi odeyecegi belli. Bazen kredi karti yuksek gelir o ekleme yapar ya da onda para azdir ben ilave ederim. Bu sekilde bir duzenimiz var.Aynen bana da saçma geliyor da sizin ben ödüyorum demeniz de saçma geldi mesela. Para ortak olmalı bence ben mesela benden ne kadar harcandı eşimden ne kadar harcandı bilmem hesaplar iyice birbirine girdi. İkimizin hesabının kartı da ikimizde de var. Eşine yemek ısmarlayanları, ev giderlerini bölüştürenleri, onum birikimi su kadar benim bu kadar diyenleri falan anlamıyorum evliliğin amacı legal bir birlikte yaşamak mı?
Cocuk fotolarina bakip neden aglyorsunuz yasiniz mi geçkin bu acele niye ayrica dogacak cocuk ikinizin arasinda saglikli olmayacak,maddi mevzular midemi bulandiriyor karı koca arasinda boyle benim param odesin yok altinimi geri ver çok ayıp şeyler daha evlilik kurumundan haberiniz yok belli ki.Geçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.
Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.
Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.
Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.
O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.
Bence konu sahibi mesajınızı tekrar tekrar okusun. Her konu açısından nokta atışı olmuş.Bravo!Her olayda eşinizi boşanmayla mi tehdit ediyorsunuz?
Evet şuan ailesinin yanına gitmek istemesi doğru değil ama giderse boşanacak miydiniz gerçekten?
Araba meselesine gelince kendim dahil etrafımda ki birçok kişi düğün takılariyla ev yada araba aldılar üstünü borçlanarak. Bu aman aman bir mesele başa kakilacak bir konu değil ki.
Benim aldığım arabayla gidecek beni bırakacaktı demek tuhaf ve itici açıkçası. Karşınızda ki kişi sizin eşiniz ev arkadasiniz değil. Karşılıklı olarak yapıp ettiklerinizi mi hesap ediyorsunuz ? Siz arabanın kredisini ödüyorsanız eşinizde evin diğer giderlerini karşılıyormuş.
Tamam kadınlar eşlerine kartlarını vermesinler ama bu kadar senin maaşın benim maaşın ayrımı benim evlilik anlayışıma ters, baştan yanlış başlamış bu konu sizde.
Çalıştığınız için ekstra saygı bekliyorsunuz bu tamda size uygun bir istek. Eşinizin size saygı sorunu varsa bunu çalışmanın haricinde dert etmelisiniz.
En ufak şeyde boşanmayı düşündüğünüz adamdan çocuk isteyip, bebek fotoğraflarına bakıp ağlamak ise hiç anlaşılir değil.
Dedigimin neyi sacma geldi anlayamadim. Odemeler yapilir kalirsa eger(ev kredisi odedigimiz icin su an kalmiyor) birikim yapariz. Senin benim diye bir sey yok ama bir duzen saglamak icinde kimin neyi odeyecegi belli. Bazen kredi karti yuksek gelir o ekleme yapar ya da onda para azdir ben ilave ederim. Bu sekilde bir duzenimiz var.
Her olayda eşinizi boşanmayla mi tehdit ediyorsunuz?
Evet şuan ailesinin yanına gitmek istemesi doğru değil ama giderse boşanacak miydiniz gerçekten?
Araba meselesine gelince kendim dahil etrafımda ki birçok kişi düğün takılariyla ev yada araba aldılar üstünü borçlanarak. Bu aman aman bir mesele başa kakilacak bir konu değil ki.
Benim aldığım arabayla gidecek beni bırakacaktı demek tuhaf ve itici açıkçası. Karşınızda ki kişi sizin eşiniz ev arkadasiniz değil. Karşılıklı olarak yapıp ettiklerinizi mi hesap ediyorsunuz ? Siz arabanın kredisini ödüyorsanız eşinizde evin diğer giderlerini karşılıyormuş.
Tamam kadınlar eşlerine kartlarını vermesinler ama bu kadar senin maaşın benim maaşın ayrımı benim evlilik anlayışıma ters, baştan yanlış başlamış bu konu sizde.
Çalıştığınız için ekstra saygı bekliyorsunuz bu tamda size uygun bir istek. Eşinizin size saygı sorunu varsa bunu çalışmanın haricinde dert etmelisiniz.
En ufak şeyde boşanmayı düşündüğünüz adamdan çocuk isteyip, bebek fotoğraflarına bakıp ağlamak ise hiç anlaşılir değil.
Alinmadim ki neyi sacma diye sordum sadece . Aynen dediginize katiliyorum kimse kimseyi %100 takdir etmek zorunda degil.Tamam bence de güzel bir düzeniniz var. Bana o bile ayrı gayrı gibi geldi dedim bu kadar alınmanıza gerek yok herkesin düzeni kendine. Biri hayatınıza ufacık bir şey deyince bu kadar alınmayın bence siz bizimkine yorum yapsanız alınmazdım kimse kimseyi %100 takdir etmek zorunda değil
Kiz benim param senin paran muhabbeti yapmayinca adam arabayla ailesine gidip kizi ucakla kendi ailesine gondermeye kalkti. Boyle birine para muhabbeti yapilirBilmiyordum ilk kez duydum. Ama evlilikte benim param senin paran muhabbeti yaparsaniz huzursuz olursunuz.
Ev arkadasligi var gibi aranizda. Belki sizi bu duruma esinizin davranislari getirmistir onu bilmedigim icin yanlis yorum yapmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?