Borcu ben ödeyeyim sefasını o mu sürsün. Aslaa.

Kanunlara aykiri olmadan yapilan seks anlamina geliyor baska bir esprisi yok.
Dinen ve kanunen kadina ait diye altinlari sahiplenenler sanki her seyi dine ve kanuna gore yasiyorlar da. Soyletmesinler simdi insani burda.

Altinlari almis eve yatirmis ya adam
O evde de yine kendileri oturuyor. Hayir ben anlamiyorum,gelip ben otursam o evde tamam o zaman sikayet et.
Kurban oldugum allahim erkek milletine biraz akil fikir beyin vermis olsaydi bu koca simdi aynen derdi ki “dolaptaki peyniri ben alayim ama sen ye,oh ne ala, assssla yiyemezsin”

ama yok iste vermemis

Kanunlara aykiri olmadan yapilan seks anlamina geliyor baska bir esprisi yok.
Dinen ve kanunen kadina ait diye altinlari sahiplenenler sanki her seyi dine ve kanuna gore yasiyorlar da. Soyletmesinler simdi insani burda.

Aşırı aç gözlülük geliyor bana da. Ama tabi el koymaya çalısan kayınvalideler ya da ailesine vermeye çalısan adamlar söz konusuysa sonuna kadar kadını savunurum

Aşırı aç gözlülük geliyor bana da. Ama tabi el koymaya çalısan kayınvalideler ya da ailesine vermeye çalısan adamlar söz konusuysa sonuna kadar kadını savunurum
Evet kesinlikle
Bence altinlar evlenen ciftin. Ama sadece kadinin diye bir sey olmamali,hangi devirde yasiyoruz yahu, bin senelik gelenekleri isimize geldigi yerde takip ediyoruz,yoksa da siyriliyoruz.

Erkekler calisiyor kadinlar onun parasiyla her istedigini yapiyor ama kadinlar birazcik para olunca boyle senin benim girmemeli araya evde para ikinizinde olmali bu cok yanlis

Gehsjsjzbsı. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ama Buradaki hanımların size değer verip yorum yazmasını istiyorsunuz. Tekrar gülüyorum heısbwksnalso

Taa bekarken burda bir yorum okumustum uyenin biri bir konuya yorum yazmis ve " cocuk; evliligi iyice bir sarsar, saglam degilse yikar" diye. Evlendim, cocugum oldu meger o uye ne hakliymis. 10 senelik iliskide yapmadigimiz kavgayi 6 ayda yaptik. 6 ayda 3 kere bosanma asamasina geldik. Cocuk cok guzel birsey ama toz pembe bulutlarda surekli dans etmiyorsunuz. Bu cocuk gece uyumuyor, gaz sancisi oluyor, disi agriyor vb. derken gerilen esler birbirine patliyor. Esinizden, evliliginizden yuzde 99 emin olmadan bu cetrefilli yola girmeyin derim.

Bu tarz konularda en çok üzüldüğüm daha bir öncekinde ailesinin yanına gitmek için beni hırpaladı yazmıştınız. Ya siz hırpalanmayı, eşi ile anlaşamayıp sürekli tartışmayı, değer görmemeyi kendinize layık görüyor olabilirsiniz. Ama çocuğunuz böyle bir ailede büyümek istiyor mu acaba ? Gerçekten çocuktan önce bir evliliğinizi oturtun boşanmıyorsanızda karşılıklı olduğu gibi birbirinizi kabul edin.

Dedigimin neyi sacma geldi anlayamadim. Odemeler yapilir kalirsa eger(ev kredisi odedigimiz icin su an kalmiyor) birikim yapariz. Senin benim diye bir sey yok ama bir duzen saglamak icinde kimin neyi odeyecegi belli. Bazen kredi karti yuksek gelir o ekleme yapar ya da onda para azdir ben ilave ederim. Bu sekilde bir duzenimiz var.

Cocuk fotolarina bakip neden aglyorsunuz yasiniz mi geçkin bu acele niye ayrica dogacak cocuk ikinizin arasinda saglikli olmayacak,maddi mevzular midemi bulandiriyor karı koca arasinda boyle benim param odesin yok altinimi geri ver çok ayıp şeyler daha evlilik kurumundan haberiniz yok belli ki.
Sonucta o araba alinmis ikiniz de pay sahibisiniz.Daha onceki konuyu da okudum sevgi yok saygi yok da maaşlari birleştirip mal alma ilişkisi var.

Sen bence onun ailesinin yaptigi gibi esine bilmeden eziyet etmegi birak.Esinle bir ol ben yaparim sen ye sen yaparsin ben yerim falan olmaz.Oyle kurmacayla oyunla bosanma tehditleriyle olmaz.Derdin neyse acik acik söyle anlayan anlar.Icinden satmak geliyorsa gerekceleriyle esinle uygun dille konuş sat.Ama inat icinde esin mantikli bir is yapıyosa bozma

Bence konu sahibi mesajınızı tekrar tekrar okusun. Her konu açısından nokta atışı olmuş.Bravo!

Tamam bence de güzel bir düzeniniz var. Bana o bile ayrı gayrı gibi geldi dedim bu kadar alınmanıza gerek yok herkesin düzeni kendine. Biri hayatınıza ufacık bir şey deyince bu kadar alınmayın bence siz bizimkine yorum yapsanız alınmazdım kimse kimseyi %100 takdir etmek zorunda değil

Muhteşem

Alinmadim ki neyi sacma diye sordum sadece . Aynen dediginize katiliyorum kimse kimseyi %100 takdir etmek zorunda degil.

Bilmiyordum ilk kez duydum. Ama evlilikte benim param senin paran muhabbeti yaparsaniz huzursuz olursunuz.
Ev arkadasligi var gibi aranizda. Belki sizi bu duruma esinizin davranislari getirmistir onu bilmedigim icin yanlis yorum yapmak istemem.
Kiz benim param senin paran muhabbeti yapmayinca adam arabayla ailesine gidip kizi ucakla kendi ailesine gondermeye kalkti. Boyle birine para muhabbeti yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…