- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
İşinize gelen maddeler medeni kanundan, gelmeyenler için şeriattan faydalanıyorsunuz sanırım.Ben ona bakmak para vermek zorunda değilim ama o bana bakmak zorunda Malesef kanunen böyle her şekilde böyle eve erkek bakmak zorunda herkese kocası bakıyor da benimki niyr su vermiyor
Uyenin ogretmen oldugunu gordum sanki satir aralarinda. Cok sasirdim.İşinize gelen maddeler medeni kanundan, gelmeyenler için şeriattan faydalanıyorsunuz sanırım.
Ben geçenki konunuzu da okumuştum. Buradaki cevapları henüz okumadım ama şurada yazdığınızda bakarsak haklısınız. Araç sizin üzerinzize değil mi? Satın gitsin yahu. Bir hayrı dokunmadı size zaten, eşiniz de bu kafadaysa çocuğunuzu maddi olarak tek büyütecekseniz (ki ilerleyen süreçte manevi olarak da tek büyüteceksiniz gibi yorumluyorum) gidin yurtlarda, öksüz yetim bir çocuğun ihtiyacını karşılayın çocuk yapacağınız kişiyi bulana kadar... Onun iyiliği ömür boyu takip etsin sizi. Kocanıza da akıl fikir diliyorum. Size de sabır.Geçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.
Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.
Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.
Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.
O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.
Arabayı sattır borçlarından kurtul boşan sizin iş böyle yüzümez kafan rahat olur en azındanGeçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.
Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.
Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.
Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.
O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.
Burada kimseyi dinleme, zorlukları sen yaşıyorsun buradakiler değil. Kendi başlarına gelirse böyle bir olay onlar kendi dediklerini kendi yapar, sen kendi dediğini yap.Geçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Ya da kadınlar kulübü botlarından fikir istemeyebilirsin, daha pratik.Burada kimseyi dinleme, zorlukları sen yaşıyorsun buradakiler değil. Kendi başlarına gelirse böyle bir olay onlar kendi dediklerini kendi yapar, sen kendi dediğini yap.
Bir de buradakiler her konuda bu evlilik doğru mu, boşanmayı düşün vs yazar bunu da takma. Kocana gerektiği zaman tabiki göz dağı verebilirsin gerekirse de boşanırsın ama burasının bot gibi sürekli aynı şeyleri yazan üyelerle dolu olduğunu unutma ve gaza gelme burayı okuyup okuyup. Evliliğinde ne istiyorsun, doğru mu yanlış mı sen bilirsin; oturup düşün taşın bunları, kararları kendin al, burada kimse senin yanında olmayacak sen bir şeyler yaşarken.
Evet, mesela benim 1 tanecik bile konum yok bu yüzden nasılsa tüm gelecek cevaplar belli her konuda.Ya da kadınlar kulübü botlarından fikir istemeyebilirsin, daha pratik.
Patrona soyleyelim de kapatip gitsin madem. Buranin varolus amacina tersYa da kadınlar kulübü botlarından fikir istemeyebilirsin, daha pratik.
Bence her konuya “canım çok haklısın,hep iyi niyetinden kaybediyorsun sen” diye otomatik mesaj gitsin.Patrona soyleyelim de kapatip gitsin madem. Buranin varolus amacina ters
Fikirlere bakma diyen kendi fikrini soyluyor ne kadar ironik olmus pek guldum
Niye komik bulduğunuz yazık anne olmak istemesi bebeklere özenmesi komik değil benceBu kısım bir tek bana komik gelmiş olamaz.
Asıl ironik olan ne biliyor musunuz? Popülizm kasıp burada herkese tatlı görüneceğim diye sürekli her konuya aynı yorumları yapıp kendi başına gelince tam tersi davranmak. Buradakiler önce kendi dediklerini kendi uygulasın diyorum. Hep konu sahiplerini mi eleştireceğiz, böyle bir kural mı var? Ben bdv'yi bu ve bunun gibi bir kaç sebepten dolayı 1-2 senedir okumuyordum zaten.Patrona soyleyelim de kapatip gitsin madem. Buranin varolus amacina ters
Fikirlere bakma diyen kendi fikrini soyluyor ne kadar ironik olmus pek guldum
Herkese tatli gorunmek nedir ki,sanal dunyada hele? Nereden biliyoruz ki kendilerinin uygulayip uygulamadigini? Kimseyle beraber yasamiyoruz sonucta. Burasi bir fikir paylasim platformu. Oneriler gelir,ister uygularsiniz ister uygulamazsiniz. Ben bdvyi seviyorum ,okuyorum da yaziyorum da. Begenmeyen yapmasin bu kadar basitAsıl ironik olan ne biliyor musunuz? Popülizm kasıp burada herkese tatlı görüneceğim diye sürekli her konuya aynı yorumları yapıp kendi başına gelince tam tersi davranmak. Buradakiler önce kendi dediklerini kendi uygulasın diyorum. Hep konu sahiplerini mi eleştireceğiz, böyle bir kural mı var? Ben bdv'yi bu ve bunun gibi bir kaç sebepten dolayı 1-2 senedir okumuyordum zaten.
Sanal dünya kısmına insta, twitter vs katıp çok şey söyleyebilirim de gerek yok. Zaten günümüzün sorunu haline gelmiş durumda, herkesin dert yandığı bir konu bu. Sanal kişilik ve yaşamlar.Herkese tatli gorunmek nedir ki,sanal dunyada hele? Nereden biliyoruz ki kendilerinin uygulayip uygulamadigini? Kimseyle beraber yasamiyoruz sonucta. Burasi bir fikir paylasim platformu. Oneriler gelir,ister uygularsiniz ister uygulamazsiniz. Ben bdvyi seviyorum ,okuyorum da yaziyorum da. Begenmeyen yapmasin bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?