Borcu ben ödeyeyim sefasını o mu sürsün. Aslaa.

Evet kesinlikle
Bence altinlar evlenen ciftin. Ama sadece kadinin diye bir sey olmamali,hangi devirde yasiyoruz yahu, bin senelik gelenekleri isimize geldigi yerde takip ediyoruz,yoksa da siyriliyoruz.
Mehir denen bir şey var ve benim güvencem eşime bir şey olsa ne olacak güvencem olmalı

Ben ona bakmak para vermek zorunda değilim ama o bana bakmak zorunda Malesef kanunen böyle her şekilde böyle eve erkek bakmak zorunda herkese kocası bakıyor da benimki niyr su vermiyor

Kınamak istemiyorum, başıma gelir en olmadı çoluğundan çocuğumdan çıkar diye korkuyorum. Allah’ım sen affet. Sadece gözünüzü açmak için yazıyorum. Sizinle maaşınız için evlenmiş, size kocalık yapmayan adamdan boşanmak için ne bekliyorsunuz? Sakın çocuğunuz olunca düzeleceğini düşünmeyin, çocuğunuzu da sevmeyecek.

Bilmeyenlere yorurum çok ağır gelebilir, ancak ben sizin önceki konunuzu okumuştum, bu salgında evden çıkmamak lazımken sizi toplu taşımayla ailenizin yanına göndermeyi düşünen adama karşı çok önyargılıyım. Zaten karımla tatilini geçiremem, tek başıma annemlerin evine gideceğim diyen birisi eş de olamaz. Üstelik arabayla gidecek olan o. Arabayı kimin aldığı önemli değil, bir eş bu kadar bencil olabilir mi ya? Şimdi bir de doğmamış çocuk için para pazarlığındasınız, evlilik bu değil.

Hiç sevmediğiniz besbelli.. neden hala evlisiniz ki? Alın paranızı ayrılın, sonra paralara sarılır uyursunuz..

Yorum yapayım diyorum, vazgeçiyorum.
19 yaşında bir oğlum var, onun adına endişeleniyorum, büyük konuşmayayım,
en iyisi susup oturayım, kenardan izlemekle yetineyim.
Vallahi ben de neler dicem de zor tutuyorum. Hanım efendinin en başından beri konularıni biliyorum evlerden ırak. İnsanı deli eder. Fena bir zihniyet

Vallahi ben de neler dicem de zor tutuyorum. Hanım efendinin en başından beri konularıni biliyorum evlerden ırak. İnsanı deli eder. Fena bir zihniyet

Siz böyle yazınca eski konulara girip bakmaya karar verdim. Ben sadece yakın zamanda covid 19 yüzünden ayrılıyoruz konusunu okumuştum, konu sahibi anlattığına göre haklı olan kişiydi. Sadece eşi kendisini sevmiyor diye düşünmüştüm tüm konularına bakınca karşılıklı olduğunu gördüm.

Yaa zihniyet kırık. Nasıl öğretmen oluyor böyle kişiler anlayamıyorum. Ayrıca kocası haklı da demiyorum tabiki ama konu sahibi çekilecek dert değil

Yaa zihniyet kırık. Nasıl öğretmen oluyor böyle kişiler anlayamıyorum. Ayrıca kocası haklı da demiyorum tabiki ama konu sahibi çekilecek dert değil

Hayalim değildi ancak şu anda ben de öğretmenlik yapıyorum, öğretmenler odasından içeri girene dek bu mesleğin bu kadar rezil insanlar tarafından yapıldığını bilmiyordum. Kesinlikle saygı duyulacak öğretmenlerimiz var ama parmakla sayılacak kadar azmış. Lanlı lunlu konuşan mı dersiniz, kızlar matematik çözemez diyen mi dersiniz, dersle alakası olmayan sürekli kıyafetini ve nişanlasını anlatan mı dersiniz... Ne ararsanız var. Bir de bazen güncel konuları tartışmak istiyorlar, sanırım sadece instagramdaki asparagas haberleri takip ediyorlar. Öğretmenler odasında işini ciddiye alan 5 hoca ya varız ya yokuz. Hiç gözünüzde büyütmeyin bu mesleği. Konu sahibi ve eşi de öğretmenmiş mesela, gerisini siz düşünün.

merhaba konu sahibi ben sonuna kadar seni destekliyorum kocanın seni uçakla gönderip kendisinin hususi arabayla gitmesinin çok saçma olduğunu ve sonuna kadar senin haklı olduğunu düşünüyorum ben de olsaydım benim aldığım arabayla sen virüssüz bir şekilde gideceksin ama beni tehlikeye atacaksın öyle mi deyip arabaya altından çeker alırdım bence bundan sonra kendin için bir şeyler yap başkaları için yaşama lütfen sevgiler
Not, tabii ki virüs varken seyahat etmeye karşıyım o ayrı mesele.

Ben ona bakmak para vermek zorunda değilim ama o bana bakmak zorunda Malesef kanunen böyle her şekilde böyle eve erkek bakmak zorunda herkese kocası bakıyor da benimki niyr su vermiyor
Hangi kanunda yaziyor kocanizin size bakmak zorunda oldugu? Kimse kimseye ekmek vermek zorunda degil. Sizin yaklasiminizdaki kadinlara su veren kendi kaybeder

Mehir denen bir şey var ve benim güvencem eşime bir şey olsa ne olacak güvencem olmalı
Bu devirde kocaniza bir sey oldugunda o mehirle 50 sene daha mutluluk ve refah icinde yasamayi mi öngörüyorsunuz? Gercekten inanilmaz. Aileniz sizi bir erkekten gelen mehire muhtac kalmaniz icin mi dunyaya getirdi,besledi buyuttu bu gunlere getirdi? Esinize bir sey olursa guvenceniz siz kendinizsiniz,mesleginiz ve becerileriniz. Baska bir seye ihtiyaciniz yok

Senin gözün yüksekte bacım sürekli başkalarının hayatlarıyla kıyaslıyorsun kendi hayatını. Öğretmensin atanmışsın hala tırı vırı yapıyorsun yok şartları ağırmış yok şöyleymiş yok bunun için mi okumuş vırt zırt. Kısacası yetinmeyi bilmiyorsun ve sürekli şikayet eden asla memnun olmayan birisin. Emek verdim ayaklarını da bırak arabayı satıp altına yatırım yapacaksın çünkü boşanma fikri daha ön planda senin için. Biliyorsun ki boşanma durumunda araba ortak mal olacak ama altın olursa mehirim, düğün takılarım deyip sadece senin olacak. Sen gemiyi terk etme hazırlığındasın çocukda çocuk diyorsun ben çocuğu da nafaka alabilmek için istediğini düşünüyorum artık. Tamamen maddiyatçısın.

Aynen katılıyorum özellikle de şu kısma "sürekli şikayet eden asla memnun olmayan birisin"

Ben hıc bısey anlamadım esınız calısmıyormu calısıyorsa ve arabayı sız aldıysanız hakssızsınız evlısınız ve hersey ortak. Sız calısmasanız esınız sıze aynı muameleyı yapsa emınım boyle normal karsılamazsınız. Aılesının yanına sızın arabayla gıtmesıne degılde su zamanda aılesını ve sızı rıske attıgı ıcın gıtmesıne bozulmanız lazım hatta tum ınsanları yanı zaten suan gıdemez heralde seyahat yasagı var. Otursun evınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…