- 3 Ağustos 2018
- 92
- -1
- 6
- 31
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
Virüs zamanında gidemezValla eşimin altındaki araba da benim ama hiç aklıma gelmemişti bnm arabamla ailene gidemezsin demektamam eşinde saçma sapan şeyler yapmış ama sende normal değilsin
Mehir denen bir şey var ve benim güvencem eşime bir şey olsa ne olacak güvencem olmalıEvet kesinlikle
Bence altinlar evlenen ciftin. Ama sadece kadinin diye bir sey olmamali,hangi devirde yasiyoruz yahu, bin senelik gelenekleri isimize geldigi yerde takip ediyoruz,yoksa da siyriliyoruz.
Ben elinden almasam ailesine verecekBilmiyordum ilk kez duydum. Ama evlilikte benim param senin paran muhabbeti yaparsaniz huzursuz olursunuz.
Ev arkadasligi var gibi aranizda. Belki sizi bu duruma esinizin davranislari getirmistir onu bilmedigim icin yanlis yorum yapmak istemem.
Ben ona bakmak para vermek zorunda değilim ama o bana bakmak zorunda Malesef kanunen böyle her şekilde böyle eve erkek bakmak zorunda herkese kocası bakıyor da benimki niyr su vermiyorEvlilikte senin paran benim param yoktur
Takilar da sizin tarafinizin esinizin tarafinin diye bir sey de yoktur. Takilar evlenen cifte destek amaclidir,ikinizindir.
sizin aldiginiz araba,sizin krediniz...
Cok merak ediyorum yarin bir sey olsa ve calismayacak olsaniz esiniz sizd bir damla su vermediginde de haklisin canim diyebilecek misiniz? Bu sizin gorusunuz olmali bu yaklasimla da ondan soruyorum
Niye çalışıyorsunuz ki o zaman. Valla siz çalışmayın bu zihniyetle boşaMehir denen bir şey var ve benim güvencem eşime bir şey olsa ne olacak güvencem olmalı
Vallahi ben de neler dicem de zor tutuyorum. Hanım efendinin en başından beri konularıni biliyorum evlerden ırak. İnsanı deli eder. Fena bir zihniyetYorum yapayım diyorum, vazgeçiyorum.
19 yaşında bir oğlum var, onun adına endişeleniyorum, büyük konuşmayayım,
en iyisi susup oturayım, kenardan izlemekle yetineyim.
Vallahi ben de neler dicem de zor tutuyorum. Hanım efendinin en başından beri konularıni biliyorum evlerden ırak. İnsanı deli eder. Fena bir zihniyet
Yaa zihniyet kırık. Nasıl öğretmen oluyor böyle kişiler anlayamıyorum. Ayrıca kocası haklı da demiyorum tabiki ama konu sahibi çekilecek dert değilSiz böyle yazınca eski konulara girip bakmaya karar verdim. Ben sadece yakın zamanda covid 19 yüzünden ayrılıyoruz konusunu okumuştum, konu sahibi anlattığına göre haklı olan kişiydi. Sadece eşi kendisini sevmiyor diye düşünmüştüm tüm konularına bakınca karşılıklı olduğunu gördüm.
Yaa zihniyet kırık. Nasıl öğretmen oluyor böyle kişiler anlayamıyorum. Ayrıca kocası haklı da demiyorum tabiki ama konu sahibi çekilecek dert değil
Hangi kanunda yaziyor kocanizin size bakmak zorunda oldugu? Kimse kimseye ekmek vermek zorunda degil. Sizin yaklasiminizdaki kadinlara su veren kendi kaybederBen ona bakmak para vermek zorunda değilim ama o bana bakmak zorunda Malesef kanunen böyle her şekilde böyle eve erkek bakmak zorunda herkese kocası bakıyor da benimki niyr su vermiyor
Bu devirde kocaniza bir sey oldugunda o mehirle 50 sene daha mutluluk ve refah icinde yasamayi mi öngörüyorsunuz? Gercekten inanilmaz. Aileniz sizi bir erkekten gelen mehire muhtac kalmaniz icin mi dunyaya getirdi,besledi buyuttu bu gunlere getirdi? Esinize bir sey olursa guvenceniz siz kendinizsiniz,mesleginiz ve becerileriniz. Baska bir seye ihtiyaciniz yokMehir denen bir şey var ve benim güvencem eşime bir şey olsa ne olacak güvencem olmalı
Aynen katılıyorum özellikle de şu kısma "sürekli şikayet eden asla memnun olmayan birisin"Senin gözün yüksekte bacım sürekli başkalarının hayatlarıyla kıyaslıyorsun kendi hayatını. Öğretmensin atanmışsın hala tırı vırı yapıyorsun yok şartları ağırmış yok şöyleymiş yok bunun için mi okumuş vırt zırt. Kısacası yetinmeyi bilmiyorsun ve sürekli şikayet eden asla memnun olmayan birisin. Emek verdim ayaklarını da bırak arabayı satıp altına yatırım yapacaksın çünkü boşanma fikri daha ön planda senin için. Biliyorsun ki boşanma durumunda araba ortak mal olacak ama altın olursa mehirim, düğün takılarım deyip sadece senin olacak. Sen gemiyi terk etme hazırlığındasın çocukda çocuk diyorsun ben çocuğu da nafaka alabilmek için istediğini düşünüyorum artık. Tamamen maddiyatçısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?