Sürekli eski konuları ısıtıp ısıtıp önüne koymak konusunda haksizsin ilgi sevgi de haklısın hakkında hayırlısı olsun.Konularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Adınıza sevindim ne yalan söyliyim.Konularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Öyle bir adam değil. Daha elindekinin hakkını veremiyor.Bütün konularında eşin depresyonda değil depresyon böyle bir şey değil diye yazmıştım. Adamlar ne dese inanıyorsunuz. Bi de kendini üzüyordun eşin hasta diye. Ben hala başka biri olduğunu düşünüyorum. Yani sorun senin ailesine laf ettiğin için soğuması da değil başka biri olması. Biraz daha beklersen onu da görürsün.
Karsı taraftan beklentilerinizi en aza indirgemenizi öneriyorum. Eş ailesi düğüne bir hafta kala gelmiş. Askerdeyken köydelermiş bunlar mesele mi. Benim eşimin ailesi bunu yapsa memnun olurum ben.
Düğündeki zarfları almışlar. Ardı arkası bir kaç bin lira. Hoş değil ama karı kocanın arasını bozacak konu da değil. Ben olsam yapılanı eşime isaret eder ailesinin eşime saygı duymadığını ifade eder daha bu konuyu acmazdım.
Baska sorun var mı bilemiyorum aranızda ama o bunu yaptı şu şunu demişti gibi gündemler olursa huzur olmaması normal.
Kesinlikle bu kafaları asmadiginiz sürece hic bir evliliginiz ya da ilişkinizde mutlu olamazsiniz. Yil olmus 2023 muhabbetlere bakin. Adamı sıkmışsıniz. Ailesiyle mi evlendiniz. Bırakın yapmasınlar gelmesinler. Boş işler yahu. Sizin de evlilikte gözünüz yok.Karsı taraftan beklentilerinizi en aza indirgemenizi öneriyorum. Eş ailesi düğüne bir hafta kala gelmiş. Askerdeyken köydelermiş bunlar mesele mi. Benim eşimin ailesi bunu yapsa memnun olurum ben.
Düğündeki zarfları almışlar. Ardı arkası bir kaç bin lira. Hoş değil ama karı kocanın arasını bozacak konu da değil. Ben olsam yapılanı eşime isaret eder ailesinin eşime saygı duymadığını ifade eder daha bu konuyu acmazdım.
Baska sorun var mı bilemiyorum aranızda ama o bunu yaptı şu şunu demişti gibi gündemler olursa huzur olmaması normal.
Yok hayatım ya bu adamda bişi var. Depresyon diyip kendini gezmelere verdi. Eş ailesiyle ilgili herkes ufak tefek konuşmuştur eşine. Hemen neyin soğuması boşanması bu. Ya bu kızı hiç sevmemiş o zaman neden evlendi ya da başka biri var.Öyle bir adam değil. Daha elindekinin hakkını veremiyor.
Çok güzel en azından depresyon adı altında sizin hayatınızı daha da cehenneme cevirmeyecek naz niyazla oh kurtuluyorsunuz gidip köşesinde ağlayarak günlüğüne yazabilir eski eş adayınızKonularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Bence eşin ona sürekli gerçeklerle tokat atan birinden kaçtı.Sessiz kal ve bekle bakalım ne olacakKonularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2023 neden hala kocaman kadınlar bosanirken annesini arıyor ve gelip onu alıyorlar hayır ben 30 yaşındayım annemleri arayıp gelin alın demek yani verilen mal geri alınmaz der gibi niye aile gelip alıyor 3 yaşındaki çocuk kreste anlasamadi gel al değil ki bu? Sonra evi bırakınca vay efendim mal kaçırdı..son güne dek çıkmam o evden o defolsun gitsin derim kiKonularımı bilenler bilir. Evlendiğimizden beri eşimin ilgisizliğinden va şikayetçiydim. Son bir aydır da depresyona girdiğini söylüyordu fakat asıl sorun benmişim. Ailesi bize evlenirken hiçbir maddi yardımda bulunmadı, bize gelen bütün zarfları kendileri aldılar vs. Ben de bu konuyla ilgili şeyler açılınca bunu eşime hep hatırlattım ki hep haklı olduğumu söylerdi. Maddiyi geçtim manevi olarak bile yoklardı. Evlenmemize bir hafta kala köyden geldiler, eşim askere gidecekti bizim köyde olmamız lazım diyip yanında yoklardı, ye yemesi ne içmesi hiçbir şeyiyle ilgilenmemişler. Ben bunları söylerdim içinde suçlu olmuşum içinde biriktirmiş ve bana dün sen konuları kapatamadın bende de bitti bir şeyler artık sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Günlerdir uzak mesafeli zaten ve ben tanıştığımız günden bu yana hep onun borçları, onun üstü başı onun yemeği onun bilmem neyi uğraştırdım durdum. Kimse yokken ben vardım yanında ama ailesine laf ediyormuşum diye (onlara bir şey demedim kendisine o da ona yapmadıklarıyla ilgili bana yapmadıkları değil) benden vazgeçti. Dün gidiyorum o zaman dedim emin misin dedim evet dedi valizimi topladım annemleri çağırdım ve beni aldılar. Şuan annemlerdeyim. Bu iş de böylece bitecek. Şuan çok mutsuzum çünkü seviyorum insan olarak iyi bir insan ama farkettim ki ben eş olarak da hep ilgiye sevgiye aç kalmışım. Hiç eşim gibi hissedemeden evli gibi hissedemediklerini zaten bazı dönemler. Bu da böyle bir hikaye içimi dökmek istedim
Prenses olarak görüyorlar kendilerini çünküBen şunu anlamıyorum yıl olmuş 2023 neden hala kocaman kadınlar bosanirken annesini arıyor ve gelip onu alıyorlar hayır ben 30 yaşındayım annemleri arayıp gelin alın demek yani verilen mal geri alınmaz der gibi niye aile gelip alıyor 3 yaşındaki çocuk kreste anlasamadi gel al değil ki bu? Sonra evi bırakınca vay efendim mal kaçırdı..son güne dek çıkmam o evden o defolsun gitsin derim ki
Evet ben de böyle düşünüyorum. Eşimle bozussak o gitmeli bu evden (ev aslında onunBen şunu anlamıyorum yıl olmuş 2023 neden hala kocaman kadınlar bosanirken annesini arıyor ve gelip onu alıyorlar hayır ben 30 yaşındayım annemleri arayıp gelin alın demek yani verilen mal geri alınmaz der gibi niye aile gelip alıyor 3 yaşındaki çocuk kreste anlasamadi gel al değil ki bu? Sonra evi bırakınca vay efendim mal kaçırdı..son güne dek çıkmam o evden o defolsun gitsin derim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?