Boşanıyorum.

Nefret ediyor kadından, yaşadıklarının sorumlusu olarak görüyor, tabi bu kızcaz dedi varını yoğunu ailene sıva diye. Asla ne kendileri ne de sümüklü aileleri suçlu olamaz. Olsa olsa elin kızıdır suçlu. Ailesine arkadaşlarına gülücükler dağıtıp karısına gelince suratı bir karış sallayıp g.tünü dönmesi bununla açıklanabilir. Zaten az daha üstüne gidilse dökecekmiş içindekini, geri dönülmez diye tutmuş sanırsam.

Kurtulmuşsunuz, umarım süreci kolaylıkla atlatırsınız.

Siz niye gidiyorsunuz? Eve dönüp onu kovun, o çok sevdiği anası babası baksın ona

Erkeklere fazla fedakar olmamak gerekiyormuş. Kıymet bilmiyorlar.

o kadar çok fedakarlık yaptım ki o kadar çok..
karşılığı ben bir şey hissetmiyorum oldu.

Sen annesi misin sürekli koruyup kollama moduna girmişsin. Seni eşi gibi görmesini engellemişsin. Ve sürekli alıştığı normal gördüğü ailesini eleştirmişsin. Kolay kolay erkeklere hak vermem ama adam bıkmış. Seni eşi olarak görememiş bence. Biraz geri dur. Ağırdan al. Onu değil kendini düşün o seni düşünsün.

Konularınızı biliyorum ve üzüldüm diyemeyeceğim hatta adınıza sevindim. İnsanlar depresyona girebilirler ama eşinizin sizin de hayat enerjinizi emmeye hakkı yok, üstelik siz bahsettiğiniz fedakarlıkları yaparken. Hakkınızda hayırlısı olsun, hayat kısa ve çok değerli heba etmeye gelmez.

Bence toparlarsınız tekrara. Ama soz de abartmissiniz yani. Benim es ailesi de dugune misafir gibi geldi gitti. Bir iki kez soyledim esime o da hak verdi. Sonra içimden dedim uzmeyeyim adamı . Es ailesi boyle diye sinir oldum ven onun öz ailesi. Yani ona daha dramatik. Gül gibi gecindik gittik.
Bunu surekli laf edince ne olacak sanki bos. Ayrıca kimse ailesi hakkında kotü laf duymak ostemez. Bir iki kibar elestriyi idare eder ama fazlasına değil. Kendim kardesime laf ederim ama eşim dese alınirim mesela.
Siz de konuşun anlaşın üstesinden gelirsiniz bence. Duzelmeyecek mesele değil. Aile evine gitmek yerine evde kalsaydınız keşke birkac konusma fırsati olurdu

şiddetli geçimsizlik gibi bir durumunuz yoksa ben başka bi sebep olduğunu düşünüyorum lakin erkekler maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar. Evdeki hizmetçilerini de öyle kolay kolay bırakmazlar

Ben sizde de sorun olduğunu düşünüyorum. Hep bir fazla mudahilsiniz.

Bir ilişki ayrılığa boşanmaya gittiyse tek taraflı değildir sorunlar. Bir şekilde yaşanan sorunlara tepkilerimiz bile yanlışlığın devamına sebep olabiliyor.
O yüzden bir boşanma söz konusu olunca bir uzmanın karşısına oturmak gerekiyor.

İlgi ve sevgi görmediğini düşünüyorsan bir kadın olarak doğru hissediyorsundur. Hiçbir kadın sevgi ve ilginin olduğu yerde mutsuz olmaz bence. Ben gidiyorum diyip seni geri döndürmeyen bir eş varsa hele… seni kaybetme korkusu yokmuş demekki. Bir erkek bir kadını seviyorsa gitmesine izin vermez. Ben bunu bilir bunu söylerim! Sende sevilmediğin yerde durma.

Ne kadar kötü olursa olsunlar o onun ailesi. Tamam haklısın diyince bile seni susturamamış
annem dünyanın en kötü annesi bile olsa eşim karsımda kötülerse ona fırsat vermem. Bu konular hassas ama biriktirmekte saçma
Konussana eşinle güzelce

Öyle bir adam değil. Daha elindekinin hakkını veremiyor.
Katip inan elindekinin hakkını veremeyenler, elde edemediklerinin hakkını öyle bir veriyor ki bu o mu diyorsun.
————
Bunlar soğumak için sebep değil konu sahibi. Sevilmediğin yerde kalmayıp eş kontenjanını boşalttığın, seni hak ettiğin şekilde sevecek adama yer açtığın için tebrik ederim. Tüm güzellikler seninle ve bu süreçteki diğer kadınlarla olsun.

Bu arada oscar haklı reed. O dese bile sen bir şey dememeliydin. İnsan ailesine karşı tarafın haklı olduğu bilinse bile toz konduramıyor, kondurmamalı da. Neyse olmuş artık, bakarsın mesafe iyi gelir toparlar. Ama sevmiyorum da ısrarcıysa, sakın kendine eziyet etme.

Şöyle ki düğünün masrafını onlar çekmişse, ya da size gelen konukların düğününe onlar gitmiş, gidecekse zarfları almakta haklılar. Ama bu konu boşanmak için sebep olamaz bana göre, sanki eşiniz bahane arıyormuş.

Eski konularınızı hatırlayamadım. Kendi beyanınıza göre sürekli eş ailesinin yanlışlarını eşinizin gözüne gözüne sokmuşsunuz. Kabahatli bile olsalar eşim ailem için sürekli sürekli suçlayıcı konuşsa zamanla soğurum. Aileme laf söyletmem. Hatalı davranmışsınız.

ailesine sürekli laf söylemekle hatalı olduğumu kabul ediyorum fakat bu evliliği bitirmek için yeterli bir sebep mi gerçekten ? Hiç mi artı yönlerim görülmedi o zaman tek eksi her şeyi mi sildi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…