Boşanma duruşması günü yaşananlar...

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
158
168
33
Merhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Anlaşmalı mi boşanıyorsunuz ?
Bizim çekişmeli oldu, karar duruşmasında biz yoktuk,davayı açan ben olmama rağmen üzülürüm diye gidemedim.Goz göze gelmemek sizin için iyi olur bence

Anlaşmalı mi boşanıyorsunuz ?
Bizim çekişmeli oldu, karar duruşmasında biz yoktuk,davayı açan ben olmama rağmen üzülürüm diye gidemedim.Goz göze gelmemek sizin için iyi olur bence
Bende çekişmeli bosaniyorum dava gunum belli değil. Ama mahkemeye gitmek isterim açıkçası gitmemek nasıl desem daha mı iyi olur.

Benim adi eski eş kişisi beni aldatmış olmasına rağmen, duruşma günü yüzüme bile bakmadı. Ben masum halimle en azından helallesir vedalasiriz diyordum.

Neyse aklıma geldikçe o günleri nasıl atlattım diye hayret ediyorum. Resmen hipnoz olmuşum bilincim yerinde değilmiş falan.

Yoksa o duruşma salonunda onu öldürebilirdim.

Durusmaya gitmedim o yuzden pek bilmiyorum sizde o andan tedirgin oluyorsaniz gitmeyebilirsiniz

Bende çekişmeli bosaniyorum dava gunum belli değil. Ama mahkemeye gitmek isterim açıkçası gitmemek nasıl desem daha mı iyi olur.
Ben bütün duruşmalara katıldım sonuncuya katılmadım,karşı taraf hiçbirine katılmadı avukatı geldi sadece.Ben karşı tarafin olmayacağını bilsem de yine de karar duruşmasında olmak istemedim.Kararin yüzüme karşı okunması uzerdi beni,hatta avukatım karar metnini wp dan atti onda bile üzüldüm,ki bana ne cirkeflikler yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Ben hassasım siz nasılsınız sona gelince karar verirsiniz ama duruşmalara katılmak iyi oluyor dava icin

Durusmaya gittim. Dik durdum, hic suratina bile bakmadim. Ciktim kardeslerimle kutladik

Ben
Bende çok duygusal biriyim zaten anlaşmalı olduğu için kesin gitmem lazım ama en korktuğum şey güzel günlerimizde oldu hani ağlamak gelirmi ki diyorum bide ayrılığı isteyen bendim ama o beni bu yola itti duygularım karmakarışık karşısında dik durmak istiyorum

Atlattinizmi bari bazen ölecekmiş gibi hissetmek normalmi

Atlattinizmi bari bazen ölecekmiş gibi hissetmek normalmi
Evet 2 senede atlattım. 12 yıllık ilişkimdi . Kalp kırıklığından ben de ölecek gibi hissediyordum. Böyle göğsümün orTa yerinde bir ateş topu var yanıyordu alev alev. Ne soğuk sular ne serin duşlar beni sakinleştirmiyordu. O dönem ailemi de yanımda istemedim. Beni öyle mutsuz görmelerini istemedim. çok zor süreçlerdi. Bağıra bağıra ağlayabilmek için arabaya binip ıssız bir araziye sürüyordum. Kapıları kilitleyip saatlerce ağlayıp dua ediyordum . Akşam havanın kararmasını bekliyordum ağlamak için. Çünkü o zaman kimse görmezdi beni. Çalışıyordum da. Sabah işte hicbir şey olmamış gibi dayanıyordum. Akşam da ağlıyordum.

Aldatıldığımı öğrendikten sonra 2 ay sürdü bu süreç. 2 ay boyunca delirmiş gibiydim . Sonra boşandık zaten hemen. Bosandiktan sonra hiç ağlamadım. Şehir degistirdim ve geçmişe perde çektim. Tabi 2 sene sürdü atlatmam.

Şuan çok iyiyim. Yalniz yaşıyorum. Kedim var. Çok huzurlu sakin ve mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…