Boşanma duruşması günü yaşananlar...

Her seyi ben yazdim her delili ben buldum desem
Ayyynı şekilde oldu. Benim çevremdekiler gidip anlatıyor avukatta hukuk diliyle dilekçe yazıyordu. Ben adama topladığım delilleri kendi hard diskimle beraber verip bıraktım. İki dilekçe yazıldı ilkini benim yazdıklarımı çevirip koydu o da kısacık cümleler kurduğu için karşı taraf açtı da açtı. İkinci dilekçeyi ise komple koydu..

Bende karsi dava actilar ona bile cvp yazdim resmen
Ayyynısı oldu bende de. Sen bunlara göre yaşadıklarını yaz bana yolla dedi. Yolladım kalemin çok iyiymiş deyip komple koydu cevaplarımı. 19 sayfa dilekçe hangi hakim okur bilmiyorum. Sadece dua edebiliyorum okusunlar diye

Degistirmwk.istiyorum ama bida yeni avukata para vercem valla yoksa bununla hic gitmiyor bi beyani 1 haftaya yazmadi ki yine ben hazirlayip gondermistim

19 cok olmus benim 2 3 sayfaydi hatta ilk dilekceyi o yazdı kisa kisa hicbiseye deginmemis ben değiştirdim aklims geldikce sinir oluyorum

Ben de peşin verdim simdi umuru degil
Onlar için iş, senin hayatından zamanından gidiyor.
Alacağı büyük şeyler yoksa ugrasmiyorlar malesef, kaç telefon konuşmasında duydum parayı duyunca gözleri parlıyor.

Ara ara darlamak lazım bunları, anlaşmalı olur kurtulursun umarım etkilenmemek için robot gibi olmak lazım. Ben hep diyodum çekişmeli olursa avukatım takip eder durur muhatap olmam ama insanın içi rahat etmiyor

Anlasmali olmaz 2. Durusma görülcek daha. Kizimin nafakasini bile vermiyor sirf kizim için hakkimi alacagim.avukat hic onemsemiyor ya onun isi o ilgilenmek zorunda. Neyseki ziynet mal paylasimi davasj icin anlasmadim sukur bosanma bitince kurtulacagim

Cnm sen yapman gerekeni yaptın, adam öyle şeyler uydurmuş ki açıklayarak kendini ispatlamak zorundasın. Ama kaybedecegi davaya da çekişmeli olarak girdi, bı bok oldu sanki.. sanki ondan yatlar katlar istedin, hakkın olanı istiyorsun zaten alacaksın. Bukadar yokuşa sürmesine gerek yoktu.

19 cok olmus benim 2 3 sayfaydi hatta ilk dilekceyi o yazdı kisa kisa hicbiseye deginmemis ben değiştirdim aklims geldikce sinir oluyorum
Ben cevap ver deyince cevap verdim adam çok beğendim deyip küt diye koymuş dilekçe olarak benim yazdıklarımı. Bana sormadı bile ben böyle yapacağım işe yarayacağını düşünüyorum dedi sadece.

Ben cevap ver deyince cevap verdim adam çok beğendim deyip küt diye koymuş dilekçe olarak benim yazdıklarımı. Bana sormadı bile ben böyle yapacağım işe yarayacağını düşünüyorum dedi sadece.
Ben en sonki seklini istemistim ne olur ne olmaz diye hatta yargitay kararlari vs de eklemiştim birebir onlari bile eklemis

Ben o kadarını yapmadım. Zaten o kadarı da olmamalı ya pes. Ne kadar ödeme yaptınız merak ettim

Helalleşmek mi
Sebep ?
Hakkınızı helal edecektoniz öyle mi ?
Evet helal edecektim. Içimde nefretle yoluma devam etmek istemedim. Şuan helal etmedim ve hiç mutlu değilim. Insan gibi ayrılabilirdik medeni bir şekilde. Karşıma geçip beni telkin edebilirdi. Sana değer verdimi ama başkasına aşık oldum dese bile ben ikna olurdum.
Canavarlasmaya gerek yoktu. Ama öyle oldu.

Davada karar verildi bizde, istinaf aşamasında şu an, anlaşmaliya dönme diye bir şey yok yani artık dava bitti.İtiraz aşamaları kısa surse bari.. Teşekkürler yine de

Davada karar verildi bizde, istinaf aşamasında şu an, anlaşmaliya dönme diye bir şey yok yani artık dava bitti.İtiraz aşamaları kısa surse bari.. Teşekkürler yine de
Hakkınızda hayırlısı olsun, evlenirken kısa sürüyor ama boşanırken karşımızdaki elimizi kolumuzu bağlayabiliyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…