Boşanma duruşması günü yaşananlar...

15 yıl evlilik toplam 16 yıl+1 çocuk.Aldatma ve zorla boşanma.Çekişmeli ben açtım çünkü boşanmayi kabul etmedi başta.2 celse oldu.ilkinde şehir disindaydim 2. de Covid olmuştum gitmedim.Şerefsiz giyinip kuşanıp aile babasi gibi gitmiş bana türlü iftiralar.En çok.da anneligimi sorgulayip kızımi almaya çalışması koydu.Kizim covid oldu ateşler icindeydi ona bakarken ben covid oldum, dava günü ben 40 derece atesleyken hakime iftiralarini sayıp " bakin kibirinden buraya bile gelmedi'demiş.Avukat orda olup gerçeği söyleyince Hakim ayıplamıs.Ama adam olan anlardı tabii.Ben pes etmeyince mecbur kabul etti boşanmayi.*( aldatmayi kanitlayip metresini rezil etcem diye korktu).
Anlaşmalı celse de fönüm,makyajım, kiyafetim tam gittim.O Paspal sekilde gelmisti.Hic gözgöze gelmedim.Ama serefsiz inanılmaz mutluydu.Kadin avukatın ağzına girmiş kur yapıp kahkahalar atıyordu.O gün bir kez daha nefret ettim.Sadece hakim en son boşanmayi kabul ediyormusunuz? diye sorunca çok yüksek sesle Evet deyip "bu adamla evli kalmak istemiyorum" diye ekledim.Gururuna dokunmuş pisliğin.Az bile yaptım.Hiç konusmadan çıktım adliyeden.Bana telefon edip 30 saniye teşekkür etti 15 yıl icin.Ve 1 ay sonra beni aldattığı zengin o..p ile evlenerek mutlu sona ulaştı.3 aydan biraz fazla oldu bosanali.Hala kinim nefretim had safhada.

Vallahi anlaşmalı boşanmadım ama çok garip bir olay yaşadım o kadar garipti ki ben bile anlam veremedim adam karşımda duruyormuş sürekli bana bakıyormuş ama görmedim hatta teyzem sana bakıyor git diyor hani nerde diyorum o kadar gormedim yani taa ki mahkeme de karşı karşıya oturana kadar bunu psikologuma anlattığımda bir yıllık evlilik olmasına rağmen yaşadıklarım yüzünden adamı beynimin bilincsizce görmeyi reddetmesiymiş zaten bir kez karşı karşıya geldik sonra avukatım ben herşeyle ilgilenirim dedi tuttuğunu koparan cinsten bir avukattı iki celsede boşandım karşı taraf istememesine ragmen

Birde öyle bi gidişim var di ki giyim kuşam duruş vs mahkemeden çıkarken gözümün içine mal mal baktı arkamdan da okuzun trene baktığı gibi bakmış yani sakın üzgün gitmeyin sanki evli olduğu kadın siz degilmisiniz de yabanciymissiniz gibi

Ben durumu tam anlamadım.
Şimdi başıma öyle bir şey gelse makyajımı,saçımı vs yapıp gitsem,çok güzel giyinsem bir şeyleri kanıtlama çabasına girmiş gibi görünmez miyim?
Normalde beni tanıdığına göre birden makyaj,kıyafet Sertab Erener şarkısı imajı vermez mi?
Hee her gün öyleysem zaten değişiklik fark etmez o ayrı.
Ama öyle değilsem vay bu kadın çok canlı,bakımlı,enerjik imiş de ben onu dibe çekmişim kendini mi bulmuş diyecek karşımdaki tek yönlü düşünen erkek?
Çok abartmamak lazım bence.
Makyaj yapamamışçasına makyajlı olmak ya da saçı tarayıp çıkmışçasına havalı saç yeter. Bir de gereken yerde gülümsemek ve sana sümüğümü atmam artık geçti o günler tarzı yeter.

Benim it pişmandı. Aynı anda avukata bana ve anneme yalvarıyordu kendimi açıklamam için bir dakika verin diye. Biz hiçbirimiz cevap vermedik mal gibi konuştu konuştu çekildi kenara. Avukat birileriyle konuştu bizim davamızı erkene aldırdı. İki dava arasına aldılar bizi. Odaya girip çıkmamız 2 dk sürmedi. Gözlerinin içine baka baka evet boşanmak istiyorum dedim. Ondan bir iğne bile almadım. Attığı dayakları, ettiği hakaretleri, çaldığı paralarımı ve oynadığı kumar borcuyla onu o odada bırakıp direk çıktım bir daha da ne sesini duydum ne kendisini gördüm. Boşanalı 1.5 yıl olmuş hala köpek gibi pişman. Yanaşmamıştır fakat arkadaşlardan haber gönderiyor. Bana haber getirenleri de ilk başta uyarıyorum eğer bir daha yaparlarsa onları da çıkarıyorum hayatımdan. Siz dik durun bi hele. Ne giydiğiniz değil nasıl durduğunuz önemli. Emin olun arkanızdan evlenip 3 çocuk bile yapsa o dik duruşunuzu unutmayacak

Delil tanık yok muydu nasıl o kadsr kısa sürdü ? Prosedür olarak tanıklar bile 2.,3.celseler de dinleniyor.Bir de istinafa fln gitti mi

Delil tanık yok muydu nasıl o kadsr kısa sürdü ? Prosedür olarak tanıklar bile 2.,3.celseler de dinleniyor.Bir de istinafa fln gitti mi
EvEt takinklar ilk celsede dinlendi ama hakim karşı taraf kendi kendine yalan söyleyelim derken kendilerini yalanladılar mesela kayinvaldem yemek yapmaz di dedi sonra dediki sabahları akşam yemeği yapıp sonra bana söylemeden dışarı çıkıyor dedi aynı evde yaşamıyoruz diyip çamaşır telini onun odasından mutfağa aldım dedi vs sonra dayisi ayni evde oturdugumuzi hakimin ısrarlı sorularıyla itiraf etti darp raporlarm falan da var di wap msjlarim hakim beni kovuşturmadi bile avukatimmis gibi karşı tarafı azarladı boşanmaya karar verildi boşanmak istemiyorum diye itiraz etmiş istinaf temyiz yargıtay ne varsa hepsinden olumsuz yanıt altı ve hepsinden geri dönüş bir ay kadar bile sürmedi boşandık

Gelsin içinden ağlamak. Elbet sevdin mi bu adamı da evlendin. O an canın ağlamak isterse ağla. Bastırma duygularını. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bitti artık o adam o yüzden karşısında nasıl olduğunun hiç önemi yok. Daha iyi adamlarla karşılaştırsın hayat seni.

Ilkine girdim kumas pantolon birde hafif güzel bi bluz. sacimi fonledim hafif bir iki pit pit rimel surdum o zaten maskeli idik .heyecanli idim .ama suan artik normal bana bir yer geliyor heyecana gerek yok biliyorum. sonrakilere girmedim karar durusmasi gelmedi daha ..onda iyi giyinirim sanirim maske yok artik hafif bi makyaj yine yaparim .. rahat olun iyi giyinin cok abartmandan geciyor kahvaltisiz gitmeyin aç yani. bir heyecan oluyor olmuyor degil ben tam bosaninca bakalim ne hissedecem

Allah Allah bir gariplik var.İstinaf ve Yargıtay aşamaları en az 6 sar aydır ki bunun en fazlası da var toplam 3-4 yıl gibi.İstinaf+Yargıtay = 1 ay asla olmaz sizden önceki dosyaları kenara itip sizinkine baksalar dahi prosedürler var yanlışsiniz

İlk celsede tanık dinleme olmuyor dosya gözden geçiriliyor on duruşma adı altında,siz ilkini saymadan söylediniz herhalde.İki tarafın tanığı 1-2 kişiyse ve tanıklar duruşmaya gelirse en minimumu 3 celse sürer prosedür olarak.

Gitmek lazım. Eğer avukatınız yoksa her duruşmayı fiziken takip edin çok önemli. Örneğin siz davacıysanız duruşmaya gelmemek davamı takip etmeyeceğim düşsün anlamına gelir.
Avukatim var. Karşı tarafı bir kez dahi görmek istemiyorum. Ki yinede gideceğim.

2 oros.u bulmuş birbirini işte. Allah bildiği gibi yapsın ikisinide

İkinci dediğin gibi oluyor. Yani bak şuna ne çok meraklıymış boşanmaya diye kuduruyorlar. Bizzat yaşadım. Koşa koşa boşanmaya geldi çok istiyordu. Ama beni öyle görünce çıldırdı. Çünkü bugün ev ayırıp boşanılmıyor biraz zaman oluyor arada. Mesela biz 3 ay ayrı yaşadık sonra açtım davayı. O 3 ayda daha da güzelleştiğimi yıkılmadığımı görmüş oldu.(tabi ben içten yıkıktım ama belli etmedim. Aklında kalmıştır o gün. Benim de kaldı onun o hali mesela. Salak gibiydi )

Vallahi altı ay falan sürmedi pat pat sonuçlandı aslında soyle de bir konu var avukatımız 20 yıldır aile avukatı sen yıpranma diye sadece gerekli oldukça seninle iletişime geçerim.gerisini bana bırak dedi vallahi bir defa mahkemeye gittim onda tanıklar dinlendi avukat sadece hakim seni görsün diye çağırdım yoksa ben hallederdim dedi zaten ben hiç konuşmadım sonra ki duruşma bir ay sonraya verildi avukat bana lüzum olmadığını söyledi bende yedim içtim gezdim diğer ay boşanma kararı verildi dendi daha sonra bir ay istinaf mahkeme süreci oldu bir ay da yargıtay konu aslında biraz da avukatta bitiyor seçtiğiniz avukat aslında herşey cunki dava bittikten sonra benden beş kurus para almadı babamın iş kazası davasına halamın boşanma davasına da baktı sadece dava açma parası verdim altin tazminat nafaka ve boşanma davası hepsini kazandık kazandigimiz için de karşı taraftan dosya masrafı dava masrafı parası talep ediliyormus avukat karşı taraf odeyecek avukat masrafını dedi ve devamlı olarak ankarayi rahatsız ettiğini yargıtaya gönderdiği çok dosyası olduğu için gidip gelip ısrarda bulunduğunu söyledi bence herşey avukatta bitiyor arkadaşım 4 senedir sürünüyor adam imam nikahlı kadınla yaşamaya bile başlamış avukatı yüzünden çok çekti hala boşanmaya çalışıyor

Reactions: Cac
Avukat sizden ayrı, kazandığı taktirde karşıdan ayrı ücret alır, sizinkini ondan alıyor değil yani.Bu saydiklariniz altı ay sürmez abartiyorsunuz
Mesela benim davam tam kabul edildi tam tazminat kazandık, avukatım da gayet donanımlı mesela,adam kazanmisken bir an önce her aşamayı hızlandırır.Hizlandiraxsk olsa 1 seneue düşürse o da iyi, istinaf ve Yargıtay bir aydan az sürdü demek fazla abartılı kusura bakmayın inanmadım

Peki kadının karısını aldatan adamla evlenmesi... Gerçekten hiç anlamıyorum bu insanları. Senin neyin fazla da ona yaptığını sana yapmayacak akılsız ya. Geçmiş olsun size de kurtulmuşsunuz vizyonsuzdan

Avukat rüşvet vermediyse imkansız. Bunu bir avukat olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…