Aman aglama. Hic birsey dusunme. Yuzunde hep bi gulumseme olsun. Kudursun …Bende bunu yapmak istiyorum insaalh ağlayıp zirlamam
Durduk yere bosanmsk istemiyoruz zaten onlar yüzünden.İyi günler ara ara gelir akla,aklın oyunu işte..sizi boşanmaya iten nedenleri kağıda yazın o gün okuyun hatta yanınıza alınBen
Bende çok duygusal biriyim zaten anlaşmalı olduğu için kesin gitmem lazım ama en korktuğum şey güzel günlerimizde oldu hani ağlamak gelirmi ki diyorum bide ayrılığı isteyen bendim ama o beni bu yola itti duygularım karmakarışık karşısında dik durmak istiyorum
Benim kardeşimde tıpkı böyle hazırladı beni öyle gittim başım dik yüzümde bir gülümsemeO gün boşandığın kadına dön bir bak isterim kombini yapsan ne güzel olur ha
Evliliğiniz kaç yıllıktı kaç sene sevgili oldunuz aldattığını Nası öğrendinizEvet 2 senede atlattım. 12 yıllık ilişkimdi . Kalp kırıklığından ben de ölecek gibi hissediyordum. Böyle göğsümün orTa yerinde bir ateş topu var yanıyordu alev alev. Ne soğuk sular ne serin duşlar beni sakinleştirmiyordu. O dönem ailemi de yanımda istemedim. Beni öyle mutsuz görmelerini istemedim. çok zor süreçlerdi. Bağıra bağıra ağlayabilmek için arabaya binip ıssız bir araziye sürüyordum. Kapıları kilitleyip saatlerce ağlayıp dua ediyordum . Akşam havanın kararmasını bekliyordum ağlamak için. Çünkü o zaman kimse görmezdi beni. Çalışıyordum da. Sabah işte hicbir şey olmamış gibi dayanıyordum. Akşam da ağlıyordum.
Aldatıldığımı öğrendikten sonra 2 ay sürdü bu süreç. 2 ay boyunca delirmiş gibiydim . Sonra boşandık zaten hemen. Bosandiktan sonra hiç ağlamadım. Şehir degistirdim ve geçmişe perde çektim. Tabi 2 sene sürdü atlatmam.
Şuan çok iyiyim. Yalniz yaşıyorum. Kedim var. Çok huzurlu sakin ve mutluyum.
,Benim bir tanidigim bosandi. Kadin süslendi püslendi. Elinde kahvesiyle basi dik girdi durusmaya. Alfa girdi alfa cikti. Karsi tarafin zoruna gitti baya
Gitmek lazım. Eğer avukatınız yoksa her duruşmayı fiziken takip edin çok önemli. Örneğin siz davacıysanız duruşmaya gelmemek davamı takip etmeyeceğim düşsün anlamına gelir.Bende çekişmeli bosaniyorum dava gunum belli değil. Ama mahkemeye gitmek isterim açıkçası gitmemek nasıl desem daha mı iyi olur.
3 sene sevgililik 9.5 yıl evlilik. Mailinden yakaladım. Suanki karısına gönderdiği çiçeğin kartı mailinin gereksiz kutusuna düşmüş.Evliliğiniz kaç yıllıktı kaç sene sevgili oldunuz aldattığını Nası öğrendiniz
Bide aldattığı kadınla evlenmiş çapsız herif...Allah layigini vermiş, anlayana....hep çok mutlu olun inşallah3 sene sevgililik 9.5 yıl evlilik. Mailinden yakaladım. Suanki karısına gönderdiği çiçeğin kartı mailinin gereksiz kutusuna düşmüş.
Çok zor oldu kabullenmem çünkü sehir disindaydi ve daha 2 ay once yanindaydim ve aramiz cok iyiydi. Seviserek ayrildik. Şok oldum. Ama geciyor. Artik hicbir seye uzulemiyorum. Öyle büyük bir acıydı ki benimki. Acı eşiğim baya yükseldi. Allah korusun bi annemin vefatı olur beni daha çok üzecek. Allah sağlık versin de her derdin bi çaresi var
En taZe boşanan benimdir herhalde. henüz bir hafta olmadı. 3 ay boyunca inanılmaz acılar yaşadım.Merhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
İnşaallah bundan sonraki hayatınız huzur ve mutluluk dolu olsun güçlü kadınlara hep bir hayranlığım var bende becerebilirim bunu umarımEn taZe boşanan benimdir herhalde. henüz bir hafta olmadı. 3 ay boyunca inanılmaz acılar yaşadım.
Ama boşanma günü geldiğinde sabah erkenden kalkıp dans ede ede hazırlandım. Mükemmel bir kahvaltı hazırladım kendime. En güzel kıyafetlerimi giydim. Mahkeme salonuna gittiğimde orda bekliyordu perişan halde. Uyumamış belli dalıp dalıp duruyordu uzaklara. Yanına gidip bak artık ben o uzaklardayım anca bakarsın diyesim geldiama yapmadım tabi hanımefendi kimliğimden birşey kaybetmedim
Boşanmak isteyen kendisi olmasına rağmen ben daha güçlüydüm. İçim acıyordu, inanılmaz birşey vardı içimde ama hiç belli etmedim. 1,5 dakika sürdü zaten boşanma. Çıktığımızda peşimden geldi ama ben umursamadım bile.
El ele cikanmiEl ele çıkan da var, anlaşmalı boşandıktan sonra tekrar barisip evlenen de var, cirkeflik yapan da var. O tarafların kişiliğine ve yaşadıkları şeylere göre degisebiliyor
Aminİnşaallah bundan sonraki hayatınız huzur ve mutluluk dolu olsun güçlü kadınlara hep bir hayranlığım var bende becerebilirim bunu umarım
Evet. Duruşmadan önce ağladılar biraz fakat kararlarını degistirmediler. Boşanma gerçekleşti, hemen kararı da kesinleştirdik sonrasında el ele adliyeden ayrıldılar. Sonradan baristiklarini duydum. Zaten benim bosadiklarim genelde barışıyorEl ele cikanmi
Yaaa çok şaşırdım hayat nelere gebeEvet. Duruşmadan önce ağladılar biraz fakat kararlarını degistirmediler. Boşanma gerçekleşti, hemen kararı da kesinleştirdik sonrasında el ele adliyeden ayrıldılar. Sonradan baristiklarini duydum. Zaten benim bosadiklarim genelde barışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?