Boşanma duruşması günü yaşananlar...

Durduk yere bosanmsk istemiyoruz zaten onlar yüzünden.İyi günler ara ara gelir akla,aklın oyunu işte..sizi boşanmaya iten nedenleri kağıda yazın o gün okuyun hatta yanınıza alın

O gün boşandığın kadına dön bir bak isterim kombini yapsan ne güzel olur ha
Benim kardeşimde tıpkı böyle hazırladı beni öyle gittim başım dik yüzümde bir gülümseme şok oldu perişan bekliyordu herhalde gereksiz.

H htcgg böyle git derler ki erkekler kadınları son hali ile hatırlar.
Hatırladıkça kudursun

Evliliğiniz kaç yıllıktı kaç sene sevgili oldunuz aldattığını Nası öğrendiniz

Bende çekişmeli bosaniyorum dava gunum belli değil. Ama mahkemeye gitmek isterim açıkçası gitmemek nasıl desem daha mı iyi olur.
Gitmek lazım. Eğer avukatınız yoksa her duruşmayı fiziken takip edin çok önemli. Örneğin siz davacıysanız duruşmaya gelmemek davamı takip etmeyeceğim düşsün anlamına gelir.

Evliliğiniz kaç yıllıktı kaç sene sevgili oldunuz aldattığını Nası öğrendiniz
3 sene sevgililik 9.5 yıl evlilik. Mailinden yakaladım. Suanki karısına gönderdiği çiçeğin kartı mailinin gereksiz kutusuna düşmüş.

Çok zor oldu kabullenmem çünkü sehir disindaydi ve daha 2 ay once yanindaydim ve aramiz cok iyiydi. Seviserek ayrildik. Şok oldum. Ama geciyor. Artik hicbir seye uzulemiyorum. Öyle büyük bir acıydı ki benimki. Acı eşiğim baya yükseldi. Allah korusun bi annemin vefatı olur beni daha çok üzecek. Allah sağlık versin de her derdin bi çaresi var

Bide aldattığı kadınla evlenmiş çapsız herif...Allah layigini vermiş, anlayana....hep çok mutlu olun inşallah

En taZe boşanan benimdir herhalde. henüz bir hafta olmadı. 3 ay boyunca inanılmaz acılar yaşadım.
Ama boşanma günü geldiğinde sabah erkenden kalkıp dans ede ede hazırlandım. Mükemmel bir kahvaltı hazırladım kendime. En güzel kıyafetlerimi giydim. Mahkeme salonuna gittiğimde orda bekliyordu perişan halde. Uyumamış belli dalıp dalıp duruyordu uzaklara. Yanına gidip bak artık ben o uzaklardayım anca bakarsın diyesim geldi ama yapmadım tabi hanımefendi kimliğimden birşey kaybetmedim
Boşanmak isteyen kendisi olmasına rağmen ben daha güçlüydüm. İçim acıyordu, inanılmaz birşey vardı içimde ama hiç belli etmedim. 1,5 dakika sürdü zaten boşanma. Çıktığımızda peşimden geldi ama ben umursamadım bile.

El ele çıkan da var, anlaşmalı boşandıktan sonra tekrar barisip evlenen de var, cirkeflik yapan da var. O tarafların kişiliğine ve yaşadıkları şeylere göre degisebiliyor

İnşaallah bundan sonraki hayatınız huzur ve mutluluk dolu olsun güçlü kadınlara hep bir hayranlığım var bende becerebilirim bunu umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…