- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Tabi dediginiz de dogru bide biz farkli sehirlereeyiz galibq onlar buraya gelip tanik olmazlar orda dinlenirler. Birde hakim acaba neye gore 3 kisi neye gore 2 kisi cagiriyor smdilik bizim ilk kisiyi cagirmis onlarin karışık 3 kisiyi cagirmis.siz gittiniz mi mahkrmeye taniklar dinlenirken. Gitmeli miyim bilemedimBizde 3 karşıdan 2 bendendi,hakim ikişer kişiyi duruşmaya çağırdı birine uzaktan dinleme talimatı verdi,besini bir güne yazmadı.Keske gelseler de sadece bir duruşma fazladan uzasa.Dua edin ki on kişi 5 celse attirmasin buna sukredersiniz.
Davacı sizseniz savunma durumunda onlar olduğu için belki onlardan fazla aldı ya da belki rastgele öyle olmasına karar verdi.Takilmayin bu kadar.Ben duruşmalara katıldım.Tanik duruşmasında bulunmayı tavsiye ediyorlar soru sormak için sanırımTabi dediginiz de dogru bide biz farkli sehirlereeyiz galibq onlar buraya gelip tanik olmazlar orda dinlenirler. Birde hakim acaba neye gore 3 kisi neye gore 2 kisi cagiriyor smdilik bizim ilk kisiyi cagirmis onlarin karışık 3 kisiyi cagirmis.siz gittiniz mi mahkrmeye taniklar dinlenirken. Gitmeli miyim bilemedim
Aa bize de soru soruyolar mi. Bende katilmayi dusunuyordum zaten. Cok heyecanlı simdiden.ben 3 er kisi dinler saniyordum 5 cok geldi. 1 sene gecti daha 2.durusma olcak. Sizde en son durum nedirDavacı sizseniz savunma durumunda onlar olduğu için belki onlardan fazla aldı ya da belki rastgele öyle olmasına karar verdi.Takilmayin bu kadar.Ben duruşmalara katıldım.Tanik duruşmasında bulunmayı tavsiye ediyorlar soru sormak için sanırım
Evet bu arada davaci benim. Karsi taraf da karsi dava acmistiDavacı sizseniz savunma durumunda onlar olduğu için belki onlardan fazla aldı ya da belki rastgele öyle olmasına karar verdi.Takilmayin bu kadar.Ben duruşmalara katıldım.Tanik duruşmasında bulunmayı tavsiye ediyorlar soru sormak için sanırım
Soruları tanıklara soruyorlar,sizin avukst karşıya soru soracak olduğunda sizin orada olmanız iyi olabilir.Aa bize de soru soruyolar mi. Bende katilmayi dusunuyordum zaten. Cok heyecanlı simdiden.ben 3 er kisi dinler saniyordum 5 cok geldi. 1 sene gecti daha 2.durusma olcak. Sizde en son durum nedir
Taniklar baska sehirdeler gelmeyebilirler canli baglanti mi oluyor böyle durumda. Istinafa veren mi masraf yapıyor bunu merak ediyorum.kac ay gecti istinaf için birdeSoruları tanıklara soruyorlar,sizin avukst karşıya soru soracak olduğunda sizin orada olmanız iyi olabilir.
Bizde karar verildi fakat ex istinafa taşıdı bekliyoruz
Uzakta olanlara kendilerine en yakın mahkemede dinlenmeleri için talimat yazıyor hakim oraya gidip beyan veriyorlar söylediklerini yazıp dosyaya koyuyorlar.Taniklar baska sehirdeler gelmeyebilirler canli baglanti mi oluyor böyle durumda. Istinafa veren mi masraf yapıyor bunu merak ediyorum.kac ay gecti istinaf için birde
Avukatini gonder muhatap olmaMerhaba hanımlar haftaya boşanma duruşmam var ve o yüzyüze gelinen son gün neler yaşadınız mesela eşiniz ne haldeydi psikolojik olarak pişman gibimi düşman gibimi derler ya hani tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yani insallah buraya gelmezler yuzyuze gelmek istemiyorum. Hakim talimat yazıyor falan dedin ya onu uyaptan mi görüyorsun yoksa avukatin mi bilgilendiriyor. Benim avukatin beyan yazmasi lazim 1 hafta oldu daha yazmadi. Aralikta mahkeme var birde. Onemsemiyor hic valla korkuyorumUzakta olanlara kendilerine en yakın mahkemede dinlenmeleri için talimat yazıyor hakim oraya gidip beyan veriyorlar söylediklerini yazıp dosyaya koyuyorlar.
İstinafa veren masrafı karşılıyor,temmuzda verildi bizimki
Uyapta duruşma zaptinda yazar x kişisinin dinlenmesi için talimat yazılmasına vs diye..Yani insallah buraya gelmezler yuzyuze gelmek istemiyorum. Hakim talimat yazıyor falan dedin ya onu uyaptan mi görüyorsun yoksa avukatin mi bilgilendiriyor. Benim avukatin beyan yazmasi lazim 1 hafta oldu daha yazmadi. Aralikta mahkeme var birde. Onemsemiyor hic valla korkuyorum
Inan uyapa girip bile bakmak istemiyorum o derece usandim. Birde bi tanigin soyadini bile bilmiyorlar tc sini bilmiyolar onu bildirmişler tanik olarak hakim nasil dinleyecek yaniUyapta duruşma zaptinda yazar x kişisinin dinlenmesi için talimat yazılmasına vs diye..
Tanık listesini yazarken bütün gerekli bilgileri yazmalilardi. Avukatiniz ne konuda beyan yazacaktıInan uyapa girip bile bakmak istemiyorum o derece usandim. Birde bi tanigin soyadini bile bilmiyorlar tc sini bilmiyolar onu bildirmişler tanik olarak hakim nasil dinleyecek yani
Karsi taraf 15 aylik kizima hicbisekilde nafaka odemiyor ve ben onun yaptigi 55 bin tl borc oduyorum. Cocugu 1 senede 1 defa gordu smdi goresi geldi goruntulu gorusme talep ediyolar. Kizim daha konusmayi birak yurumeyi yeni ogrendi. 31inde beyan yazmislar bizjmki hala cvp verecek. Insallah suresi yoktur. Avukatimdan hic memnun degilim.ki beyani bilr kendim yazdim biliyo musunuz ona bile daha bakmadiTanık listesini yazarken bütün gerekli bilgileri yazmalilardi. Avukatiniz ne konuda beyan yazacaktı
Avukat önemli..Pasif davrandığını ima etmediniz mi hiç ,bir açıklama yapsın rahatlarsın bariKarsi taraf 15 aylik kizima hicbisekilde nafaka odemiyor ve ben onun yaptigi 55 bin tl borc oduyorum. Cocugu 1 senede 1 defa gordu smdi goresi geldi goruntulu gorusme talep ediyolar. Kizim daha konusmayi birak yurumeyi yeni ogrendi. 31inde beyan yazmislar bizjmki hala cvp verecek. Insallah suresi yoktur. Avukatimdan hic memnun degilim.ki beyani bilr kendim yazdim biliyo musunuz ona bile daha bakmadi
Beyana cvp yazdiktan sonra guzel bir şekilde bir msj yazip sitem edecegim. Ne zor durumlardan geciyoruz birde kadin olacak hicbi aciklama falan da yapmiyor bi beyan bildirmek 5 dakika ya 1 haftada 5 dakika zamani mi yok terbiyesiz. Parayi peşin aldi ya salliyor valla sikayet edesim geliyorAvukat önemli..Pasif davrandığını ima etmediniz mi hiç ,bir açıklama yapsın rahatlarsın bari
Ben hatırlatirdim beyani ne zaman yazacağız acaba vs diye,kurtluyum ben hiç bekleyemem sorular beni yerBeyana cvp yazdiktan sonra guzel bir şekilde bir msj yazip sitem edecegim. Ne zor durumlardan geciyoruz birde kadin olacak hicbi aciklama falan da yapmiyor bi beyan bildirmek 5 dakika ya 1 haftada 5 dakika zamani mi yok terbiyesiz. Parayi peşin aldi ya salliyor valla sikayet edesim geliyor
Sordum sormam mi en kisa zamanda yazacağım demis 1 hafta gectiBen hatırlatirdim beyani ne zaman yazacağız acaba vs diye,kurtluyum ben hiç bekleyemem sorular beni yer
Beyanlar icin 2 haftalik cvp surecleri var verir. ama memnun değilseniz degistirin avkt .nafaka icin bizimde davadan 5 ay sonra tedbir bağlanmisti ondurusma ve durusmaydi sanirim 5 ay gecti oyle baglandi sonra hepsini toplu aldimSordum sormam mi en kisa zamanda yazacağım demis 1 hafta gecti
Daha ne diebiliromki valla biktirdi
Parasini pesin verdim smdi bidaha para verecek durumum yok diger avukata.ben hicbi nafakayi toplu alamadim sigortasiz calisiyorBeyanlar icin 2 haftalik cvp surecleri var verir. ama memnun değilseniz degistirin avkt .nafaka icin bizimde davadan 5 ay sonra tedbir bağlanmisti ondurusma ve durusmaydi sanirim 5 ay gecti oyle baglandi sonra hepsini toplu aldim
Sigortasizda nasil oluyor bilmiyrum ama .nafakayi odemek zorunda 3 kere odemezse hapis cezasi var .Parasini pesin verdim smdi bidaha para verecek durumum yok diger avukata.ben hicbi nafakayi toplu alamadim sigortasiz calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?