:) bakarım alışkınımKonu sahibi gel sen bi 10 yil bana bak inan bana bende seni cok severim.
Ne derdi varmış acaba yıllardır yatiyormusKarşı tarafı hala üzmek istemiyorum yada gururunu kırmak istemiyorum saflık ta diyebilirsiniz tabiki. Kendisi çalışmamış olmasını zaten ihtiyacımız yok diyerek bir problem olarak görmüyor. Sorunumuz neden sen sevgisizsin diyor. Ben degisecegimi düşünmüyorum. Onda da aslında umut yok. En iyisi ayrılmak sanırım her iki tarafta daha fazla acı çekmesin. Dün ben evde tek işsiz duvarlara anlatıyorum derdimi. Beni dinlesen o konuşmaları üzülürsün dedi. İş ara yoksa ayrılırım desem arar mı bilmiyorum. Yani benim isim zor.
10 yıldır çalışmamanın hiç bir açıklamasıda affında olamaz Benim gözümde.asalak gibi başında durmakla evliliğimi kolaylaştırıyomuşta dul olmanın zorluklarını anlatıyo sana utanmadan ne insanlar var ya11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Valla aslında şirret olduğumu söylerler ama o çok manipulatif bir insan o konusurken ona hak veriyorum içimden geçenleri söyleyemiyorum anca buraya yazıyorum. Ona dert yaniorum ama kusurlarini söyleyemiyorum. Bu ayrılık konusunu açmak için aylardır bekledim cesaret etmek için o tek sözüme evlilik hata dedi seninleNe derdi varmış acaba yıllardır yatiyormus
Dışarı çıkıp ekmek parası kovalamamis insanların ağız kokusunu çekmemiş
Yemeği önüne geliyor temizlik yapılıyor evin içinde bir işin ucundan tutmuyor
Birine anlatilacak ne derdi varmış
Onunki ancak can sıkıntısıdir gidip parka bir yürüyüş yapsın geçer
Niye konusturuyorsunuz bu yuzsuzu bu kadar
Sizin ağzıniz diliniz yok mu
Ben salak korkuyorum işte. Çok cesaretli bir şekilde ayrılmak istediğimi söyledim. Önce iyiydi sonra korkuttu beni. Çocuğa senin annen beni sevmiyormuş derim ben ilerde sorar niye babamı bıraktın falan işte biktim yaşamaktan biktim
Benim bu evde olmam sana büyük artı dedi. Ben gitsem ne değişecek hayatında ne olacak diyor. Bende hemen evde yapacağım değişiklikleri düşünüyorum içimden. Bu iş olmaz demi hiç kendimi yormayım.10 yıldır çalışmamanın hiç bir açıklamasıda affında olamaz Benim gözümde.asalak gibi başında durmakla evliliğimi kolaylaştırıyomuşta dul olmanın zorluklarını anlatıyo sana utanmadan ne insanlar var ya
Sanırım çok ezik oldum ben. Bu içime işledi. Kendimi çok ezdirdim. Çok yalnız kaldım ailem uzakta bir derdin var m mi diyenim yok. Çok yalnız olduğum için katlandım hep yoksa bende biliyorum bu hayat degilBence cocugun ilerde soracagi tek sey nixe katlandin buna anne olacak.
Kizsa eger sevgisiz yasamanin gayet normal olacagini sanip belki ayni seylere katlanacak.
Erkekse belki karisina babasi gibi davranacak.
Ama her iki durumda da gercek bi aile ne demek bilmeyecek ve bu sekilde yasayacak. Allah yardimcisi olsun o evladin
Yani evli barklı çocuklu bi adamın yıllarca yan gelip yatma lüksü yok.ne demek Benim çalışmaya ihtiyacım yok sen kazanıyorsun olmaz bi erkeğe hiç yakışmıyor bu davranış.hiç bi sorumluluk almıyorki ne artısı varmış evde boş boş erkeklenip hizmet bekleyip sevgi bekleyip bide şiddet uygulamışlıgıda var.kusura bakmayın ama eşiniz sizi resmen kullanıyor.yani çabaladı 1 sene iş bulamadı falan olsa tabiki destek olunmalı dicem ama keyfine yıllarca kadını çalıştırıp evde yatan erkeğe saygı duyamam ben.zaten herşeyi kendin çekip çeviriyosan ona ne ihtiyacın var huzurda yokBenim bu evde olmam sana büyük artı dedi. Ben gitsem ne değişecek hayatında ne olacak diyor. Bende hemen evde yapacağım değişiklikleri düşünüyorum içimden. Bu iş olmaz demi hiç kendimi yormayım.
Bir süre çalıştı demistim o zaman zarfında da işte ne zaman sıkıntı olsa evde terör estirirdi. Maaşı benimkinin yarısı bile değildi ama ben hiç sorun etmedim. Yani birgün laf etmedim çalış ayrılma dedim kavgasını ettik ayrıldı o gün dedim bu çalışmazNe derdi varmış acaba yıllardır yatiyormus
Dışarı çıkıp ekmek parası kovalamamis insanların ağız kokusunu çekmemiş
Yemeği önüne geliyor temizlik yapılıyor evin içinde bir işin ucundan tutmuyor
Birine anlatilacak ne derdi varmış
Onunki ancak can sıkıntısıdir gidip parka bir yürüyüş yapsın geçer
Niye konusturuyorsunuz bu yuzsuzu bu kadar
Sizin ağzıniz diliniz yok mu
Valla Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Şu zor anlarımda hep destek oldunuz. Hepinize dua edecem hepinizin işi rast gtsinYani evli barklı çocuklu bi adamın yıllarca yan gelip yatma lüksü yok.ne demek Benim çalışmaya ihtiyacım yok sen kazanıyorsun olmaz bi erkeğe hiç yakışmıyor bu davranış.hiç bi sorumluluk almıyorki ne artısı varmış evde boş boş erkeklenip hizmet bekleyip sevgi bekleyip bide şiddet uygulamışlıgıda var.kusura bakmayın ama eşiniz sizi resmen kullanıyor.yani çabaladı 1 sene iş bulamadı falan olsa tabiki destek olunmalı dicem ama keyfine yıllarca kadını çalıştırıp evde yatan erkeğe saygı duyamam ben.zaten herşeyi kendin çekip çeviriyosan ona ne ihtiyacın var huzurda yok
Bana sarıldı dün akşam çocuk ben o bir saat yattık öptü kokladı. Çocuğum çok mutlu oldu. Onlar için nelere katlandigimizi büyüyünce anlarlar mi acaba? Ben hiç birşey hissetmedim. Içimde bir mutluluk yok. Aslında ona seni sevmiyorum beğenmiyorum desem gideceğini söyledi. Ama ben bunu diyemedim. Bir süre şartlarımı kabul ederse denerim belki bakalım şartlarıma ne diyecek. Olmadı ayrılacağım. Dün esligime 10 üzerinden 2 verdi. Çalışıyorsam isim kolaymış. Yemek desen aperatif şeyler yapıyormuşum temizlik desen uzun zamandır büyük temizlik yapmamışım. Tüm yuk bende değilmiş o çalışmıyormuş ama ihtiyacımız da yokmuş. Çocuğa okul çıkışı annesi bakıyor Allah razı olsun ben 5 de çıkıyorum o zamana kadar annesi bakıyor çocuk yükü de bende değilmiş. Bunları dedi birde
Sanırım çok ezik oldum ben. Bu içime işledi. Kendimi çok ezdirdim. Çok yalnız kaldım ailem uzakta bir derdin var m mi diyenim yok. Çok yalnız olduğum için katlandım hep yoksa bende biliyorum bu hayat degil
Bu adam çalışmaz bu adam tembelBir süre çalıştı demistim o zaman zarfında da işte ne zaman sıkıntı olsa evde terör estirirdi. Maaşı benimkinin yarısı bile değildi ama ben hiç sorun etmedim. Yani birgün laf etmedim çalış ayrılma dedim kavgasını ettik ayrıldı o gün dedim bu çalışmaz
Arkadaşım salağım ben salak. Ben evlendigimde dahi bekar sananlar görücü yolluyordu öyle bir kızdım ben döner bir daha bakarlardı. Değişir dedim olur zamanla dedim cok konuştular çok benimle yapma etme diye ama ben dinlemedim. Şimdi zaten içime o kurt düştü benden ona eş olmaz artık bunu biliyorum onun vazgeçmesi gerek bunu konuşmalıyım değil mi? Benden olmaz artık ben başka bir kafadayım.Niye yapiyorsun bunu kendine arkadasim. Bide sana eksiklerini sayiyor terbiyesiz ahlaksiz. Ay cildirdim sabah sabah.
Seviyor torununu ama sen oğluma bunu ettin bende sana bunu ederim derse bilememGercekden degil. Bide sormus ne degisecek ki diye. Sen mutlu olacaksin. Sen huzurlu olacaksin. Eger okuldan sonra kv bakmaz cocuga diye bi derdin varsa kocan olacak kisiye yedirdigin parayla kolayca bakici tutarsin hatta isini bile yapar.
Arkadaşım salağım ben salak. Ben evlendigimde dahi bekar sananlar görücü yolluyordu öyle bir kızdım ben döner bir daha bakarlardı. Değişir dedim olur zamanla dedim cok konuştular çok benimle yapma etme diye ama ben dinlemedim. Şimdi zaten içime o kurt düştü benden ona eş olmaz artık bunu biliyorum onun vazgeçmesi gerek bunu konuşmalıyım değil mi? Benden olmaz artık ben başka bir kafadayım.
Bakici mi yok? Hem evladina bakar hem özel ilgi gösterir hemde belki evinde bile yardimci olurmSeviyor torununu ama sen oğluma bunu ettin bende sana bunu ederim derse bilemem
Yazarsanız sevinirim çok teşekkür ederimKendine eziyetden baska birsey degil bu. Sanada evladina da yazik. Yapma bunu kendine. Kavga gurultu olmasa bile cocuk bunu hisseder. Anlar. Senden benden daha güclü yavrucaklarin hissleri
Aslinda sana özel mesaj atip teyzemin yasadiklarini ve yaptiklarini anlatmak istemistim ama atamiyorum. Tanidik cikar diye malesef burdan yazamiyorum.
Şuan o duruma gelemedim bakıcı kısmına yaniBakici mi yok? Hem evladina bakar hem özel ilgi gösterir hemde belki evinde bile yardimci olurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?