Boşanma konuşması

bende eşinizin yerinde olsam bende sizden ayrılmak istemem.eve para getiren siz çocuğa bakan evi çekip düzenleyen siz oda pc başında ve ilgisiz ohh dünya ona güzel bide isteklerini saymış utanmadan.zaten o sizin hayatınızda yokki evde oturan biri gidicek evden.çocuğunuzuda kullanmaya çalışıyor bence.ben olsam durmam o adamla.

Aramız yıllardır kötü ama uzak duran benim
Eşinizin yeni tanıştığınız harika biri olduğunu hayal ederek bir süre zihninize bunu kodlayın. Ve ona yakın davranın, onunla olmaktan dolayı heyecan duymaya çalışın. Bir gün gerçekten gözünüze öyle gelmeye başlayacaktır çünkü sizden ilgi bekliyor. Karşılığını vermeye de hazır. Bence evliliği heba etmeye değecek bir şey yok. O bilgisayarın kapağını yavaşça kapatıp eşinizi elinden tutarak içeri götürmeyi deneyin mesela. Bakın bakalım bilgisayar umrunda oluyor mu? Bu size de iyi gelecek çünkü çoğu erkek bu konularda saf ve uysaldır, birazcık ilgi ve sevgiye hemen dünyaları verirler. Not: Eğer konu sizin çalışıyor olmanız ise buna başka yorumlarım olacaktır. Ben aradaki soğukluktan mütevellit konuşuyorum.

Eşiniz sizi sevmiyor. Eve para getiren, yemeği temizliği ütüyü yapan; onun çalışmamasına göz yuman halinizi seviyor. Şaka gibisiniz. Çevreniz aileniz bir şey demedi mi bunca zamandır halinize?

A
Eşiniz sizi sevmiyor. Eve para getiren, yemeği temizliği ütüyü yapan; onun çalışmamasına göz yuman halinizi seviyor. Şaka gibisiniz. Çevreniz aileniz bir şey demedi mi bunca zamandır halinize?
Aileme söylemedim çevrem de birşey söylemedi içten diyorlardır sanırım

A

Aileme söylemedim çevrem de birşey söylemedi içten diyorlardır sanırım
konunuz inandırıcı gelmedi nedense, 11 senedir aileler adamın çalışmadığını bilmiyor? çocuğunuz babam neden evde diye konuşmuyor sağda solda? siz bunları gerçekse eğer normal buluyorsunuz? valla sizin gibi eşim olsa erkek olsaydım ben de çok severdim sizi ne yalan söyleyim...bi defa boşansanız çocuklarda hak iddaa edemez , beş parasız ve hizmet edeni kalmayacağı için sizi çocukla vurmaya çalışıyor hanımefendi. Kendinizi ve çocuğunuzu seviyorsanız bu adamdan kurtulun.

Konu inandırıcı gelmedi derken ? Ben bu hayatı yaşıyorum siz inanmasanızda. Ailem boşanmış bir aile. Annem ile görüşmüyorum. Babamda evli üvey annem var. O evime gelmez o yüzden de gelmedikleri için bilmezler. Ben giderim yılda bir kez o da iki yıldır daha önce evinde istemezdi beni. Sorunlu bir gençlik ve aile hayatım oldu. Yazsam 5 sezonluk dizi çıkar. O detayları verirsem tanıdık çıkar diye vermiyorum. Ben işten ayrıldığı zaman söylemedim hala çalışıyor biliyorlar çevremdeki insanlarda inşallah olur bir işi deyip konuyu kapatırlar. Cocugumda çalışıyordu ayrıldı diyormuş benden duyduğunu söylüyor işte ben insanlara ne diyorsan o da onu diyor.

Aileniz nasil bilmio o zaman ailenle gorusmuosun demekki ve bu kadar sakinsin bu olanlarda bi tuhaflık var
Tuhaflık derken alismislik var ilk zamanlarda bende surekli söylüyor talep ediyordum. Insan zamanla alışıyor her duruma bu benim için olağan hale geldi zaman uzun çünkü alışmak için

Acı bi durum ama ben kendi ailemden biliyorum çocuk huzursuz ve böyle bi ortamda büyüyeceğine sizin yanınızda huzurlu ve babasını gördüğünde ki kadar (yani iyi biri ) olarak tanır daha iyi en önemlisi o huzur ortamının olmasıdır evde bu ortam ve birlik beraberlik sevgi saygı yoksa en iyisi ayrılmak ayrıca 10 yıldır bi evi tek başınıza geçindiriyorsunuz 3 kişiyi çocuğunuzla siz geçinirsiniz

Geçinirim geçinme korkum yok. Belki de ben hep sorunlarımı aileme bagliyorum suçluyorum cocugumda bana aynısını yapar diye düşünüyorum.

Geçinirim geçinme korkum yok. Belki de ben hep sorunlarımı aileme bagliyorum suçluyorum cocugumda bana aynısını yapar diye düşünüyorum.
o zaman boşanma.
bekle ve gör çocuğun suçluyor mu diye.

Tabi korkmuştur kimin üstünden geçinecek siz olmayınca. Sizi sevdiğini tabi söyler çünkü çıkarı var. boşanmak istemiyorsan git kendine iş bul çalış demediniz mi? Bu ne rahatlık ya.

Siz çalışın o pc başında otursun sonra da sizi suçlasın ilgisizliğin yüzünden pc başındayım diye... Sizin gibi kadını tabi sevdiğini söyler Allahaşkına bırakın bu adamı sırtınızda taşımayı üstelik sevmiyormuşsunuz da... 11 yıldır siz çalışıyorsunuz ona bakıyorsunuz, tamam evlilikte maddiyat söz konusu olmaz ama bu adam afedersiniz asalak gibi yapışmış size gözünüzü açın lütfen kendinizi harcatmayın.

Tuhaflık derken alismislik var ilk zamanlarda bende surekli söylüyor talep ediyordum. Insan zamanla alışıyor her duruma bu benim için olağan hale geldi zaman uzun çünkü alışmak için
Aileniz neden bilmio nasil sakladiniz bunca zaman tuaf gelen kismi ailenizin bilmemesi ne kadar uzak olsalarda damatlari nerde ne is yapio nasil bilmiolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…