Boşanma konuşması

Şiddet olmasaydı kal derdim ama bu hasta ruhu olan insanlar çocuğada zarar veriyorlar ve baba olmayınhaketmiyorlar

cocugun kafasinda aile ortaminin bu sekilde olusmasi da pek hos degil. Aileden anladigi birlik beraberlik sevgi ortami olmayacak, ayni evde bireysel takilan yabancilar toplulugu olarak gorecek aileyi.

Esiniz size sevdigini soylediginde ona kiyamadiginizi bildigi icin sanirim hep kullaniyor. Bosan gitsin demesi cok kolay ama bu sekilde sadece kendinizi yipratirsiniz. Belki bi sure zorluk cekersiniz psikolojik olarak ama sonu daha iyi olur. Allah yardimciniz olsun.

Evin erkeği o değilde sizmis siniz gibi duruyor birde kibar kibar naz yapıyor. seni dolayısı ile çalışan ekmek kapısını kaybetmek istemedgigi için seviyorum diyor .Allah kolaylık versin ben inanmam böyle sevgilere hiç bir fedakarlik yok bütün yük sende hem kadınlık hem kocalık bekliyor üstelik güzel iş walla...

Bunları söylediğimde tartışma çıktı. Birini örnek gösterdim diye. Tek artısı beni seviyor ama benim sevgim yok
Yanlis anlamayin da, eve para getiren, evin butun islerini yapan, cocugu bakan, tum yuku tasiyan sayesinde butun gun keyif catabildigim birini ben de severim.

O sizi sevdiginden değil bir tarafının rahatinin bozulmaması için sizle evli kalmak istiyor
Atın gidin sırtınızdan şu asalagi

Çalışıyor musunuz ? Ne iş yapıyorsunuz ? Sayfaları okudum aslında ama onu göremedim.
Boşansanız maddi olarak geçinebilir misiniz yani ?

Çalışıyor musunuz ? Ne iş yapıyorsunuz ? Sayfaları okudum aslında ama onu göremedim.
Boşansanız maddi olarak geçinebilir misiniz yani ?
hanım çalışıyor zaten, eşi 10 senedir çalışmıyormuş. bütün maddi yük hanımın üzerinde
bütün mesajlarda bundan bahsediliyor nasıl göremediniz ki

Dün konuştuk biraz bugün kendisine mektup yazarak isteklerimi yazacağım. Kurallar koyacağım. Çalışması ev işlerine yardım gibi. Bakalım bu sefer ne diyecek

Bana sarıldı dün akşam çocuk ben o bir saat yattık öptü kokladı. Çocuğum çok mutlu oldu. Onlar için nelere katlandigimizi büyüyünce anlarlar mi acaba? Ben hiç birşey hissetmedim. Içimde bir mutluluk yok. Aslında ona seni sevmiyorum beğenmiyorum desem gideceğini söyledi. Ama ben bunu diyemedim. Bir süre şartlarımı kabul ederse denerim belki bakalım şartlarıma ne diyecek. Olmadı ayrılacağım. Dün esligime 10 üzerinden 2 verdi. Çalışıyorsam isim kolaymış. Yemek desen aperatif şeyler yapıyormuşum temizlik desen uzun zamandır büyük temizlik yapmamışım. Tüm yuk bende değilmiş o çalışmıyormuş ama ihtiyacımız da yokmuş. Çocuğa okul çıkışı annesi bakıyor Allah razı olsun ben 5 de çıkıyorum o zamana kadar annesi bakıyor çocuk yükü de bende değilmiş. Bunları dedi birde

Emin ol çok seviyordur eşin seni... Senden daha iyi bir av bulduğunda emin ol arkasına bile bakmayacak , ne çocuğu ne de seni görmeyecektir... Çocuk küçükse çok etkilenmez ama ergenliğe yakınsa bir şey diyemeyeceğim... Evet tek kadın olarak çocuk yetiştirmek zor ama aynı evde nefret ettiğin biri ile yaşamak daha zor ve yıpratıcı... Üstelik eşin için harcadığın parayı çocuğuna harcarsın... Benzer şeyler yaşadım , 4 yaşında bir oğlum var benim de , evet zor çok zor ama gerçek huzur ve mutluluk... Allah yardımcın olsun..

8 yaşında çocuğum teşekkür ederim amin

Bi de bu sekilde mi konustu. Inanmiyorum ya nasil rahat bir insan. Sanki bisey yok gibi konusmus bide sizde firsat vermissiniZ. Siz de bisey demediguniz icin o bu sekilde konusuyor. Surekli bu konuya yogunlastiginiz icin sizde dogruyu goeemiyisunuz biraz disardan bakinca heesey ortada. Bu adam degismez.

Ve siz bunlari hala sessizce dinliyorsunuz
Diyemediniz mi
Benin esligim on üzerinden ikiyse sen on üzerinden 0 bile değilsin diye
Cidden biz burada çıldırıyoruz siz orada nasıl bu kadar sakin duruyorsunuz

Ve siz bunlari hala sessizce dinliyorsunuz
Diyemediniz mi
Benin esligim on üzerinden ikiyse sen on üzerinden 0 bile değilsin diye
Cidden biz burada çıldırıyoruz siz orada nasıl bu kadar sakin duruyorsunuz
Karşı tarafı hala üzmek istemiyorum yada gururunu kırmak istemiyorum saflık ta diyebilirsiniz tabiki. Kendisi çalışmamış olmasını zaten ihtiyacımız yok diyerek bir problem olarak görmüyor. Sorunumuz neden sen sevgisizsin diyor. Ben degisecegimi düşünmüyorum. Onda da aslında umut yok. En iyisi ayrılmak sanırım her iki tarafta daha fazla acı çekmesin. Dün ben evde tek işsiz duvarlara anlatıyorum derdimi. Beni dinlesen o konuşmaları üzülürsün dedi. İş ara yoksa ayrılırım desem arar mı bilmiyorum. Yani benim isim zor.

Icerden de öyle gözüküyor zaten ben o umudu kaybetigimde bitti herşey içimde ama çocuk için durdum o ortada kalmasın dedim yılarca emek verdin dedim vefa dedim dün senin vefan bu mu dedi bana vefalı dahi değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…