- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
Şiddet olmasaydı kal derdim ama bu hasta ruhu olan insanlar çocuğada zarar veriyorlar ve baba olmayınhaketmiyorlarÇocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
cocugun kafasinda aile ortaminin bu sekilde olusmasi da pek hos degil. Aileden anladigi birlik beraberlik sevgi ortami olmayacak, ayni evde bireysel takilan yabancilar toplulugu olarak gorecek aileyi.Çocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
Yanlis anlamayin da, eve para getiren, evin butun islerini yapan, cocugu bakan, tum yuku tasiyan sayesinde butun gun keyif catabildigim birini ben de severim.Bunları söylediğimde tartışma çıktı. Birini örnek gösterdim diye. Tek artısı beni seviyor ama benim sevgim yok
hanım çalışıyor zaten, eşi 10 senedir çalışmıyormuş. bütün maddi yük hanımın üzerindeÇalışıyor musunuz ? Ne iş yapıyorsunuz ? Sayfaları okudum aslında ama onu göremedim.
Boşansanız maddi olarak geçinebilir misiniz yani ?
MemurumÇalışıyor musunuz ? Ne iş yapıyorsunuz ? Sayfaları okudum aslında ama onu göremedim.
Boşansanız maddi olarak geçinebilir misiniz yani ?
Emin ol çok seviyordur eşin seni... Senden daha iyi bir av bulduğunda emin ol arkasına bile bakmayacak , ne çocuğu ne de seni görmeyecektir... Çocuk küçükse çok etkilenmez ama ergenliğe yakınsa bir şey diyemeyeceğim... Evet tek kadın olarak çocuk yetiştirmek zor ama aynı evde nefret ettiğin biri ile yaşamak daha zor ve yıpratıcı... Üstelik eşin için harcadığın parayı çocuğuna harcarsın... Benzer şeyler yaşadım , 4 yaşında bir oğlum var benim de , evet zor çok zor ama gerçek huzur ve mutluluk... Allah yardımcın olsun..11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
8 yaşında çocuğum teşekkür ederim aminEmin ol çok seviyordur eşin seni... Senden daha iyi bir av bulduğunda emin ol arkasına bile bakmayacak , ne çocuğu ne de seni görmeyecektir... Çocuk küçükse çok etkilenmez ama ergenliğe yakınsa bir şey diyemeyeceğim... Evet tek kadın olarak çocuk yetiştirmek zor ama aynı evde nefret ettiğin biri ile yaşamak daha zor ve yıpratıcı... Üstelik eşin için harcadığın parayı çocuğuna harcarsın... Benzer şeyler yaşadım , 4 yaşında bir oğlum var benim de , evet zor çok zor ama gerçek huzur ve mutluluk... Allah yardımcın olsun..
Bi de bu sekilde mi konustu. Inanmiyorum ya nasil rahat bir insan. Sanki bisey yok gibi konusmus bide sizde firsat vermissiniZ. Siz de bisey demediguniz icin o bu sekilde konusuyor. Surekli bu konuya yogunlastiginiz icin sizde dogruyu goeemiyisunuz biraz disardan bakinca heesey ortada. Bu adam degismez.Bana sarıldı dün akşam çocuk ben o bir saat yattık öptü kokladı. Çocuğum çok mutlu oldu. Onlar için nelere katlandigimizi büyüyünce anlarlar mi acaba? Ben hiç birşey hissetmedim. Içimde bir mutluluk yok. Aslında ona seni sevmiyorum beğenmiyorum desem gideceğini söyledi. Ama ben bunu diyemedim. Bir süre şartlarımı kabul ederse denerim belki bakalım şartlarıma ne diyecek. Olmadı ayrılacağım. Dün esligime 10 üzerinden 2 verdi. Çalışıyorsam isim kolaymış. Yemek desen aperatif şeyler yapıyormuşum temizlik desen uzun zamandır büyük temizlik yapmamışım. Tüm yuk bende değilmiş o çalışmıyormuş ama ihtiyacımız da yokmuş. Çocuğa okul çıkışı annesi bakıyor Allah razı olsun ben 5 de çıkıyorum o zamana kadar annesi bakıyor çocuk yükü de bende değilmiş. Bunları dedi birde
Ve siz bunlari hala sessizce dinliyorsunuzBana sarıldı dün akşam çocuk ben o bir saat yattık öptü kokladı. Çocuğum çok mutlu oldu. Onlar için nelere katlandigimizi büyüyünce anlarlar mi acaba? Ben hiç birşey hissetmedim. Içimde bir mutluluk yok. Aslında ona seni sevmiyorum beğenmiyorum desem gideceğini söyledi. Ama ben bunu diyemedim. Bir süre şartlarımı kabul ederse denerim belki bakalım şartlarıma ne diyecek. Olmadı ayrılacağım. Dün esligime 10 üzerinden 2 verdi. Çalışıyorsam isim kolaymış. Yemek desen aperatif şeyler yapıyormuşum temizlik desen uzun zamandır büyük temizlik yapmamışım. Tüm yuk bende değilmiş o çalışmıyormuş ama ihtiyacımız da yokmuş. Çocuğa okul çıkışı annesi bakıyor Allah razı olsun ben 5 de çıkıyorum o zamana kadar annesi bakıyor çocuk yükü de bende değilmiş. Bunları dedi birde
Karşı tarafı hala üzmek istemiyorum yada gururunu kırmak istemiyorum saflık ta diyebilirsiniz tabiki. Kendisi çalışmamış olmasını zaten ihtiyacımız yok diyerek bir problem olarak görmüyor. Sorunumuz neden sen sevgisizsin diyor. Ben degisecegimi düşünmüyorum. Onda da aslında umut yok. En iyisi ayrılmak sanırım her iki tarafta daha fazla acı çekmesin. Dün ben evde tek işsiz duvarlara anlatıyorum derdimi. Beni dinlesen o konuşmaları üzülürsün dedi. İş ara yoksa ayrılırım desem arar mı bilmiyorum. Yani benim isim zor.Ve siz bunlari hala sessizce dinliyorsunuz
Diyemediniz mi
Benin esligim on üzerinden ikiyse sen on üzerinden 0 bile değilsin diye
Cidden biz burada çıldırıyoruz siz orada nasıl bu kadar sakin duruyorsunuz
Icerden de öyle gözüküyor zaten ben o umudu kaybetigimde bitti herşey içimde ama çocuk için durdum o ortada kalmasın dedim yılarca emek verdin dedim vefa dedim dün senin vefan bu mu dedi bana vefalı dahi değilmişimBi de bu sekilde mi konustu. Inanmiyorum ya nasil rahat bir insan. Sanki bisey yok gibi konusmus bide sizde firsat vermissiniZ. Siz de bisey demediguniz icin o bu sekilde konusuyor. Surekli bu konuya yogunlastiginiz icin sizde dogruyu goeemiyisunuz biraz disardan bakinca heesey ortada. Bu adam degismez.
Bunları söylediğimde tartışma çıktı. Birini örnek gösterdim diye. Tek artısı beni seviyor ama benim sevgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?