Boşanma konuşması

Çalışıyorum isim iyi ayda 4000 lira gibi bir maaşım var. Hep onun kusurlarini sakladım ailemden. Çocuğum 8 yaşında
Ev kira mı ? Yine kiraya çıksan ailende biraz destek olsa geçinirsin çocuğun ilk başta zorlanır ama inan artık annesi babası ayrı olan çocuklar istisna değil çok var çünkü

Geçen bir arkadaşım doğum yaptı. Hastane odası cıvıl cıvıldı. Imrendim. Ben hastane paramı bile kartla ödemiştim çok masraf olmuştu çocuk sahibi olunca. Yada bir arkadaşıma eşi hediye alınca imreniyorum. Sizce bunlar beni paragöz yapar mı? Bilmiorum hayat beni çok yordu.

K
Ev kira mı ? Yine kiraya çıksan ailende biraz destek olsa geçinirsin çocuğun ilk başta zorlanır ama inan artık annesi babası ayrı olan çocuklar istisna değil çok var çünkü
Kira ama ben ödüyorum zaten. Ailem destek olur mu olmaz mı bilmiorum. Benim psikolojik desteğe ihtiyacım var. Fazla merhametliyim. Çoğu kişi benim yerimde olsa ayrılırdı yıllar önce. Hala vefa hala vicdan yapıyorum. Oturup ağlıyorum sürekli sadece ağlıyorum.

Tabi ki de Paragöz yapmaz . Erkek adam evde pc basında oturmaz devamlı Çalışır eşine çocuğuna bakar

Bosanin yani
Adam sizi maddi manevi somuruyor
Bosanicam diyince tamam adam olucam calisicam dememis, dul kadin damgasi yersin demis cocuk uzulur demis demis de demis yani...hepsi somuru. Arkadas ben sorumsuz adamin tekiyim o yuzden bosanmak istiyorum dememis. Yumusak karniniza vurmus yani. Bosayin atin size maddi manevi hicbir getirisi yok.

Neden bir ise girip calismiyor? Tembel mi? Şartlar öne sürün ona. Aksitakdirdé ayrılacağınızi belirtin. Ama kesin konuşun ve bence acimayin.

İstemeyerek mi evlendiniz eşinizle?

Boşanmak isteme sebebiniz nedir tam olarak?

Tek anne baba olanları görüyoruz etraftan, ne kadar 4/4 lük olmaya çalışsanız da bir taraf eksik kalır bence hep. Fakat şuanda çocuğunuza nasıl bir ev ortamı sunduğunuzu bilemeden yazıyorum. Bazen anne babanın ayrı olması, herkesin selameti için daha hayırlı oluyor...

Bir de bir anne mutluysa, kesinlikle çocuk da mutlu. Mutsuz bir anne asla mutlu bir çocuk yetiştiremez.

Hangi şehir ? Böyle yapıp kendinizi yıpratmayın . Hangi şehir derken küçük biryer mi anlamında sordum yanlış anlamayın . Küçük biryerse o maaşla daha kolay geçinirsiniz .

Dediğimi yapın ben bu hayattan bıktım seviyorsan ya çslış bi işe gir ya da kapı orada deyin bitsin olay . Zaten size bi faydası yokmuş ki

Ben 32 eşim 36 yaşında. Ayrı ev olayını konuştuk ama kabul görmedi. Aslında tek üzüntüm çocuğumla babası ayrılması. Babasızligi eksiklik olarak hissetmesi. Onunda çocuksuz kalması. Çocuğunu seviyor çok çünkü

Geliriniz gayet iyi. Size bir faydası olmayan adamı neden cekiyorsunuz sevgide kalmamış. Eşiniz duygu sömürüsü yapıyor.. güçlü olun o dramatik konuşmalara kanmayın. Çocuğunuz ile beraber mutlu bir hayatı yaşamak sizin elinizde

Orta büyüklükte bir şehir sorun çok yaşamam

Hiç öyle düşünmeyin sizden ayrıldı diye Çocuktan da ayrılmayacak onlar istediği zaman görüşür isterse babasında da kalır arada . Ayrı ev denenebilir önce çok mantıklı

Sen deki esine , aksama.kadar boş oturan pc başında oturan adama.kim saygı ve sevgi ilgi gösterir . Uyanık ol canım biz kadınlar duygusaliz hemen üzülüyoruz ama seni soğutan nedenlerini unutma . Onada söyle , o kendini duzeltsin sonra verirsin bi şans daha baktin olmadı , koskoca adama evde bakmakdansa , kocanın tabiri ile dul kalırsın daha iyi . O senin gözünü korkutmaya çalışıyor bence sen Korkut .

Eğer evinizde kavga,küfür,şiddet yok ise çocuğunuz huzursuz bir ortamda buyumuyorsa bosanmayin. Çocuğunuz aile ortamında büyüsün,boşanma asamasindayim,8 yaşında oğlum var çocuk olunca boşanmak gerçekten zor onun elinden ailesiyle büyüme hakkini,doğduğu büyüdüğü evden,çevreden uzaklaştırmak çok zor. Yasiyorum,biliyorum. Ama bende siddet ara ara,hakaret ve küfre varan sözlerden dolayı sürekli kavga vardı,çocuğum en azından bunlardan uzak büyüyecek,bunun rahatlığı var. Varsın evde bir fazlalık olarak kalsin eşiniz,boşanınca iki kişi olacaksınız,şimdi üç ki olarak devam edin. Yine diyorum sadece sebep calismamasiysa eğer.Ben şiddet,kufur,aşağılama olmadığı sürece evlilikte çocuk varsa yürütülmesi taraftariyim çok iyi düşünün,iki kişilik dusunun.

Çok ciddi bir şiddet sözel ve fiziksel olarak yok. Ara ara oluyor sinirli bir kişi kendisi. Bende boşanmış bir ailede büyüdüm. Zorluklarını biliyorum.

Çünkü duygusal olarak kırik olduğu için kalbin, aklınlà değil ,duygularin ile düşünüyorsun . Kafa da biraz karışık Allah yardimcin olsun . Son bi şans ver bi işsiz kalır eski sorumsuzluguna geri dönerse hiç bekleme çık git evden. Suçlu sen değilsin . Siz şiddetli gecimsizlik değil ki bu esin sorumsuz bi adam . Böyle bi adama kim.saygı duyup sevgi ve ilgi gösterir . Sen böyle söyle ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…