Ev kira mı ? Yine kiraya çıksan ailende biraz destek olsa geçinirsin çocuğun ilk başta zorlanır ama inan artık annesi babası ayrı olan çocuklar istisna değil çok var çünküÇalışıyorum isim iyi ayda 4000 lira gibi bir maaşım var. Hep onun kusurlarini sakladım ailemden. Çocuğum 8 yaşında
Kira ama ben ödüyorum zaten. Ailem destek olur mu olmaz mı bilmiorum. Benim psikolojik desteğe ihtiyacım var. Fazla merhametliyim. Çoğu kişi benim yerimde olsa ayrılırdı yıllar önce. Hala vefa hala vicdan yapıyorum. Oturup ağlıyorum sürekli sadece ağlıyorum.Ev kira mı ? Yine kiraya çıksan ailende biraz destek olsa geçinirsin çocuğun ilk başta zorlanır ama inan artık annesi babası ayrı olan çocuklar istisna değil çok var çünkü
Tabi ki de Paragöz yapmaz . Erkek adam evde pc basında oturmaz devamlı Çalışır eşine çocuğuna bakarGeçen bir arkadaşım doğum yaptı. Hastane odası cıvıl cıvıldı. Imrendim. Ben hastane paramı bile kartla ödemiştim çok masraf olmuştu çocuk sahibi olunca. Yada bir arkadaşıma eşi hediye alınca imreniyorum. Sizce bunlar beni paragöz yapar mı? Bilmiorum hayat beni çok yordu.
11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Neden bir ise girip calismiyor? Tembel mi? Şartlar öne sürün ona. Aksitakdirdé ayrılacağınızi belirtin. Ama kesin konuşun ve bence acimayin.Çocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
çalışan, para getiren, evine çocuğuna bakan kadını neden istemesin ki ?
ekmek elden su gölden oooh vallah ne güzel hayat.
Ben olsam bende boşanmak istemezdim. Ama bu tip kocadan bendede vardı ve defettim.
Asalak kocalardan nefret ediyorum
Önceki konularda evlilik sorunlarımı anlatmıştım. Bugün eşimle yine konuştuk. Beni sevdiğini söyledi biliyorum seviyorda. Çocuğumla vurdu beni. Onun üzüleceğini hayatının derslerinin kötüye gideceğini dul olmanin zorluklarını anlattı. Gözümü korkuttu. Sadece benden sevgi ilgi ve cinsellik beklediğini soyledi. Ama benim için ona karşı çok boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çocuk nasıl etkilenir yada gerçekten tek anne olmak çok mu zor? Çocuğum için katlanmalı miyim? Çok yorgunum çok çok çok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hangi şehir ? Böyle yapıp kendinizi yıpratmayın . Hangi şehir derken küçük biryer mi anlamında sordum yanlış anlamayın . Küçük biryerse o maaşla daha kolay geçinirsiniz .K
Kira ama ben ödüyorum zaten. Ailem destek olur mu olmaz mı bilmiorum. Benim psikolojik desteğe ihtiyacım var. Fazla merhametliyim. Çoğu kişi benim yerimde olsa ayrılırdı yıllar önce. Hala vefa hala vicdan yapıyorum. Oturup ağlıyorum sürekli sadece ağlıyorum.
Ben 32 eşim 36 yaşında. Ayrı ev olayını konuştuk ama kabul görmedi. Aslında tek üzüntüm çocuğumla babası ayrılması. Babasızligi eksiklik olarak hissetmesi. Onunda çocuksuz kalması. Çocuğunu seviyor çok çünküEşinizin ve sizin yaşınız kaç bu arada?Eşinizin çalışmaması dışında siz ona karşı boşsunuz aranızda cinsellikte kalmamış.11 yıldan sonra bir şeylerin düzeleceğini sanmıyorum ben.Kendinize ayrı ev tutun ,ilk aşamada resmi boşanmadan ayrı yaşayın bir süre madem bukadar kararsızsınız.Çocuğunuzu gözlemleyin hem eşiniz tek kalınca belki toparlanır ve bir düzelme olur.En mantıklısı bu geliyor bana.
Geliriniz gayet iyi. Size bir faydası olmayan adamı neden cekiyorsunuz sevgide kalmamış. Eşiniz duygu sömürüsü yapıyor.. güçlü olun o dramatik konuşmalara kanmayın. Çocuğunuz ile beraber mutlu bir hayatı yaşamak sizin elinizde11 yıldır 1 yıl çalıştı. Benim üniversite okuduğum dönemde de birlikteydik. Ondan bahsediyor ama sorunlar çocuk olunca başladı. Beni hep tek bıraktı ev içinde birlikte iken yalnızdım. Kaçtı yani bizden evde başka odalarda oturarak. Zamanla da bu şekilde yabancılaştım ben.
Orta büyüklükte bir şehir sorun çok yaşamamHangi şehir ? Böyle yapıp kendinizi yıpratmayın . Hangi şehir derken küçük biryer mi anlamında sordum yanlış anlamayın . Küçük biryerse o maaşla daha kolay geçinirsiniz .
Dediğimi yapın ben bu hayattan bıktım seviyorsan ya çslış bi işe gir ya da kapı orada deyin bitsin olay . Zaten size bi faydası yokmuş ki
Iyi bari o zaman bir süre terapi alın eşinize de kendinizi ezdirmeyin. Bir tane hayatınız var ona sahip Çıkın bir de siz mutlu olursanız oğlunuzda mutlu olur .Orta büyüklükte bir şehir sorun çok yaşamam
Hiç öyle düşünmeyin sizden ayrıldı diye Çocuktan da ayrılmayacak onlar istediği zaman görüşür isterse babasında da kalır arada . Ayrı ev denenebilir önce çok mantıklıBen 32 eşim 36 yaşında. Ayrı ev olayını konuştuk ama kabul görmedi. Aslında tek üzüntüm çocuğumla babası ayrılması. Babasızligi eksiklik olarak hissetmesi. Onunda çocuksuz kalması. Çocuğunu seviyor çok çünkü
Sen deki esine , aksama.kadar boş oturan pc başında oturan adama.kim saygı ve sevgi ilgi gösterir . Uyanık ol canım biz kadınlar duygusaliz hemen üzülüyoruz ama seni soğutan nedenlerini unutma . Onada söyle , o kendini duzeltsin sonra verirsin bi şans daha baktin olmadı , koskoca adama evde bakmakdansa , kocanın tabiri ile dul kalırsın daha iyi . O senin gözünü korkutmaya çalışıyor bence sen Korkut .11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Inşallah olurumIyi bari o zaman bir süre terapi alın eşinize de kendinizi ezdirmeyin. Bir tane hayatınız var ona sahip Çıkın bir de siz mutlu olursanız oğlunuzda mutlu olur .
Çok ciddi bir şiddet sözel ve fiziksel olarak yok. Ara ara oluyor sinirli bir kişi kendisi. Bende boşanmış bir ailede büyüdüm. Zorluklarını biliyorum.Eğer evinizde kavga,küfür,şiddet yok ise çocuğunuz huzursuz bir ortamda buyumuyorsa bosanmayin. Çocuğunuz aile ortamında büyüsün,boşanma asamasindayim,8 yaşında oğlum var çocuk olunca boşanmak gerçekten zor onun elinden ailesiyle büyüme hakkini,doğduğu büyüdüğü evden,çevreden uzaklaştırmak çok zor. Yasiyorum,biliyorum. Ama bende siddet ara ara,hakaret ve küfre varan sözlerden dolayı sürekli kavga vardı,çocuğum en azından bunlardan uzak büyüyecek,bunun rahatlığı var. Varsın evde bir fazlalık olarak kalsin eşiniz,boşanınca iki kişi olacaksınız,şimdi üç ki olarak devam edin. Yine diyorum sadece sebep calismamasiysa eğer.Ben şiddet,kufur,aşağılama olmadığı sürece evlilikte çocuk varsa yürütülmesi taraftariyim çok iyi düşünün,iki kişilik dusunun.
Çünkü duygusal olarak kırik olduğu için kalbin, aklınlà değil ,duygularin ile düşünüyorsun . Kafa da biraz karışıkK
Kira ama ben ödüyorum zaten. Ailem destek olur mu olmaz mı bilmiorum. Benim psikolojik desteğe ihtiyacım var. Fazla merhametliyim. Çoğu kişi benim yerimde olsa ayrılırdı yıllar önce. Hala vefa hala vicdan yapıyorum. Oturup ağlıyorum sürekli sadece ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?