11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
Ciddi bir şiddet yok. Arada küfür oluyor. Bende boşanmış bir ailede büyüdüm. Zorlukları biliyorum.Eğer evinizde kavga,küfür,şiddet yok ise çocuğunuz huzursuz bir ortamda buyumuyorsa bosanmayin. Çocuğunuz aile ortamında büyüsün,boşanma asamasindayim,8 yaşında oğlum var çocuk olunca boşanmak gerçekten zor onun elinden ailesiyle büyüme hakkini,doğduğu büyüdüğü evden,çevreden uzaklaştırmak çok zor. Yasiyorum,biliyorum. Ama bende siddet ara ara,hakaret ve küfre varan sözlerden dolayı sürekli kavga vardı,çocuğum en azından bunlardan uzak büyüyecek,bunun rahatlığı var. Varsın evde bir fazlalık olarak kalsin eşiniz,boşanınca iki kişi olacaksınız,şimdi üç ki olarak devam edin. Yine diyorum sadece sebep calismamasiysa eğer.Ben şiddet,kufur,aşağılama olmadığı sürece evlilikte çocuk varsa yürütülmesi taraftariyim çok iyi düşünün,iki kişilik dusunun.
Mantıklı olmak istiyorum aslında. Duygusal olmak değil. Mantığım yok olmaz diyor. Duygu olarak dediğim gibi ona da üzülüyorum. Bir zamanlar çok sevmiştik birbirimizi.Çünkü duygusal olarak kırik olduğu için kalbin, aklınlà değil ,duygularin ile düşünüyorsun . Kafa da biraz karışıkAllah yardimcin olsun . Son bi şans ver bi işsiz kalır eski sorumsuzluguna geri dönerse hiç bekleme çık git evden. Suçlu sen değilsin . Siz şiddetli gecimsizlik değil ki bu esin sorumsuz bi adam . Böyle bi adama kim.saygı duyup sevgi ve ilgi gösterir . Sen böyle söyle ona
Allah yardımcınız olsun,Hakkında hayırlısı olsun.Ciddi bir şiddet yok. Arada küfür oluyor. Bende boşanmış bir ailede büyüdüm. Zorlukları biliyorum.
Canım ayrı ev olayını kabul etmiyor,boşanmayıda kabul etmiyor...Siz onun kabulunu neden bekliyorsunuz?Eşinizle kesin bir dille konuşun ya aynı evin içindeyken birşeylerin düzelmesi için çabalasın (tabi sizde)yada evleri ayırın.Her ayrılık anlaşmalı olacak diye birşey yokki.Ama sizdeki kararsızlık çok fena eşinizde bunun farkında ve sizi sömürüyor.Ben 32 eşim 36 yaşında. Ayrı ev olayını konuştuk ama kabul görmedi. Aslında tek üzüntüm çocuğumla babası ayrılması. Babasızligi eksiklik olarak hissetmesi. Onunda çocuksuz kalması. Çocuğunu seviyor çok çünkü
Çocuk büyüdükçe zor oluyor suanki aklım olsa ilk umudu kestigimde ayrılırdım. Yıllardır yoruldum yoruldum yoruldum. Çocuğum bile anne sana üzülüyorum diyor her iş sende. Toplum içinde biri eşimin iş durumunu soracak diye insanlarla tanışmak istemiyorum biktim hayatımdan biktim ama korkuyorum da
Bana neye karar verdin çocuğumdan ayıracak mısın diye sordu az önceCanım ayrı ev olayını kabul etmiyor,boşanmayıda kabul etmiyor...Siz onun kabulunu neden bekliyorsunuz?Eşinizle kesin bir dille konuşun ya aynı evin içindeyken birşeylerin düzelmesi için çabalasın (tabi sizde)yada evleri ayırın.Her ayrılık anlaşmalı olacak diye birşey yokki.Ama sizdeki kararsızlık çok fena eşinizde bunun farkında ve sizi sömürüyor.
ben olsam bunu yapmazdım biraz göz dağı verirdim ama boşanmazdım.çocuğu tek başına babasız bırakmazdım.öyle bir olay var başımızda keske sadece çocuga bakıcılık yapsaydı da bosanmasaydı diyoruzCiddi bir şiddet yok. Arada küfür oluyor. Bende boşanmış bir ailede büyüdüm. Zorlukları biliyorum.
Sevgi sadece lafta olmaz insan sevgisini davranışlarıyla da göstermeli. Bu sürede ya is aramalı yada size ev işlerinde destek olmalıydı en azından çocukla bile ilgilenebilirdi. Bütün gün pc başında olmak ne demek çok sinirlendim sizin adınıza da üzüldüm.Sizin sirtinizdan geçinmek varken neden rahatını bozsun sizi kandırıyor gibi hissettim hiçbir çabası yok seviyorum demek dışında.Bunları söylediğimde tartışma çıktı. Birini örnek gösterdim diye. Tek artısı beni seviyor ama benim sevgim yok
Çocuğuma bahsettim biraz hemen iki gözü iki çeşme ağladı. Çocuk olunca ne kadar zor bu işler ya. Allahım güç versin bana.
Tabiki seviyor severde yani cunku sirtinizda kamburla yasiyorsunuz siz çalışacaksınız o evde oturacak rahatini mi bozacak bosanip boyle bir adam musvettesi ile 8.5 yil evli kaldim taaa ilk yildan bosanma fikriyle her sabah uyaniyordum ama o cesareti gecte olsa buldum djmya varmis dedim yani bir kez bu kafaniza girdiyse duzelemezsiniz zaten adaminda duzelme niyeti yok cocuk icin devam etmeniz dogru degil gibi. İlk bosanan cocuklu siz olmayacaksiniz sizi yildirmasina gozunuzu korkutmasina musade etmeyin.Çocuk evde mutlu çünkü kavga ortamı pek yok. Baba bir odada ben bir odada. Yani katlanmak benim için çok zor. Bazen nefes alması bile batıyor ama seni ben çok seviyorum hep yanındayım diyince de üzülüyorum ona. O benim sevgi dolu olmamı bekliyor. Beni de sen mutsuz ediyorsun diyor. Allahım çok yoruldum ben çok çok
Çocuğunuz varmıydı? Hep aklımda bu düşünce hic çıkmıyor. 7/24 aklımda hep onsuz hayatımın hayalini kuruyorumTabiki seviyor severde yani cunku sirtinizda kamburla yasiyorsunuz siz çalışacaksınız o evde oturacak rahatini mi bozacak bosanip boyle bir adam musvettesi ile 8.5 yil evli kaldim taaa ilk yildan bosanma fikriyle her sabah uyaniyordum ama o cesareti gecte olsa buldum djmya varmis dedim yani bir kez bu kafaniza girdiyse duzelemezsiniz zaten adaminda duzelme niyeti yok cocuk icin devam etmeniz dogru degil gibi. İlk bosanan cocuklu siz olmayacaksiniz sizi yildirmasina gozunuzu korkutmasina musade etmeyin.
Çocuk aklıyla hareket etmek istemiyorum tabiki. Benim de bir hayatım var diyorum bazen. Bazende çocuğun için katlan diyorum. Aslnda doğru çocuk bu hayatı normallestirdiAğlar tabi ağlamaz mı? Ama şunu unutmayın çocuğunuz şu an yaşadığı aile düzeninin normal olduğunu düşünüyor.
Sürekli çalışan anne..
Evde oturan işe yaramayan ilgisiz bir baba....
Bırakın çocuk ağlasın, üzülsün. Siz olayı dramatikleştirmeyin.'Herşey güzel olacak yavrum' diyin gülerek. Gülümseyin 'Merak etme annen ve baban senin ömrünce yine yanında olacak yavrum, biraz üzüleceğiz ama hemen toparlanacağız.' diyin.
Çocuğun aklı için vazgeçilir mi, katlanılır mı böyle adama?
Sonra ne olacak biliyor musunuz?
O yavrucak büyüyecek evde mutuz ve ilgisiz babayla.
Kendine olan özgüveni ve size olan sevgisi sıfırlanacak.
Baba sevgisi görmediği için de ona azcık ilgi gösteren her çakal adama inanıp peşine gidecek.
Duyguları istismar edilecek ve size diyecek ki 'Neden yaptın bana bunu. Bana böyle bir aileyi neden reva gördün? '
Bu sitede bir kişi çıksın desin ki 'hayır öyle olmayacak yalan söylüyorsun, saçmalıyorsun desin hadi.
Ay yoktu hangi ara yapacaktik adam pc basindan kalkip yataga bile gelmiyordu :)) ama olsaydida bosanirdim kimse bendeb onemli degil ben ne kadar huzurlu ve mutlu olursam evladimda ayni durumda olur sonucta bir kez daha dunyaya gelmeyecegim böyle biri icin omrumu tuketmeye degmezdi.Çocuğunuz varmıydı? Hep aklımda bu düşünce hic çıkmıyor. 7/24 aklımda hep onsuz hayatımın hayalini kuruyorum
Çocuk husursuz değil ama ben huzursuz sinirli gergin sürekli şikayet eden bir kişi oldum.Böyle huzursuz olursa da dersleri etkilenir
bu adam hiç iş aramamış mıTabiki seviyor severde yani cunku sirtinizda kamburla yasiyorsunuz siz çalışacaksınız o evde oturacak rahatini mi bozacak bosanip boyle bir adam musvettesi ile 8.5 yil evli kaldim taaa ilk yildan bosanma fikriyle her sabah uyaniyordum ama o cesareti gecte olsa buldum djmya varmis dedim yani bir kez bu kafaniza girdiyse duzelemezsiniz zaten adaminda duzelme niyeti yok cocuk icin devam etmeniz dogru degil gibi. İlk bosanan cocuklu siz olmayacaksiniz sizi yildirmasina gozunuzu korkutmasina musade etmeyin.
Çocuk aklıyla hareket etmek istemiyorum tabiki. Benim de bir hayatım var diyorum bazen. Bazende çocuğun için katlan diyorum. Aslnda doğru çocuk bu hayatı normallestirdi
Sizden beklentilerini sayıyor iyi hoş ama resmen adama siz bakmışsınız 10 sene,birde şiddet görmüşsünüz. Siz neden saymadınız,şiddet uygulamayacaksın,çalışacaksın (sürekli ama öyle 1 yıl çalışıp 10 yıl evde pc başında geçirmek olmaz)demediniz mi?11 yıllık evliyiz eşim bu dönemde sadece 1 yıl çalıştı onun dışında hep evdeydi ben kazandım eve getirdim. Ev isi cocuk bakımı hep bendeydi.Arada sırada şiddet olduğu oldu. Ve ben soğudum. Seviyorum diyemem. O beni sevdigini söylüyor bilemiyorum keşke o da istese ayrılmayı. Aile desteyim de yok benim. Uzak bir şehirde yaşıyorum. Allahım bilemiyorum yanlış karar vermek istemiyorum ama sevgimde ilgimde yok. O hep pc basında ve bunu da benim ilgisizligime bağlıyor. Haksiz benmisim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?