Boşanma Süreci - Karar

ya evet ben ne hayaller kurarken onlar neleri hesaplıyorlarmış.

öyle olacak sanırım

Uğraşma bence. Süreçte çok yıpranırsın kafan sürekli bu olaylarla meşgulken önüne bakamazsın. Alabildiğini al kurtul bence.
evet bu süreç yıpratıcı olur . bir de bunlar sürekli mesaj atıp tahrik ediyorlar sinir bozuyorlar .dayanacak gücüm yok benim

Şuan bende bu tarz şeylerle ugrasiyorum takilarimi aldilar elmden ama vazgecmeyide dusunmuyorum benm canımı yaktilar onlarinda canlari yansın istiyorum suan çekişmeli hersey hakimin taktirine kalms bence hemen pes etme derim

Onların istediği şekilde boşanırsan çabuk kurtulursun ama sonradan onların istediklerinin olması zoruna gider. Hakkını bırakma onlarda

Uğraşma inan olan sizinle ailenize olacak. Bosanmadim ama böyle bir davadan döndüm. Kötü cirkef insanlar yipranmiyor bu tarz durumlarda. Yakanizi ne kadar cabuk kurtarırsaniz kar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Hakkınızı helal etmeyin çıkar onlardan bı şekilde.

Onların istediği şekilde boşanırsan çabuk kurtulursun ama sonradan onların istediklerinin olması zoruna gider. Hakkını bırakma onlarda
Nasilsin pembebogurtlen? Umarım olaylar senin lehine dönmüş, yıpratıcı olmayan bir ayrılık sürecini Arkada bırakmışsındır
kızlar boşanalı nerdeyse 3 ay olacak. anlaşmalı oldu maalesef hakkımı alamadım ama kurtulduğuma şükrediyorum.

çok şükür hemen bitti onlarla hiç bir bağlantımız kalmadı allaha havale ettim. çok daha iyiyim mutluyum önüme bakıyorum a rtık

Şuan bende bu tarz şeylerle ugrasiyorum takilarimi aldilar elmden ama vazgecmeyide dusunmuyorum benm canımı yaktilar onlarinda canlari yansın istiyorum suan çekişmeli hersey hakimin taktirine kalms bence hemen pes etme derim
ben uğraşmak istemedim anlaşmalı boşandım. eğer çirkef insanlarsa hiç uğraşma derim benımde herşeyimi aldılar canımı çok yaktılar ama şimdi iyiki çekişmeli olmamışta bir an önce kurtulmuşum diyorum.

kendini o pisliklerden kurtarmaya bak allaha havale et çekişmeli de olsa canları yanmıyor olan sana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…