- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
yanlış oldu sanırımSsk cı arkadaşları piste alalım
Eki Görüntüle 2146541
Haberi okumak isteyenler için link
http://haber.sol.org.tr/turkiye/sgknin-finansman-aciginda-tarihi-zirve-34-milyar-tl-237460
avukatımda babamın arkadaşı olduğu için naçizane tavsiyesi uğraşmayın çok yıpranırsınız bu iş çok uzayacak belli oluyor diyorBende aynı durumdayım başıma gelmeyen kalmadı
Altınlarda onlar Aynen Seninki gibi çok daha azını sadece verip anlaşalım diyorlar
Bende hemen bitmesini istiyorum
Fakat çevremdeki herkesin dediği lütfen ona bu ödülü verme
Benim için parası puluda önemli değil Fakat karşı taraf için çok önemli olduğu için biz anlaşmadık
Size tavsiyem bir avukata danışın o size en doğru yolu gösterecektir
Ay evet çok özür dilerim :/yanlış oldu sanırım
eski konumda yazıyor . herşeyin zorla benden alındığı bazı şeylerin benden çalındığı , evin içini çoğunu ben düzdüğüm vs vsben şunu anlamıyorum. altın lafı ediyorsunuz ama altın düğünde takılan altınlar ise ortak oluyor. tamamı sizin olmuyor ki? kredi demişsiniz, evlilik birliği içinde ödenen krediyi neden eşten talep ediyorsunuz?
Düğünde toplanan Tüm takılar kadınındırben şunu anlamıyorum. altın lafı ediyorsunuz ama altın düğünde takılan altınlar ise ortak oluyor. tamamı sizin olmuyor ki? kredi demişsiniz, evlilik birliği içinde ödenen krediyi neden eşten talep ediyorsunuz?
evet ailemde aynı böyle söylüyor. bende bi yanım öyle diyor bi yanım uğraş diyorBu insanlarla uğraşarak birkaç yılını daha heba etmek istediğine emin misin?
Rabbim ahını bırakmak merak etme. Kurtarabildiğini kurtar, gerisi için öbür dünyada hesaplaşırsınız bence.
çocuk yok çalışıyorumBir sene olmuş çocuğunuz yok, değil mi? Maaşlı - güvenceli bir işiniz var mı? Çocuk yoksa ve çalışıyorsam ben bir an önce bitmesi için uğraşırdım. Çocuk varsa veya evlendikten sonra çalıştırmadıysa sonuna kadar gidip, hakkımı alırdım.
eğer öyleyse haklısınız. ayrıntılı bilmediiğim için sordum.eski konumda yazıyor . herşeyin zorla benden alındığı bazı şeylerin benden çalındığı , evin içini çoğunu ben düzdüğüm vs vs
Düğünde toplanan Tüm takılar kadınındır
Ortak değildir
Düğünde takılan altın her zaman kadının hakkıdır .ben şunu anlamıyorum. altın lafı ediyorsunuz ama altın düğünde takılan altınlar ise ortak oluyor. tamamı sizin olmuyor ki? kredi demişsiniz, evlilik birliği içinde ödenen krediyi neden eşten talep ediyorsunuz?
bizim söylediğimiz orta rakamı kabul etmediler . kendi dedikleri rakamda diretip bayada pisleşiyorlar ağzımız açık kalıyorBence anlaşmak için sende bir rakam söyle kadarlık yapın ve bitsin bu iş .
Merak etme bu Dünya'nın öbür dunyası da var birinin ahının birinde kaldığını da hiç görmedim .
Bir an evvel sıyrıl bu işten çünkü hala o kişinin soyadını taşacaksın evli kaldığın süre boyunca yıpratır her mahkeme daha çok seni .
Bence normal hayatına dön uğraşma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?