Boşanma

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Arkadaşlar merhaba ben şu an dokuz aylık hamileyim doğumuma haftalar kaldı
Bebeğimin babasından eski eşimden farklı şehirlerdeyiz ben ailemin yanındayım
Boşanacağım kesin kararlıyım
Bebeğimin doğumunu beklemem gerekir mi yoksa doğumdan sonra boşanmak daha mı mantıklı
Doğru zamanda dava açmak istiyorum birde dava ücretleri ne kadar tutar anlaşmalı düşünüyorum
Çocuğun velayetiyle ilgili sorun olur mu yardımcı olursanız sevinirim

Bebeği bana verecekler.zaten eski eşde devamlı bakma taraftarı değil arada görmek istiyor görme zamanları yaşı süresi bu konularda anlaşamamaktan korkuyorum
Doğumdan önce mi sonra mı dava açmak daha doğru herhangi bir artısı eksisi olur mu
Ve dava ücreti kaç civarı olur anlaşmalı davada

Ben anlaşmalı boşandım davacı oydu o ödedi 3000 tl almış avukat güya öyle dedi.Yaş olarakta emzirceksiniz sonuçta size verirler çalışıyo musunuz.

bence bekleyin. lohusalığınızı falan atlatın. hem bebeğinizle ilgilenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. karşı taraf acele ediyorsa da açsın davayı. nafaka falan alacakmısınız? almayacaksanız ya da vermeyecekse beklemek daha mantıklı geldi bana

Anlaşmalı boşandım avukata 3000 civarı bir para ödedim.
Bence boşanın beklemeyin.

Doğuma cok az kalmış eger anlasmali olacaksa yani hemen tek celsede bitecekse bosanin sonra bebekle daha zor olur ama ugrastirici bi süreç olacaksa bebegin doğup lohusaligin gecmesini bekleyin, sonra bi de adliyelerden doğuma gitmek zorunda kalırsınız Allah korusun

Zaten doguma haftalar kalmis.
Karsi tarafta anlasnaya yanasip bosanmak istiyosa birgunluk is.
Cocugun soyadi icin felan gibi beklemek istiyosan zaten bosandiktan sonrada babanin ustune kaydoluyo.

Lohusalık zamanının geçmesini beklemek en iyisi gibi duruyor. Hayırlısı olsun sizin için.

bie protokol hazırlarsınız
her iki tarafta razı oldugu sürece sorun olmaz
hakimin kanaatı da önemli
sizi bebek doğacagı için terapiste yönlendirebilir
çocugun varlığı birşeyleri değiştirebilir diye düşünebilir
avukatınız olursa daha olur

bence beklemeyin. anne olarak diyorum ki bebek doğunca baya zor oluyor süreç. emmesi, gazı, kakası, sıcağı-soğuğu, giydiği, oyuncağı, uykusu falan hep uğraştırıyor zaman alıyor. o dönemlerde bu adamla uğraşmayın. bence emen bebek birkaç saat ancak görebilir sizin nezaretinizde. hayırlı doğumlar bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…