Boşanma

Hamileliğin son zamanları diye hareketlerim yavaşladı büroya git adliyeye git zor olacak avukat beni bulaştırmadan her şeyi halletse ben bugünden vekalet veririm
Çocuktan sonra da dışarı çıkmam zorlaşacak ilk aylarda
Ben aradan çıkmasını istiyorum
Hatta benim soyadımı almasını istiyorum
Çok kararsız kaldım zaman konusunda
Ama boşanacağım kesin

Dogum yakın geri donusu olmayan bir hata mi yapti neden bu kadar acele ediyorsunuz merak ettim isin açığı?

Soyagaci babadan gelir yani sizin soyadinizi alamaz kanunen suctur bide o cocuk sadece siz yapmadiniz yani babayla ortaktik o cocuga haksizlik yapmin size ihtiyacı kadar babayada ihtiyaci var yoksa 20 yil sonra o cocuk babasını aramak icin kanallari gezmesin yazik olur

Ben sizin eski konularınıza baktım.bir konunuzda bebeğe babanın iyi baktığını meyve soydugunu falan yazmışsınız.yani eşinizin ben iyi olduğunu düşünüyorum beden bilmiyorum.acaba siz bir psikiyatriste mı gitseniz? Hamile kaldığınızı ogrendiginizden beri belli ki sürekli bir depresif haldesiniz.

Dogum yakın geri donusu olmayan bir hata mi yapti neden bu kadar acele ediyorsunuz merak ettim isin açığı?

Belki tamamen geri dönüşü olmayan şeyler değil aldatma vs yok
Çok aileci anneci ben bebeğim onun hayatında beşinci altıncı sıradayız
Sırf ailesi yüzünden benle kavga ediyor sürekli onlara yakın olmamı istiyor ama kendi yuvasının huzurunu hiç düşünmüyor
Ablası annesi her işine onu koşturuyor eşimi evli olmasına rağmen oda hiç yok diyemiyor bana karşı onlara olduğu kadar hassas düşünceli değil
Yiğenlerine annesine ablasına babasına karnımdaki öz çocuğundan çok değer veriyor
Aşırı kıskanç dışarda kafede oturmamıza tahammülü yok her dışarı çıktığımızda kavga edip döneriz giydiklerime laf eder makyaj yapmama süslenmeme vs hep laf eder başımı kapatmamı ister oysa beni böyle görüp evlendi beni olduğum gibi kabullenmiyor
Facede tek fotoğrafımızı paylaşmaz benim paylaştığımı beğenmez sorunca karımı millete niye göstericem der
Kavga edince yaptığımı yemez günlerce
Yatağıma girmez günlerce
Bu sorunlar geri dönüşü olmayan şeyler mi değil mi bilmiyorum ama hepsiyle mücadele etmekten yoruldum düzeleceğini de sanmıyorum hangi biri düzelecek
Bu sebeplerden bitmesi gerektiğini düşünüyorum

Doğum nasıl olacak babası doğuma gelmeyecek mi

Doğuma gelip görücem bebeğimi diyor ama ben istemiyorum hamileyken yanımda olup destek olmayan insan ne yüzle geliyor doğuma

Evet meyve soyuyordu falan ama
Bunları görevmiş gibi yapıyordu sevgiden değil
Bizi sevdiğine inanmıyorum artık sevse kaybetmemek için birazda bize ilgi gösterirdi

Anladim, ama bak arada aldatma yok bisey yok .oturup bir kez konuşmaya denemeye değmez mı?

Simdi ne kadar anlatsamda yasamadan anlayamayacağınız seyler var bence bebeginiz icin evladınız icin son bir kez konusun bir aile terapisti icin sart kosun,su an cok hassassıniz ve verdiginiz kararlar icin pisman olabilirsiniz.Bu kararın tetikleyicisi oldugunu dusundugunuz konu her ne ise mutlaka birlikte gozden gecirin...inanin bu durumlarin cozumlenmesi cok da zor degil belliki iletisim sıkıntılı,ve hamilelikle de birseyleri fazlaca büyüttüğümüz olur...Sadece ve sadece şu sureci en azindan birlikte atlatin ve uzman desteğini yuvaniza yeni doğacak meleğinize cok gormeyin bu sartla geri dönün...olmazsa da surec bittikten sonra bosanirsiniz...

Benim esimde bir evin bir oğlu 4 tane bacisi var birinin esi vefat etmiş diğer 3 eşleri çok skntili onlarin herseyine benim eşim kosuyo koşmak zorunda bence siz hamile olduğunuz için biraz alinganlik yapiosnz kiskanc olmayan erkek mi var ben mini eteklerle tanistim onunla ama simdi kapalidn farkim sacim acik ben annesi olmadayeğenleri yada bacilariri olmadan disari cikamyrm belki doğumdan sonra düzelir bence acele karar verme o bebek babasini isteyecek her baba kelimesini duyunca içi gidecek gorumcemin cocuklarindan biliyrm o vefat etmesine rağmen çok kotu oluyorlar bebegin için bi kez daha düşün fedakarlik yapman gerekiyo

Ben size katılmıyorum evlenmiş barklanmış görümcemin her işini neden eşim yapmak zorunda olsun kardeşidir evet zaten arada yapsın ben hiç destek olmasın demiyorum ama kendi yuvasının huzurunu bozacak kadar yapması doğru değil
Kendi ailesiyle ne zaman ilgilenicek
Görümcemin eşi neden babalık kocalık görevlerini yerine getirmiyor
Kıskançlık konusundada ben zaten açık giyinen bir bayan değilim ama o çok kapalı olmamı istiyor direk türbanlı olmamı istiyor kısacası ama baştan bana bunu söylemedi bu konuda hassas olduğunu bilsem evlenmeyebilirdim
Bebeğimin babasız büyümesi huzursuz kavga gürültü içindeki bir yuvada büyümesinden daha mı kötü
Fedakarlık tek taraflı olmaz karşı tarafında değiştiğini görürsen sende ona göre fedakarlık yaparsın
Onunda yuvası için çaba göstermesi lazım

ben de bi kaç gün öncesine kadar bitsin diyodum ama buradan bi arkadasim yuvayi dişi kus yapar dedi bende hamileyim 3.5 aylik bence doğumdan sonra yi bbosanmayia o çocuğunu kucagina alinca emin ol babalik duygusu agir basacaktik bence acele etme yinebosanmak istysan bosanirsin

Ben bu kadinlari anlamiyorum anlasamayacaginiz adamdan niye cocuk yapiyorsunuz babasiz buyumenin ne oldugunu bilmiyorsunuz yarin cocuk buyunce cok zorluklar çekecek annesiz veya babasiz buyuyen cocuklar sorunlu oluyor suça rahatca yoneliyorlar yani topluma iyi cocuk yetismez

bu arada sorunların ne aşamada bilmiyorum ama çocuğunuz olacak boşanma konusunu bir kez daha düşün derim

Doğumdan sonra psikolojin çoooook değişecek.lütfen bekle,hatta bir yıl bekle...o da baba olduğunu anlayacak ve sahiplenecek.sadece bekleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…