- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- 33
- Konu Sahibi dorkorella
-
hay allah ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum çok üzüldümValla ben de isterdim kızımla görüşsünler arada bir ama adam normal değil her hareketi yapmacık abartılı Ve zaten çok uzakta.geçen günlerde telefon ile konuşmak istedi kızıyla ses kaydı vs.gönderdik herneyse amacı kızı değil konuyu tekrar tekrar açıp bi yolunu bulup yine üzerime yıkılma planlarında benden yüz bulamayınca yine hakaret iftira...adam ol da kızınla görüşme fırsatını bari tepme.ben de sürekli bana hakaret mesajları yazan insanla doğal olarak görüşmek istemiyorum onca pisliğine rağmen verdiğim fırsatı geri teperse kızıyla da görüşemez yapacağım bişey yok.
Ben de öyle diyorum şimdi kızım 2,5 yaşına girmek üzere herşeyin farkında aslında ama ben kötülemiyorum uzakta çalışıyo diyorum bilse ki babası kazandığını kumarda hiç ediyo çalışması bile zarar ziyan aynı varlığı gibi.eğer ki bi yerden geliri olsun sabahtan akşama kadar yatar film seyreder o derece boş sıfır enerjisi olan bi insan aklıma geldikçe içim daralıyo midem bulanıyo bi iinsan yüzünü yıkamaya bile üşenir mi gerisini düşününhay allah ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum çok üzüldümsiz yinede bence babasını kızınıza kötülemeyin ki yapmazsınız zaten sürekli uzakta olmasını bahane edin bir süre sonra alışır zaten. benimde babam yurt dışındaydı annem hep babanız uzakta çalışıyor para lazım bize dedi geçti bizde sorgulamadık ama sonra neleri çıktı tabi orası ayrı ama en azından kendimizi avutabiliyorduk sizi gördükçe ne kadar şanslı olduğunu hisseder zaten hele birde kız çocuğu.. inşallah ileride çok iyi birisi çıkar karşınıza da hem size eş olur hemde kızınıza hem abi hem baba..
Yaa çok fedakarlık yapmışsınız ama anlayacak kıymet bilecek adam nerde.siz ne kadar verirseniz o kadar emiyo kan emicileryok ben zaten acele düşünmüyorum hatta bence bi kaç yıl daha hazır olamam gibi geliyor ama çok şükür bu eski kocamı atlatamadığımdan değil yeni bir evlilik yada birliktelik nasıl olur bilemediğimden kaynaklanıyor. ha çevremde çok arkadaşım yok yalnızım dostlarım bana uzak ama nedense bi eksikliğini çekmiyorum. maddi açıdan çökmüş durumdayım sadece maaşıma 3. icra gelecek ve bana kuruş kalmayacak. nafakayı resmi yapmadım çünkü icralık durumda olduğum için nafakaya icra gelsin istemedim. ha bu borçlar neden benim üzerime çünkü salağım. çalışmayan işi sigortası olmayan bir adamla evlenirsem ki ben devlet memuruyum aha böylede ağzıma ederler oh ne güzel edilsin daha fazla hak ettim. nişan nikah ev bilmemne kuruş para yok çek meral krediyi çocuk olacak çek meral krediyi, ben bu evi istemedim anneme taşınalım topla eşyaları meral, annemde olmadı senin annene gidelim topla eşyaları meral, çocuk oldu napalım ne edelim hiç birşeyi yok çek meral krediyi. e böyle gerizekalı olursam müstahak bana. ama ben biliyorum inşallah allah bir kapı daha açarsa bana ben birdaha bu hataları yapmicam. borçlarımı da bitiricem öyle yada böyle sonra herşey güzel olacak inşallah
tahmin edebiliyorum gerçekten. çok zor durumdasınız anlıyorum ama bence baba konusu çok açılmazsa çocukta en azından daha az düşünmeye başlar. çok şükür böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. gitsin sizden uzak birine ziyan olsun yeterki ucu size dokunmasın. ben çok iyi şeyler hissettim sizin için bakın demedi demeyin :) çok güzel şeyler oalcak inşallah çok yakında :) güzel haberleri de beklerim yani :)Ben de öyle diyorum şimdi kızım 2,5 yaşına girmek üzere herşeyin farkında aslında ama ben kötülemiyorum uzakta çalışıyo diyorum bilse ki babası kazandığını kumarda hiç ediyo çalışması bile zarar ziyan aynı varlığı gibi.eğer ki bi yerden geliri olsun sabahtan akşama kadar yatar film seyreder o derece boş sıfır enerjisi olan bi insan aklıma geldikçe içim daralıyo midem bulanıyo bi iinsan yüzünü yıkamaya bile üşenir mi gerisini düşünün
ah ah iş işten geçtikten sonra anladım ben hiç bir zaman maddiyata falan düşkün olmadım karşımdakinden ilgi dışında hiç birşey beklemedim. ama bunca emek verip karşılığında ilgi bile göremiyorsam afedersiniz defolsun gitsin! bu zamana kadar zaten sabretmemin sebebi dedim dur meral bekle şimdide sus sabret bu sefer de değil az daha bekle çünkü şu an olduğu gibi ileride gittiğimde elimden geleni yaptım diyebilmek istedim ki nitekim öyle oldu. ha sustum ama bunların adam sorun olduğunu biliyordu yani öyle kendi kendime küsüp üzülüp triplere girmedim, bak bu yanlış bak olay bu, bunu yapma üzülüyorum, böyle kırılıyorum hepsi güzellikle! eğer ondan da anlamıyorsa boşanma paklar bunu. ha bi zamanlar evet maddi güvencem vardı şimdi yeri geliyor yol param bile çıkmıyor. ama olsun çok şükür aç değiliz açıkta değiliz geçer bu günler.Yaa çok fedakarlık yapmışsınız ama anlayacak kıymet bilecek adam nerde.siz ne kadar verirseniz o kadar emiyo kan emicilerSiz onun rolünü üstlenmişsiniz o da herşeyi size yıkmış. Ama memur olup ona muhtaç olmamanız çok güzel .ya büyükler hep demez mi davul bile dengi dengine o kadar doğru ki bu söz. Eğer maddi ve manevi dengin değilse işler çok karışıyor
Yaa gerçekten mi çok teşekkürler çok sevindim birden :) 6. Hissiniz kuvvetli mi? Ben genelde çok da olumlu bakamam olaylara ama bi yanım da hep iyi olacak der o olumsuzluğa rağmen,ben bastırıyorum resmen olumlu düşüncelerimi böyle de karmaşık biriyim ama inş dediğiniz gibi olur Allahtan ümit kesilmez.kendimi geliştirip mutlu olup mutlu etmek istiyorum.inşallah sizden de Güzel haberler alırıztahmin edebiliyorum gerçekten. çok zor durumdasınız anlıyorum ama bence baba konusu çok açılmazsa çocukta en azından daha az düşünmeye başlar. çok şükür böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. gitsin sizden uzak birine ziyan olsun yeterki ucu size dokunmasın. ben çok iyi şeyler hissettim sizin için bakın demedi demeyin :) çok güzel şeyler oalcak inşallah çok yakında :) güzel haberleri de beklerim yani :)
aslında olumlu bakmamak ta bir açıdan iyi çünkü heves edip olmayınca insan çok üzülüyor ama zaten başından kötüsünü düşünmüş biri amenna diyip geçebiliyor böyle de bişey var :) tabi kuvetlidir hislerim öyle güzel şeyler geçti ki içimden yani inşallah hayırılısıysa hepsi olur :)Yaa gerçekten mi çok teşekkürler çok sevindim birden :) 6. Hissiniz kuvvetli mi? Ben genelde çok da olumlu bakamam olaylara ama bi yanım da hep iyi olacak der o olumsuzluğa rağmen,ben bastırıyorum resmen olumlu düşüncelerimi böyle de karmaşık biriyim ama inş dediğiniz gibi olur Allahtan ümit kesilmez.kendimi geliştirip mutlu olup mutlu etmek istiyorum.inşallah sizden de Güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?