boşanma

dorkorella

Mahir Erk'in Annesi
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
330
195
33
selam kızlar bayadır sanırım sorunlarımı okuyorsunuz. ailevi sıkıntılar erken doğum parasal sıkıntı der gider böyle. ha şimdi üzerine birde boşandım. anlamadığım herkes boşanınca boşluğa düşüyor ne yapacağını bilmiyor üzülüyor ama bende hiç bir yok. ben kendimi çok iyi hissediyorum gayet normalim. oğlumun velayeti bende onunla beraberiz annemde yanıma taşındı işteyken ben o bakıyor oğluma eve geliyorum ben ilgileniyorum. yani şöyle birşeyde var kendimi yalnız hissediyorum, tek başıma uyumak zor geliyor ama katlanamayacak gibi değil açıkçası. sanırım ben çok önceden bitirmiişim kafamda. herkese eski eşimi savundum hiç bir hatasını kimsenin bilmemesini sağladım hep. demek ben kimse bilmesin kimse duymasın diye diye herşeyi yuta yuta bu hale gelmişim. her zaman arkadaşları öncelikli oldu onun için. evi yurdu yok gibi. evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım sanki benim suçum gibi sanki zina yapıyoruz gibi git aldır bilmemne. sonra beni darp etti çocuğu düşüreyim diye. oda yetmedi beyfendi başka biriyle görüşüyor diye öğrendiğimde tansiyonum fırladı erken doğum yaptım. üzerine 3 kişi daha yakaladım. videolar çekmiş kızlar buna yazışmalar iğrenç şeyler, üzerine birde bir vurdumduymaz herif bırak telafi etmeye çalışmayı umursamadı bile. zaten borca harca battık birde iddialarda harcadı yüzüğümüz bile yoktu ya. ufacık tefecik şeyler istedim unutmak için silmek için yok valla adam onlarıda yapmadı. bende boşadım oh kurtuldum banane. bana değer vermeyen beni tınlamayan bir adama ne üzülücem ben. adamla 2 buçuk yıl evli kaldık bana sorduklarında 20 diyesim geliyor o kadar zor geldi. ha çok zor evlilikler var anlıyorum dayak yiyenler veya daha beterleri. ama benimki de bana yetti. zor bi hayattan geldim ama kendim çalıştım kazandım her zaman allahıma çok şükür hep düzgün insanlar çıktı karşıma. sadece ilerisi için endişelerim var iyi veya kötü bunu nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum birtek o endişem var. hayır birde insanlara iyiyim ben diyorum yalandan iyi gibi yaptığımı zannediyorlar vallahi iyiyim yaaa !!!!! tek isteğim sizden böyle boşanan arkadaşlar veya yeniden evlenen arkadaşlar varsa bana tavsiye vermeleri, nasıl tekrar güvenebildiniz neler hissettiniz?

Son düzenleme:
önce iyi bir tatil yap bu kırıntıların hepsi yok olsun sonra dönüşünde sıfırdan başlarcasına hayatına devam et
üzerinden kocaman bir yük kalktı onun tadını çıkar arkadaşım

Ben de sizin gibi oldum üzerimden koca bir yük kalkmış gibi rahatlamıştım,şimdi de çok rahatım Allahıma şükürler olsun. Sadece kızımı nasıl iyi yetiştirebilirim onun sıkıntısı var şimdi. Aslında evlendikten 1ay sonra kesin kararımı vermiştim babam ani kararla yıkmamam gerektiğini düşünerek biraz da o adiye inanarak geri dönmemi sağladılar sonra çocuk oldu daha da kötüye gitti herşey. Annem en başında evlenme dedi,sonrasında geldiğimde de gitme dedi ama işte başa gelecek çekiliYo keşke annemi dinleseydim diyorum başka bişey demiyorum

çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. adamın resmen sıradan bir insandan farkı kalmadı benim için. ha bir geçiş dönemi değil bu ondan eminim çünkü zaten zamanında yeterince üzdü beni yeterince kahretti daha fazlasına gerek yok. adam bide şimdi görseniz nasıl pişman oğlunu görmeye geliyor ona bakıyor bana bakıyor içi gidiyor banane. canıma değsin benim gibi ona bakan kadını nereden bulacak? yeterki yoluma çıkmasın dahada bişi istemem. ha ben pişman değilim evlendiğim için çünkü dünyalar harikası bir oğlum var eski eşim olmasaydı oda olmayacaktı. sadece işlerin iyi tarafına bakıyorum. kötü günler geride kaldı artık bana o günleri yeniden yaşatamaz. inşaallah hep mutlu oluruz. oğlum açısından açıkçası pek sıkıntım yok babasından esirgemiyorum istediği zaman birbirlerini görebilirler. daha 1, buçuk yaşında biliyorum ileride siz neden beraber yaşamıyorsunuz demeye başlayacak. ama ben korkmuyorum çünkü sürekli kavga eden bir ailede büyüdüm ve hep keşke boşansalar dedim. bakacak annesi mutlu babası mutlu e bunlar ayrıyken mutlu diyecek bence. inşalah zor zamanlar yaşamadan atlatır oğlum..

Sağlıklı bir karar alıp, bu kararın arkasında duran kadınlar olduğunu da görmek güzel. Evet berbat evliliklerden çıkıp, kel ölünce sırma saçlı, kör ölünce badem gözlü misali, ama ben onu çoook seviyorduuum diye bunalıma giren kadınlar ağırlıkta.
Zamanla onun size yaşattıkları flulaşacak ve siz tekrar insanlara güvenmeyi öğreneceksiniz. 2 yıl nedir ki, kayıp bile sayılmaz. Aksine dünyalar güzeli bir evlat kazanmışsınız. Yeni yuvanızda huzurlar dilerim. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın bundan sonra.

Valla ben de isterdim kızımla görüşsünler arada bir ama adam normal değil her hareketi yapmacık abartılı Ve zaten çok uzakta.geçen günlerde telefon ile konuşmak istedi kızıyla ses kaydı vs.gönderdik herneyse amacı kızı değil konuyu tekrar tekrar açıp bi yolunu bulup yine üzerime yıkılma planlarında benden yüz bulamayınca yine hakaret iftira...adam ol da kızınla görüşme fırsatını bari tepme.ben de sürekli bana hakaret mesajları yazan insanla doğal olarak görüşmek istemiyorum onca pisliğine rağmen verdiğim fırsatı geri teperse kızıyla da görüşemez yapacağım bişey yok.

hay allah ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm siz yinede bence babasını kızınıza kötülemeyin ki yapmazsınız zaten sürekli uzakta olmasını bahane edin bir süre sonra alışır zaten. benimde babam yurt dışındaydı annem hep babanız uzakta çalışıyor para lazım bize dedi geçti bizde sorgulamadık ama sonra neleri çıktı tabi orası ayrı ama en azından kendimizi avutabiliyorduk sizi gördükçe ne kadar şanslı olduğunu hisseder zaten hele birde kız çocuğu.. inşallah ileride çok iyi birisi çıkar karşınıza da hem size eş olur hemde kızınıza hem abi hem baba..

evet aynen senin gibiyim, eylülde 2 yıllık boşanmış anne olarak yoluma devam eden biri olacağım. İlk yıl kızıma bakıcı baktı 2. yılsa Annem Babam ve kız kardeşim evlerini kilitleyip benim evimde yaşadılar. (okul dolayısıyla ve eski eş evi ve evin borcunu bana bırakarak arabasını ve eşyalarını evden alıp çıktı 2 yıl sonra 120 metrekare bir dairem olacak) kızım 3. sınıf öğrencisi eski eşim hem vicdanı hem babalığı arasında sıkıştı kaldı. Bir bayanla evlendi evli iken görüştüğü birisi açıkçası burada yazmak istemediğim bir sürü sorun eski eşimi o kadının kucağına bıraktı. Aynı evde yaşamaya başlayamadılar şuan sorunlu sorunlu devam ediyorlar yola, bence filmin sonu belli.. Gelelim benim hayatıma her sabah yüzünü gördüğüm biri var. Önceleri boşanmış anne olduğum için bana bakmaz sanıyordum ama sonraları durum tam tersinde olduğunu anlayabiliyorum. Bahsettiğim adam hiç evlenmemiş ve eski eşimin meslektaşı. Ona baktığımda güven duyuyorum eski eşimde olan her şeyin tam tersi sanki naif bir yapısı, 2. bir kadına kafasını kaldırmayacak kadar düşünceli fakat ben kendimi evlenip tekrar çocuk yapacak kadar güçlü görmüyorum. Belki de evlilik karşıtı oldum çıktım bilemiyorum. Şuan hayat o kadar güzel ki. Bu adam bir gün karşıma çıkacak ben o gün doğaçlama yapacağım. Bizim hikayemizin şuan ne sonu ne başı belli değil. Bu arada Hayat güzel..

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..

Hayatın keyfini çıkar hiç kimseyi umursama çocuğunla mutlu ol hayat erkeklerden ibaret değil yaz da geldi tatile çık imkanın varsa

Ne güzel böyle atlatabilmeniz. Biraz kafa dinleyin çocuğunuz küçükmüş ona yoğunlaşın. Zaten doğru kişi karşınıza çıkınca eski eşinizden kazandığınız deneyimle yeni çıkanı daha iyi daha mantıklı bi şekilde düşünürsünüz bence.

yok ben zaten acele düşünmüyorum hatta bence bi kaç yıl daha hazır olamam gibi geliyor ama çok şükür bu eski kocamı atlatamadığımdan değil yeni bir evlilik yada birliktelik nasıl olur bilemediğimden kaynaklanıyor. ha çevremde çok arkadaşım yok yalnızım dostlarım bana uzak ama nedense bi eksikliğini çekmiyorum. maddi açıdan çökmüş durumdayım sadece maaşıma 3. icra gelecek ve bana kuruş kalmayacak. nafakayı resmi yapmadım çünkü icralık durumda olduğum için nafakaya icra gelsin istemedim. ha bu borçlar neden benim üzerime çünkü salağım. çalışmayan işi sigortası olmayan bir adamla evlenirsem ki ben devlet memuruyum aha böylede ağzıma ederler oh ne güzel edilsin daha fazla hak ettim. nişan nikah ev bilmemne kuruş para yok çek meral krediyi çocuk olacak çek meral krediyi, ben bu evi istemedim anneme taşınalım topla eşyaları meral, annemde olmadı senin annene gidelim topla eşyaları meral, çocuk oldu napalım ne edelim hiç birşeyi yok çek meral krediyi. e böyle gerizekalı olursam müstahak bana. ama ben biliyorum inşallah allah bir kapı daha açarsa bana ben birdaha bu hataları yapmicam. borçlarımı da bitiricem öyle yada böyle sonra herşey güzel olacak inşallah

Ben de öyle diyorum şimdi kızım 2,5 yaşına girmek üzere herşeyin farkında aslında ama ben kötülemiyorum uzakta çalışıyo diyorum bilse ki babası kazandığını kumarda hiç ediyo çalışması bile zarar ziyan aynı varlığı gibi.eğer ki bi yerden geliri olsun sabahtan akşama kadar yatar film seyreder o derece boş sıfır enerjisi olan bi insan aklıma geldikçe içim daralıyo midem bulanıyo bi iinsan yüzünü yıkamaya bile üşenir mi gerisini düşünün

Yaa çok fedakarlık yapmışsınız ama anlayacak kıymet bilecek adam nerde.siz ne kadar verirseniz o kadar emiyo kan emiciler Siz onun rolünü üstlenmişsiniz o da herşeyi size yıkmış. Ama memur olup ona muhtaç olmamanız çok güzel .ya büyükler hep demez mi davul bile dengi dengine o kadar doğru ki bu söz. Eğer maddi ve manevi dengin değilse işler çok karışıyor

tahmin edebiliyorum gerçekten. çok zor durumdasınız anlıyorum ama bence baba konusu çok açılmazsa çocukta en azından daha az düşünmeye başlar. çok şükür böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz. gitsin sizden uzak birine ziyan olsun yeterki ucu size dokunmasın. ben çok iyi şeyler hissettim sizin için bakın demedi demeyin :) çok güzel şeyler oalcak inşallah çok yakında :) güzel haberleri de beklerim yani :)

ah ah iş işten geçtikten sonra anladım ben hiç bir zaman maddiyata falan düşkün olmadım karşımdakinden ilgi dışında hiç birşey beklemedim. ama bunca emek verip karşılığında ilgi bile göremiyorsam afedersiniz defolsun gitsin! bu zamana kadar zaten sabretmemin sebebi dedim dur meral bekle şimdide sus sabret bu sefer de değil az daha bekle çünkü şu an olduğu gibi ileride gittiğimde elimden geleni yaptım diyebilmek istedim ki nitekim öyle oldu. ha sustum ama bunların adam sorun olduğunu biliyordu yani öyle kendi kendime küsüp üzülüp triplere girmedim, bak bu yanlış bak olay bu, bunu yapma üzülüyorum, böyle kırılıyorum hepsi güzellikle! eğer ondan da anlamıyorsa boşanma paklar bunu. ha bi zamanlar evet maddi güvencem vardı şimdi yeri geliyor yol param bile çıkmıyor. ama olsun çok şükür aç değiliz açıkta değiliz geçer bu günler.

Yaa gerçekten mi çok teşekkürler çok sevindim birden :) 6. Hissiniz kuvvetli mi? Ben genelde çok da olumlu bakamam olaylara ama bi yanım da hep iyi olacak der o olumsuzluğa rağmen,ben bastırıyorum resmen olumlu düşüncelerimi böyle de karmaşık biriyim ama inş dediğiniz gibi olur Allahtan ümit kesilmez.kendimi geliştirip mutlu olup mutlu etmek istiyorum.inşallah sizden de Güzel haberler alırız

aslında olumlu bakmamak ta bir açıdan iyi çünkü heves edip olmayınca insan çok üzülüyor ama zaten başından kötüsünü düşünmüş biri amenna diyip geçebiliyor böyle de bişey var :) tabi kuvetlidir hislerim öyle güzel şeyler geçti ki içimden yani inşallah hayırılısıysa hepsi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…