boşanma

hayırlısı bence buymuş mutluluklar sevdiklerinizle

Allah yolunuzu açık etsin ve tabiki iyilerle karşılaştırsın. Hep diyoruz ya kızlar okusun, kolunda altın bileziği olsun, kimseye muhtaç olmasın, bunlara guzel bir orneksiniz, kendi ayaklarınızın üzerinde durup çocuğunuzu büyütebilen güçlü, güzel bir annesiniz. İnşallah bundan sonrasında dahada güzel olur herşey ikiniz icinde.

amin inşallah çok teşekkür ederim. inşallah bir çok insan korkularını yener ve kötü örnekler olduğu kadar güzel örneklerinde olduğunu görür. inşallah kimse yaşamak istemediği hayatı yaşamaya mecbur kılınmaz..

Amin inşallah. Kötü örneklerede kızamiyorum çoğu zaman, aile desteği yok, meslek yok, birde çocuk olunca sizinde dediğiniz gibi yasamak istemedikleri hayatı yaşamak durumunda kalıyorlar.

Amin inşallah. Kötü örneklerede kızamiyorum çoğu zaman, aile desteği yok, meslek yok, birde çocuk olunca sizinde dediğiniz gibi yasamak istemedikleri hayatı yaşamak durumunda kalıyorlar.
tabi tabi ben zaten kötü örnek derken hani boşandığı halde çekenler var onlardan bahsettim o çok daha zor, insan kurtulsa bi dert kurtulmasa bir dert. bende hala mecbur görüşüyorum eski eşimle arayı da iyi tutmaya çalışıyorum ki nede olsa birbirimizi çekmicez oğlum bizi iyi görsün yani kırk yılda bir ikimizi bir arada görüyor oda facia olmasın diye, ama bu yelkenleri suya indirmesine izin verdiğim anlamına gelmiyor tabiki :)

Bosanan bir kadinin "iyi " olmasini cekemeyenler yakistiramayanlar olur hep.
Kadin hep oturup aglamali ve acinacak halde olmali!!!
Allah yardimciniz olsun, hep mutlu olum ins .

Geçmiş olsun. Dilerim karşınıza iyi insanlar çıksın hep.

Ben de boşandım. Sanırim atlatdım zor günleri. Şimdi şükürler olsun iyiyim.
Vee gelecege dair olumlu şeyler düşünüyorum.

Sen de iyi şeyler düşün canım.
Mutlu olmak hakkımız...

çok teşekkür ederim hepinize. şimdilik tek korkum yeniden biri çıkarsa karşıma naparım nasıl anlarım :S oğlum çünkü çok küçük ya ona bişi olursa

Kızlar Merhaba tam bir hafta oldu ben evden ayrılalı eşim benim çenemden sıkılmış boşanmak istediğini söyledi 4. Yılımız 9 temmuzda bitecek 2 yıldır her tartışmada ayrılmak istediğini söylüyor. Ben de evi terk ettim ilk gün birkaç kez aradı cevap vermedim bir daha da aramadı ailesi de aramadı. O da annesinde şu anda. Bu arada ikimiz de öğretmeniz. Beni çok kıskanıyor kısıtlıyor ama ben sorun etmiyorum o benim gibi düşünmüyor .ne yapsam acaba :-(

Boşandın mi Brave?

Olmasi gerektigi gibisiniz. Sizi kutlarim. Allah bozmasin. Burada bir kac mazosist hatun var okyanus muydu neydi sayfalarca 2 kez boşandığı kocasından ayrildigini pismanligini yaziyordu. Onlar da bu konuyu okurlar, ders alirlar umarim.

Eski esiniz zaten yeterince sorunlu bir insanmis anladigim kadariyla. Bosanmakla cok iyi etmissiniz
Siz iyi olduğunu biliyorsunuz ya o yeter
Dilerim hayatınıza bundan sonra hep Allah korkusu olan ve iyi insanlar cikar karşınıza

Olmasi gerektigi gibisiniz. Sizi kutlarim. Allah bozmasin. Burada bir kac mazosist hatun var okyanus muydu neydi sayfalarca 2 kez boşandığı kocasından ayrildigini pismanligini yaziyordu. Onlar da bu konuyu okurlar, ders alirlar umarim.
Neden o kadar pişmanlık duyuyormuş ki? Tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…