- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi dorkorella
-
Aynen. Cevremde ilk evlendikleri kisiyle mutlu olanlari görüp cok imreniyorum, Allah nazarlardan saklasin, ne sanslilar.
Kader bize nazik davranmadi
Keşke herkes ilk aşkıyla evlenip ömür boyu mutlu olsa ama o sadece filmlerde oluyo galiba napalım alınyazısı.
bizlere kısmet mi lazım ne anlamadım benkaşınıyoruz yaaa aman iyi kötü aşksızda olmuyor yaaaa
hayırlısı bence buymuş mutluluklar sevdiklerinizleselam kızlar bayadır sanırım sorunlarımı okuyorsunuz. ailevi sıkıntılar erken doğum parasal sıkıntı der gider böyle. ha şimdi üzerine birde boşandım. anlamadığım herkes boşanınca boşluğa düşüyor ne yapacağını bilmiyor üzülüyor ama bende hiç bir yok. ben kendimi çok iyi hissediyorum gayet normalim. oğlumun velayeti bende onunla beraberiz annemde yanıma taşındı işteyken ben o bakıyor oğluma eve geliyorum ben ilgileniyorum. yani şöyle birşeyde var kendimi yalnız hissediyorum, tek başıma uyumak zor geliyor ama katlanamayacak gibi değil açıkçası. sanırım ben çok önceden bitirmiişim kafamda. herkese eski eşimi savundum hiç bir hatasını kimsenin bilmemesini sağladım hep. demek ben kimse bilmesin kimse duymasın diye diye herşeyi yuta yuta bu hale gelmişim. her zaman arkadaşları öncelikli oldu onun için. evi yurdu yok gibi. evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım sanki benim suçum gibi sanki zina yapıyoruz gibi git aldır bilmemne. sonra beni darp etti çocuğu düşüreyim diye. oda yetmedi beyfendi başka biriyle görüşüyor diye öğrendiğimde tansiyonum fırladı erken doğum yaptım. üzerine 3 kişi daha yakaladım. videolar çekmiş kızlar buna yazışmalar iğrenç şeyler, üzerine birde bir vurdumduymaz herif bırak telafi etmeye çalışmayı umursamadı bile. zaten borca harca battık birde iddialarda harcadı yüzüğümüz bile yoktu ya. ufacık tefecik şeyler istedim unutmak için silmek için yok valla adam onlarıda yapmadı. bende boşadım oh kurtuldum banane. bana değer vermeyen beni tınlamayan bir adama ne üzülücem ben. adamla 2 buçuk yıl evli kaldık bana sorduklarında 20 diyesim geliyor o kadar zor geldi. ha çok zor evlilikler var anlıyorum dayak yiyenler veya daha beterleri. ama benimki de bana yetti. zor bi hayattan geldim ama kendim çalıştım kazandım her zaman allahıma çok şükür hep düzgün insanlar çıktı karşıma. sadece ilerisi için endişelerim var iyi veya kötü bunu nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum birtek o endişem var. hayır birde insanlara iyiyim ben diyorum yalandan iyi gibi yaptığımı zannediyorlar vallahi iyiyim yaaa !!!!! tek isteğim sizden böyle boşanan arkadaşlar veya yeniden evlenen arkadaşlar varsa bana tavsiye vermeleri, nasıl tekrar güvenebildiniz neler hissettiniz?
amin inşallah çok teşekkür ederim. inşallah bir çok insan korkularını yener ve kötü örnekler olduğu kadar güzel örneklerinde olduğunu görür. inşallah kimse yaşamak istemediği hayatı yaşamaya mecbur kılınmaz..Allah yolunuzu açık etsin ve tabiki iyilerle karşılaştırsın. Hep diyoruz ya kızlar okusun, kolunda altın bileziği olsun, kimseye muhtaç olmasın, bunlara guzel bir orneksiniz, kendi ayaklarınızın üzerinde durup çocuğunuzu büyütebilen güçlü, güzel bir annesiniz. İnşallah bundan sonrasında dahada güzel olur herşey ikiniz icinde.
Amin inşallah. Kötü örneklerede kızamiyorum çoğu zaman, aile desteği yok, meslek yok, birde çocuk olunca sizinde dediğiniz gibi yasamak istemedikleri hayatı yaşamak durumunda kalıyorlar.amin inşallah çok teşekkür ederim. inşallah bir çok insan korkularını yener ve kötü örnekler olduğu kadar güzel örneklerinde olduğunu görür. inşallah kimse yaşamak istemediği hayatı yaşamaya mecbur kılınmaz..
tabi tabi ben zaten kötü örnek derken hani boşandığı halde çekenler var onlardan bahsettim o çok daha zor, insan kurtulsa bi dert kurtulmasa bir dert. bende hala mecbur görüşüyorum eski eşimle arayı da iyi tutmaya çalışıyorum ki nede olsa birbirimizi çekmicez oğlum bizi iyi görsün yani kırk yılda bir ikimizi bir arada görüyor oda facia olmasın diye, ama bu yelkenleri suya indirmesine izin verdiğim anlamına gelmiyor tabiki :)Amin inşallah. Kötü örneklerede kızamiyorum çoğu zaman, aile desteği yok, meslek yok, birde çocuk olunca sizinde dediğiniz gibi yasamak istemedikleri hayatı yaşamak durumunda kalıyorlar.
Bosanan bir kadinin "iyi " olmasini cekemeyenler yakistiramayanlar olur hep.selam kızlar bayadır sanırım sorunlarımı okuyorsunuz. ailevi sıkıntılar erken doğum parasal sıkıntı der gider böyle. ha şimdi üzerine birde boşandım. anlamadığım herkes boşanınca boşluğa düşüyor ne yapacağını bilmiyor üzülüyor ama bende hiç bir yok. ben kendimi çok iyi hissediyorum gayet normalim. oğlumun velayeti bende onunla beraberiz annemde yanıma taşındı işteyken ben o bakıyor oğluma eve geliyorum ben ilgileniyorum. yani şöyle birşeyde var kendimi yalnız hissediyorum, tek başıma uyumak zor geliyor ama katlanamayacak gibi değil açıkçası. sanırım ben çok önceden bitirmiişim kafamda. herkese eski eşimi savundum hiç bir hatasını kimsenin bilmemesini sağladım hep. demek ben kimse bilmesin kimse duymasın diye diye herşeyi yuta yuta bu hale gelmişim. her zaman arkadaşları öncelikli oldu onun için. evi yurdu yok gibi. evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım sanki benim suçum gibi sanki zina yapıyoruz gibi git aldır bilmemne. sonra beni darp etti çocuğu düşüreyim diye. oda yetmedi beyfendi başka biriyle görüşüyor diye öğrendiğimde tansiyonum fırladı erken doğum yaptım. üzerine 3 kişi daha yakaladım. videolar çekmiş kızlar buna yazışmalar iğrenç şeyler, üzerine birde bir vurdumduymaz herif bırak telafi etmeye çalışmayı umursamadı bile. zaten borca harca battık birde iddialarda harcadı yüzüğümüz bile yoktu ya. ufacık tefecik şeyler istedim unutmak için silmek için yok valla adam onlarıda yapmadı. bende boşadım oh kurtuldum banane. bana değer vermeyen beni tınlamayan bir adama ne üzülücem ben. adamla 2 buçuk yıl evli kaldık bana sorduklarında 20 diyesim geliyor o kadar zor geldi. ha çok zor evlilikler var anlıyorum dayak yiyenler veya daha beterleri. ama benimki de bana yetti. zor bi hayattan geldim ama kendim çalıştım kazandım her zaman allahıma çok şükür hep düzgün insanlar çıktı karşıma. sadece ilerisi için endişelerim var iyi veya kötü bunu nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum birtek o endişem var. hayır birde insanlara iyiyim ben diyorum yalandan iyi gibi yaptığımı zannediyorlar vallahi iyiyim yaaa !!!!! tek isteğim sizden böyle boşanan arkadaşlar veya yeniden evlenen arkadaşlar varsa bana tavsiye vermeleri, nasıl tekrar güvenebildiniz neler hissettiniz?
Boşandın mi Brave?Benimde rahatım pek yerinde, üzerimden yük kalktı...
İşime gidiyorum geliyorum.. evimde çayımı huzurla içiyorum ama yalnızım tabi
Yine de o yükten iyidir. Uzatıyorum ayaklarımıı ohh koca yok, nerde bugün naptı derdi yok..
Arada boğazım düğüm düğüm oluyor ama yapacak birşey yok.. hayat bu işte
Evet cnm 3 ay olacakBoşandın mi Brave?
Himm . Bilmiyordum hakkında hayırlısı olsun. Epeydir yoktun. Demek ki bu sıkıntı ile uğraşıyordun.Evet cnm 3 ay olacak
Neden o kadar pişmanlık duyuyormuş ki? Tuhaf.Olmasi gerektigi gibisiniz. Sizi kutlarim. Allah bozmasin. Burada bir kac mazosist hatun var okyanus muydu neydi sayfalarca 2 kez boşandığı kocasından ayrildigini pismanligini yaziyordu. Onlar da bu konuyu okurlar, ders alirlar umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?