boşanma

Aklı başında bi kadın olduğunuz belli ama işte akıl da yetmiyor ki noluyosa oluyo birden saçma sapan bi insana güvenip hayatı altüst etmişiz. Beni çevrem hep mantıklı akıllı olarak tanımlardı ama öyle berbat bi seçim yaptım ki büyük konuştuğum şeyler resmen başıma geldi Allahım büyük konuşup kibirlenmekten korusun çok korkuyorum

Bu enkazdan sağlam bi bina çıkar mı yani hadi inşallahhhhh.burcunuz ne bu arada?

işte bende hep bir aile kurma hevesi vardı sanırım ben ona kandım yoksaaa 8 aylık adamla evlenecek kadınmıydım ben oldu bitti napalım allah utandırmasın diyelim. burcum yay yükselenim aslan sizinki :)

Gerçekten sizi tanımıyorum ama sizin adınıza acayip sevindim çok mutlu oldum hep böyle sürsün insallah

Benimde rahatım pek yerinde, üzerimden yük kalktı...
İşime gidiyorum geliyorum.. evimde çayımı huzurla içiyorum ama yalnızım tabi
Yine de o yükten iyidir. Uzatıyorum ayaklarımıı ohh koca yok, nerde bugün naptı derdi yok..
Arada boğazım düğüm düğüm oluyor ama yapacak birşey yok.. hayat bu işte

o yük kalktıktan sonra insan o boğaz düğümlerine bile sevecen bakabiliyor. aslında ne çok yıpratılmışız. ama olsun başardık bitirdik diyorum bende hele birde böyle yalnız olmadığımı görmek mükemmel birşey :)

Tabiki yalnız değilsin. Biz ayaktaysak herşey güzel iyi.. ama bunalıma girip dağıtırsak bu kötü işte
Helede evlatlarımız var onlar için güçlü ve mutlu olmak zorundayız.
Ki sen zaten mutlusun buna sevindim yani ek bir çabana gerek yok benim gibi..

Tebrik ederim :)
sevindim sizin adiniza, bende ayni selyleri hissediyorum, 6 ay oldu iki senelik evliligimi bitireli, cökerim üzüntüden mahvoluru m zannediyordum, ama tam tersi oldu! Her gün Allah'a sükrediyorum inanin, kurtuldum diye. Yanlizlik bana okadar güzel geliyor ki.

Sarilip yatmayi filanda özlemiyorum, eski kocam daima koltukta sabahlardi cünkü..

Bana sorarsan simdiki durumunun tadini cikar.
güven, yeniden seve bilmek, kendiliginden gelir zaten dogru kisiyle karsilastiginizda.

Zaten hayat, biz plan program yaparken, basimiza gelen seylerdir :)

Keşke herkes ilk aşkıyla evlenip ömür boyu mutlu olsa ama o sadece filmlerde oluyo galiba napalım alınyazısı.

geçecek herşey geçecek inşallah.. evlatlarımız sayesinde herşey geçecek..

Keşke herkes ilk aşkıyla evlenip ömür boyu mutlu olsa ama o sadece filmlerde oluyo galiba napalım alınyazısı.
Aynen. Cevremde ilk evlendikleri kisiyle mutlu olanlari görüp cok imreniyorum, Allah nazarlardan saklasin, ne sanslilar.

Kader bize nazik davranmadi

ha çok zor evlilikler var anlıyorum dayak yiyenler veya daha beterleri. ama benimki de bana yetti.

Demişsin ama sen de hamileyken darp edilmişsin bu hafife alınamaz üstüne iğrenç şekilde aldatılmak of of bu gözü doymaz erkekler prostat olurlar inşallah şeyleri derde tutulsun bin pişman olsunlar

olacak biliyorum hemde çok pişman olacak. hem sırf kadınım diye yaptı bunu bana. ama noldduuuu çocuk doğdu 1 yaşına geldi ozaman yakaladım diğer kadınları yüzüme baktı çok sakin karşıladın valla hayret dedi bende bi kahkaha attım önce sonra buna vurdum tokadı hemde bi kaç kere sonra defol bu evden dedim kovdum! birde beyfendi üzerine bana gelip sen bana vurdun bunu nasıl unuturum dedi!! ay kıyamam yazık günah unutma zaten boşanıyorum dedim bende.

Ay unutamazmış yazık ya bunlar gerçekten gerizekalı kavrama anlama yetenekleri yok sen onca haltı ye sonra tokadı unutama oldu asıl sorunu kavramaktan aciz yaratıklar bi gidin ya IQ testi yapmadan evlenmeyin kızlar :-D

Ay unutamazmış yazık ya bunlar gerçekten gerizekalı kavrama anlama yetenekleri yok sen onca haltı ye sonra tokadı unutama oldu asıl sorunu kavramaktan aciz yaratıklar bi gidin ya IQ testi yapmadan evlenmeyin kızlar :-D
IQ testini geçip yinede gizli gerizekalı olanlar var nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işte okuyun okuyun örnek alın evlenince düzelir demeyin hiç birşey düzelmiyor daha beter oluyor.

Bence bu ülkede erkekler ciddi olarak sorunlu büyütülüyorlar. Aşırı ego sahibi kadına söz geçirmeye çalışan saçma sapan kişilikler çok fazla. Kadının çalışmasını üst mevkide olmasını hazmedemeyen mi dersiniz. Ciddi ciddi sosyal bi sorun bu. Sevgilim yabancı ve şimdiye kadar hiçbi erkek arkadaşımdan görmediğim saygıyı sevgiyi, her konuda desteği görüyorum. Herkes aynı değildir tabi ki ama ben ülkemizde erkeklerde ciddi bir karakter sorunu olduğunu düşünüyorum.

Evet yetiştirme yönteminde büyük bi sorun var ve nesilden nesile aktarılıyo babadan anadan ne görüldüyse uygulanıyo.en iyisi bile doğruyu öğretiyor fakat kendi uygulamıyo ozaman da inandırıcılığı ortadan kalkıyo hop geri başa dön böyle böyle nolacak bilmem

nasıl doğru bir tespit anlatamam hayır yani sanki birtek erkekler sorun yaşıyor baksanız hepsinin psikolojisi bozuk ya kadınlara ne demeli? 2015 yılına gelmişiz hala kadının üstün olmasını hazmedemeyen ezilecek kadın arayan insanlarla dolu etraf. tabi hepsi öyle değildir ama sen en iyisini yapmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…