selam kızlar bayadır sanırım sorunlarımı okuyorsunuz. ailevi sıkıntılar erken doğum parasal sıkıntı der gider böyle. ha şimdi üzerine birde boşandım. anlamadığım herkes boşanınca boşluğa düşüyor ne yapacağını bilmiyor üzülüyor ama bende hiç bir yok. ben kendimi çok iyi hissediyorum gayet normalim. oğlumun velayeti bende onunla beraberiz annemde yanıma taşındı işteyken ben o bakıyor oğluma eve geliyorum ben ilgileniyorum. yani şöyle birşeyde var kendimi yalnız hissediyorum, tek başıma uyumak zor geliyor ama katlanamayacak gibi değil açıkçası. sanırım ben çok önceden bitirmiişim kafamda. herkese eski eşimi savundum hiç bir hatasını kimsenin bilmemesini sağladım hep. demek ben kimse bilmesin kimse duymasın diye diye herşeyi yuta yuta bu hale gelmişim. her zaman arkadaşları öncelikli oldu onun için. evi yurdu yok gibi. evliliğimizin ilk ayında hamile kaldım sanki benim suçum gibi sanki zina yapıyoruz gibi git aldır bilmemne. sonra beni darp etti çocuğu düşüreyim diye. oda yetmedi beyfendi başka biriyle görüşüyor diye öğrendiğimde tansiyonum fırladı erken doğum yaptım. üzerine 3 kişi daha yakaladım. videolar çekmiş kızlar buna yazışmalar iğrenç şeyler, üzerine birde bir vurdumduymaz herif bırak telafi etmeye çalışmayı umursamadı bile. zaten borca harca battık birde iddialarda harcadı yüzüğümüz bile yoktu ya. ufacık tefecik şeyler istedim unutmak için silmek için yok valla adam onlarıda yapmadı. bende boşadım oh kurtuldum banane. bana değer vermeyen beni tınlamayan bir adama ne üzülücem ben. adamla 2 buçuk yıl evli kaldık bana sorduklarında 20 diyesim geliyor o kadar zor geldi. ha çok zor evlilikler var anlıyorum dayak yiyenler veya daha beterleri. ama benimki de bana yetti. zor bi hayattan geldim ama kendim çalıştım kazandım her zaman allahıma çok şükür hep düzgün insanlar çıktı karşıma. sadece ilerisi için endişelerim var iyi veya kötü bunu nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum birtek o endişem var. hayır birde insanlara iyiyim ben diyorum yalandan iyi gibi yaptığımı zannediyorlar vallahi iyiyim yaaa !!!!! tek isteğim sizden böyle boşanan arkadaşlar veya yeniden evlenen arkadaşlar varsa bana tavsiye vermeleri, nasıl tekrar güvenebildiniz neler hissettiniz?