boşanma

hahahhha ay hiç güleceğim yoktu bizde kadere nazik davranmayız şekerim kısasa kısas
ay yorum yazmıyım yazmıyım dedim.dayanamadım.
ben de boşanma aşamasındayım.10 yıl bekleyip bölüp bite evlendiğim adamı 9 ayda boşuyorum.
beyefendi kendine temizlikçi-aşçı-seks kölesi üçgeninde bi evlilik yaratmak istedi.
ben buna boyun eğmeyince,ben deliden hallice oldum.
şiddet başladı.bir..ses yok. iki ses yok. üçüncüde dur seni dövcem dedi bana.
sonra bi başladım ben bunu dövmeye.yüzüne müthiş bi imza çaktım.alnından başlayıp çenesine kadar inen bir yırtık..ohhh.çok iyi yaptımm.
ve paşa torunumuz öyle işe gidip geldi günlerce.neymiş haysiyeti onuru kalmamış.artık benle evli kalamazmış !
bak sen. ! ben de dedim aynı senin gibi.kalmıcaz zaten.boşanıyorum ben. !
sen benim her yerimi morartırken ben insan içine çıkıyodum.sen döverken haysitein onurun nerdeydi.ses çıkmasın diye dövmeye sürükleye sürükleye diğer odaya götürürken haysiyetin nerdeydi !
gerek yok bacım..
böyle insanlar akıllanmazlar..pişman da olmazlar..sende çocuk var.belki farklı olabilir.ama bende durum net.
çünkü insan salak oldu mu. çaresi yok diye düşünüyorum !

İçimin yağları eridi, kafasını da kırsaydın. Ohhhhhhh..... Valla süpersiniz. (bana da ne oluyorsa)

merhabalar.sizin adınıza ve oğlunuzun adına çok çok sevindim.benim eşimde benzer şekilde yıllardır aldatmalar vs vs. ve boşanmaya da yanaşmıyor.siz anlaşmalı mı boşandınız çekişmeli mi? süreç nasıl oldu merak ettiğim bu benim elimde de kızlarla fotoları var ve sanal bi adresten yazışmaları falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…