Bu erkeklerde "rus" merakı cidden var mı?

30dan sonra yaşlanmasak nolur, çoğu 15-16 yaşında kızımız otuz gösteriyor zaten.

Birincinin ağzı burnu çirkin, ikincisi güzel ama çok makyajlı ve bebek yüzlü değil (konumuz bebek yüzlülerdi) üçüncüsü dudaktan ibaret güzel değil. demek ki neymiş göreceliymiş.

Valla ben üçünü de çok beğendim galiba benim güzellik standartlarım bayağı düşük, ama bebek yüzlüler mi, onu bilemedim :44:

Yok yavrum bunlar zamanla alışıyor vodkaya birşeycik olmuyor :2:

Ya kardeşim bu sözcük dilimize mundar olarak geçmiş. Dilimize böyle yerleşmiş. Sana daha önceden Bilal'e anlatır gibi uzun cevaplar çok yazmıştım, artık yok öyle. Şarj Türkçeye şarz olarak mı geçmiş?? Karşılaştırılan şeye bak. Hadi iyi geceler kardeş, uzun post kasma okumayacam.

Birincinin ağzı burnu çirkin, ikincisi güzel ama çok makyajlı ve bebek yüzlü değil (konumuz bebek yüzlülerdi) üçüncüsü dudaktan ibaret güzel değil. demek ki neymiş göreceliymiş.

Guzeldi bunlar jooker oyle deme.
Yane senin gosterdigin fotolardan daha guzel o kesin.
O kadarda goreceli degil.

Senin şu anki saç rengin kumral irize yani içinde dorelik olan bir kumral çocukken tahmin ediyorum renginin ne olduğunu

Insan bazen hatasını kabullenmeli. diretince komik oluyor.

Bakın ben size ne diyorum dilimize MUNDAR diye geçmemiş. Tüm sözlüklerde, atasözleri ve deyimler sözlüklerinde, edebi anlamda değerli eski, yeni kitaplarda MURDAR diye geçiyor nasıl ki şarj şarz değil de şarj olarak geçiyorsa, gidin bakın herhangi bir saygın sözlüğe lütfen. Yani hatanızı kabul etmeyi dahi kendinize yediremeyecek kadar düşük mü özgüveniniz? Ben haklıyım bunu siz de biliyorsunuz, şimdi de kendinize yediremediğiniz için saldırıya geçtiniz. Bu direkt olarak suçlu psikolojisinin ürünü. Türkçeye MURDAR OLARAK geçmiş, bunu tartıştığımıza bile inanamıyorum , açın bakın sözlüklere. Şimdi hemen de iyi geceler diyorsunuz haksız olduğunuzu kabul etmemek için

Son düzenleme:
Çok sert atarlanmış ya ne yapsın zor olur dönmek.

Insan bazen hatasını kabullenmeli. diretince komik oluyor.

Ya sorma jooker resmen 2 çarpı 2 4 etmez diyor bir de şimdi siteden çıktı, güya ben saçmalıyormuşum. Bir de ben normalde asla ve asla düzeltmezdim , yanlış bilmesinde de ayıp bir taraf yok, hepimiz bir şeyleri yanlış biliyoruz hayatta. Ama MissCherry'ye öyle yakışıksız bir biçimde çıkışmış ki onu savunmasam olmazdı. İşte insanın hatasını kabul edebilmesi için biraz özgüveni olacak ve biraz da olgun davranabilecek, direkt bana saydırmaya başladı. Yok bilale anlatır gibi, kasma , çıkıyorum, okumucam ki zaten...

ben de misscherry böyle bi hata yapmış olamaz dedim az çok biliyorum onu çünkü ama araştırmadım doğrusu hangisi. Bilmiyordum.
Yazma okumucam Bilal.

ben de misscherry böyle bi hata yapmış olamaz dedim az çok biliyorum onu çünkü ama araştırmadım doğrusu hangisi. Bilmiyordum.
Yazma okumucam Bilal.

sen böyle deyince aklıma bir üye geldi sitenin yarısını engellemişti, ama bütün yazılanlara cevap veriyordu o nasıl oluyorsa, sonra de ben sizi engelledim ki, ben size yazarım siz bana yazamazsınız diyordu
Bu arada konu dışına çıktık, konu sahibi niye böyle bir konu açmış anlamadım.:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…