Niye öyle diyorsun ki kime sorsan çocukken sarışındır da ondan saçlarını sarıya boyamıştırBoyasınlar tabii, bazı esmerlere bakıyorum saçları o kadar güzel boyanmış o kadar doğal olmuş ki orjinal sarışını boyasan bu renk çıkmaz ama işte sarı saç maddi imkan ister, işi bilene gideceksin ki kafan 10 renk olmasın...
benimkinin ne merakı var bilemiyorum.keşfedemedim henüz.
ama benim meraklarım var şöyle değişik göz rengi olan veya beyaz tenli bebek yüzlü kadınlara bakarım, kadına bak ne güzel diye de gösteririm.
Vay anasını,birçok Türk erkeğinin rüyasını yaşamış adam kız da çekicidir kesin? Öyle mi?
Mevzu rahatlıksa evet Rus erkekleri rahattır fakat kabalık yönünden bakarsan Türk erkekleri Rusların yanında melek kalır o derece kaba sabalar :18:
Esleri turkiyeye gider gitmez buldular hemen bitane rus
bana da dermisin
senin konuların ne garipmiş öyle.aa aldattilar yani, pislik herifler ya
evet tatlım ama onada işi bilen küllü gibi zor tonları ayarlayabilen pigmentasyonun babası kuaför lazım ..yok olmuyo yapamıyo diğerleri
çocuktan sarışındım bende dermişim
ama kuzum ben ilk bebekken turuncuymuşum hakkaten sonra kumrallaşmışım
sana çoktan dedim.
ama bebek yüzlüsün diye değil.
ben de bebekken mavi gözlüymüşüm hahahaah.:2:
Aaa kötü bir şey demedim ki ama. Bebek yüzlü olmayan bir güzelsin. :26: Bebek yüzlü mü sanıyordun kendini.ağladım ve üzüldüm
Aaa kötü bir şey demedim ki ama. Bebek yüzlü olmayan bir güzelsin. :26: Bebek yüzlü mü sanıyordun kendini.ay öldüm. seksisin de. Hahah sapık gibi konuştum.
Bebek yüzlü derken miranda kerr mesela.yok bebek yüzlü değilim ki ben şakadan ağladım şımarıklıktan zati
ama ben fotolardakine benzemiyorumbu kadar sivilceli bebe mi olur zaten
bebek yüz nasıl oluyr bir örnek versene bana
Bebek yüzlü derken miranda kerr mesela.
seksi bi ifaden var senin. O yüzden bebek yüzlü bulduklarım seksi gelmiyor miranda gibi. Al sev yani. Başka bir şey değil.
Vallahi ozbeoz bir Hans in agzindan duydum: "Alman erkekleri de aldatiyor".
Ote yandan genelde efendi adamlar, yaninda sevgilisi varken/yokken baska kadinlara bakmaz, g.tu basi oynamaz, net insanlar evlenmek istemiyorsa basindan soyler, yari yolda birakmaz....guvenilir tipler bence, duzgun ve efendi adamlar.
Alamn kadinlari gercekten murdar, aldatma vakalari kadinlarda kesinlikle daha cok. Cok gamsizlari var, sevgilsiinin gozu onunde baskasiyla dans eder, flort eder; barlarda onasir, yatar kalkar.......beterler bence.
o kadar kokoşlar ki güzel olmayanları da aynı ilgi görür.. topuksuz minisiz çıkmazlar dışarı.:d
Eki Görüntüle 1170186 Eki Görüntüle 1170189 Eki Görüntüle 1170190
Şunlar mesela. O kadar gezdim bunları bulabildim güzel ve bebek yüzlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?