Giymek istese giyerdi bence.Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.
Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.
Bana benim beğenimi sordu Norveç, sana sorarsa sen de söylersin.1. tek bebek yuzlu ve guzel.
Jooker hic anlamiyorsun bu islerden o 1. de eh iste idare eder.
Bana benim beğenimi sordu Norveç, sana sorarsa sen de söylersin.
Sun bakalım. :)Simdi benim begenimdekileri fotolari sunarsam ama oyle demezsin jooker.
Guzellik o kadarda goreceli degil.
Guzele iste guzel dersin.
Sen Almanya'larda kala kala Türkçeyi unuttun galiba, ikidir murdar yazıyorsun. MUNDAR o, mundar.
Yahu Norwegian sende de bir güzellik takıntısı var, artık buna kanaat getirdim. Bir konuda da güzel elbise giymiş bir kız hakkında böyle konuşmuştun. Yahu kardeşim sen de giy topuklu mudur mini midir neyse, amma dert ettin.
Genel kullanımı mundar.Almanya'da kalmış ama Türkçesi belli ki sizinkinden daha iyi doğrusu mundar değil 'MURDAR' tıpkı MissCherryBlossom'ın yazdığı gibi. Bu sizin yaptığınız şarj yazan birine o bir kere şarz demek gibi olmuş.
Sun bakalım. :)
Almanya'da kalmış ama Türkçesi belli ki sizinkinden daha iyi doğrusu mundar değil 'MURDAR' tıpkı MissCherryBlossom'ın yazdığı gibi. Bu sizin yaptığınız şarj yazan birine o bir kere şarz demek gibi olmuş.
Mesaj yazma kutusunda gülen suratın altındaki şeye tıkla.resim nasil ekleniyor ?
Genel kullanımı mundar.
aa çok şaşırdım, ben de mundar biliyordum, valla sayenizde oğrenmıs oldum teşekkürler, tdk resmi sitesinden baktım murdarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?