Bu evlilik bitti mi?gurursuzluk mu yapıyorum onunla aynı yerde durarak

Düşüncelerimi ilk mesajda dedim ama şunu söylemeden duramıycam .Adam işten aç ve yorgun gelmiş önüne bir tas çorba koymak yerine hadi beni eve götür demişsiniz .Aç aç uyumuş ,kalkmış yine aç aç sizi eve götürmüş sonra adama dönüp ağzın kokuyor demişsiniz.Adam uyurken düdüklüde mercimek çorbası 10 dakika ,bir makarna yapmak 10 dakika bu kadar mı adamdan nefret ediyorsunuz??? Adam zaten bana ziyafet sofrası kur demiyor işten aç ve yorgun gelmiş yemek yapmadım deyince yine susmuş gitmiş yatmış

Aa merak ettim nasil bir içeriği var kitabın?

Eşiniz ne is yapiyor da her gun işten gelip 2 saat yatıyor? Ben de yakin zamanda taşındım ve bütün gün evde eşya toplama kısmı bendeydi çünkü eşim işe gidiyordu bense kendi işim oldugu icin o dönem müşteri almadım rahat rahat ev işleriyle ilgilendim. Düşünüyorum yani alt tarafı standart mesaisine gidiyorken eşim ben ev toplasam hele ki bir de bebek olsa evde, eşim de gelip triplere girse ben de ağzına s.crm yani. Erkek adam bu kadar minnoş olur mu yahu nedir bu? Kalktın açsın, giderken yemek alalım demis kadın al ye zikkimlan işte. Hem yemeyip hem trip atıyor, yaptigi sey dogru değil. Gerçekten hak verenleri anlayamadım. Ayrica kotu laf eden kotu laf ısıtır. Karısına s.kt gt derken iyi karisliginda küfür duyunca mı isler dönülmez noktaya geliyor?
Neyse sizin ilişki cok yıpranmış. Belki işe başlayıp dengeleri iki çalışan ebeveyn noktasına çekmek faydalı olur. Tahammuller de azalmış, kaybetme korkusu kalmamış. Sevgi? Bilemiyorum kötü olmuş.

Sen bilirsin ama bu şekildeki davranış anca evde kaosa sebep olur. İşte çalışmaya başlayınca da söyleyeceksin söyle yapalım ben çok yoruluyorum diye, ama eve gelince hurra üstüne negatiflik atan birinden insan kaçıyor haberin olsun

Al seni vur kocana. Saygının bittiği evlilik yürümez. İkinizin de birbirinize saygısı yok.
Ben boşluğuma geldi ,bir anda öfkeden dedim gibi laflara inanmıyorum. İnsanın içindeki neyse diline vuruyor. İkinizin de birbirinizle sorunu var.

Konu sahibi kusura bakmayın ama yemeksiz ev olmaz
O adamın bir işten gelme saati var ve siz bunu biliyorsunuz
İşten yorgun gelmiş aç yatmış aç kalkmış tabii ki ağzı kokar
Siz tüm gün evde oturup o gelince de gitmek istemişsiniz bir patates kızartması kaç dk sürer o gelmeden hazır edin yesin ne var sanki kendinizde diyorsunuz açken böyle oluyor diye bende açken inanılmaz gergin olurum mümkün mertebe aç kalmam
Yani hatalisiniz üzgünüm bir patates kızartması bir çay 15 dk almaz bunu da çocuk sebebiyle yapamazdım demeyin bir tavaya iki yumurta kırmak veya menemen yapmak ya da aşkım idare et deyip kahvaltılık çıkarmak misal makarna yapmak bunlar 15 dakika sürmez ama gerçekten işten aç geliyor olması sizi üzmüyor mu mesela beni üzer

Devamını da okuyun, en yakınına bile tiksinir gibi söylenmez bu. Samimisin karı kocasın diye milletin ağzına s.çmaya hakkımız yok sonuçta. Güzellikle sorulabilir şeyleri böyle sormak mı mantıklı ya? Kocan sana ıyy ağzın kokuyo dese nasıl kırılırsın kim bilir saçma sapan savunmayın şimdi. Yetmemiş bide oç demiş neyini savunuyosun

Konu yemek değil aslında zaten işten gelince yemek istemiyo uyuyup uyanıp öyle yiyodu dışarıdan söylüyorum 2 gündür onla ilgili sıkıntı yok uyanınca söylüyodum ne istediğini sorup ve kendi eve gidelim bırakalım çıkınca yerim dedi ama sinirliydi açlıktan dolayı o nedenle onu yazdım

Detaylara hakim degilim ama adam isten geliyor tasincaz diye yemek yapmadim diyorsunuz siz ne yiyorsunuz cocugunuz ne yiyor? Yapmiyorsaniz bile adami uyandirmadan eve siparis verseydiniz uyandirir hadi kalk birseyler soyledim yiyelim de eve gidelim derdiniz
Ac olan insanin agzi kokar yani esinizden buram buram koku gelse bile icinizden e adam ac kokar tabi der gecerdiniz
Adamin yuzune dank dank konusmaya gerek var miydi
Acken zaten agresif diyorsunuz sizde biraz sabir siniyorsunuz yani

Saçmalamişlar ya.ben de şok oldum yorumlara.sqnki koskoca adam değil de küçük çocuktan bahsediyorlar.resmen kocanın karnını zamanında doyurmazsan başına bunlar gelir demişler.
Ay evet sinir oldum. kokuyor cümlesini erkek kursa kadın aynı tepkileri verse yerin dibine sokulur ama ne hikmetse kadın yapınca neden alttan almadın olmuş. Ev taşıması varmış sonuçta kadın da çalışmış yemek yapmak zorunda mı gitsin bi zahmet dışarıdan söylesin,bir de yolda bırakmış kadını..çıldırmışlar

Açken sinirli oluyorsa ve madem bu aralar taşınma sebebiyle evde yemek yapılamıyor elleri armut toplamıyordur, işten dönerken size de kendisine de yemek alabilir ama problem açlıktan sinirlenme değil, karşılıklı tahammül yok.
Siz onun uyumasını kafaya takıyorsunuz belki başka hareketleri de vardır onları sorun ediyorsunuz yıllardır, o da sizin hal hareketlerinize ağzınızdan çıkanlara kafayı takıyor, o kadar ki artık ikinizde ağzınızdan çıkanların dozunu ayarlayamıyorsunuz birbirinize küfür edecek seviyeye gelmişsiniz.

Dün ağzınızdan çıkmaya ramak kalan küfür yarın bir kavgada çıkacak, aranızdaki bu tahammülsüzlük sözlü şiddetten fiziksel şiddete evrilir, o yüzden bilmem eşiniz kabul eder mi ama çift terapistine başlamanız iyi olur, kabul etmezse ikinizde karnınızı iyice doyurun uykularınızı alın yorgunluğunuzu atın, birbirinizde memnun olduğunuz ve olmadığınız taraflarınızı konuşun uzlaşmaya çalışın.

Ay sanki çalışan tek insan o yani o gün de tolere edip dışarıdan söyleselermiş

Ee o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır ya

Konuyu dikkatle olursanız adam zaten dışarıdan söylüyormuş kaç gündür o konuda sıkıntı yok,kadında kendine söyleyebiliyor yani adam gelmeden siparişi verebilirdi,çünkü işten çok yorgun gelmiş yemek olmadığını görünce vurmuş kafayı yatmış.Konu sahibi adam uyurken bile isteyebilirdi yazık aç aç uyudu diye , sonrasında iğrenerek ağzın kokuyor demenin mantığı yok.

Taşınıcaz diye niye evde yemek yapılmadığını anlamadım çocuk ne yiyo o evde siz bütün gün evde napıyosunuz?
karnı aç uykudan uyanmış adamın ağzı lavanta mı kokacaktı?
Sizin evliliğinizde bir gariplik var ama eski son konunuzda da çocuğun eline altın kesesini vermiş oynatıyodunuz içinden altın kaybolmuştu.he muhtemelen adam almış bozdurmuş üste çıkmıştı ama siz hala adamı koruyodunuz.
Adam sinirli gergin, sizin de insanı çıldırtır bir tarafınız var. Hareketlerinizin ve laflarınızın ayarı yok karşılıklı. Tencere kapak gibisiniz aslında ama bir de çocuğu mahvediyorsunuz ortanıza almış.

Ee o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır ya
Evet bu konudaki yorumlar şaka gibi gerçekten.insan düşmanını sokakta bırakıp gitmez.bu ne demektir ya? Üstelik kucağında bebekle.düşmanin olsa o yol bitene kadar sabredersin.eee o da kocasını aç bırakmasaymış, yemek söyleyecekse bile adam uyanmadan söyleseymiş falan diyenler var.bugün bizimkilerin başına taş falan mı düştü anlamadım.ya da dalga mı geçiyorlar hep bir ağızdan?

Yok canım, siz niye hatalı olasınız. Sütte leke var siz de yok maşallah.

evin önüne bıraktı ama anahtarım yok diyip arabadan indim gelir sandım bastı gitti onun ev anahtarı araba anahtarıyla aynı anahtarlıkta takılıydı

Şimdi konuşuyor, ben bu olaylardan sonra sinir krizi geçirir gibi (belki de öyleydi) başka oda da gittim yastığı bastırıp bağırdım ağladım kendimi durduramadım.
içeri gel diye tehdit ederek çağırıyo bak bi daha ben sana gelmem diye bu sefer gittim sinirden gülüyo manyak mısın sen bu hareketler ne diye şakaya vurarak öyle biraz konuşmaya başladı bi de taşınıcaz mecbur eşyalar ortada kaldı topladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…