- 1 Ocak 2022
- 4.719
- 17.535
- 158
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Aa merak ettim nasil bir içeriği var kitabın?Bence evliliğiniz bitmemiş.
-"Birlikte iyi hissetmek " kitabında tam ikiniz için uygun bir kitap.
-Kendi kendine terapilerden olan kitap terapisi "Bibliyografi"nin diğer terapilerlele eşdeğer bir faydası kanıtlandı.
-Bu kitabın çözüm bulacağını düşündüğüm en iyi çift sizsiniz. Kitabı okuduktan sonraki yorumunuzu heyecanlı bekliyor olacağım. Eğer okumazsanız geriye kalan şey olarak alanında çok iyi bir çift terapisi çok etkili olacak.
İşten gelince uyuması benim için sinir bozucu bir şey o saatte uyuyup sonra geç saate kadar oturuyo ben ondan önce uyuyorum bu sefer ve ben de çalışıcam yakında ücretsiz iznim bitecek ben de uyursam olur mu yemeği kim hazırlıywcak çocuğumuza kim bakacak uykuya bayılır kendisi o zaman bile diyecek ben biliyorum
Al seni vur kocana. Saygının bittiği evlilik yürümez. İkinizin de birbirinize saygısı yok.yeni eve taşınacaktık ben hevesle arabayla bir iki eşya götürelim dedim kırılacak ya da paketlenmeyecek bir iki bişey hem de evi tekrar görürüm diye kendimce hevesliyim.
Eşim akşam 5.30 işten eve gelince yatıcam dedi ben kızınca bana sorun çıkarma yatıp dinlenicem yoruldum dedi. Sonra uyandırdım 7 gibiydi acıktı yemek yoktu çünkü taşınacağız uğraşmıyorum dışardan yer diye.
Önce eve gidelim dedi kendisi. Gittik eşyaları koyduk. Sonra yanına gidince bana bi kötü koku geldi öf ağzın kokuyo dedim. Bi anlık demiş oldum bunu.
ben miyim bunu diyen bana bağırdı yanımda 21 aylık çocuğum korktu ağladı kafasızsın sen dedi ne diyeceğini bilmiyosun salaksın bu gibi sözleri tekrarlayıp bağırdı aşağı indik arabaya bindik arabadan korktuğumu biliyo beni korkuttu sonra yemek yemeye gidicez konu kapanır sandım tam o taraflara giderken ben seninle uğraşamam dedi eve sürdü ben kendi anahtarımı almamıştım anahtarım yok dedim sonra böyle davrandı diye arabadan indim çocuğu kucağıma aldım arabayı bastı gitti ben çocukla dışarda kaldım onla yürüdüm öyle ağlayarak. yarım saat sonra geldi yoldan aldı beni. Bebeği uyuttum gel diye çağırdı ben gitmeyince bak bi daha çağırmam gelmem dedi. ( hep tartışmalarımızda güya barışmak amacıyla gel diye çağırır ama hep ben kendimi ispat etmeye çalışırken şundan dedim bundan yaptım gibi açıklamalar yaparken bulurum kendimi o nedenle gitmedim)
Ayrı uyudu, sabah oldu suratsız yüzüme bakmyo. Sen beni sahipsiz mi saf mı sandın bana nası böyle davranırsın dedim. Sen de kokuyosun ben sana söylüyo muyum dedi söyleseydin ne var bunda dedim kendimde diyorum ter koktum iyice duşa giremedim gibi laflar söyliyorum kendime zaten dedim. Ben onu çok aşağılamışım olmadık durduk yerde demişim evet dedim de bu mudur sizce tepki böyle mi olmalıydı?
Ben bağırıp çağırınca bana s..tir git dedi. Ben de or.p ço.. diyecektim yeminle öyle anlık oldu ki 5 senelik evliliğimde böyle sözler kullanmadım ben somra devamını getirmedim. Böyle bok gibi bi evlilik oldu yani ben sinir krizi geçirdim şimdi o lafı kullanıyo sen bana bunu dedin diye
bi de bu acıkınca böyle birine dönüşüyo ben mi hatalıyım yani bu aşağılamak mı oldu bi anda öyle olduysa bile böyle tepkiler normal mi.
Devamını da okuyun, en yakınına bile tiksinir gibi söylenmez bu. Samimisin karı kocasın diye milletin ağzına s.çmaya hakkımız yok sonuçta. Güzellikle sorulabilir şeyleri böyle sormak mı mantıklı ya? Kocan sana ıyy ağzın kokuyo dese nasıl kırılırsın kim bilir saçma sapan savunmayın şimdi. Yetmemiş bide oç demiş neyini savunuyosunAy sizi de anlamıyorum yani,koca diyebilir sinir anında ama kadın diyemez mi? Ağzından kaçırmış işte kokuyor lafı,ne büyütüyor da çocukla karısını yolun ortasında bırakıyor? Bırakın erkeklere olan bu iltimasları,şaşırmayın ya aaa
Konu yemek değil aslında zaten işten gelince yemek istemiyo uyuyup uyanıp öyle yiyodu dışarıdan söylüyorum 2 gündür onla ilgili sıkıntı yok uyanınca söylüyodum ne istediğini sorup ve kendi eve gidelim bırakalım çıkınca yerim dedi ama sinirliydi açlıktan dolayı o nedenle onu yazdımKonu sahibi kusura bakmayın ama yemeksiz ev olmaz
O adamın bir işten gelme saati var ve siz bunu biliyorsunuz
İşten yorgun gelmiş aç yatmış aç kalkmış tabii ki ağzı kokar
Siz tüm gün evde oturup o gelince de gitmek istemişsiniz bir patates kızartması kaç dk sürer o gelmeden hazır edin yesin ne var sanki kendinizde diyorsunuz açken böyle oluyor diye bende açken inanılmaz gergin olurum mümkün mertebe aç kalmam
Yani hatalisiniz üzgünüm bir patates kızartması bir çay 15 dk almaz bunu da çocuk sebebiyle yapamazdım demeyin bir tavaya iki yumurta kırmak veya menemen yapmak ya da aşkım idare et deyip kahvaltılık çıkarmak misal makarna yapmak bunlar 15 dakika sürmez ama gerçekten işten aç geliyor olması sizi üzmüyor mu mesela beni üzer
Ay evet sinir oldum. kokuyor cümlesini erkek kursa kadın aynı tepkileri verse yerin dibine sokulur ama ne hikmetse kadın yapınca neden alttan almadın olmuş. Ev taşıması varmış sonuçta kadın da çalışmış yemek yapmak zorunda mı gitsin bi zahmet dışarıdan söylesin,bir de yolda bırakmış kadını..çıldırmışlarSaçmalamişlar ya.ben de şok oldum yorumlara.sqnki koskoca adam değil de küçük çocuktan bahsediyorlar.resmen kocanın karnını zamanında doyurmazsan başına bunlar gelir demişler.
Ben bana hakaret edip üstüne küsüp susup oturdu mu dayanamıyorum eskiden sarılırdı korkardı üzülmemden o sustukça gidip ben bağırıyorum ağlıyorum önceden tam tersi o peşimden gelirdi yanlış yaptığımu bile bile yapıyorum dayanamıyorum
Açken sinirli oluyorsa ve madem bu aralar taşınma sebebiyle evde yemek yapılamıyor elleri armut toplamıyordur, işten dönerken size de kendisine de yemek alabilir ama problem açlıktan sinirlenme değil, karşılıklı tahammül yok.İşten gelir gelmez uyuyacağım diyo ben zaten geldiğinde ne istediğini sorup yemek söylüyorum kendi hemen uyumak istedi,
Aslında konu yemek değil sadece açlıktan bana sinirlenmesi ben ona demiştim giderken alırız diye bunu biliyodu zaten
Ay sanki çalışan tek insan o yani o gün de tolere edip dışarıdan söyleselermişKonu sahibi kusura bakmayın ama yemeksiz ev olmaz
O adamın bir işten gelme saati var ve siz bunu biliyorsunuz
İşten yorgun gelmiş aç yatmış aç kalkmış tabii ki ağzı kokar
Siz tüm gün evde oturup o gelince de gitmek istemişsiniz bir patates kızartması kaç dk sürer o gelmeden hazır edin yesin ne var sanki kendinizde diyorsunuz açken böyle oluyor diye bende açken inanılmaz gergin olurum mümkün mertebe aç kalmam
Yani hatalisiniz üzgünüm bir patates kızartması bir çay 15 dk almaz bunu da çocuk sebebiyle yapamazdım demeyin bir tavaya iki yumurta kırmak veya menemen yapmak ya da aşkım idare et deyip kahvaltılık çıkarmak misal makarna yapmak bunlar 15 dakika sürmez ama gerçekten işten aç geliyor olması sizi üzmüyor mu mesela beni üzer
Ee o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır yaDevamını da okuyun, en yakınına bile tiksinir gibi söylenmez bu. Samimisin karı kocasın diye milletin ağzına s.çmaya hakkımız yok sonuçta. Güzellikle sorulabilir şeyleri böyle sormak mı mantıklı ya? Kocan sana ıyy ağzın kokuyo dese nasıl kırılırsın kim bilir saçma sapan savunmayın şimdi. Yetmemiş bide oç demiş neyini savunuyosun
Konuyu dikkatle olursanız adam zaten dışarıdan söylüyormuş kaç gündür o konuda sıkıntı yok,kadında kendine söyleyebiliyor yani adam gelmeden siparişi verebilirdi,çünkü işten çok yorgun gelmiş yemek olmadığını görünce vurmuş kafayı yatmış.Konu sahibi adam uyurken bile isteyebilirdi yazık aç aç uyudu diye , sonrasında iğrenerek ağzın kokuyor demenin mantığı yok.Ay evet sinir oldum. kokuyor cümlesini erkek kursa kadın aynı tepkileri verse yerin dibine sokulur ama ne hikmetse kadın yapınca neden alttan almadın olmuş. Ev taşıması varmış sonuçta kadın da çalışmış yemek yapmak zorunda mı gitsin bi zahmet dışarıdan söylesin,bir de yolda bırakmış kadını..çıldırmışlar
Uygulanması için "iletişim kiti" sunuyor. İddia ediyorum karşı tarafla olan iletişim hatalarını %80 düzenleyecektir. İşe yaramadığını hiç görmedim.Aa merak ettim nasil bir içeriği var kitabın?
Evet bu konudaki yorumlar şaka gibi gerçekten.insan düşmanını sokakta bırakıp gitmez.bu ne demektir ya? Üstelik kucağında bebekle.düşmanin olsa o yol bitene kadar sabredersin.eee o da kocasını aç bırakmasaymış, yemek söyleyecekse bile adam uyanmadan söyleseymiş falan diyenler var.bugün bizimkilerin başına taş falan mı düştü anlamadım.ya da dalga mı geçiyorlar hep bir ağızdan?Ee o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır ya
Yok canım, siz niye hatalı olasınız. Sütte leke var siz de yok maşallah.yeni eve taşınacaktık ben hevesle arabayla bir iki eşya götürelim dedim kırılacak ya da paketlenmeyecek bir iki bişey hem de evi tekrar görürüm diye kendimce hevesliyim.
Eşim akşam 5.30 işten eve gelince yatıcam dedi ben kızınca bana sorun çıkarma yatıp dinlenicem yoruldum dedi. Sonra uyandırdım 7 gibiydi acıktı yemek yoktu çünkü taşınacağız uğraşmıyorum dışardan yer diye.
Önce eve gidelim dedi kendisi. Gittik eşyaları koyduk. Sonra yanına gidince bana bi kötü koku geldi öf ağzın kokuyo dedim. Bi anlık demiş oldum bunu.
ben miyim bunu diyen bana bağırdı yanımda 21 aylık çocuğum korktu ağladı kafasızsın sen dedi ne diyeceğini bilmiyosun salaksın bu gibi sözleri tekrarlayıp bağırdı aşağı indik arabaya bindik arabadan korktuğumu biliyo beni korkuttu sonra yemek yemeye gidicez konu kapanır sandım tam o taraflara giderken ben seninle uğraşamam dedi eve sürdü ben kendi anahtarımı almamıştım anahtarım yok dedim sonra böyle davrandı diye arabadan indim çocuğu kucağıma aldım arabayı bastı gitti ben çocukla dışarda kaldım onla yürüdüm öyle ağlayarak. yarım saat sonra geldi yoldan aldı beni. Bebeği uyuttum gel diye çağırdı ben gitmeyince bak bi daha çağırmam gelmem dedi. ( hep tartışmalarımızda güya barışmak amacıyla gel diye çağırır ama hep ben kendimi ispat etmeye çalışırken şundan dedim bundan yaptım gibi açıklamalar yaparken bulurum kendimi o nedenle gitmedim)
Ayrı uyudu, sabah oldu suratsız yüzüme bakmyo. Sen beni sahipsiz mi saf mı sandın bana nası böyle davranırsın dedim. Sen de kokuyosun ben sana söylüyo muyum dedi söyleseydin ne var bunda dedim kendimde diyorum ter koktum iyice duşa giremedim gibi laflar söyliyorum kendime zaten dedim. Ben onu çok aşağılamışım olmadık durduk yerde demişim evet dedim de bu mudur sizce tepki böyle mi olmalıydı?
Ben bağırıp çağırınca bana s..tir git dedi. Ben de or.p ço.. diyecektim yeminle öyle anlık oldu ki 5 senelik evliliğimde böyle sözler kullanmadım ben somra devamını getirmedim. Böyle bok gibi bi evlilik oldu yani ben sinir krizi geçirdim şimdi o lafı kullanıyo sen bana bunu dedin diye
bi de bu acıkınca böyle birine dönüşüyo ben mi hatalıyım yani bu aşağılamak mı oldu bi anda öyle olduysa bile böyle tepkiler normal mi.
evin önüne bıraktı ama anahtarım yok diyip arabadan indim gelir sandım bastı gitti onun ev anahtarı araba anahtarıyla aynı anahtarlıkta takılıydıEvet bu konudaki yorumlar şaka gibi gerçekten.insan düşmanını sokakta bırakıp gitmez.bu ne demektir ya? Üstelik kucağında bebekle.düşmanin olsa o yol bitene kadar sabredersin.eee o da kocasını aç bırakmasaymış, yemek söyleyecekse bile adam uyanmadan söyleseymiş falan diyenler var.bugün bizimkilerin başına taş falan mı düştü anlamadım.ya da dalga mı geçiyorlar hep bir ağızdan?
Şimdi konuşuyor, ben bu olaylardan sonra sinir krizi geçirir gibi (belki de öyleydi) başka oda da gittim yastığı bastırıp bağırdım ağladım kendimi durduramadım.Açken sinirli oluyorsa ve madem bu aralar taşınma sebebiyle evde yemek yapılamıyor elleri armut toplamıyordur, işten dönerken size de kendisine de yemek alabilir ama problem açlıktan sinirlenme değil, karşılıklı tahammül yok.
Siz onun uyumasını kafaya takıyorsunuz belki başka hareketleri de vardır onları sorun ediyorsunuz yıllardır, o da sizin hal hareketlerinize ağzınızdan çıkanlara kafayı takıyor, o kadar ki artık ikinizde ağzınızdan çıkanların dozunu ayarlayamıyorsunuz birbirinize küfür edecek seviyeye gelmişsiniz.
Dün ağzınızdan çıkmaya ramak kalan küfür yarın bir kavgada çıkacak, aranızdaki bu tahammülsüzlük sözlü şiddetten fiziksel şiddete evrilir, o yüzden bilmem eşiniz kabul eder mi ama çift terapistine başlamanız iyi olur, kabul etmezse ikinizde karnınızı iyice doyurun uykularınızı alın yorgunluğunuzu atın, birbirinizde memnun olduğunuz ve olmadığınız taraflarınızı konuşun uzlaşmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?