Bu evlilik bitti mi?gurursuzluk mu yapıyorum onunla aynı yerde durarak

Adam çok höt zöt biri gibi geldi bana. Yemeği niye hep sizden bekliyor kendi niye yapmıyor ev işlerinin yükünü neden tek başınıza yükleniyosunuz? Eminim çocukla da pek ilgilenmiyodur. Her şeyi geçtim size bağırıp sizi hemen sindirebiliyor, korkutabiliyor. Kocanız değil de babanız, sanki bir büyüğünüz gibi bir rolde kendisi bu ilişkide. Küfürleşme kısımlarına hiç girmicem bile evlilikte saygı bittikten sonra geriye ne kalıyor ki boşanın gitsin daha 5 yıllık evlilikte ne raddelere gelinmiş…

Ee o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır ya
Ne hayırdır pardon? Ne anlatıyosun ablacım? Sen kime neye hayırdır çekiyosun? Adam haklı kadın haksız mı demişim. İkisininde suçlu olduğu yerleri söylemişim. Kadın diye her bokta haklı değil haddinizi bilin artık

Boyle durumlarda bir ekmek arasi peynir, domates idare edilir yani, ne olacak sonucta karin doyurma, illa yemek arayan biri mi diye dusundum ben de. Iki tarafin da birbirine tahammulu kalmamis sanki.

Kuzum "yorum sayısı x 2 = emoji sayısı" formülü tutmayan üyelerin çoğunda "kişilik bozukluğu" emareleri gözlemleniyor o yüzden çamura taş atmaya eneji harcamayalım.

Karısını kucağında bebesiyle sokak ortasında arabadan indiren ve üstelik evin anahtarı olmadığıni bildiği halde bunu yapan adama mi merhamet gostericek? Sence o adamda merhametin esamesi var mı?

Boyle durumlarda bir ekmek arasi peynir, domates idare edilir yani, ne olacak sonucta karin doyurma, illa yemek arayan biri mi diye dusundum ben de. Iki tarafin da birbirine tahammulu kalmamis sanki.
Bana da öyle geldi saygı/tahammül biteli çok olmuş. Bu ne ilk ne de son küfürleşmeleri büyük ihtimalle

İşten gelince uyumak normal, bazen insan o gün çok yoğun geçiyor uyumak istiyor. Benim eski eşimde bazen uyuduğumda etmediği laf kalmazdı çok sinir olurdum. İnsanlar evinde de rahat rahat uyuyamıyorsa napacak . Bence siz de baskın ve dediğim dedik birisisiniz. Sizin evliliğinizi uzun süreceğini düşünmüyorum.

Ve eşinize ağzın kokuyor demeniz çok yanlış, çok itici bir davranış. Erkekler tamam bizim kadar duygusal değil ama onların da gururu var. Adam çalışıyor geliyor ve siz uyuyunca uyanınca ağzın kokuyor demeniz çok kaba. Ben asla böyle bir şeyi eski manyak eşime demedim, demem de. Biz çok kavga ettik ama ona ne bi küfür ne de böyle bir kelime kullandım.Bu evlilikte bence çok daha farklı sorunlar var Siz de zor bir insansınız

Sokakta bırakmamış ki evin önünde bırakmış,konu sahibi drama yapıyor

Bahsettiğim konuşma bu değil ama, başka bir gün yine kavga yaşadığınızda aynı küsmeler, küfürler, sinirle arabanın gazına basmalar devam edecek, benim söylediğim konuşma sorunlarınıza köklü çözüm bulma konuşması.

Karısını kucağında bebesiyle sokak ortasında arabadan indiren ve üstelik evin anahtarı olmadığıni bildiği halde bunu yapan adama mi merhamet gostericek? Sence o adamda merhametin esamesi var mı?
Adam sokakta bırakmamış yaza yaza yoruldum kapının önünde bırakmış,Adama or....çocuğu dediği kısmıda görmemişsiniz sanırım.Hem cinsimi gömme derdinde değilim konu sahibi konuştukça adam kadar onunda suçlu olduğunu görüyorum

Evet ağlamamak lazım imiş..
Bunu yolu da karşındaki kişinin senin gibi olmadığını senin en değerli parçan olmadığını kabul etmek. Ben eski eşime sanki kendim gibi bakıyordum, ona o derece aittim çok saf ve yanlış bir bakış açısı imiş.

İleride hayatıma biri gelse onun farklı biri olduğunu, her şeyi yapabilecek kapasitede olduğunu, iyi olduğu kadar bir gün kuyumu da kazabilecegini aklımdan hiç çıkarmayacağım.

Bir erkeğe kalbini tümden vermemek lazım. Bir gün ilişkiden gidilme ihtimali olduğunu hep aklında tutarsan unutmazsan ağlamazsın da. Evet üzülürsün ama ağlayacak kadar değil. Bunu beynime kazıdım. Kötü deneyimlerden çok şey öğreniyormuşsun. Biten evliliğimden çok yararlı dersler öğrendim, bu derslerin yüzde birini ileride uygulayabilirsem büyük ihtimal bir daha bir erkeğin karşısında ağlayacak duruma gelmem.

Son düzenleme:
Ikiniz de duygularınızı kontrol edemiyorsunuz gibi. Haliyle düzgün iletişim de kuramıyorsunuz. Önce sakinleşmek lazım. Sonrasında birbirinizden rahatsız olduğunuz konuları konuşmanız lazım. İçinizde bu konular biriktirse eşinizle birbirinizi kırmaya devam edersiniz. Eşinizle evlilikte birbirinize saygınız biterse o evlilik biter.

Kapının önü sokak olmuyo mu? Keşke yormayaydin kendini yaza yaza, ikisi de aynı şey çünkü Kadının anahtarı yoksa dışarda =sokakta kalmıştır.

O.. Çocuğu vs tabii ki düzgün bir konuşma değil. Fakat ikisi de birbirine küfreden saygısız bir çift belli ki. Anasına, dedesine, 7 sülalesine küfretse bir baba karısını ve evladını sokakta öylece bi-ra-ka-maz. Nokta... Eve girsin, güvende olsun istediği afrayi afrayi yapsın.

Kavgada bazı şeyler vardır, iki tarafında suçu olsa o şeyi yapan en suçlu sayılır. Mesela iki arkadaş tartışırken ağzına geleni söylese, ilk yumruğu atan suçlu sayilir çünkü olayı fiziksele çevirmiştir. Artık orda kim kime ne laf etti bakılmaz.

Ay çok uzun anlatırdın be ablacım yazarken yoruldum ben de senin gibi

Zaten nereden tutsan elinde kalır konu sahibi hemen eşinin geri döndüğünü yazmış,yani olayları biraz ab art mış

Bence esiniz bu patavatsiz konusmalar sebebiyle dolup tasmis gibi geldi. Esim bana boyle tiksinirek bu cumleyi kursa cok kirilirdim çünkü agiz kokmasi cok dogal insani bir sey herkesin sabah uyandiginda acken oluyordur elbet ama esler birbirlerine boyle bisey demiyordur dememeli. Bence siz hep bu tarzda potlar kiriyorsunuz kimse istemez boyle konusan biriyle vakit gecirmek biraz saygili olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…