- 3 Şubat 2018
- 6.679
- 25.461
- 548
- 28
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Ne hayırdır pardon? Ne anlatıyosun ablacım? Sen kime neye hayırdır çekiyosun? Adam haklı kadın haksız mı demişim. İkisininde suçlu olduğu yerleri söylemişim. Kadın diye her bokta haklı değil haddinizi bilin artıkEe o da ona s*ktır gıt demıs? Yolda bırakmış bebeğiyle? Bağırmış çağırmış? Bunları erkek yapınca yorgun,sinirli,aç oluyor da kadın olunca neden olmuyor? Hayırdır ya
Ay kes zırvalamaNe hayırdır pardon? Ne anlatıyosun ablacım? Sen kime neye hayırdır çekiyosun? Adam haklı kadın haksız mı demişim. İkisininde suçlu olduğu yerleri söylemişim. Kadın diye her bokta haklı değil haddinizi bilin artık
Boyle durumlarda bir ekmek arasi peynir, domates idare edilir yani, ne olacak sonucta karin doyurma, illa yemek arayan biri mi diye dusundum ben de. Iki tarafin da birbirine tahammulu kalmamis sanki.Adam çok höt zöt biri gibi geldi bana. Yemeği niye hep sizden bekliyor kendi niye yapmıyor ev işlerinin yükünü neden tek başınıza yükleniyosunuz? Eminim çocukla da pek ilgilenmiyodur. Her şeyi geçtim size bağırıp sizi hemen sindirebiliyor, korkutabiliyor. Kocanız değil de babanız, sanki bir büyüğünüz gibi bir rolde kendisi bu ilişkide. Küfürleşme kısımlarına hiç girmicem bile evlilikte saygı bittikten sonra geriye ne kalıyor ki boşanın gitsin daha 5 yıllık evlilikte ne raddelere gelinmiş…
Kuzum "yorum sayısı x 2 = emoji sayısı" formülü tutmayan üyelerin çoğunda "kişilik bozukluğu" emareleri gözlemleniyor o yüzden çamura taş atmaya eneji harcamayalım.Ne hayırdır pardon? Ne anlatıyosun ablacım? Sen kime neye hayırdır çekiyosun? Adam haklı kadın haksız mı demişim. İkisininde suçlu olduğu yerleri söylemişim. Kadın diye her bokta haklı değil haddinizi bilin artık
Gerçekten kimisine laf anlatılmıyormuşKuzum "yorum sayısı x 2 = emoji sayısı" formülü tutmayan üyelerin çoğunda "kişilik bozukluğu" emareleri gözlemleniyor o yüzden çamura taş atmaya eneji harcamayalım.
Karısını kucağında bebesiyle sokak ortasında arabadan indiren ve üstelik evin anahtarı olmadığıni bildiği halde bunu yapan adama mi merhamet gostericek? Sence o adamda merhametin esamesi var mı?Allah aşkına bu kadar da prenses olmayın. Karşınızda ki hayat arkadaşınız.
Onunda mutlaka hataları var ama siz de tüy dikmişsiniz.
Taşınıyor olsanız bile evde neden bir yemek pişmiyor? Tencere kaynamayan evde hiçbir şeyin bereketi olmaz.
Kimse sizden kuzu çevirme beklemez.
En kötü bir mermek çorbası bir soslu makarna yapsaydınız hadi diyelim o da hiç mümkün değil eşiniz gelmeden yemek siparişini verseydiniz işten yorgun argın gelen adama ilaç gibi gelirdi.
Birlikte bir kahve içer eşyalarınızı keyifle götürürdürdünüz.
Diğer şeylere hiç girmiyorum.
Tamam erkekleri tepemize çıkarmayalım ama merhametsiz de olmayalım.
Bana da öyle geldi saygı/tahammül biteli çok olmuş. Bu ne ilk ne de son küfürleşmeleri büyük ihtimalleBoyle durumlarda bir ekmek arasi peynir, domates idare edilir yani, ne olacak sonucta karin doyurma, illa yemek arayan biri mi diye dusundum ben de. Iki tarafin da birbirine tahammulu kalmamis sanki.
İşten gelince uyumak normal, bazen insan o gün çok yoğun geçiyor uyumak istiyor. Benim eski eşimde bazen uyuduğumda etmediği laf kalmazdı çok sinir olurdum. İnsanlar evinde de rahat rahat uyuyamıyorsa napacak . Bence siz de baskın ve dediğim dedik birisisiniz. Sizin evliliğinizi uzun süreceğini düşünmüyorum.Öncelikle belirteyim ikinizde hatalısınız.
Siz son zamanlarda açtığınız konularda çocuktan sonra böyle olduk diyorsunuz ama çocuk öncesi de aranızda sorunlar varmış, örneğin adam zaten çocuktan önce de işten gelince 1-2 saat uyurmuş bunu hep sorun olarak görmüşsünüz, siz ailenize gittiğinizde eşinizle alakalı sadece olumsuz şeyleri söylermişsiniz bu adamın hiç mi iyi tarafı yoktu da sürekli olumsuz yanlarına odaklanıyorsunuz?
Sizinle içinden gelerek ilgilense bile ilgisinin samimiyetine güvenmiyormuşsunuz, o size siz ona sürekli bir laf söyleme, sonrası tartışmalar, arabayla bir yere gidiyorsanız onun ani gaza basmaları vs, birbirine saygısı tahammülü kalmayan bir çiftsiniz.
O yüzden de birbirinizin bam teline basacak şeyler yapıyorsunuz, saygı yoksa evlilik tükeniyor sizin de evliliğinizin başına gelen bu.
Sokakta bırakmamış ki evin önünde bırakmış,konu sahibi drama yapıyorEvet bu konudaki yorumlar şaka gibi gerçekten.insan düşmanını sokakta bırakıp gitmez.bu ne demektir ya? Üstelik kucağında bebekle.düşmanin olsa o yol bitene kadar sabredersin.eee o da kocasını aç bırakmasaymış, yemek söyleyecekse bile adam uyanmadan söyleseymiş falan diyenler var.bugün bizimkilerin başına taş falan mı düştü anlamadım.ya da dalga mı geçiyorlar hep bir ağızdan?
Bahsettiğim konuşma bu değil ama, başka bir gün yine kavga yaşadığınızda aynı küsmeler, küfürler, sinirle arabanın gazına basmalar devam edecek, benim söylediğim konuşma sorunlarınıza köklü çözüm bulma konuşması.Şimdi konuşuyor, ben bu olaylardan sonra sinir krizi geçirir gibi (belki de öyleydi) başka oda da gittim yastığı bastırıp bağırdım ağladım kendimi durduramadım.
içeri gel diye tehdit ederek çağırıyo bak bi daha ben sana gelmem diye bu sefer gittim sinirden gülüyo manyak mısın sen bu hareketler ne diye şakaya vurarak öyle biraz konuşmaya başladı bi de taşınıcaz mecbur eşyalar ortada kaldı topladık
Adam sokakta bırakmamış yaza yaza yoruldum kapının önünde bırakmış,Adama or....çocuğu dediği kısmıda görmemişsiniz sanırım.Hem cinsimi gömme derdinde değilim konu sahibi konuştukça adam kadar onunda suçlu olduğunu görüyorumKarısını kucağında bebesiyle sokak ortasında arabadan indiren ve üstelik evin anahtarı olmadığıni bildiği halde bunu yapan adama mi merhamet gostericek? Sence o adamda merhametin esamesi var mı?
Evet ağlamamak lazım imiş..Erkeklerin çoğu ağlayan kadından nefret ediyor.ben bunu gözlemledim.kizsan da bağırsan da hakaret de etsen onları ağlamak kadar sinirlendirmiyor. Bütün dengeleri bozuluyor.biz şefkat beklerken onlar daha da sinirlenmiş oluyor.mümkün olduğunca ağlamamak lâzim.
Ikiniz de duygularınızı kontrol edemiyorsunuz gibi. Haliyle düzgün iletişim de kuramıyorsunuz. Önce sakinleşmek lazım. Sonrasında birbirinizden rahatsız olduğunuz konuları konuşmanız lazım. İçinizde bu konular biriktirse eşinizle birbirinizi kırmaya devam edersiniz. Eşinizle evlilikte birbirinize saygınız biterse o evlilik biter.Ben bana hakaret edip üstüne küsüp susup oturdu mu dayanamıyorum eskiden sarılırdı korkardı üzülmemden o sustukça gidip ben bağırıyorum ağlıyorum önceden tam tersi o peşimden gelirdi yanlış yaptığımu bile bile yapıyorum dayanamıyorum
Kapının önü sokak olmuyo mu? Keşke yormayaydin kendini yaza yaza, ikisi de aynı şey çünküAdam sokakta bırakmamış yaza yaza yoruldum kapının önünde bırakmış,Adama or....çocuğu dediği kısmıda görmemişsiniz sanırım.Hem cinsimi gömme derdinde değilim konu sahibi konuştukça adam kadar onunda suçlu olduğunu görüyorum
Zaten nereden tutsan elinde kalır konu sahibi hemen eşinin geri döndüğünü yazmış,yani olayları biraz ab art mışKapının önü sokak olmuyo mu? Keşke yormayaydin kendini yaza yaza, ikisi de aynı şey çünküKadının anahtarı yoksa dışarda =sokakta kalmıştır.
O.. Çocuğu vs tabii ki düzgün bir konuşma değil. Fakat ikisi de birbirine küfreden saygısız bir çift belli ki. Anasına, dedesine, 7 sülalesine küfretse bir baba karısını ve evladını sokakta öylece bi-ra-ka-maz. Nokta... Eve girsin, güvende olsun istediği afrayi afrayi yapsın.
Kavgada bazı şeyler vardır, iki tarafında suçu olsa o şeyi yapan en suçlu sayılır. Mesela iki arkadaş tartışırken ağzına geleni söylese, ilk yumruğu atan suçlu sayilir çünkü olayı fiziksele çevirmiştir. Artık orda kim kime ne laf etti bakılmaz.
Ay çok uzun anlatırdın be ablacım yazarken yoruldum ben de senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?