- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
ben de annesine suc bulup kaderime kufredip veya kadina kinlenip oturmuyorum.Benim kv de ben mutfakta yeni gelinken şş otur o yapcak evlenmek kolay mi diyen insan. Kendini zaten gelistirememis bir kadın çocuğunu ne kadar gelistirebilir ki? Bunun için o kadınında bu bilincte ve kendini gelistirmis olmasi gerekli ama bu cok zor. Bize düşen eşi yontmak. Tabiki bir kadın gibi bekleyemeyiz is yapmasını bunu kendini düstur edinmemis bir adamdan. Toplumsal rolller gereği. Ama ne oldu o roller puff kadin calismazdi o zamanlar ev isi yapardı cocuga bakardi şimdi çalışıyor. O zaman o da o popoyu kaldircak valla 5 kere soylerm gene yaptırım işi anasına mâl etmem bunu kendi algilamak istemiyor aslında icinden hic gelmiyor derim. Dedigim gbi anneler de purupak değil ama o kadina suc bulmak beni 1 gram ilerletmez o yüzden kocadan devam![]()
annesinin yanlislarini goruyorum. bir erkek cocugu yetistirmede bundan 20-30 dene sonra nelere sebep olabilecegini goruyorum. oglum olsa yapmamam gerekne hareketler diye kendime ders cikariyorum. esimle de kavge ede ede degil, tatlilikla kendimi beklentilerimi ifade ede ede yaptiriyorum, ogretiyorum. annesi dedim diye abartmayin yani kadini annem gibi severim. alip vermedigim yok..