Bugün yediklerimmmm
Kahvaltı 10:00
2 rafadan yumurta
1 tane salatalık
13:30 süt çtim temizlik yapıyodum yemek yiyene kadar tok tutsun diye süt içtim çünkü çok acıkmıştım
Öğle 15:30
1 kaşık kadar zeytinyağı koyup biberleri onda kızarttım üzerine de 2 domates vee tabi tuz, baharat (seviyorum bu tarz şeyleri)
Akşam 19:30
1 tabak bulgurlu kabak kavurması (5-6 kaşık ancadır)
Ve kaçamak :18: 4-5 tane patates kızartması yedim ve 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ben ara öğünleri yemeye alıştım ya çok acıkıyorum en çok o zamanlar bozcak gibi oluyorum ya... Yarın da arkadaşımla kahvaltıya gtcez normal kahvaltılık yiyeceğimiz için bozmam
Yine spor zamanı yaklaşıyooooor... Karanlık iyice çöksün de çıkarım dışarıya ya bi ben miyim spor yapmayı sevmiyorum tamam başlayınca rahatlıyorum falan ama o spora başlayana kadar sanki eziyet çekcekmişim gibi geliyor ama başlayınca da kendmi çok rahatlamış hissediyorum kaslarım çalışıyor ya gerçekten mutlu oluyorum ama işte başlayana kadaaarrrr
Canım dikkat et kendine...basın falan donmedi diii miii...tansiyon düşüklüğü falan olmasın...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım yaaa...buna da sukur...Allah tan daha kötüsü olmamis...dikkat et sen kendine...
ben hiç spor yapamıyorum ya sadece işe gelip giderken yaptığım yürüyüş var
Gunaydin sevgili günlük yine tartildim ve 66.3 :) iyi en azindan almamışım sabit kalmışım da 5 gundur Karatay diyeti yapiyorum ve son 3 Gündür 66.3üm tabi ilk giden 1 kg ödem asıl is bundan sonra basliyor yani bugün de boya yapcak bizimkiler tabi bizde temizlik :/ yorulunca yemeklere dalmamam lazım
Öyle iste kizlar ben bu diyet isini basaramicam galiba offf moralim bozuldu ama diyeti bozmicam inat değil mi
Bugün 12de kalktim ve yediklerim
Yağda yumurta (ortadaydi öyle ne kadar yedim bilmiyorum 4 yumurtadan yapmisti 5 kisiydik zaten 1.5 yumurta yi yemisimdir heralde)
Domatesi salatalik
5 tane yeşil 2 tane siyah zeytin
4-5 tane kizarmis fasulye
Bugün de mi abarttim acaba kizartmadan dolayi ve sunu farkettim bizim evde çok kizartma yeniyor yine patates kizarttilar yaaaa ne sagliksiz beslenen bi ailem var
Dün düşündüm benim kilo almamin nedeni ben küçükken annem pastahanede calisiyordu hep tatli falan getiriyordu baklava, pasta, pogaca falan ondan ben boyle oldum
Çok konuştum yine siz neler yaptiniz hic yazmiyorsunuz ?
Karatay gibi düşük karbonhidratli diyetlere alismak bazen ilk etapta zor olabilir. Önemli olan dedigin gibi devam etmek, bozmamak. Ve bence guzel de gidiyorsun.
Fasulye kızartması nasil bir şey? Ilk defa duydum. Taze fasulyeyi mi kizartiyorsunuz?
Merhaba sevgili günlükcük :)
Bu akşam yediklerimi yazdım zaten yeni hedef koydum kendime c.tesiye kadar 65 olursam c.tesi arkadaşımın doğum gününde serbest ilan etcem. Bu sabaha göre verilecek kilo miktarı 1 kilo 300 gram ama bugün yedklerimden sonra ne olur kesin bişey söyleyemiyrum yarın sabah tartılıp bakcam artık 6 günde 1 kilo 300 gram verirsem c.tesi akşam bekle beni pasta kekler, börekleeer gerçi karatay diyeti yapıyorum ama 1 akşam serbest olmanın bi zararı dokunmaz heralde :)
Eğer c.tesi sabah 65 olmamış olursam pasta doğum günnde mecbur yicem de küçük bir dilim anca yerim onun dışnda kısır falan yiyip bozmucam. Zaten oruç sonrası olacağı için pek fazla yiyemem diye düşünüyorum ama ynede bunu motive amaçlı kullanıyorum :)
Aynen ya dün ve bugün zorlandım. Bugün zorlandım çüünkü iş yaptık falan birde mangal yaptık yanına pilavla patates kızarttılar bide salata vardı zaten en sevdiğim dörtlü mangal et, pilav, patates kızartması, salata tabi ben pilavdan 1 kaşık bile almadım patatesten de yedim vallahi ama öyle çok yemedim
Evet taze fasulyeyi kızartıyosun ama ince olanları hani küçükler oluyor ya daha taneleri pek olmayan onları :) Dene bir ara güzel oluyor tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?