Ne kusuru canım ya :))
Çok teşekkürler artık evdekilerle bunları harmanlayıp bişeyler yapcam. evet haklısın et tüketmek lazım dyetisyenn verdiği listede de öyleydi de işte olmuyor sürekliDün öğlen 1 tabak bulgur pilavı ve 1 tabak taze fasulye yedim çok yedim diye akşam sadece salata yememe rağmen bugün 67.3düm. O yüzden sabah sadece süt içiyorum.
Yeni bir taktik geliştirdim kendme haftada 1 kilo vercem kendimi şartlandırdım haftaya salı 66 olmaya çalışcam ben böyle haftada 1 kilo vercem diye şartlayınca diyelim haftanın dolmasına 3 gün kaldı ve 1 kilo verememişim acayip azimleniyorum spora dadanıyorum ve kaçamak yapmıyorum. Spor olarakda ip atlama ve bacak hareketleri yapcam veee tabikide yürüyüş ya pilates niyeyse istemiyorum artık. Bu sabah 67.3düm haftaya salı 66 olcam inş. :))
Aslinda bir bakildiginda yiyecek cok sey bulunuyor gercekten. Ilk basta onyargiyla baslamistim ben de... Olur mu hic boyle diye ama sonra ne kadar fazla yenilesi Karatay'a uygun sey oldugunu farkedince ben bile sasirdim. Saglikli beslendigimin farkina varmak da isin en guzel tarafi.
Şartlandırmak gerçekten cok faydalı olur bence de. Ozellikle spora agirlik vererek dengelemeye calismak gerçekten cok faydali.
Bu arada okuduğum bir kitapta "Yemek bir şehvettir. İbn-i Arabi hazretleri diyor ki, insanlar yaşlandıkça bütün şehvetleri unuturlar ama yemek şehveti hiç gitmez." Bununla ilgili bazı şeyler de anlatmıştı kitapta çok etkilendim ya ondan az yemek istiyorum. Adam 7 gün boyunca sadece 1 kase çorbayla bir parça kuru ekmekle besleniyor falan.
aynen canımm bakalım nasıl olacak ramazana kadar olduğu kadar artık :) sabah 9.30da süt içtim saat 1 olmuş hala bişey yemedim yumurta yapıyım da yiyim bari yanınada zeytin falan artık :)
Eeee sen neler yapıyosun hiç bahsetmiyosun
Ah, ah, ah... Keşke nefsimizi bir derece kirabilsek de dünyayı bir adım bile olsa arkamiza atabilmeyi basarabilsek. Zaten o zaman ister istemez acilir en guzel kapilar, ister istemez kus gibi hafifler, kanatlar takinir, ucariz hic gorulmemis duyulmamis nice alemlere dogru...
Riyazat ise bambaşka bir şey. Ama her yigidin harci değil. Hele bizim gibi dünya çukurundan kendini kurtaramayanlar oarak bir denemeye kalksak, simdiki sevgimizin kirk misliyle geri döneriz dünyaya. Çünkü nerde bizde o sabır, o istek, o tahammül, o aşk? Ah, ah, ah...
Birkaç gün oruçla toparlamaya calistim kendimi. Bugun ise guzel bir Karatay kahvaltisiyla güne basladim. Hem yumurtam, hem peynirim, hem zeytinim, hem dd bir poesiyon meyvem... Cok mutlu oluyorum, boyle dogal kahvaltilar yaptigimda... Sonra ogleye dogru 5 km kadar yürüdüm. Ve simdi düdüklü tencerede etin haslanmasini bekliyorum. Birazdan tarhana corbasiyla beraber yiyecegim insaallah.
Aynen öyle canım tabi nerde bizde o sabır da hiç yapamayız diye tamamen de salmamak lazım elimizden geldiğince en azından dayanabildiğimiz kadar yapabilsek keşke. Bir çok kötü alışkanlığıma karşı geldim bir şekilde şimdiye kadar ama bu yemek olayında aynısını yapamıyorum maalesef ya ahhh ahhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet, tabii ki haklısın. Denemek lazım, bir adım atmak lazım. Ama onlar gibi olmak gerçekten çok zor.
Bu sabah tartıldım 66.8
Her gün tartılıp yazcam tartıda 100-200 gram gittiğini görünce insan daha çok motive oluyor. İlk hedefim 65 olsun bakalım kızlaar başarıcammm
Canım gecenki rejimim de ben de her gün tartiliyordum...300-500 gram eksik cikiyordum...3 kilo verdim boyle 2 haftada...sonra durdu kilo vermem...iki gün hiç oynamadi...acayip moralim bozuldu...zaten ne olduysa ondan sonra oldu...motivasyonum dustu...ve biraktim saldim...şunu anladim ki her gün tartilmak bana yaramiyor...hevesim kiriliyor...Sen benim gibi degilsindir...belki seni gaza getirir bu durum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım gözün aydın! :)
Darısı hepimizin başına aslında 66dan aşağı düştükten sonra sevinmem lazım şuan giden gramlar o diyeti bozduğum zamanki fazlalıklar normalde zaten 66yım son zamanlarda diyeti aşırı bozdum ondan ama olsun yine de çok sevindim :))
Ben de bugun tartildigimda cok sevindirici bir rakamla karsilastim. Gecen hafta cok görmezden gelerek her şeyden yemistim. Ama bu hafta iyi gidiyor demek ki ki 2 hafta onceki kilomdan 1 kg az ciktim. :)
Gördümmmm o zaman kaldı 2 kilo 800 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?