Bu Sefer Kararlıyım HEDEF--> 55

Evet, diger diyetlerden değişik. Yoğurt için sorun yok ama meyve yasak. Cunku seker var.

Neyse sen yine iyi dayanmissin, 1 ay nerdeyse. Ben daha dun basladim.

Ayyy acayip gaza geldim bugün bu sefer kararlıyım. Yarından itibaren yediklerimi resimli paylaşcam seninde imkanın varsa öyle yap :)

Ve ne oluuur beni takip et yazmazsam falan naptın diye sor ve pazartesi günleri kilomu sorar mısın lütfen biri takip ederken daha kolay oluyor listeye uymam falan. Bugün ki fazla yediklerim yüzünden yarın 67 falan çıkcam gibi geliyor ama neyse artık bakcaz görcez :)

Bu sabah tartıldım 67 çıktım nasıl taniyorum kendi vücudumu :)) Hasta olcam şişkinlik falan diye düşünüyorum (dün yemeği abarttım o da çok etkili de) o yüzden haftaya pazartesi en az 2.5 kilo vermem lazım. Sabah limonlu ılık su içtim. Ve kahvaltımı yaptım. Fotoğraf altta mevcut artık ne yersem fotografini atcam :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401696581809.webp
    19 KB · Görüntüleme: 56
Ara öğün 13:00 2 adet galeta
Öğle yemeğiminde fotoğrafı var :) Bu sefer olacak umarımmm

Eklentiler

• $1401712604406.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57

Buradayim ben. Her zaman destegimi yaninda bil! Ha gayret! ★★★

Resim nasil yükleniyor bilmiyorum ve buraya yuklenem resimlerin bazisini da goremiyorum telefindan. Mesela sen yuklemissin sanirim ama sadece "Eklenmis resmin onizlemesi" yazılıyor ama ortada resim yok. Nasil gorebilirim? Nasıl yükleniyor?

Instagramin var mi?

Son düzenleme:

Tamam canım çok sağoool <3 <3 <3

Bilgisayardan cevap yazarken üstte konuşma balonu falan var onun 2 sol yanındaki resim simgesine tıklayınca telefondan girince değişiyor telefon modeline göre instagram adresim http://instagram.com/mehtaparmgn :)

Takip ediyorum seni. :)

Ekleme konusunda bilgisayara gecince bakarim ama simdi senin resimlerini de goremiyorum.

Öğle yemeğinden sonraki arada 1 muzla 2 kasik yoğurdu karistirdim öyle meyveli yoğurt yaptim :) Aksam yemeği de evdeki son sebze yemeğini yedim ıspanak 2 yada 3 kasik vardi. Yanina da salata yaptim normalde menüde yoğurtta var ama ara yemeği olarak ek olarak yoğurt yedigimden dolayi aksam yemedim bir de pilavda vardi menüde ama yemedim. Evde patatesli börek vardi kisir falan vardi bunlara rağmen bozmadim. Acikcasi bi an pilav yerine bir dilim börek yiyim diye geçirdim de sonra ilk günden boyle yaparsan devami gelmez dedim ve yemedim boyle devam etmesi dilegiyleee :))

Eklentiler

• $1401728416743.webp
    20 KB · Görüntüleme: 56

Vay be, gayet dayaniklisin. Patatesli böreğe bayılırım. Aslinda böreğin tüm türevlerine bayılırım. Böööörek &#9829;

Karatay diyetinde kısır serbest, biliyor muydun? O yuzden ben senin yerinde olsam yerdim yani. :)

Yok ya boyle ufak tefek şunun yerine şu diyerek bozarsam öyle gidiyor ve ipin ucunu kaciriyorum sonunda da ne diyet kaliyor ne de başka bisey :)

Ya sorma çok zorlandim patatesli böreğe bayilirim önümde durdu ben ıspanak ve salata yedim ya benim listemde bi şey serbest olursa patlayana kadar yerim heralde hemde bu kısırsa :) gerçi salata serbestte ne oluyor kahvaltida, öğle, aksam hep yiyorum ondan hic iştah kabartmıyor neyse artik senin diyet ne alemde :)

Hehehe evet orasi da oyle patlayana kadar yemek değil de yani yasak değil. :)

Guzel gidiyor benim diyet, çok şükür. Ama 1/3 olayina ara verdim ben de bir müddet. :/

Hehehe evet orasi da oyle patlayana kadar yemek değil de yani yasak değil. :)

Guzel gidiyor benim diyet, çok şükür. Ama 1/3 olayina ara verdim ben de bir müddet. :/

Ya benimde şuanki diyette 1/3 olayını geçmiyor hesaplıyorum da örneğin bugün kahvatıda 1 küçük domates ve 1 salatalık yedim birde yarım dilim peynir ve 1 dilim ekmek bakıyorum da öyle geçmiyor yaniii bugün dışarı çıkcam arkadaşımla ayyy çok mutluyum ya bütün kış evde oturmuş bi çocuğun ilkbahar gelince dışarı çıkma sevinci var içimde resmen

Ekte kahvaltı tabağımın resmi var ve ara olarak yine galeta yicem bugün dışarı çıkınca diyet bsküvi falan alıyım da öle devam ediyim :))

Eeveeet saat 1 de 2 galeta yedim sora dışarı çıktım falan bayağı yürüdüm falan 15:40 gibi eve geldim ve hep ayaktaydım öle arada 5-10 dk oturdum bi yerde falan ama genelde yürüdük öle gelince öğle yemeği yedim. 1 tabak taze fasulye yemeği 2 kaşık yoğurt ve 2 dilim tam buğday ekmeği niyeyse bu öğle yemeğinde karnım doymadı ama diyeti bozmak yoooook :) 7.30da akşam yemeği yiyoruz o yüzden bugünki ara öğünü 5.30 da yapcam :)

Oo, o miktari gecmiyorsan cok iyi&#9733;&#9733;
Bu arada ekteki resmi ben de gorebiliyorum şuan. Farkli bir sekilde mi ekledin bu sefer?

Afiyet olsun. Cok guzel görünüyor fasulyen. &#9825;

Ara öğün yapman gerekiyor mu illa? Yani yeme ihtiyaci hissediyor musun? Yoksa aralarda bazen sirf yemen gerektigi icin bir seyler yedigin de oluyor mu?

Afiyet olsun. Cok guzel görünüyor fasulyen. &#9825;

Ara öğün yapman gerekiyor mu illa? Yani yeme ihtiyaci hissediyor musun? Yoksa aralarda bazen sirf yemen gerektigi icin bir seyler yedigin de oluyor mu?

Öyle pek yeme isteğim olmuyor ama ara öğünü yemeyince sonraki öğünde kolay doymuyorum aç hissediyorum. Sanırım o anki açlığı bastırmak için değil ara öğünler, ana öğünlerde fazla yemeyelim diye bende işe yarıyor ara öğün yemeyince ana öğünde kendimi daha zor durduruyorum ki bazende durduramıyorum :)

Anladım. Karatay'da ara öğün yasak da ondan sordum.
Yasak olmasinin sebebi en az 4-5 saat ac kalmamiz gerektigi. Cunku yemek yedigimiz anda 2 saat boyunca insulin hormonu salgilaniyor ve ondan sonraki 2 saatte de glukagon hormonu salgilaniyor. Bundan sonra ise leptin hormonu salgilaniyor. Bu leptin hormonu bizim enerjimizi vucudumuzdaki depo edilmis yaglari yakarak elde ediyor. Yani biz bu sirada zayiflamis oluyoruz. Bu sureyi ne kadar uzatirsak o kadar fazla yag yakariz. Ozellikle aksam saat en gec 8den sonra bir seyler yemememizin amaci da bu. Sabah kahvaltimizda saat 9a kadar ac kaldigimiz 13 saatlik surenin 9 saatini hep yag yakarak, yani zayiflayarak gecirmis oluyoruz. Tabii ki 2 ogun arasini cook fazla ac kalarak gecirmememiz lazim. Aciktigimiz zaman yemeliyiz. Ama insan zaten kuvvetli, tok tutucu seylerle beslendiginde rahat bir sekilde 4-5 saat bir seyler yemek ihtiyacı hissetmiyor, acikmiyor.

Hmmm anladım karatayi hic bilmiyorum ki hep diyetisyenlerde de şuan yaptigim listeye benzer listeler veriyolardi ondan bana en normali o geliyor :) Amaaan kilo verelim de gerisi önemli degil

Eveeet bu aksam yemeğimde oglenle aynı sadece ekmek yok ve 1.5 kepçe yayla çorbası var. Corbayi yemicektim ama çorbaya dayanamam ben :)) evde bir suru fasulye ve çorba var bi kaç gün liste buna benzer olacak gibi ama yarin öğlen fırında tavuk yapip yicem eti ihmal edince yağ yerine kastan gidiyor kilolar bakalım bugün de bozmadım çok şükür :))

Ama öğlene göre biraz daha fazlaydı fasulyem 8 yemek kasigi yazıyordu bende 8 kasik koydum sanırım tepeleme koydugumdan dolayi cok oldu 1.5 kasik falan aldim üzerinden :)

Eklentiler

• $1401815213695.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…