Bu Sefer Kararlıyım HEDEF--> 55

Onemli olmaz olur mu? Saglikli verelim insaallah.

Tabi canim inşaallah :) Ya doktorun verdiği listenin nerdeyse ayni ya ondan sagliksiz diye düşünmedim hic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yok ona sagliksiz demedim ben. Yani cumle olarak.

Son düzenleme:
Dün aksam bir parca çikolata yedim ondan birazcik bozmuşdum. Bu sabah da kahvaltı ya domates-salatalik yarim dilim beyaz peynir 3 zeytin ve 1 dilim ekmek fotografi da var :) bugün biraz morelim bozuk ondan hic istahim yok

Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Eklentiler

• $1401868325777.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 44
Kahvaltıdan sonraki ara öğünde 1 elma yedim 1de, sonra 3:30 da da öğle yemeğini yedim öğle yemeği menümde nugget vardı. Ama yağda kızartmadım tost makinasında yaptım öyle ama fotoğrafta 6 parça nugget var ben daha fazla yedim. en az 10-12 parça yemişimdir tavuk ya o kdr şey yapmaz diye durdurmadım kendimi yanına da 2 kaşık yoğurt ve salata yedim.

Offff kaçamak yapmaya hemen başladım yineee

Ara öğün de 1 galeta yedim. Aksam yemeği de 1 tabak taze fasulye 1 kepçe yayla corbasi 1 dilim ekmek ve salata yedim offf gaza gelmem lazımmm ( Hevesim kaciyor gibi

Eklentiler

• $1401902121171.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 50

Nerelerdesin bunca zamandır? Sen de benim gibi bosladin mi yoksa? 4 gun ara verdim ben. Onume ne gelirse yedim. ((( Bugun yeni bir baslangic yaptim. Bakalim, hayirlisi, insaallah toparlayabilirim. Lutfen sen de birakmaaaa!

Son düzenleme:
Nerelerdesin bunca zamandır? Sen de benim gibi bosladin mi yoksa? 4 gun ara verdim ben. Onume ne gelirse yedim. ((( Bugun yeni bir baslangic yaptim. Bakalim, hayirlisi, insaallah toparlayabilirim. Lutfen sen de birakmaaaa!

Aynen bende fena boşladım haftasonu annem evde yoktu 2 gün boyunca ohoooo bigün burger kinge gittik ablamla bigünde çiğköfte falan :) Neyse ama iyi bi haberim var spora başladım kendi çapımda 1 gün Ebru Şallıyla Plates bir günde walk at home diye bişey var videoları nette var ondan yapmaya karar verdim 2 gün Ebru Şallının selülit savar videosu var 45 dk kadr onu yaptım ama ağrıdan ölüyodum bugün de bayagı yürüyüş yaptım. Yarın dan itibaren sırayla 1 gün walt at home diğer günde pilates yapcam. Aşırıya kaçmamak şartıyla normal yicem diyet listesi gibi ama o kadar katı olmucam. Yediklerimi yazarım zaten. Örneğin bugünde arkadşıma gitmiştim aşırıya kaçtım. Ya vücuumu ölçtüm üst taraf 38 beden alt 42 sadce diyet yapınca üstten veriyorum zamanında 63e düşünce üstü 36 altı 40 giyiyodum daha kötü gözüküyor doğal olarak ondan sıkılaştırmam lazım ve basenden vermem lazım e buda basenleri çalıştırmadan olmaz tabi öle bende yarın toparlamaya başlıcam.

Bu arada gçen gün bir elbise denedim üstü çok güzel oturdu belden oturtmalı bi elbiseydi altı bol ama benm basenler o kdr büyükki çok kötü durdu alt tarafı, elbise 38 bedendi ama basenler 40-42 olduğu için hemen belli etti kendini o yüzden spor olayına girmeye karar verdim.

Bu sabah tartıldım 66.1 çıktım sabah domates-salatalik 1 dilim ekmek ve süzme beyaz peynir yedim az yagli peynir yoktu evde :) Sabah acayip bacaklarim agriyordu ya bugün evdeki yürüyüşu yapcam tabi eve gidince.

Ve gecen pazartesi baslamistim diyete perşembe tartildim 100 gram bile veremediğim için hevesim kacti biraktim ve spora basladim. Ben zaten 1 aydir pek yemek yiyemiyodum bünye alisti galiba diyet etki etmiyor

Saat 15:00 gbi 1 tabak bulgur pilavıyla yoğurt yedim dolapta magnum vaaaar saat 5 olsun magnuma dalcam kalorili biliyorum ama dayanamadığım sağlıksız 2 şey var 1) Dondurma 2) Pizza bide çorbaya dayanamıyorum ama o pek sağlıksız sayılmaz :)

Saat 4 gibi magnumu yedim ve 5de de 1 tabak salata gördüm mutfakta salatadan bişey olmaz diye onu yedim ama sonrada kitap okuyum dedim yemeklerin de etkisiyle bir ağırlık çöktü tahmini 5.30dan 8:30a kadar uyudum. Saat 7de uyanıp çok acıktığımı hissettim mutfakta makarna vardı 1-2 çatal ondan aldım su içtim sonra tekrar uyudum. Sonra 8:30da uyanıp 1 tabak ıspanak yedim yoğurtla beraber ve biraz ekmek yedim. Bugünde abartmışım yaaaa

Iyi ya da kotu ne olursa olsun yediklerini kesinlikle yaz. Cunku yazmayi birakinca ipin ucu kaçıyor mutlaka.

O walk at home dediğin videolarladaki kadinin adi Leslie mi? Ben de gecen sene yazin birkac hafta yapmistim Leslie. Evde olduğun yerde yuruyorsun.

Basen olayı gercekten zor ya. Sıkılaştırmak gerekiyor kesinlikle.

Evet Leslie canim :) İşe yaramış mıydı etkisi falan? Ya bugün bi hevesim kacti gibi çok uyudum uyuşukluk var ama yinede yapcam baslangici 1 mil zaten 21 dk yada ip mi atlasam diyorum da ip aşırı yoruyor şuan o enerjiyi görmüyorum kendim de eee sen neler yapiyosun?

Cok uzun süre yapmadim ki, faydasini pek goremedim. Yani ya 1 hafta ya 2 hafta falan yalmistim sanirim, 1 mil olanini. Burada goruyorum yazilanlardan cogu kisi 3 milini yapıyor. Ama ben ilerlememistim oyle.

Ya spor olayinda resmen yerlerdeyim. Halim cok kotu. Ip olayını birkac gun yaptim, sonra rejime ara verince ona da verdim.

Ama şuan icin yemek konusunu duzene soktum gibi gibi ama yine de gozum kaymiyor degil. Seni de gordum yazmissin magnumlar falan. Benim de canjm cekiyor ama bakalim bu haftayi bir atlatayim sag salim, alisirim insaallah tekrar canim cekmez.

Ya bende spor olayinda yerlerdeyim gibi. 2 gün plates yaptim ama ne olacak bilmiyorum yorumlara baktim platesle de kilo veremezsiniz falan yaziyodu ondan biraz şey yaptim gibi. Ya sorma artik magnum agir geliyor bana onu anladim canim sütlü dondurma yetiyor artik :) Evet bugün fena kacirdim da yarindan itibaren kacirma yoook

Evet pilates yapanlar tartida hiç bir degisim yasamiyorlarmis ama feci halde sıkı oluyor vucut. Devam etmek lazim.

Evet pilates yapanlar tartida hiç bir degisim yasamiyorlarmis ama feci halde sıkı oluyor vucut. Devam etmek lazim.

O zaman pilatese devammmm

Sabahları kahvaltıdan sonra yürüyüşe falan da gitmem lazım da buralar pek tekin olmuyor sabahları ondan tek tırsıyorum yada akşamları ablamla burdaki parka gidip hareket yaparız ayrıca yarın Toplum sağlığı merkezine gitmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa tabi bi bakalım ne dicek :)

Günaydınnn :) Sabah 9 da domates-salatalık, peynir ve 1 dilim ekmek yedim. Ama sorun şurda film izlerken uyuyakaldım Şu uyuma olaylarına bi son vermem lazım gece 3.30 gibi uyudum 9da kalktım ama sonra dayanamadım tekrar uyudum. Kalkıncada annemlerle atıştırdım biraz domates- salatalık falan bu sabah tartıda 66.9dum. dün ki kaçırmamın sayesinde diyet motivasyonum azaldı gibi hissediyorum nasıl yapsam da eski azmime dönsem diye düşünüyorum Allahtan bugün yemek olarak ıspanak yemeği var fazla kalorili değil porsiyonu 74 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…