Hmmm anladım karatayi hic bilmiyorum ki hep diyetisyenlerde de şuan yaptigim listeye benzer listeler veriyolardi ondan bana en normali o geliyor :) Amaaan kilo verelim de gerisi önemli degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onemli olmaz olur mu? Saglikli verelim insaallah.
Yok yok ona sagliksiz demedim ben. Yani cumle olarak.Tabi canim inşaallah :) Ya doktorun verdiği listenin nerdeyse ayni ya ondan sagliksiz diye düşünmedim hic
Onemli olmaz olur mu? Saglikli verelim insaallah.
Ara öğün de 1 galeta yedim. Aksam yemeği de 1 tabak taze fasulye 1 kepçe yayla corbasi 1 dilim ekmek ve salata yedim offf gaza gelmem lazımmm( Hevesim kaciyor gibi
Nerelerdesin bunca zamandır? Sen de benim gibi bosladin mi yoksa? 4 gun ara verdim ben. Onume ne gelirse yedim.((( Bugun yeni bir baslangic yaptim. Bakalim, hayirlisi, insaallah toparlayabilirim. Lutfen sen de birakmaaaa!
Aynen bende fena boşladım haftasonu annem evde yoktu 2 gün boyunca ohoooo bigün burger kinge gittik ablamla bigünde çiğköfte falan :) Neyse ama iyi bi haberim var spora başladım kendi çapımda 1 gün Ebru Şallıyla Plates bir günde walk at home diye bişey var videoları nette var ondan yapmaya karar verdim 2 gün Ebru Şallının selülit savar videosu var 45 dk kadr onu yaptım ama ağrıdan ölüyodum bugün de bayagı yürüyüş yaptım. Yarın dan itibaren sırayla 1 gün walt at home diğer günde pilates yapcam. Aşırıya kaçmamak şartıyla normal yicem diyet listesi gibi ama o kadar katı olmucam. Yediklerimi yazarım zaten. Örneğin bugünde arkadşıma gitmiştim aşırıya kaçtım. Ya vücuumu ölçtüm üst taraf 38 beden alt 42 sadce diyet yapınca üstten veriyorum zamanında 63e düşünce üstü 36 altı 40 giyiyodum daha kötü gözüküyor doğal olarak ondan sıkılaştırmam lazım ve basenden vermem lazım e buda basenleri çalıştırmadan olmaz tabi öle bende yarın toparlamaya başlıcam.
Bu arada gçen gün bir elbise denedim üstü çok güzel oturdu belden oturtmalı bi elbiseydi altı bol ama benm basenler o kdr büyükki çok kötü durdu alt tarafı, elbise 38 bedendi ama basenler 40-42 olduğu için hemen belli etti kendini o yüzden spor olayına girmeye karar verdim.
Iyi ya da kotu ne olursa olsun yediklerini kesinlikle yaz. Cunku yazmayi birakinca ipin ucu kaçıyor mutlaka.
O walk at home dediğin videolarladaki kadinin adi Leslie mi? Ben de gecen sene yazin birkac hafta yapmistim Leslie. Evde olduğun yerde yuruyorsun.
Basen olayı gercekten zor ya. Sıkılaştırmak gerekiyor kesinlikle.
Evet Leslie canim :) İşe yaramış mıydı etkisi falan? Ya bugün bi hevesim kacti gibi çok uyudum uyuşukluk var ama yinede yapcam baslangici 1 mil zaten 21 dk yada ip mi atlasam diyorum da ip aşırı yoruyor şuan o enerjiyi görmüyorum kendim de eee sen neler yapiyosun?
Cok uzun süre yapmadim ki, faydasini pek goremedim. Yani ya 1 hafta ya 2 hafta falan yalmistim sanirim, 1 mil olanini. Burada goruyorum yazilanlardan cogu kisi 3 milini yapıyor. Ama ben ilerlememistim oyle.
Ya spor olayinda resmen yerlerdeyim. Halim cok kotu. Ip olayını birkac gun yaptim, sonra rejime ara verince ona da verdim.
Ama şuan icin yemek konusunu duzene soktum gibi gibi ama yine de gozum kaymiyor degil. Seni de gordum yazmissin magnumlar falan. Benim de canjm cekiyor ama bakalim bu haftayi bir atlatayim sag salim, alisirim insaallah tekrar canim cekmez.
Ya bende spor olayinda yerlerdeyim gibi. 2 gün plates yaptim ama ne olacak bilmiyorum yorumlara baktim platesle de kilo veremezsiniz falan yaziyodu ondan biraz şey yaptim gibi. Ya sorma artik magnum agir geliyor bana onu anladim canim sütlü dondurma yetiyor artik :) Evet bugün fena kacirdim da yarindan itibaren kacirma yoook
Evet pilates yapanlar tartida hiç bir degisim yasamiyorlarmis ama feci halde sıkı oluyor vucut. Devam etmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?