- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Valla bilmiyorum cnm denk gelmedim fareye hep aynı yerden geliyo duvar arasından oraya a bakma ihtimalimiz yok şuanda evin heryerine baktık yoktu bişey eşim bazen oluyo bazen olmuyorFare olsa ama şimdiye çıkmaz miydi bi hafta falan yalnız mi yaşıyorsun birine baktırma durumun yok mu acaba
Olsun korkma hep böyle sürecek değil içini ferah tut:)Valla bilmiyorum cnm denk gelmedim fareye hep aynı yerden geliyo duvar arasından oraya a bakma ihtimalimiz yok şuanda evin heryerine baktık yoktu bişey eşim bazen oluyo bazen olmuyor
Ay inşallah cnm ya hallolur biran önceOlsun korkma hep böyle sürecek değil içini ferah tut:)
Evet bu seste hep gece oluyor inşallah ben görmem valla bir yerde onu deneyelim en iyisiFare olabilir. Belki yerleşmiştir duvarin içine bir şekilde. Ve kendine yol acmaya calisiyordur. Annemlerin ev müstakil ve ağaç örtü. Gece yattım mı başlar fare tıkır tıkır dolanmaya. Hatta annem kapinin pervazindan kafasini cikardigini görmüş ilac koymuş yakalamış. Bi deneyin bakalim fare ilacını
Ama cnm böcekten bu kadar ses gelir mi çünkü çok yükses çıkıyo ses uykumdan uyandığımı biliyorum ben gecenin yarısındaaynısı bende de olmuştu.her yere bakmistim bişey yok.
sonra duvarda bir saat vardı.arkası bildiğin karton tarzı biseyle kaplama.
sabah arkasını kestik içinden hamam böceği çıktı bir adet:))
meğer ordan çıkmak için tırmanıp tırmanıp düşüyormuş onun sesiymis.
küçük böcek olabilir gece sessizlikte ses çok fazla hissedilir ve cok daha rahatsız edici ürkütücü bir hal alır.
Duvar arasında olma ihtimali var mı acabaTahtakurusu bu. Fare tikir tikir gezer,bu gicirdiyor
Peki canı bu ilaç nasıl bişey duvar arasından geliyor nereleri ilaçlamamız lazım evin heryerini miTahta kurusu olabilir ., Annemin evinde olmuştu evi ilaçladık geçti .
Vardir tabiiDuvar arasında olma ihtimali var mı acaba
inanki geliyor.bende uyuyamiyordum.gece uyaniyordum ve korkuyordum.fare arıyordum resmen böcek olduğunu görünce çok şaşırdım.Ama cnm böcekten bu kadar ses gelir mi çünkü çok yükses çıkıyo ses uykumdan uyandığımı biliyorum ben gecenin yarısında
Evet cnm gece oluyor hep aynı bölgeden geliyor ses inşallah yainanki geliyor.bende uyuyamiyordum.gece uyaniyordum ve korkuyordum.fare arıyordum resmen böcek olduğunu görünce çok şaşırdım.
bulunduğu yere bağlı.tahta arasına sikismissa, karton benzeri bir şeyin içindeyse çok rahat çıkar.
tahta kurusu olabilir dolaplarda.duvarlar neyden yapılmış aceba?
duvar arasında da olabilir.
gündüz duymuyorsundur büyük ihtimal.
gece algılar açık ve sessizlik olunca kat kat fazla oluyor sesler.
gelen yeri tam tespit edebilirsen belki çözümü daha kolay olur.ses dagiliyordur büyük ihtimal.
umarım en kısa zamanda çözülür:))
Ya tahta kurusu ya fare mobilyalar an hiç ses gelmiyor ama bir haftadır aynı yerden geliyor sesBana tahtakurusu gibi geldi
Mobilyalarınızı inceleyin
Muhakkak bir canlıdan geliyor ama, evde sesi açtım kedim ortalığı aradı bir şey mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?