Bu sesten kafayı yiyeceğim

Fare olsa ama şimdiye çıkmaz miydi bi hafta falan yalnız mi yaşıyorsun birine baktırma durumun yok mu acaba
Valla bilmiyorum cnm denk gelmedim fareye hep aynı yerden geliyo duvar arasından oraya a bakma ihtimalimiz yok şuanda evin heryerine baktık yoktu bişey eşim bazen oluyo bazen olmuyor

Fare olabilir. Belki yerleşmiştir duvarin içine bir şekilde. Ve kendine yol acmaya calisiyordur. Annemlerin ev müstakil ve ağaç örtü. Gece yattım mı başlar fare tıkır tıkır dolanmaya. Hatta annem kapinin pervazindan kafasini cikardigini görmüş ilac koymuş yakalamış. Bi deneyin bakalim fare ilacını

Evet bu seste hep gece oluyor inşallah ben görmem valla bir yerde onu deneyelim en iyisi

aynısı bende de olmuştu.her yere bakmistim bişey yok.
sonra duvarda bir saat vardı.arkası bildiğin karton tarzı biseyle kaplama.
sabah arkasını kestik içinden hamam böceği çıktı bir adet:))
meğer ordan çıkmak için tırmanıp tırmanıp düşüyormuş onun sesiymis.
küçük böcek olabilir gece sessizlikte ses çok fazla hissedilir ve cok daha rahatsız edici ürkütücü bir hal alır.

Ama cnm böcekten bu kadar ses gelir mi çünkü çok yükses çıkıyo ses uykumdan uyandığımı biliyorum ben gecenin yarısında

Ama cnm böcekten bu kadar ses gelir mi çünkü çok yükses çıkıyo ses uykumdan uyandığımı biliyorum ben gecenin yarısında
inanki geliyor.bende uyuyamiyordum.gece uyaniyordum ve korkuyordum.fare arıyordum resmen böcek olduğunu görünce çok şaşırdım.
bulunduğu yere bağlı.tahta arasına sikismissa, karton benzeri bir şeyin içindeyse çok rahat çıkar.
tahta kurusu olabilir dolaplarda.duvarlar neyden yapılmış aceba?
duvar arasında da olabilir.
gündüz duymuyorsundur büyük ihtimal.
gece algılar açık ve sessizlik olunca kat kat fazla oluyor sesler.
gelen yeri tam tespit edebilirsen belki çözümü daha kolay olur.ses dagiliyordur büyük ihtimal.
umarım en kısa zamanda çözülür:))

Evet cnm gece oluyor hep aynı bölgeden geliyor ses inşallah ya

Muhakkak bir canlıdan geliyor ama, evde sesi açtım kedim ortalığı aradı bir şey mi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…