- Konu Sahibi ankarali_94
-
Yok yahu zaten cin min konularına hiç giriş yapılmadı o düşüncedede değilim fare olma ihtimali varElektrik,su borusu boşluklarina kacmistir belkide hamambocugudur. Cin olacak degil ya.
Korkmayin.birde komsulara sorun.ayni sesi duyan varmiymis.
Tamamini okuyamadim da
Ahşap yoksa fare olamaz.Yok yahu zaten cin min konularına hiç giriş yapılmadı o düşüncedede değilim fare olma ihtimali var
Al benden o kadar yatağımdayım sıcakladım tam yorganı kaktırıvercem hızlıca çekrim korkudan üstümeSen korkuyon bizi nie korkutuyon
Ben de fare olabilir diye dusundum. Eski evlerde kaloriferli de olsa böyle duvarda baca deliği oluyurdu. Böyle hatta kapağı bile oluyordu. Öyle bir baca deliği varsa belki onun içine yerleşmiştir.Bilemedim. Benim de en üst kat çatıda fare vardı yuva yapmışlardı ve böyle ses geliyordu. İnsan korkuyo gerçekten. Fare için de şirketler var onlar yerini tespit edebilirlerYok cnm yani nasıl anlatayım salonun duvardan geliyor ses gelen duvarın arkasıda bizim koridor yani
Briket galiba hiç bilmiyorum daEsim, duvarlar briketse eger fare olabilir dedi. Normal tuglaysa eger fare giremez oraya diyor.
Bugun ses seda var mi?Briket galiba hiç bilmiyorum da
İlla şizofren anlamına gelmez aslında mantıklı bir noktaya değinmişsin başka biri de duyuyo mu sesleri belki aldığın bir ilaç halusinojen etki yapıyodur (bknz alerji ilaçları) o da ses halusinasyonu olarak etki gösteriyodur...Yok cnm ya duvardan geliyor çekmiştim buraya atıyım diye ama hata veriyo
Bugün hiç ses gelmedi dün sopayla vurduktan sonra bida duymadım acaba korktumukiBugun ses seda var mi?
Yanlız videoyu attım youtubeye yükleyince buraya yüklendi buraya yazan herkes te gördü geç kalmışsınızİlla şizofren anlamına gelmez aslında mantıklı bir noktaya değinmişsin başka biri de duyuyo mu sesleri belki aldığın bir ilaç halusinojen etki yapıyodur (bknz alerji ilaçları) o da ses halusinasyonu olarak etki gösteriyodur...
Yok cnm ses gelmiyor dün sopayla vurduktan sonra bida duymadımses geliyor mu hala?
Ben kötü bir amaç güderek yazmadım şizofreni demek istediler diye bir üyeye yüklenilmişte şizofreni gibi ağır bir hastalık haricindede halusinasyon görmek veya sesler duymak farklı sebeplerden gelişebilir o yüzden açıklama ihtiyacı duydum açıkçası ses kaydını açmayı denemedim bile bir atıfta bulunmaya çalışmak değil yani amacımYanlız videoyu attım youtubeye yükleyince buraya yüklendi buraya yazan herkes te gördü geç kalmışsınız
Dün çok kötü oldum cnm oturduğum odadan lavaboya bile kalkamadım 5 buçuğa kadar uyumadmm bugün ses yokCanım seni bayağı korkutmuşlar.
Benim de hassas noktam olunca yazayım dedim. İstanbul'a ilk geldiğim dönemde fare fobimden dolayı bir tık sesine korkudan ağladığımı bilirim.
Duvarda fare olabilir evet hatta kazıma sesi benim de duyduğum oldu. Ama duvardan fare girmesi o kadar kolay bir şey değil. Kaldı ki bir süre sonra sıkışır ölür hayvan, yiyecek bulması lazım. Öyle olsa evlerimiz sürekli farelerle dolardı.
Klozetten fare girmesi olayı da milyonda bir filandır. Alaturka olsa ok. Ama klozetten girmesi için hayvanın nefesini tutup uzuun bir süre yüzmesi lazım. Yine meraklı olcakları bir şey değil yani.
Fare olayı çok abartılıyor. Dediğim gibi abartıldığı olsa evlerimiz sürekli farelerle dolardı.
Yok cnm çözülmedi hala yarın alt komşuyada soracağız hiç duydunuz mu diye bugün hiç ses gelmedi vallaO değil de mevzu halâ çözülmemiş belliki yatağa tam geçtim ve saat 01.47 bana bi tirsmalar geldi geldikçe esime sarılıyorum uyandırıcam nerdeyse
Bu konu yarım kalmasın noluuuuuuurrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?