Bu sesten kafayı yiyeceğim

Hep aynı duvardan geliyor dizinde öylemiydi

Evet duvarda maaesef

Allahim korkunc bisey. Bu nasil ilaclanacak ki ya. Duvar arasindaysa?

Ay cok sagolun uyudugumda 5i geciuordu sanirim. Bizim burdada fareler var birazda ondan korktum ama ben disarda gormustum insaat vardi oranin alti fare doluymus demislerdi. Zaten tirsak bir insanim, bu konuyu okudukca coştum cok sagolun verdiginiz bilgiler icin, insaallah bu bilgilere kimsenin ihtiyaci kalmaz:)

Allahim korkunc bisey. Bu nasil ilaclanacak ki ya. Duvar arasindaysa?
Evet napacağız bilmiyorum hep aynı yerden duvar arasından geliyor kiracıyız da elimizde olsa şuan çıkacağız eski bir apartman herşeyi sorun ama yaza çıkmamız lazım

Eşimle her yeri kontrol ettik evde bişey denk gelmedi henüz yine gece ses gelirse alt kattakilere soracağız cnm şuan onlarda yok apartmanda doğru dürüst yaşayan biride yok nasıl biyerse ya
Etrafta fare pisligi yoksa evde dolasmiyodur iciniz rahat olsun o zaman. Bir an once onlem alin fareler gercekten cok pisler urkutucuu.

Sokaklarda bir sürü ev ihtiyacı olan cevval kedicikler var, onlardan birini ev arkadaşı yapın Hem yalnız hissetmezsiniz, hem de sizin için fareyi akrebi böceği ne varsa öldürür sürürndürür kurtarır, hem de sokaktan kurtulmuş olur ? Kediler en güzel en temiz arkadaşlardır.

Apartmandakilerle konuşun gözlerini Korkut'un burda fare varmış işte ne bileyim kulak yermiş göz kemirirmiş çocuk zehirlermiş diye abartın. Vebalıymış diyin . İyi bi ilaçlama şirketiyle anlaşıp güzelce ilaçlatın bütün binaya giderleri falan. Yalnız şirketi referansla bulmaya bakın çünkü adamlar evlere kokulu su sıkıp( ucuzlamak etmek için) parayı cebe atıp giderlermiş.
Fare işi de hamamböceği işi de şakaya gelmez ayh tüylerim ürperdi şimdi ıyyyh

Yazında hamam böceği derdi vardı ilaçlamıştık falan bida çıkmamıştı valla ben böyle böceklere farelere dayanamayan biriyim kötü oluyorum

ankarali_94 Ayy ben videoyu simdi açtim dinledim gece korkudan acamamistim iyiki de acmamisim cok fena. Bi de gece acsaymisim kimbilir sana neler yazarmisim, daha da korkutabilirmisim. Sen bu sesle sabahi iyi etmissin kardesim, cokta guclu bir ses, oyle sessiz degil. İnsaallah hemen halledebilirsiniz. Evin eskiligine takilmayin bizim ev eski degil ama civarda fare var. İnsaat vardi bizim eve yakin, temel atilcagi zaman bi bakmislar fare ordusu. Sutcu alsin diye disariya koydugumuz ekmek posetlerini alip kaciyolarmis kamera kayitlarinda gormuslerdi. Karincasindan filine hepsi benim icin kalpten gitme sebebi:/

Maalesef cnm ya çok sıkıntılı hallolur inşallah: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…