- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Hep aynı duvardan geliyor dizinde öylemiydiBizim evde de öyle sesler geliyordu. Haftalarca bulamadık sesi. Çeşitli yorumlar yapan oldu.
Sonunda yemek masası çökünce anladık ki, tahta kurdu bizim yemek masasını haftalardır kemirmiş ve içten içe bitirmişti.
Evet duvarda maaesefAnnemleerin evinde babamın yaptığı sedirden böyle katır kutur sesler gelirdi. Sanki dediğiniz gibi kazınıyor gibi. Annem tahta kurusu olduğunu söylemişti sediri yiyormuş. Sizinki de böyle bişey olsa gerek. Duvar içiyse fare filandır. Bu da pek korkunç tabi :)
Tabi i cnm gerçek inşallah hallolurE
En azindan ses gercekmis ve bi canli tarafindan yapiliyprmus, korkudan sitabilirdin,baska sey dusunebilirdin, fare de hallolur canim
Akrep miFare ya da akrep bu.
Biz kaynağı bulamamıştık. Masa birden çökünce oradan geldiğini anladık.Hep aynı duvardan geliyor dizinde öylemiydi
AnladımBiz kaynağı bulamamıştık. Masa birden çökünce oradan geldiğini anladık.
Belki korkmadan uyumanıza faydası olur diye araştırdım, her evde bulunduğundan en azından şu an uygulayabileceğiniz bir yöntem buldum, soğan kokusundan nefret ederlermiş, yatacağınız odalarda yataklarınıza yakın yere soğan kesip koyun, kokusu sizi de rahatsız edecek belki ama bu kokuyu sevmezlermiş.
Eşimle her yeri kontrol ettik evde bişey denk gelmedi henüz yine gece ses gelirse alt kattakilere soracağız cnm şuan onlarda yok apartmanda doğru dürüst yaşayan biride yok nasıl biyerse yaSon durum nedir konu sahibi ne yaptiniz?
Evet napacağız bilmiyorum hep aynı yerden duvar arasından geliyor kiracıyız da elimizde olsa şuan çıkacağız eski bir apartman herşeyi sorun ama yaza çıkmamız lazımAllahim korkunc bisey. Bu nasil ilaclanacak ki ya. Duvar arasindaysa?
Etrafta fare pisligi yoksa evde dolasmiyodur iciniz rahat olsun o zaman. Bir an once onlem alin fareler gercekten cok pisler urkutucuu.Eşimle her yeri kontrol ettik evde bişey denk gelmedi henüz yine gece ses gelirse alt kattakilere soracağız cnm şuan onlarda yok apartmanda doğru dürüst yaşayan biride yok nasıl biyerse ya
Kesinlikle cnmEtrafta fare pisligi yoksa evde dolasmiyodur iciniz rahat olsun o zaman. Bir an once onlem alin fareler gercekten cok pisler urkutucuu.
Yazında hamam böceği derdi vardı ilaçlamıştık falan bida çıkmamıştı valla ben böyle böceklere farelere dayanamayan biriyim kötü oluyorumSokaklarda bir sürü ev ihtiyacı olan cevval kedicikler var, onlardan birini ev arkadaşı yapınHem yalnız hissetmezsiniz, hem de sizin için fareyi akrebi böceği ne varsa öldürür sürürndürür kurtarır, hem de sokaktan kurtulmuş olur ? Kediler en güzel en temiz arkadaşlardır.
Apartmandakilerle konuşun gözlerini Korkut'un burda fare varmış işte ne bileyim kulak yermiş göz kemirirmiş çocuk zehirlermiş diye abartın. Vebalıymış diyin . İyi bi ilaçlama şirketiyle anlaşıp güzelce ilaçlatın bütün binaya giderleri falan. Yalnız şirketi referansla bulmaya bakın çünkü adamlar evlere kokulu su sıkıp( ucuzlamak etmek için) parayı cebe atıp giderlermiş.
Fare işi de hamamböceği işi de şakaya gelmez ayh tüylerim ürperdi şimdi ıyyyh
Maalesef cnm ya çok sıkıntılı hallolur inşallah: (ankarali_94 Ayy ben videoyu simdi açtim dinledim gece korkudan acamamistim iyiki de acmamisim cok fena. Bi de gece acsaymisim kimbilir sana neler yazarmisim, daha da korkutabilirmisim. Sen bu sesle sabahi iyi etmissin kardesim, cokta guclu bir ses, oyle sessiz degil. İnsaallah hemen halledebilirsiniz. Evin eskiligine takilmayin bizim ev eski degil ama civarda fare var. İnsaat vardi bizim eve yakin, temel atilcagi zaman bi bakmislar fare ordusu. Sutcu alsin diye disariya koydugumuz ekmek posetlerini alip kaciyolarmis kamera kayitlarinda gormuslerdi. Karincasindan filine hepsi benim icin kalpten gitme sebebi:/
Valla cnm 1 haftadır duyuyorum geceleri fareymiş sanırım duvardan geliyorVideoda bende ses duydum bi tırstım bu ne ayol
Fare olsa ama şimdiye çıkmaz miydi bi hafta falan yalnız mi yaşıyorsun birine baktırma durumun yok mu acabaValla cnm 1 haftadır duyuyorum geceleri fareymiş sanırım duvardan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?