- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
İkisinden biri sanırım ilaçlamak lazımYüksek ihtimal tahta kurusu
Işık yakınca kesilmiyor da dün sopayla ses gelen yere vurdum ses kesildi bida gelmediFare kemirirken öyle bir ses çıkıyor ışığı yakınca ses kesiliyorsa faredir eğer öyleyse ilaç yapışkan falan kâr etmiyor en iyisi büyük kapan bulmanız.
Yok cnm ses gelen bölgede tahta yokBizim evin duvarları tahta kaplamaydi ben küçükken , geceleri tahta kurusunun kemirme sesleri gelirdi. Böyle ahşap bişeyler varsa tahta kurusu olabilir.
Yok cnm tavanda alçı tahta olan bölge yok ses duvardan geliyor: (Bı arkadaşımın evinden geliyor du böyle ses ama duvardan değil tavandan tavan tahta idi tahta kurusu vardı tavanda olabilir mi?
Aynen cnm valla mahvolurum yaTahta kurusu duvarda olmaz ki, ses duvarın içinden geliyor. Evet duvardan geçen bir boru hattı varsa oradan gelme ihtimali çok yüksek ki fare omurgasız hayvan ummadığın yerlerden çıkıveriyor.
Duvarı delme ihtimali de malesef var eğer önlem alınmazsa bir gün fare ile aynı sabaha uyanıp göz göze gelebilirsiniz.
İlaçlama şart gibi görünüyor.
Duvar da olma ihtimali var mı cnm ya ona göre önlem alalımTahtakurusu.
Babamin bir koyevi var. Ayni ses.
Yok cnm dün ses varken sopayla vurdum ses kesildi bida gelmedi gece belki yine başlar sescok korkunc duvara vurunca ses devam ediyormu yoksa hayvan bi kac dk da olsa ürküyor mu
Valla bilmiyorum cnm duvardan böyle ses geliyo fare olma ihtimali varmış;(fare duvarın neresinde ki ? Ne alaka anlamadım ben
Düşünmesi bile kötü geldi bana, ama fare olabilir diyor eşime dinlettim. Ama neyseki çıkacak yeri yok enazındanValla bilmiyorum cnm duvardan böyle ses geliyo fare olma ihtimali varmış;(
Çoğu kişi fare demiş cnm ya duvarı delme ihtimali de varmış bilmiyorum ki nasıl ilaçlancak duvardan öğrencezDüşünmesi bile kötü geldi bana, ama fare olabilir diyor eşime dinlettim. Ama neyseki çıkacak yeri yok enazından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?