Bu sesten kafayı yiyeceğim

Fare canım o. Genelde gece ortaya çıkıp geziyolar ve dediğin sesleri çıkarıyolar apartman yöneticisine söyleyin de ilaçlasınlar. Hem de Aynı şikayette bulunan kimse var mı öğrenirsiniz

Fare kemirirken öyle bir ses çıkıyor ışığı yakınca ses kesiliyorsa faredir eğer öyleyse ilaç yapışkan falan kâr etmiyor en iyisi büyük kapan bulmanız.

Bizim evin duvarları tahta kaplamaydi ben küçükken , geceleri tahta kurusunun kemirme sesleri gelirdi. Böyle ahşap bişeyler varsa tahta kurusu olabilir.

Bı arkadaşımın evinden geliyor du böyle ses ama duvardan değil tavandan tavan tahta idi tahta kurusu vardı tavanda olabilir mi?

Fare kemirirken öyle bir ses çıkıyor ışığı yakınca ses kesiliyorsa faredir eğer öyleyse ilaç yapışkan falan kâr etmiyor en iyisi büyük kapan bulmanız.
Işık yakınca kesilmiyor da dün sopayla ses gelen yere vurdum ses kesildi bida gelmedi

Tahta kurusu duvarda olmaz ki, ses duvarın içinden geliyor. Evet duvardan geçen bir boru hattı varsa oradan gelme ihtimali çok yüksek ki fare omurgasız hayvan ummadığın yerlerden çıkıveriyor.

Duvarı delme ihtimali de malesef var eğer önlem alınmazsa bir gün fare ile aynı sabaha uyanıp göz göze gelebilirsiniz.

İlaçlama şart gibi görünüyor.

Aynen cnm valla mahvolurum ya

Fare olsaydı evde bişeyleri de kemirirdi, farkederdiniz mutlaka. Tahta kurusu muhtemelen ya da boru geçiyordur duvardan

cok korkunc duvara vurunca ses devam ediyormu yoksa hayvan bi kac dk da olsa ürküyor mu

fare duvarın neresinde ki ? Ne alaka anlamadım ben

Düşünmesi bile kötü geldi bana, ama fare olabilir diyor eşime dinlettim. Ama neyseki çıkacak yeri yok enazından
Çoğu kişi fare demiş cnm ya duvarı delme ihtimali de varmış bilmiyorum ki nasıl ilaçlancak duvardan öğrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…