Bu sesten kafayı yiyeceğim

Ya bende öyle düşündüm fare olsa hareketli olur ama 8 9 gündür hep aynı yerde oluyo sağ sol duvarda da olmuyo
o kadar yüksek sesle kazmaya fare falan olsa çoktan duvarın diğer ucuna ilerlemişti bence. Olduğu yerde sayamaz yani 8-9 gün diyorsunuz. Ses çok rahatsız edici ve bir çaresi mutlaka bulunmalı evet ama fare olma ihtimali çok çok düşük bence

Gıcırtı sesi bu ya bildiğin sanki bebeği olan bir komşu beşik sallıyor gibi ya da kapı acip kapıyormuş gibi çok enteresan .
Ya bilemedim ki ama duvarın diğer tarafı bizim koridor üst kattada kimse yok o yüzden öğrenemiyoruzda kızını arayıp soruyoruz şu gün geleek bugün gelecek diye geçistiriyo

Yani bende heran bişey delip çıkacak diye bekliyorum şuan kesildi ses

bence su an bisey yapamayacagin icin tvnin sesini acabilirsin ya da kulaklik takip muzik dinleyebilirsin yarin bulirsun bi care

sizin yüklediğiniz sesin birer aynısı youtubeda var. Eski evdeki ahşap böcekleri başlığıyla yazmışlar ingilizce olarak. Eviniz eski mi acaba dilerseniz videonun linkini atabilirim
Parke gibi yerden geliyordu değilim cnm onu diyoran ama ahşap biyerde yokki ses gelen yerde

Parke gibi yerden geliyordu değilim cnm onu diyoran ama ahşap biyerde yokki ses gelen yerde
ahşap basamaklardan geliyor ses,ama sizin videodaki sese çok benziyor,dinlemişsin sanırım sende . Umarım çözüme kavuşur biran önce fare olmadığına emin gibiyim. Tak kulaklığını Vur kafayı yat eğer kemirme sesiyse 9 gündür çıkamayan hayvan bu gecede çıkamaz nasıl olsa

İnşallah canım teşekkür ederim

Bahsettiğin gibi bir ses oluyor ve evet bizdede gece yada gündüz kendi sesimizden duymuyoruz fareler tuğlaları yemiş tırmalayarak ve yiyerek parkeye kadar gelmişler fare olabilir aman dikkat !!!!

Faredir. Bizde de oldu aynısı kartonlara yapışkan sürdük de bulduk

Okadar merak ettim ki sesi duymak için tüm syfaları tek tek gezdim ama silinmiş galba tekrr yukleme sansınız varmı zahmet olmaz ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…