- 21 Nisan 2014
- 1.669
- 1.957
- 333
- Konu Sahibi ankarali_94
-
o kadar yüksek sesle kazmaya fare falan olsa çoktan duvarın diğer ucuna ilerlemişti bence. Olduğu yerde sayamaz yani 8-9 gün diyorsunuz. Ses çok rahatsız edici ve bir çaresi mutlaka bulunmalı evet ama fare olma ihtimali çok çok düşük benceYa bende öyle düşündüm fare olsa hareketli olur ama 8 9 gündür hep aynı yerde oluyo sağ sol duvarda da olmuyo
Üst kattakilerde bir gelmedi ya en az 2 aydır yoklar alt katta hiç bişey duymuyormuş zatenÜst kata bir girilebilse her şey çözülür gibi geliyor bana aslında bir çok teori üretebiliyorum ama hep aynı yerden sesin gelmesi çürütüyor..
Ya bilemedim ki ama duvarın diğer tarafı bizim koridor üst kattada kimse yok o yüzden öğrenemiyoruzda kızını arayıp soruyoruz şu gün geleek bugün gelecek diye geçistiriyoGıcırtı sesi bu ya bildiğin sanki bebeği olan bir komşu beşik sallıyor gibi ya da kapı acip kapıyormuş gibi çok enteresan .
Yani bende heran bişey delip çıkacak diye bekliyorum şuan kesildi seso kadar yüksek sesle kazmaya fare falan olsa çoktan duvarın diğer ucuna ilerlemişti bence. Olduğu yerde sayamaz yani 8-9 gün diyorsunuz. Ses çok rahatsız edici ve bir çaresi mutlaka bulunmalı evet ama fare olma ihtimali çok çok düşük bence
Kesildi şuan yine inşallah bulurumbence su an bisey yapamayacagin icin tvnin sesini acabilirsin ya da kulaklik takip muzik dinleyebilirsin yarin bulirsun bi care
Kesildi şuan yine inşallah bulurum
sizin yüklediğiniz sesin birer aynısı youtubeda var. Eski evdeki ahşap böcekleri başlığıyla yazmışlar ingilizce olarak. Eviniz eski mi acaba dilerseniz videonun linkini atabilirimKesildi şuan yine inşallah bulurum
Parke gibi yerden geliyordu değilim cnm onu diyoran ama ahşap biyerde yokki ses gelen yerdesizin yüklediğiniz sesin birer aynısı youtubeda var. Eski evdeki ahşap böcekleri başlığıyla yazmışlar ingilizce olarak. Eviniz eski mi acaba dilerseniz videonun linkini atabilirim
ahşap basamaklardan geliyor ses,ama sizin videodaki sese çok benziyor,dinlemişsin sanırım sende . Umarım çözüme kavuşur biran önce fare olmadığına emin gibiyim. Tak kulaklığını Vur kafayı yat eğer kemirme sesiyse 9 gündür çıkamayan hayvan bu gecede çıkamaz nasıl olsaParke gibi yerden geliyordu değilim cnm onu diyoran ama ahşap biyerde yokki ses gelen yerde
İnşallah canım teşekkür ederim
ahşap basamaklardan geliyor ses,ama sizin videodaki sese çok benziyor,dinlemişsin sanırım sende . Umarım çözüme kavuşur biran önce fare olmadığına emin gibiyim. Tak kulaklığını Vur kafayı yat eğer kemirme sesiyse 9 gündür çıkamayan hayvan bu gecede çıkamaz nasıl olsa
Bahsettiğin gibi bir ses oluyor ve evet bizdede gece yada gündüz kendi sesimizden duymuyoruz fareler tuğlaları yemiş tırmalayarak ve yiyerek parkeye kadar gelmişler fare olabilir aman dikkat !!!!
sorunun kaynağı bulundu mu merak ettim
Sakin ol sekerim nekadar dusunursen okadar korkarsn aklini baska seylere vermeye calis muzik dinle yada kitao okuYok cnm o amaçla yazmadım sesten bunaldım biri biliyordur belki diye video yüklüyorum hata diyor onuda anlamadım ki
Yok cnm ya henüz bulamadık üst kattaki gelmeden bulamayacağız sanırımsorunun kaynağı bulundu mu merak ettim
off bitmedi desenize o sinir bozucu sesYok cnm ya henüz bulamadık üst kattaki gelmeden bulamayacağız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?