- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Ah keşke öyle olsa valla çok sevinirim sorduk bir kaç kişiye de tam anlamıyolar mı ne kafamız karıştıSesi şimdi dinleme imkanı buldum,bu ses fare kemirme sesine hiç benzemiyor. Bir hayvanın çıkarabileceği bir seste değil gibi çünkü çok tekdüze ve kendini tekrarlıyor. Uzun zaman önce okumuştum eski binalarda duvar içinden geçen tesisat boruları metal olduğundan genleşme ve büzüşme sonucu bu tarz sesler çıkarırlarmış. Hatta kimi evlerde misket yuvarlanırmış gibi ses bile yaptıkları olurmuş.
Yerinde bir benzetme olur mu bilmem ama sanki paslı bir vidayı yerinden sökmek için habire döndürürsün ya bir aletle o tarz bir ses gibi. Bence siz bu videoyla bir tesisatçıya gidip birde ona dinletin bu videoyu
Şuan taşınma gibi durumumuzda yokki cnm keşke olsa anında çıkardımGerçekten çok çok rahatsız edici bir ses.
Çoktan pılımıı pırtımı toplayıp çıkmıştım o evden .
Devam ederse eğer taşının bence.
Ya birde ben hayvan sesine benzetemedim pek sanki kapı gıcırtısı gibi ...
Valla sorduk bir kaç kişiye tam bilmiyorlarmı ne hiç bişey anlamadımTahtayı kurt yeme sesini biliyorum
Kırt kırt yerdi
ama bunu ilk defa duyuyorum
Zor bir durumValla sorduk bir kaç kişiye tam bilmiyorlarmı ne hiç bişey anlamadım
Tekim bide üzerime atlarsa diye korkarım ben ya küçük böcek görünce bile koşarak uzaklaşan biriyimYa napcan steteskop falan. Kaz gitsin duvari. Neyse cikar ortaya.
Beni bile rahatsız etti ses tamamını dinleyemedim .Şuan taşınma gibi durumumuzda yokki cnm keşke olsa anında çıkardım
Ya bizim bildiğimiz yok oraan boru falan geçmiyomuş öyle demişlerdiO duvarda herhangi bir tesisat borusu falan var mi? Elektrik borularinin bile icine bisey girmis olabilir.
Ya napcan steteskop falan. Kaz gitsin duvari. Neyse cikar ortaya.
Ya şuanda da ses az geliyo bayağ dinledim tavana yakın yerden duvardan geliyoBeni bile rahatsız etti ses tamamını dinleyemedim .
Sesin duvar dışında başka bir yerden gelme ihtimali var mı acaba ?
yani ne bileyim şöyle düşünün fare kemiriyorsa eğer sürekli aynı yeri kemirmez değil mi,duvarda tuğla var,tuğlaları tutturmak için çimento var,elektrik tesisatının kabloları var. Hepsi aynı yoğunlukta değiller. Ses değişir en azından. Bu ses çok tekdüze. Çok emin ve kesin konuşmayı sevmem ama bu sesi bir hayvanın çıkardığını hiç sanmıyorumAh keşke öyle olsa valla çok sevinirim sorduk bir kaç kişiye de tam anlamıyolar mı ne kafamız karıştı
İnşallahZor bir durum
Allah sabır versin
En kısa zamanda çözüm
O zmanz orda birsey olma ihtimali cok dusuk. Sesin yerini yanlis hissediyor olmayasiniz? Yani duvara nerden birsey girecek ki? Esinin evde oldugu bi gun kazin duvari. Boyle bu sesle yasanmaz ki. Kafa yedirtir insana. Tam cildirmalik yani.Ya bizim bildiğimiz yok oraan boru falan geçmiyomuş öyle demişlerdi
Ya bende öyle düşündüm fare olsa hareketli olur ama 8 9 gündür hep aynı yerde oluyo sağ sol duvarda da olmuyoyani ne bileyim şöyle düşünün fare kemiriyorsa eğer sürekli aynı yeri kemirmez değil mi,duvarda tuğla var,tuğlaları tutturmak için çimento var,elektrik tesisatının kabloları var. Hepsi aynı yoğunlukta değiller. Ses değişir en azından. Bu ses çok tekdüze. Çok emin ve kesin konuşmayı sevmem ama bu sesi bir hayvanın çıkardığını hiç sanmıyorum
Gıcırtı sesi bu ya bildiğin sanki bebeği olan bir komşu beşik sallıyor gibi ya da kapı acip kapıyormuş gibi çok enteresan .Ya şuanda da ses az geliyo bayağ dinledim tavana yakın yerden duvardan geliyo
Elektrik kablolari borunun icinde oluyor. Carpilma olayi olmaz.Kendisi kazmasin çarpılır mazallah elektrik kabloları felan geçer
Yani söyle diyim tavana yerinden ses geliyo bende kafayı yiyorum artık valla buraya yazıyorum korkumu yenmek için en azındanO zmanz orda birsey olma ihtimali cok dusuk. Sesin yerini yanlis hissediyor olmayasiniz? Yani duvara nerden birsey girecek ki? Esinin evde oldugu bi gun kazin duvari. Boyle bu sesle yasanmaz ki. Kafa yedirtir insana. Tam cildirmalik yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?