Bu sesten kafayı yiyeceğim

bi muhendis sitesinde de sormuslar onlar da demis ki ozellikle eski binalarda kalorifer demirleri metal olup ducar icinden gecirilirmus o da cok soguk havada genlesip bu sesi cikarirmis

2 ay boyunca uğraştım bende benimde tavandan geliyordu kazıma kemirme tarzı sesler,yeni evlerde tavana yapılan ledli havuzlar varya onun içine girmiş sanırım birde yavrulamış kimseyi inandıramadım. Şu satılan yapışlanlarla 5 tane yakaladık birde üremişler yani. Birde fare pastalarından koymuştum onlarıda kemirip yemişlerdi düşünün. Yani zehirlenip ölenlerde vardır. Sayısını tahmin etmek bile istemiyorum. Evimde sıfır daire yani
Ama duvar içinde naparsınız bilmiyorum ben o zaman ilaçlama şirketiyle görüşmüştüm tavana ilaç sıktıracaktım açıklıklardan. Sizde o sesin geldiği yere yakın biyerden duvara ufak bir delik açıp zehiri oradan mı sıktırsanız acaba. Hep aynı yerden geliyor ses diyorsunuz belkide sıkışıp kalmıştır. Bana kimse inanmamıştı tavanda fare var deyince bol bol video çekip ses kaydı yapın.
Birde kedilerin kulakları çok hassas benim kedim fare tavanın neresinde yürüse koşup aşağıdan tam o noktaya bakıyordu. Bir kedi misafir edebilirseniz birkaç gün yerini tam olarak belli eder fareyse eğer.
Size kolaylıklar diliyorum,biliyorum çok sinir bozucu bir durum.

Teşekkürler cnm son çare deldirmek sanırım onun içinde eşimi beklycem

ayni bu sesi tarif etmisler cogu yerde fare ya da bocek oldugunu ve ancak bocek ilaci ya da ilaclama sirketiyle gorusulmesi gerektigini ifade etmisler hatta birisi steteskop edinil o bolgeyi daha iyi dinleyebilirsiniz demis

Sesi şimdi dinleme imkanı buldum,bu ses fare kemirme sesine hiç benzemiyor. Bir hayvanın çıkarabileceği bir seste değil gibi çünkü çok tekdüze ve kendini tekrarlıyor. Uzun zaman önce okumuştum eski binalarda duvar içinden geçen tesisat boruları metal olduğundan genleşme ve büzüşme sonucu bu tarz sesler çıkarırlarmış. Hatta kimi evlerde misket yuvarlanırmış gibi ses bile yaptıkları olurmuş.
Yerinde bir benzetme olur mu bilmem ama sanki paslı bir vidayı yerinden sökmek için habire döndürürsün ya bir aletle o tarz bir ses gibi. Bence siz bu videoyla bir tesisatçıya gidip birde ona dinletin bu videoyu

Gerçekten çok çok rahatsız edici bir ses.
Çoktan pılımıı pırtımı toplayıp çıkmıştım o evden .
Devam ederse eğer taşının bence.
Ya birde ben hayvan sesine benzetemedim pek sanki kapı gıcırtısı gibi ...

ayni bu sesi tarif etmisler cogu yerde fare ya da bocek oldugunu ve ancak bocek ilaci ya da ilaclama sirketiyle gorusulmesi gerektigini ifade etmisler hatta birisi steteskop edinil o bolgeyi daha iyi dinleyebilirsiniz demis
Steteskop hiç aklıma gelmemişti de nerden bulabilirim ki daha iyi anlaşılırdı o aman galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…